Gość: Andy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.06, 21:05 A kogo to obchodzi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anty-ANDY Re: Mężczyzna kocha kapsle IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.06, 08:39 Takich debili, jak Ty na pewno NIE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Mężczyzna kocha kapsle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 09:37 Mam nadzieję że dzieci też bdzie możliwość zagrania w kapsle. Jest to świetny sposób na odciągnięcie dzieciaków od prochów, komputerów i telewizora. Wciągający w dodatku. Bardzo mi się podobał w wakacyjnych rozgrywkach pomysł z żółtą i czerwona karką za przeklinanie i niefajne zachowanie wobec innych uczestników gry. No i prowadzący. Panie Filipie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vonAMOR BRAWO Panie Mirku IP: *.ols.vectranet.pl 08.09.06, 11:22 Pomysł by ciągnąć to dalej jest świetny! Szkoda tylko, że idzie jesień a za nią zima.... nie będzie już tak łatwo zagrać po prostu na ulicy..przystanąć na chwilę.. popatrzeć..ja też pamiętam grę w kapsle z dzieciństwa. No i pokłony dla pomysłodawcy całej akcji kapslowej GW. Nie powiem kto to był..tajemnica:) Pozdrawiam cię serdecznie ....tam-ta-da-dej.... vonAMOR Odpowiedz Link Zgłoś