Dodaj do ulubionych

dworcowe żarcie

IP: 82.160.77.* 09.09.06, 15:55
macie tu taki bar dwupoziomowy. Czy zawsze żarcie smakuje jak z milicyjnej
stołówki??
Obserwuj wątek
    • taras70 Re: dworcowe żarcie 09.09.06, 19:41
      Dworzec Glowny to takie miejsce, ktorego raczej wszyscy staraja sie uniknac .
      nie zawsze jest to oczywiscie mozliwe, ale swiadome jadanie w takim miejscu to
      juz chyba jakies niezdrowe hobby .
      od olsztynskich smakoszy chyba nie dostaniesz odpowiedzi :)
      • Gość: - Re: dworcowe żarcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.06, 03:15
        Przynajmniej od 15 lat smakuje podobnie ;-)
        Ciekawe, czy 'na pieterku' dalej serwuja taka fajna galaretke owocowa, co sie tak fajnie trzesie na stoliku? ;-)
    • Gość: MK Re: dworcowe żarcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.06, 14:58
      Klimat Panie! Klimat lat 70!!!

Budynek dworca z epoki, podjeście kolejarzy do pracy z epoki, syf z epoki to i
      smak żarcia z epoki. Proste.
      • Gość: tt Re: dworcowe żarcie IP: *.olsztyn.mm.pl 10.09.06, 15:05
        Gora dziala i jest wszystko tak samo jak bylo kedys.
        • Gość: franc mauer Re: dworcowe żarcie IP: 82.139.0.* 10.09.06, 21:34
          ale zapiekanki macie fajne-czyzawsze jest kolejka do słynnych??
          a za tego schabowego to tego właściciela i kucharza.....
          Mimo wszystko zapomniane i spóźnione pozdrowienia dla mieszkańców Olsztyna!!!
          • Gość: gość Re: dworcowe żarcie IP: *.ols.vectranet.pl 10.09.06, 21:48
            fakt, zapiekanki dworcowe mamy niezłe!
            • taras70 Re: dworcowe żarcie 10.09.06, 22:08
              sam w nich nie gustuje :), ale musza miec jakas niezwykla moc, bo wielu moich
              znajomych, ktorzy mieszkaja na stale za granica /pochodza najczesciej z
              Olsztyna/, zjedzenie zapiekanki traktuje jako najwazniejsza czynnosc zaraz po
              przyjezdzie ! to takie symboliczne przywitanie z miastem ! i co najciekawsze :
              to te zapiekanki wrecz niezwykle im smakuja !
              • lustroo Re: dworcowe żarcie 11.09.06, 07:37
                W milicyjnej stołówce nigdy nie jadłam :) tym bardziej na olsztyńskim dworcu.
                Olszyniacy w swoim mieście raczej nie jedzą na dworcach :) To pytanie chyba do
                przyjezdnych. Pozdrawiam smakoszy domowego, pachnącego, ciepłego obiadku :)
    • Gość: Antyssak Re: dworcowe żarcie IP: *.chello.pl 15.09.06, 22:00
      Tak, ja w tym barze raz zamówiłem zapiekankę, czekałem 20 minut, a nasiępnie
      pani wręczyła moją zapiekankę komuś innemu. Bo jak stwierdziła coś jej się
      popier. Dziewczyny obsługujące nawet te młode, w brudnych fartuchach,
      zaniedbane, niesympatyczne. Ble!!! To już Mc Donald's zdecydowanie lepszy!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka