ol4 07.03.03, 15:29 Jaka pogoda w Olsztynie? U mnie 15 stopni. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Andulka Re: Wiosn& agrave;? IP: 158.66.18.* 07.03.03, 15:40 Porąbało, ale za to ładnie wygląda :) Nie wiem jak w Olsztynie, ale w Warszawie choć słonko świeci, to jak na tę porę roku zimno jak w d**** polarnego niedźwiedzia. W Olsztynie pewnie podobnie :( Odpowiedz Link Zgłoś
lecart Re: Wiosn& agrave;? 07.03.03, 16:20 eee wiosenka juz sie zaczyna, bo dziewczyny zaczynają chłopaków podrywac i odwrotnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Wiosn& agrave;? IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 07.03.03, 21:00 spójrzcie w niebo, jak gwiazdy świecą Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Wiosn& agrave;? 07.03.03, 21:16 I jaki ładny księzyc oj jak w sierpniu to wygląda,a teraz w Olsztynie zimno,ale pora juz ku temu sprzyja,w dzień pieknie słoneczko przyświecało i ptaszki juz słychać....:)))) ;-)angi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Wiosn& agrave;? IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 07.03.03, 21:23 czyli pogodowo Olsztyn = Kraków - identycznie Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Wiosn& agrave;? 07.03.03, 21:31 No to chociaz troszeczke jesteś Rito blizej Olsztyna ;-)angi Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Wiosn& agrave;? 07.03.03, 23:13 Dzis cała trasa Kraków - Olsztyn pogodowo była taka sama - czyli piękne słońce i ani deka chmurki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thor Re: Wiosn& agrave;? IP: 80.51.57.* 08.03.03, 16:23 Termometr na budynku Telekomunikacji Polskiej wskazywał o 15.23 aż 19 stopni.Ale tak ciepło to chyba nie jest.A szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: Wiosn& agrave;? IP: *.chello.pl 08.03.03, 18:31 Słonko pięknie świeciło ale powietrze jeszcze nie pachnie wiosną. Może od poniedziałku... Odpowiedz Link Zgłoś
bardzo_mala_mi Re: Wiosn& agrave;? 08.03.03, 19:51 i po raz kolejny niedlugo rozpoczna sie dywagacje na temat czy wiosna juz przyszla...och zycie jest ciezkie. nie to co w Dolinie Muminkow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Wiosn& agrave;? IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 08.03.03, 20:54 melduję , że szpaki już przyleciały Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spacz Re: Wiosn& agrave;? IP: *.sgh.waw.pl 09.03.03, 22:10 ol4 napisał: > Jaka pogoda w Olsztynie? > U mnie 15 stopni. Hehe to w hoka nie pogra! Odpowiedz Link Zgłoś
ol4 Re: Wiosn& agrave;? 10.03.03, 14:40 W hoka to gral na wuefie na ajssztadionie:) Spaczu napisz lepiej czy snieg jescze jest bo musze na kilka dni zajechac do Ol. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thor Re: Wiosn& agrave;? IP: 80.51.57.* 10.03.03, 14:54 Na śnieg trochę się spóżniłeś.Wczoraj popadał deszczyk i śnieg się zmył. Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Wiosn& agrave;? 10.03.03, 16:08 No i robi się wiosennie,bo śnieg juz nie straszy i słoneczko częściej sie pokazuje...jeszcz pare dni i bedzie super Odpowiedz Link Zgłoś
spinkaa Re: Wiosn& agrave;? 10.03.03, 17:29 Czy w Olsztynie dzisiaj była taka sama mgła jak np w Wawie? Teraz u mnie za oknem jest juz całkiem mlecznie, piankowo i puchato. Jak jest u Was? Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Wiosn& agrave;? 10.03.03, 17:33 No słyszałam ze w Wa-wie była mgła okrutna ,a u nas czysto i słonko sie pokazywało. Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Wiosn& agrave;? 10.03.03, 21:23 ja dzisiaj słyszałam marcujące koty...wiosna wiosna wiosna ach to ty... Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Wiosn& agrave;? 11.03.03, 17:07 Pięknie dzisiaj było,czasami słonko,dość ciepło,no i bez tego śniegu na ulicach ,wiosne czuje sie juz na pleckach..jeszcze kilka dnie i doczekamy:)) Odpowiedz Link Zgłoś
lutogniew Re: Wiosn& agrave;? 11.03.03, 23:53 Nie ma szans. Wiosna jeszcze dlugo nie zagosci. Lutognieeeeew. Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Wiosn& agrave;? 12.03.03, 16:34 Szanse są i choć zima zapiera sie rekoma i nogami to jej zywot jest krotki,jakies 9 dni...ma dzisiaj troche nas postraszyć deszczem,śniegiem i wiatrem,ale co jej z tego to jej ostatnie podrygi,juz ja sie postaram o to w końcu jestem czarownicą hi hi.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spacz Re: Wiosn& agrave;? IP: *.ci.uw.edu.pl 11.03.03, 17:20 Sniegu niet, ale prukfy so po letniemu juz porozbierane! W Wawie sniegu to juz tez prawie nie ma, choc widziano jeszcze w okolicach Parku Saskiego. Jak jedzie do Ol. to mimo wszystko niech sanki bierze :-) Czasami przecie to i w kfietniu pada. Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Wiosn& agrave;? 11.03.03, 17:38 Oj tak już chyba nie napada,straszą ze ma zrobić sie chłodniej na pare dni,ale zima juz nie ma szansy na przetrwanie,pozytywnymi myślami ją wykończymy,kto sie przyłączy??? Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: Wiosn& agrave;? 11.03.03, 18:06 W Krakowie zaszło wiosenne słoneczko, piękny dzień był. Ech, a ja chcę do Olsztyna:) Nad jakieś jeziorko bym sobie poszła, bo to nie to samo co Planty:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Wiosn& agrave;? IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 11.03.03, 22:56 a co masz do Plant? Planty są jedne a jezior olsztyńskich dużo Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: Wiosn& agrave;? 14.03.03, 11:26 Gość portalu: rita napisał(a): > a co masz do Plant? Planty są jedne a jezior olsztyńskich dużo Niby tak, ale ja jakoś strasznie lubie patrzeć na wodę. I tego mi tu brakuje. Jest zalew Zakrzówek, ale teraz bym się tam nie wybierała. Ale Planty mnie zaskakują tym, że wręcz zmuszają, żeby przysiąść na ławeczce:) Pozdrawiam rita:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thor Re: wiosna Vs zima IP: 80.51.57.* 12.03.03, 19:50 Bryyy.Dzisiaj było całkiem chłodno.Wiał zimny wiatr i padał deszcz,a jutro ma być nawet gorzej.Temperatura ma być niższa i ma padać śnieg.Pocieszają mnie tylko przebiśniegi rosnące pod blokiem.Może to znak ,że wiosna w końcu wygra... Odpowiedz Link Zgłoś
ol4 Re: wiosna Vs zima 13.03.03, 13:31 Kurcze czlowiek przyjechal a tu snieg i morz. brrr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: wiosna Vs zima IP: 158.66.18.* 13.03.03, 14:29 Uczciwszy uszy szanownych forumowiczów nazwę rzecz po imieniu : do dupy z taką wiosną :( Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: wiosna Vs zima 13.03.03, 16:34 No to czas najwyzszy wyciągnąć magiczną pałeczke;)i zacząć czarować,bo inaczej się wykończymy,a Andulka nagrzeszy...pozdrawiam,zaczne dzisiaj czarować za pare dni powinno przynieść efekty;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thor Re: wiosna Vs zima IP: 80.51.57.* 14.03.03, 14:07 Twoja magia działa.Jest już wyrażnie cieplej i nie ma tego cholernego śniegu (sorki za wyrażenie).Poczaruj jeszcze trochę to zrobi się znacznie fajniej. Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: wiosna Vs zima 16.03.03, 18:20 DZiała wiem o tym,daje zimie jeszcze tydzień ostatni,ale nie bedzie to zimny tydzień,a od poniedziałku 24.03.03 zrobi sie bardzo ciepło wiem to bo juz tak to zaczarowałam i stać sie musi....WIOSNA:))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thor Re: wiosna Vs zima IP: 80.51.57.* 16.03.03, 20:04 Cudownie.Wiosna idzie do nas w pełnym pędzie.Dzisiaj widziałem już klucz dzikich gęsi.Oby tak dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: wiosna Vs zima 16.03.03, 20:08 no i kaczki wrociły do parku,a ze w stawie jeszcze pływać sie nie da taplaja sie w kałużach:) Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: wiosna Vs zima 17.03.03, 16:57 I co kochani,chyba jest juz bliziutko:)W piątek zatopimy kukłe Marzanne i zrobimy miejsca dla wiosenki,czas na porządki zimowe i ogrodowe:))szykujcie powoli wiosenne ubranka... Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: wiosna Vs zima 18.03.03, 17:28 Dzisiaj mieliśmy ok 9 stopni ciepła,piekne słońce i ....jakoś razniej na duszy:) Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: wiosna Vs zima 18.03.03, 17:42 A ja dzisiaj pilam piwo w tzw. ogrodku:) Fajnie bylo:) To chyba tez oznaka wiosny:) Robicie cos specjalnego na pierwszy dzien Wiosny? Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: wiosna Vs zima 18.03.03, 17:52 Topimy Marzanne wirtualnie oczywicie;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thor Re: wiosna Vs zima IP: 80.51.57.* 18.03.03, 19:36 W pierwszy dzień wiosny spotykam się ze znajomymi na piwku. Teraz natomiast za oknem piękny,duży,wiosenny księżyc.Romantycznie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: wiosenny zapach 18.03.03, 20:22 no właśnie juz cieplej,juz ładniej,ale ciągle brakuje zapachu wiosny,bez niego jakoś tak jeszcze nie do końca wiosne się czuje:(((moze przyjdzie w piątek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: wiosenny zapach IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 18.03.03, 20:52 potwierdzam , księzyc w pełni, mozna pomyśleć o spełnieniu marzeń lub życzeń Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: wiosenny zapach 19.03.03, 09:28 O !!!! a dzisiaj jaki piękny mamy dzień))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: wiosenny zapach 19.03.03, 15:54 Dlugo nie moglam sobie poradzic z tym wiosennym zapachem. Czym on w zasadzie jest? I kiedys na to wpadlam - to zapach mokrej ziemi. A to juz nie jest takie romantyczne:) Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thor Re: wiosenny zapach IP: 80.51.57.* 19.03.03, 17:13 Możliwe,jednakże cudowny jest zapach po przejściu deszczu w ciepły dzień.No ale na to trzeba jeszcze troszkę poczekać. Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: wiosenny zapach 19.03.03, 18:42 Zapach jeszcze nie ma,no i mrozik idzie,ale to tylko zima w krzyku rozpaczy coś probuje pogmatwać szyki wiośnie...bez obaw ja nadal czaruje........ Odpowiedz Link Zgłoś
ol4 Re: wiosenny zapach 19.03.03, 21:53 Ale watek mi sie udal. i kto by sie domyslil ze wszystko przez to ze w temacie wstawilem przez pomylke umlauta:) test Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: wiosenny zapach 19.03.03, 22:55 Wątek sie przetwarza sam a o pogodzie zawsze chetnie wszyscy gadaja,popatrz jakie piekne rzeczy tu powychodziły niechcacy albo...??? Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: wiosenny zapach 20.03.03, 09:38 -no moze nie kolosalnie ale zawsze. No a dzisiaj znowu pieknie słonko przyświeca,ale ciągle zapachu szukam.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thor Re: wiosenny zapach IP: 80.51.57.* 20.03.03, 14:51 Świeci ładnie,ale wiatr jest strasznie zimny i porywisty. Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: wiosenny zapach 20.03.03, 15:41 Czy to prawda, że w Olsztynie śnieg? Jakoś nie chce mi się w to wierzyć:) Ja absolutnie najbardziej uwielbiam wiosenne burze. Nie ma cudowniejszego zjawiska w przyrodzie. I ten zapach po! A spacerki po (i czasem w czasie) deszczu bardzo lubię:) Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: wiosenny zapach 20.03.03, 18:55 nie nie ma sniegu i cicho sza bo sie zmobilizuje i spadnie,wiatr okrutny dzisiaj potegował uczucie zimna brrryy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: wiosenny zapach IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 20.03.03, 21:06 zapraszam do Krakowa, zapach wiosenny jest i gwiazdy jaskrawo świecące - co za widok - spójrzcie w niebo Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: wiosenny zapach 20.03.03, 22:31 Idzie mroz:(,ale w Olsztynie będzie lepiej niz w Krakowie,bo tam zapowiadają opady deszczu ze śniegiem ,a u nas słońce,chłodny,ale słoneczny dzien:)Od niedzieli kochani ciepło w całym kraju:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: wiosenny zapach IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 20.03.03, 22:34 ciepło i słonecznie - spójrz na niebo same gwiazdy - czy znajdę tu duszę romantyka ? Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: wiosenny zapach 20.03.03, 22:36 Lubie sierpniowe niebo,nie moge przestać w nie patrzec i tego ogarnąc umysłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: wiosenny zapach IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 20.03.03, 22:38 zobacz, jaki teraz jest układ gwiazd i jakie są jaskrawe, takich nie spotkasz w lecie Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: wiosenny zapach 20.03.03, 22:39 to prawda niebo piękne,ale księzyc jaki zabojczy oooooooooo!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: wiosenny zapach IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 20.03.03, 22:53 czyli mówię prawdę angela - teraz powiedz życzenie i się spełni takie gwiazdy !!!!!!!!!!!!!!! a jakie niebo czyste - jak łza !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jd Re: wiosenny zapach IP: *.acn.waw.pl 21.03.03, 09:12 Jak zapłakane oceany. Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: wiosenny zapach 21.03.03, 09:21 W tej chwili to raczej jak pobladły lazur;) Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: wiosenny zapach 22.03.03, 15:48 Ale dzisiaj pięknie,moze nie jest bardzo ciepło,ale wiosne widac(jeszcze jej nie czuje-zapachowo)i to sLonce cały dzień -cud miod ;-)angi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thor Życie się budzi IP: 80.51.57.* 23.03.03, 19:54 Dzisiaj widziałem dwa motyle,biedronki,mrówki i pająka.Mamy wiosnę pełną gębą:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Życie się budzi IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 23.03.03, 19:56 a u mnie lata mucha i nie mogę ją zabić , bo nie zabijam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thor Re: Życie się budzi IP: 80.51.57.* 23.03.03, 20:04 Ja nie muszę.Mój pies wyłapuje muchy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Życie się budzi IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 23.03.03, 20:21 nawet te co siedzą na oknach i lampach - cóż to za rasa latająca? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thor Re: Życie się budzi IP: 80.51.57.* 23.03.03, 20:30 He,he.No nie.Trochę mu pomagam.To pudel włoski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Życie się budzi IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 23.03.03, 20:53 jest to pudel żywiący się muchami, a na imię ma pewnie bzy - bzy thor - co ty studiujesz i gdzie ? o psie wiem duzo , pora na ciebie ? Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Życie się budzi 24.03.03, 08:29 Dzisiaj jest bosko,byłam juz na porannym spacerze i na dość wczesną pore miedzy 6 a 7 było pieknie i ciepło.Słonce swieciło,a jesli chodzi o zapach juz prawie,prawie to poczułam.. Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: Życie się budzi 24.03.03, 15:56 Ech, wszystko pięknie, ale jeszcze tylko jakieś kwiatki powinny zakwitnąć! I upieram się przy wiosennym deszczyku:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thor Re: Życie się budzi IP: 80.51.57.* 24.03.03, 16:01 Ależ kwiatki już są.Jak już pisałem pod blokiem mam przebiśniegi. Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Życie się budzi 24.03.03, 18:28 Boje sie ,ze to ocieplenie na krotko zawitało,a ja przestałam juz czarować,czuje po kościach ze za dwa dni znowu nas zźębi:(( Odpowiedz Link Zgłoś
ol4 Re: Życie się budzi 24.03.03, 20:56 kurde u mnie bez kitu bylo 21 stopni. a teraz o 21.00 jest 17 Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Życie się budzi 24.03.03, 21:24 jakieś muszki mi tu latają-to wiosna!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thor Re: Życie się budzi IP: 80.51.57.* 24.03.03, 10:02 Studiuję prawo na Wydziale Prawa i Admininstracji u nas w Olsztynie. Odpowiedz Link Zgłoś
thor_tr Wiosna czy lato? 25.03.03, 20:01 Dzisiaj było cieplutko jak w lato.Cudowna pogoda.Niech tylko ta $2#2##4% zima nie wraca. Troszkę zmienił mi się nik.Thor już raczej nie powróci:-) Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Wiosna czy lato? 26.03.03, 10:55 Szaleństwo co się dzieje dzisiaj cudo:)))po tych czarach zapowiadam niesamowicie piękny wekend,będzie przepięknie.Ja wiem ze wiosna w pełni,mam taką sąsiadke co od pierwszych wiosennych dni po ostatnie jesienne siedzi w swoim ogrodzie(od rana do nocy),ktory wygląda dzieki niej przepięknie,Gdy tylko pani Zosia jest w ogrodzie to znak,że wiosna przyszła:)Patrze dzisiaj przez okno i kogo widze tak tak moja sąsiadke.Serce mi sie uradowało ,bo wiem ze teraz bedzie juz lepiej.Tylko z tym zapachem coś nie tak,jeszcze nie w pełni nas ogarnął,ale to chyba sie stanie jak zaczną kwitnąć roślinki. Odpowiedz Link Zgłoś
thor_tr Re: Wiosna czy lato? 26.03.03, 11:14 Ja wczoraj przechodziłem ul.Warszawską i spostrzegłem,że drzewa przy samej jezdni mają zielone,wielkie pąki.Coś mi się wydaje,iż tam będą pierwsze w tym roku liście.I to bardzo niedługo:-) Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Wiosna czy lato? 27.03.03, 08:12 Dzisiaj jeszcze cieplej niz wczoraj:)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
thor_tr Re: Wiosna czy lato? 28.03.03, 09:13 Coś się pochmurzyło i dzień taki jakiś śpiący.:-o Przynajmniej jest cipło:-) Odpowiedz Link Zgłoś
being28 Re: Wiosna czy lato? 28.03.03, 10:31 W Poznaniu leje deszcz, 7 stopni, brrrrr... Odpowiedz Link Zgłoś
thor_tr Re: Wiosna czy lato? 28.03.03, 14:42 Teraz w Olsztynie jest słońce i chmury.Wygląda to trochę tak jakby nad miastem był smog.Ale jest zdecydowanie cieplej niż w Poznaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
bardzo_mala_mi Re: Wiosna czy lato? 29.03.03, 15:02 dzis juz 16 stopni w Olsztynie!!! ps.thor,na ktorym roku studiujesz? podoba Ci sie? Odpowiedz Link Zgłoś
thor_tr Re: Wiosna czy lato? 29.03.03, 15:43 Temperaturka znakomita. Studiuję na drugim roku.Nie narzekam.Według mnie wszystko jest naprawdę świetne (trafiają mi się dobrzy prowadzący,a i grupę mam zgraną,więc za kołnierz nie wylewamy ;-) ).Tylko do egzaminów coraz bliżej :-( Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Wiosna czy lato? 29.03.03, 23:06 W Krakowie było dziś 16 stopni:) Wczoraj w nocy przeszła nad nami pierwsza wiosenna burza i dziś było czyste, rześkie powietrze:) Na Plantach i w okolicach Wawelu widziałam juz drzewa wypuszczające listki:) Chyba nie jest źle:) Można już posiedzieć w ogródkach, opalić buźkę (co zrobiłam) i cieszyć się piekną aurą:) To chyba już naprawdę wiosna:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thor_tr Re: Wiosna czy lato? IP: 80.51.57.* 29.03.03, 23:13 Olsztyn równie ciepły.Słońce rano było ładne,ale póżniej coraz bardziej się chmurzyło.Niestety nie popadało i nadal jest pełno kurzu i piachu.Jednak mnie bardziej denerwują te niskie chmury nad miastem,ponieważ wyglądają trochę jak smog. Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Wiosna czy lato? 29.03.03, 23:30 No tak - smog(k) to najgorsza bestia;) Potrafi zakłócić kontemplowanie pięknej pogody... Ale jeśli chmury zawisły, to może i was dosięgnie zbawienny deszczyk. A może i pierwsza wiosenna burza... Odpowiedz Link Zgłoś
thor_tr Re: Wiosna czy lato? 30.03.03, 10:48 Dzisiaj pogoda podobna do tej wczoraj.A deszczyku jak nie ma tak nie ma:-( Odpowiedz Link Zgłoś
being28 Re: Wiosna czy lato? 30.03.03, 11:00 Kilka dni takich upalow i bede musial po sandalki pojechac do domku:) Deszcz napewno sie przyda w Olsztynie biorac pod uwage zaangazowanie sluzb miejskich w oczyszczaniu miasta z piachu. W Poznaniu slonce... Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Wiosna czy lato? 30.03.03, 23:54 Po dzisiejszym dniu, zaczynam się poważnie zastanawiać nad tym, czy to przypadkiem nie lato się zaczyna... 23 stopnie i ani pół chmurki:) Co prawda zapowiadają ochłodzenie... Ale póki co cieszmy się tym, co jest:))) Pięknie jest:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Wiosna czy lato? 31.03.03, 00:00 Po dzisiejszym dniu, zaczynam się poważnie zastanawiać nad tym, czy to przypadkiem nie lato się zaczyna... 23 stopnie i ani pół chmurki:) Co prawda zapowiadają ochłodzenie... Ale póki co cieszmy się tym, co jest:))) Pięknie jest:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thor_tr Re: Wiosna czy lato? IP: 80.51.57.* 31.03.03, 18:52 Ale niebo ładniutkie. Odpowiedz Link Zgłoś
bardzo_mala_mi Re: Wiosna czy lato? 31.03.03, 23:19 same lakoniczne wypowiedzi;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: Wiosna czy lato? IP: *.chello.pl 31.03.03, 23:29 mika_1 napisała: > Po dzisiejszym dniu, zaczynam się poważnie zastanawiać nad tym, czy to przypadkiem nie lato się zaczyna... 23 stopnie i ani pół chmurki. Pięknie jest:)))))) A łyżka na to - niemożliwe U mnie dziś walił śnieg z deszczem. Ty chyba z innej połówki globusa piszesz ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Wiosna czy lato? 31.03.03, 23:54 Myslę, że z antagonistycznej ;) Tu wszystko inne;))) Odpowiedz Link Zgłoś