Dodaj do ulubionych

Wiosn& agrave;?

07.03.03, 15:29
Jaka pogoda w Olsztynie?
U mnie 15 stopni.
Obserwuj wątek
    • ol4 Re: Wiosn& agrave;? 07.03.03, 15:29
      Cos sie porabalo z czcionkami w tytule
      • Gość: Andulka Re: Wiosn& agrave;? IP: 158.66.18.* 07.03.03, 15:40
        Porąbało, ale za to ładnie wygląda :)
        Nie wiem jak w Olsztynie, ale w Warszawie choć słonko świeci, to jak na tę
        porę roku zimno jak w d**** polarnego niedźwiedzia. W Olsztynie pewnie
        podobnie :(
        • lecart Re: Wiosn& agrave;? 07.03.03, 16:20
          eee wiosenka juz sie zaczyna, bo dziewczyny zaczynają chłopaków podrywac i
          odwrotnie :)
          • Gość: rita Re: Wiosn& agrave;? IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 07.03.03, 21:00
            spójrzcie w niebo, jak gwiazdy świecą
            • angela-rt Re: Wiosn& agrave;? 07.03.03, 21:16
              I jaki ładny księzyc oj jak w sierpniu to wygląda,a teraz w Olsztynie zimno,ale
              pora juz ku temu sprzyja,w dzień pieknie słoneczko przyświecało i ptaszki juz
              słychać....:))))
              ;-)angi
              • Gość: rita Re: Wiosn& agrave;? IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 07.03.03, 21:23
                czyli pogodowo Olsztyn = Kraków - identycznie
                • angela-rt Re: Wiosn& agrave;? 07.03.03, 21:31
                  No to chociaz troszeczke jesteś Rito blizej Olsztyna
                  ;-)angi
                  • mika_1 Re: Wiosn& agrave;? 07.03.03, 23:13
                    Dzis cała trasa Kraków - Olsztyn pogodowo była taka sama - czyli piękne słońce
                    i ani deka chmurki:)
                    • bardzo_mala_mi Re: Wiosn& agrave;? 08.03.03, 14:02
                      je plus tszy stopnie
                      • Gość: thor Re: Wiosn& agrave;? IP: 80.51.57.* 08.03.03, 16:23
                        Termometr na budynku Telekomunikacji Polskiej wskazywał o 15.23 aż 19
                        stopni.Ale tak ciepło to chyba nie jest.A szkoda.
                      • lutogniew Re: Wiosn& agrave;? 12.03.03, 20:23
                        juz nie.
                        Lutognieeew.
    • Gość: Andulka Re: Wiosn& agrave;? IP: *.chello.pl 08.03.03, 18:31
      Słonko pięknie świeciło ale powietrze jeszcze nie pachnie wiosną. Może od
      poniedziałku...
      • bardzo_mala_mi Re: Wiosn& agrave;? 08.03.03, 19:51
        i po raz kolejny niedlugo rozpoczna sie dywagacje na temat czy wiosna juz
        przyszla...och zycie jest ciezkie. nie to co w Dolinie Muminkow
        • Gość: rita Re: Wiosn& agrave;? IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 08.03.03, 20:54
          melduję , że szpaki już przyleciały
    • Gość: Spacz Re: Wiosn& agrave;? IP: *.sgh.waw.pl 09.03.03, 22:10
      ol4 napisał:

> Jaka pogoda w Olsztynie?
      > U mnie 15 stopni.

Hehe to w hoka nie pogra!
      • ol4 Re: Wiosn& agrave;? 10.03.03, 14:40
        W hoka to gral na wuefie na ajssztadionie:)

Spaczu napisz lepiej czy snieg jescze jest bo musze na kilka dni zajechac do Ol.
        • Gość: thor Re: Wiosn& agrave;? IP: 80.51.57.* 10.03.03, 14:54
          Na śnieg trochę się spóżniłeś.Wczoraj popadał deszczyk i śnieg się zmył.
          • angela-rt Re: Wiosn& agrave;? 10.03.03, 16:08
            No i robi się wiosennie,bo śnieg juz nie straszy i słoneczko częściej sie
            pokazuje...jeszcz pare dni i bedzie super
            • spinkaa Re: Wiosn& agrave;? 10.03.03, 17:29
              Czy w Olsztynie dzisiaj była taka sama mgła jak np w Wawie?
              Teraz u mnie za oknem jest juz całkiem mlecznie, piankowo i puchato.
              Jak jest u Was?
              • angela-rt Re: Wiosn& agrave;? 10.03.03, 17:33
                No słyszałam ze w Wa-wie była mgła okrutna ,a u nas czysto i słonko sie
                pokazywało.
                • spinkaa Re: Wiosn& agrave;? 10.03.03, 17:34
                  och, jak zazdroszczę!!!!!
                  • angela-rt Re: Wiosn& agrave;? 10.03.03, 21:23
                    ja dzisiaj słyszałam marcujące koty...wiosna wiosna wiosna ach to ty...
                    • angela-rt Re: Wiosn& agrave;? 11.03.03, 17:07
                      Pięknie dzisiaj było,czasami słonko,dość ciepło,no i bez tego śniegu na
                      ulicach ,wiosne czuje sie juz na pleckach..jeszcze kilka dnie i doczekamy:))
                      • lutogniew Re: Wiosn& agrave;? 11.03.03, 23:53
                        Nie ma szans. Wiosna jeszcze dlugo nie zagosci.
                        Lutognieeeeew.
                        • angela-rt Re: Wiosn& agrave;? 12.03.03, 16:34
                          Szanse są i choć zima zapiera sie rekoma i nogami to jej zywot jest
                          krotki,jakies 9 dni...ma dzisiaj troche nas postraszyć deszczem,śniegiem i
                          wiatrem,ale co jej z tego to jej ostatnie podrygi,juz ja sie postaram o to w
                          końcu jestem czarownicą hi hi....
        • Gość: Spacz Re: Wiosn& agrave;? IP: *.ci.uw.edu.pl 11.03.03, 17:20
          Sniegu niet, ale prukfy so po letniemu juz porozbierane!

W Wawie sniegu to juz tez prawie nie ma, choc widziano jeszcze w okolicach
          Parku Saskiego.

Jak jedzie do Ol. to mimo wszystko niech sanki bierze :-) Czasami przecie to i
          w kfietniu pada.
          • angela-rt Re: Wiosn& agrave;? 11.03.03, 17:38
            Oj tak już chyba nie napada,straszą ze ma zrobić sie chłodniej na pare dni,ale
            zima juz nie ma szansy na przetrwanie,pozytywnymi myślami ją wykończymy,kto sie
            przyłączy???
            • inka28 Re: Wiosn& agrave;? 11.03.03, 18:06
              W Krakowie zaszło wiosenne słoneczko, piękny dzień był. Ech, a ja chcę do
              Olsztyna:) Nad jakieś jeziorko bym sobie poszła, bo to nie to samo co Planty:)
              • Gość: rita Re: Wiosn& agrave;? IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 11.03.03, 22:56
                a co masz do Plant? Planty są jedne a jezior olsztyńskich dużo
                • inka28 Re: Wiosn& agrave;? 14.03.03, 11:26
                  Gość portalu: rita napisał(a):

> a co masz do Plant? Planty są jedne a jezior olsztyńskich dużo

Niby tak, ale ja jakoś strasznie lubie patrzeć na wodę. I tego mi tu brakuje.
                  Jest zalew Zakrzówek, ale teraz bym się tam nie wybierała. Ale Planty mnie
                  zaskakują tym, że wręcz zmuszają, żeby przysiąść na ławeczce:)
                  Pozdrawiam rita:)
    • Gość: thor Re: wiosna Vs zima IP: 80.51.57.* 12.03.03, 19:50
      Bryyy.Dzisiaj było całkiem chłodno.Wiał zimny wiatr i padał deszcz,a jutro ma
      być nawet gorzej.Temperatura ma być niższa i ma padać śnieg.Pocieszają mnie
      tylko przebiśniegi rosnące pod blokiem.Może to znak ,że wiosna w końcu wygra...
      • ol4 Re: wiosna Vs zima 13.03.03, 13:31
        Kurcze czlowiek przyjechal a tu snieg i morz. brrr
        • Gość: Andulka Re: wiosna Vs zima IP: 158.66.18.* 13.03.03, 14:29
          Uczciwszy uszy szanownych forumowiczów nazwę rzecz po imieniu : do dupy z taką
          wiosną :(
          • angela-rt Re: wiosna Vs zima 13.03.03, 16:34
            No to czas najwyzszy wyciągnąć magiczną pałeczke;)i zacząć czarować,bo inaczej
            się wykończymy,a Andulka nagrzeszy...pozdrawiam,zaczne dzisiaj czarować za pare
            dni powinno przynieść efekty;))
            • Gość: thor Re: wiosna Vs zima IP: 80.51.57.* 14.03.03, 14:07
              Twoja magia działa.Jest już wyrażnie cieplej i nie ma tego cholernego śniegu
              (sorki za wyrażenie).Poczaruj jeszcze trochę to zrobi się znacznie fajniej.
              • angela-rt Re: wiosna Vs zima 16.03.03, 18:20
                DZiała wiem o tym,daje zimie jeszcze tydzień ostatni,ale nie bedzie to zimny
                tydzień,a od poniedziałku 24.03.03 zrobi sie bardzo ciepło wiem to bo juz tak
                to zaczarowałam i stać sie musi....WIOSNA:)))))))))))
                • Gość: thor Re: wiosna Vs zima IP: 80.51.57.* 16.03.03, 20:04
                  Cudownie.Wiosna idzie do nas w pełnym pędzie.Dzisiaj widziałem już klucz
                  dzikich gęsi.Oby tak dalej.
                  • angela-rt Re: wiosna Vs zima 16.03.03, 20:08
                    no i kaczki wrociły do parku,a ze w stawie jeszcze pływać sie nie da taplaja
                    sie w kałużach:)
                    • angela-rt Re: wiosna Vs zima 17.03.03, 16:57
                      I co kochani,chyba jest juz bliziutko:)W piątek zatopimy kukłe Marzanne i
                      zrobimy miejsca dla wiosenki,czas na porządki zimowe i ogrodowe:))szykujcie
                      powoli wiosenne ubranka...
                      • angela-rt Re: wiosna Vs zima 18.03.03, 17:28
                        Dzisiaj mieliśmy ok 9 stopni ciepła,piekne słońce i ....jakoś razniej na duszy:)
                        • inka28 Re: wiosna Vs zima 18.03.03, 17:42
                          A ja dzisiaj pilam piwo w tzw. ogrodku:) Fajnie bylo:) To chyba tez oznaka
                          wiosny:) Robicie cos specjalnego na pierwszy dzien Wiosny?
                          • angela-rt Re: wiosna Vs zima 18.03.03, 17:52
                            Topimy Marzanne wirtualnie oczywicie;)
                            • Gość: thor Re: wiosna Vs zima IP: 80.51.57.* 18.03.03, 19:36
                              W pierwszy dzień wiosny spotykam się ze znajomymi na piwku.
                              Teraz natomiast za oknem piękny,duży,wiosenny księżyc.Romantycznie :-)
                              • angela-rt Re: wiosenny zapach 18.03.03, 20:22
                                no właśnie juz cieplej,juz ładniej,ale ciągle brakuje zapachu wiosny,bez niego
                                jakoś tak jeszcze nie do końca wiosne się czuje:(((moze przyjdzie w piątek?
                                • Gość: rita Re: wiosenny zapach IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 18.03.03, 20:52
                                  potwierdzam , księzyc w pełni, mozna pomyśleć o spełnieniu marzeń lub życzeń
                                  • angela-rt Re: wiosenny zapach 19.03.03, 09:28
                                    O !!!! a dzisiaj jaki piękny mamy dzień)))))))
                                    • inka28 Re: wiosenny zapach 19.03.03, 15:54
                                      Dlugo nie moglam sobie poradzic z tym wiosennym zapachem. Czym on w zasadzie
                                      jest? I kiedys na to wpadlam - to zapach mokrej ziemi. A to juz nie jest takie
                                      romantyczne:) Pozdrawiam:)
                                      • Gość: thor Re: wiosenny zapach IP: 80.51.57.* 19.03.03, 17:13
                                        Możliwe,jednakże cudowny jest zapach po przejściu deszczu w ciepły dzień.No ale
                                        na to trzeba jeszcze troszkę poczekać.
                                        • angela-rt Re: wiosenny zapach 19.03.03, 18:42
                                          Zapach jeszcze nie ma,no i mrozik idzie,ale to tylko zima w krzyku rozpaczy coś
                                          probuje pogmatwać szyki wiośnie...bez obaw ja nadal czaruje........
                                          • ol4 Re: wiosenny zapach 19.03.03, 21:53
                                            Ale watek mi sie udal. i kto by sie domyslil ze wszystko przez to ze w temacie
                                            wstawilem przez pomylke umlauta:)

test
                                            • angela-rt Re: wiosenny zapach 19.03.03, 22:55
                                              Wątek sie przetwarza sam a o pogodzie zawsze chetnie wszyscy gadaja,popatrz
                                              jakie piekne rzeczy tu powychodziły niechcacy albo...???
                                              • ol4 Re: wiosenny zapach 19.03.03, 22:58
                                                watek sie przetwarza?:) hmm moze i tak
                                                • angela-rt Re: wiosenny zapach 20.03.03, 09:38
                                                  -no moze nie kolosalnie ale zawsze.

No a dzisiaj znowu pieknie słonko przyświeca,ale ciągle zapachu szukam..
                                                  • Gość: thor Re: wiosenny zapach IP: 80.51.57.* 20.03.03, 14:51
                                                    Świeci ładnie,ale wiatr jest strasznie zimny i porywisty.
                                                  • inka28 Re: wiosenny zapach 20.03.03, 15:41
                                                    Czy to prawda, że w Olsztynie śnieg? Jakoś nie chce mi się w to wierzyć:)
                                                    Ja absolutnie najbardziej uwielbiam wiosenne burze. Nie ma cudowniejszego
                                                    zjawiska w przyrodzie. I ten zapach po!
                                                    A spacerki po (i czasem w czasie) deszczu bardzo lubię:)
                                                  • angela-rt Re: wiosenny zapach 20.03.03, 18:55
                                                    nie nie ma sniegu i cicho sza bo sie zmobilizuje i spadnie,wiatr okrutny
                                                    dzisiaj potegował uczucie zimna brrryy.
                                                  • ol4 Re: wiosenny zapach 20.03.03, 19:43
                                                    no sniegi to juz chyba odeszly?
                                                  • Gość: rita Re: wiosenny zapach IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 20.03.03, 21:06
                                                    zapraszam do Krakowa, zapach wiosenny jest i gwiazdy jaskrawo świecące - co za
                                                    widok - spójrzcie w niebo
                                                  • angela-rt Re: wiosenny zapach 20.03.03, 22:31
                                                    Idzie mroz:(,ale w Olsztynie będzie lepiej niz w Krakowie,bo tam zapowiadają
                                                    opady deszczu ze śniegiem ,a u nas słońce,chłodny,ale słoneczny dzien:)Od
                                                    niedzieli kochani ciepło w całym kraju:-)))
                                                  • Gość: rita Re: wiosenny zapach IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 20.03.03, 22:34
                                                    ciepło i słonecznie - spójrz na niebo same gwiazdy - czy znajdę tu duszę
                                                    romantyka ?
                                                  • angela-rt Re: wiosenny zapach 20.03.03, 22:36
                                                    Lubie sierpniowe niebo,nie moge przestać w nie patrzec i tego ogarnąc umysłem.
                                                  • Gość: rita Re: wiosenny zapach IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 20.03.03, 22:38
                                                    zobacz, jaki teraz jest układ gwiazd i jakie są jaskrawe, takich nie spotkasz w
                                                    lecie
                                                  • angela-rt Re: wiosenny zapach 20.03.03, 22:39
                                                    to prawda niebo piękne,ale księzyc jaki zabojczy oooooooooo!!!!!!!!
                                                  • Gość: rita Re: wiosenny zapach IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 20.03.03, 22:53
                                                    czyli mówię prawdę angela - teraz powiedz życzenie i się spełni
                                                    takie gwiazdy !!!!!!!!!!!!!!!
                                                    a jakie niebo czyste - jak łza !!!!!!!!!!
                                                  • angela-rt Re: wiosenny zapach 20.03.03, 22:54
                                                    jak morze łez
                                                  • Gość: jd Re: wiosenny zapach IP: *.acn.waw.pl 21.03.03, 09:12
                                                    Jak zapłakane oceany.
                                                  • angela-rt Re: wiosenny zapach 21.03.03, 09:21
                                                    W tej chwili to raczej jak pobladły lazur;)
                                                  • angela-rt Re: wiosenny zapach 22.03.03, 15:48
                                                    Ale dzisiaj pięknie,moze nie jest bardzo ciepło,ale wiosne widac(jeszcze jej
                                                    nie czuje-zapachowo)i to sLonce cały dzień -cud miod
                                                    ;-)angi
    • Gość: thor Życie się budzi IP: 80.51.57.* 23.03.03, 19:54
      Dzisiaj widziałem dwa motyle,biedronki,mrówki i pająka.Mamy wiosnę pełną gębą:-)
      • Gość: rita Re: Życie się budzi IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 23.03.03, 19:56
        a u mnie lata mucha i nie mogę ją zabić , bo nie zabijam
        • Gość: thor Re: Życie się budzi IP: 80.51.57.* 23.03.03, 20:04
          Ja nie muszę.Mój pies wyłapuje muchy.
          • Gość: rita Re: Życie się budzi IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 23.03.03, 20:21
            nawet te co siedzą na oknach i lampach - cóż to za rasa latająca?
            • Gość: thor Re: Życie się budzi IP: 80.51.57.* 23.03.03, 20:30
              He,he.No nie.Trochę mu pomagam.To pudel włoski.
              • Gość: rita Re: Życie się budzi IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 23.03.03, 20:53
                jest to pudel żywiący się muchami, a na imię ma pewnie bzy - bzy
                thor - co ty studiujesz i gdzie ?
                o psie wiem duzo , pora na ciebie ?
                • angela-rt Re: Życie się budzi 24.03.03, 08:29
                  Dzisiaj jest bosko,byłam juz na porannym spacerze i na dość wczesną pore miedzy
                  6 a 7 było pieknie i ciepło.Słonce swieciło,a jesli chodzi o zapach juz
                  prawie,prawie to poczułam..
                  • inka28 Re: Życie się budzi 24.03.03, 15:56
                    Ech, wszystko pięknie, ale jeszcze tylko jakieś kwiatki powinny zakwitnąć! I
                    upieram się przy wiosennym deszczyku:)
                    • Gość: thor Re: Życie się budzi IP: 80.51.57.* 24.03.03, 16:01
                      Ależ kwiatki już są.Jak już pisałem pod blokiem mam przebiśniegi.
                      • angela-rt Re: Życie się budzi 24.03.03, 18:28
                        Boje sie ,ze to ocieplenie na krotko zawitało,a ja przestałam juz
                        czarować,czuje po kościach ze za dwa dni znowu nas zźębi:((
                        • ol4 Re: Życie się budzi 24.03.03, 20:56
                          kurde u mnie bez kitu bylo 21 stopni. a teraz o 21.00 jest 17
                          • angela-rt Re: Życie się budzi 24.03.03, 20:58
                            ale chyba wysoko,ktore piętro?
                            • ol4 Re: Życie się budzi 24.03.03, 21:00
                              nie wysoko ale troche daleko to fakt:)
                              • angela-rt Re: Życie się budzi 24.03.03, 21:24
                                jakieś muszki mi tu latają-to wiosna!!!
                • Gość: thor Re: Życie się budzi IP: 80.51.57.* 24.03.03, 10:02
                  Studiuję prawo na Wydziale Prawa i Admininstracji u nas w Olsztynie.
    • thor_tr Wiosna czy lato? 25.03.03, 20:01
      Dzisiaj było cieplutko jak w lato.Cudowna pogoda.Niech tylko ta $2#2##4% zima
      nie wraca.

Troszkę zmienił mi się nik.Thor już raczej nie powróci:-)
      • angela-rt Re: Wiosna czy lato? 26.03.03, 10:55
        Szaleństwo co się dzieje dzisiaj cudo:)))po tych czarach zapowiadam
        niesamowicie piękny wekend,będzie przepięknie.Ja wiem ze wiosna w pełni,mam
        taką sąsiadke co od pierwszych wiosennych dni po ostatnie jesienne siedzi w
        swoim ogrodzie(od rana do nocy),ktory wygląda dzieki niej przepięknie,Gdy tylko
        pani Zosia jest w ogrodzie to znak,że wiosna przyszła:)Patrze dzisiaj przez
        okno i kogo widze tak tak moja sąsiadke.Serce mi sie uradowało ,bo wiem ze
        teraz bedzie juz lepiej.Tylko z tym zapachem coś nie tak,jeszcze nie w pełni
        nas ogarnął,ale to chyba sie stanie jak zaczną kwitnąć roślinki.
        • thor_tr Re: Wiosna czy lato? 26.03.03, 11:14
          Ja wczoraj przechodziłem ul.Warszawską i spostrzegłem,że drzewa przy samej
          jezdni mają zielone,wielkie pąki.Coś mi się wydaje,iż tam będą pierwsze w tym
          roku liście.I to bardzo niedługo:-)
          • angela-rt Re: Wiosna czy lato? 27.03.03, 08:12
            Dzisiaj jeszcze cieplej niz wczoraj:))))))))))))))
            • thor_tr Re: Wiosna czy lato? 28.03.03, 09:13
              Coś się pochmurzyło i dzień taki jakiś śpiący.:-o
              Przynajmniej jest cipło:-)
              • being28 Re: Wiosna czy lato? 28.03.03, 10:31
                W Poznaniu leje deszcz, 7 stopni, brrrrr...
                • thor_tr Re: Wiosna czy lato? 28.03.03, 14:42
                  Teraz w Olsztynie jest słońce i chmury.Wygląda to trochę tak jakby nad miastem
                  był smog.Ale jest zdecydowanie cieplej niż w Poznaniu.
                  • bardzo_mala_mi Re: Wiosna czy lato? 29.03.03, 15:02
                    dzis juz 16 stopni w Olsztynie!!!
                    ps.thor,na ktorym roku studiujesz? podoba Ci sie?
                    • thor_tr Re: Wiosna czy lato? 29.03.03, 15:43
                      Temperaturka znakomita.
                      Studiuję na drugim roku.Nie narzekam.Według mnie wszystko jest naprawdę świetne
                      (trafiają mi się dobrzy prowadzący,a i grupę mam zgraną,więc za kołnierz nie
                      wylewamy ;-) ).Tylko do egzaminów coraz bliżej :-(
                      • mika_1 Re: Wiosna czy lato? 29.03.03, 23:06
                        W Krakowie było dziś 16 stopni:) Wczoraj w nocy przeszła nad nami pierwsza wiosenna burza i dziś było czyste, rześkie powietrze:) Na Plantach i w okolicach Wawelu widziałam juz drzewa wypuszczające listki:) Chyba nie jest źle:) Można już posiedzieć w ogródkach, opalić buźkę (co zrobiłam) i cieszyć się piekną aurą:) To chyba już naprawdę wiosna:)))
                        • Gość: thor_tr Re: Wiosna czy lato? IP: 80.51.57.* 29.03.03, 23:13
                          Olsztyn równie ciepły.Słońce rano było ładne,ale póżniej coraz bardziej się
                          chmurzyło.Niestety nie popadało i nadal jest pełno kurzu i piachu.Jednak mnie
                          bardziej denerwują te niskie chmury nad miastem,ponieważ wyglądają trochę jak
                          smog.
                          • mika_1 Re: Wiosna czy lato? 29.03.03, 23:30
                            No tak - smog(k) to najgorsza bestia;) Potrafi zakłócić kontemplowanie pięknej pogody... Ale jeśli chmury zawisły, to może i was dosięgnie zbawienny deszczyk. A może i pierwsza wiosenna burza...
                            • thor_tr Re: Wiosna czy lato? 30.03.03, 10:48
                              Dzisiaj pogoda podobna do tej wczoraj.A deszczyku jak nie ma tak nie ma:-(
                              • being28 Re: Wiosna czy lato? 30.03.03, 11:00
                                Kilka dni takich upalow i bede musial po sandalki pojechac do domku:)
                                Deszcz napewno sie przyda w Olsztynie biorac pod uwage zaangazowanie sluzb
                                miejskich w oczyszczaniu miasta z piachu.
                                W Poznaniu slonce...
                                • mika_1 Re: Wiosna czy lato? 30.03.03, 23:54
                                  Po dzisiejszym dniu, zaczynam się poważnie zastanawiać nad tym, czy to przypadkiem nie lato się zaczyna... 23 stopnie i ani pół chmurki:) Co prawda zapowiadają ochłodzenie... Ale póki co cieszmy się tym, co jest:))) Pięknie jest:))))))
                                • mika_1 Re: Wiosna czy lato? 31.03.03, 00:00
                                  Po dzisiejszym dniu, zaczynam się poważnie zastanawiać nad tym, czy to przypadkiem nie lato się zaczyna... 23 stopnie i ani pół chmurki:) Co prawda zapowiadają ochłodzenie... Ale póki co cieszmy się tym, co jest:))) Pięknie jest:))))))
                                  • angela-rt Re: Wiosna czy lato? 31.03.03, 18:15
                                    No to jesień nam nastała
                                    • Gość: thor_tr Re: Wiosna czy lato? IP: 80.51.57.* 31.03.03, 18:52
                                      Ale niebo ładniutkie.
                                      • bardzo_mala_mi Re: Wiosna czy lato? 31.03.03, 23:19
                                        same lakoniczne wypowiedzi;)
                                  • Gość: Andulka Re: Wiosna czy lato? IP: *.chello.pl 31.03.03, 23:29
                                    mika_1 napisała:

> Po dzisiejszym dniu, zaczynam się poważnie zastanawiać nad tym, czy to
                                    przypadkiem nie lato się zaczyna... 23 stopnie i ani pół chmurki. Pięknie
                                    jest:))))))

A łyżka na to - niemożliwe
                                    U mnie dziś walił śnieg z deszczem. Ty chyba z innej połówki globusa
                                    piszesz ;)))
                                    • mika_1 Re: Wiosna czy lato? 31.03.03, 23:54
                                      Myslę, że z antagonistycznej ;) Tu wszystko inne;)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka