Dodaj do ulubionych

Programy wyborcze

IP: 62.29.133.* 04.11.06, 15:29
Gdzie znajdę programy wyborcze kandydatów na prezydentów olsztyna ?
Obserwuj wątek
    • Gość: maja Re: Programy wyborcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 17:56
      Zobacz w TV, o 17.15, zawsze na któregoś można trafić.
    • Gość: ziutek Re: Programy wyborcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 17:25
      www.jerzyszmit.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=148&Itemid=50
      • Gość: Stefan Re: Programy wyborcze IP: *.ols.vectranet.pl 06.11.06, 20:54
        Words, words, words...
        • Gość: goguś Re: Programy wyborcze IP: *.ols.vectranet.pl 06.11.06, 20:55
          A gdzie inni? Mam jednego:
          www.szatkowski.olsztyn.pl/
      • being28 Re: Programy wyborcze 06.11.06, 21:20
        Szmit powinien na papieża startować:) Czytałem jego program i aż mi łezka z oczka pociekła, ta dobroć dla biednych dzieci, dla emerytów, dla rencistów... Tylko 3 mln mieszkań zabrakło.

"Wspólnota narodowa, którą stanowią mieszkańcy Olsztyna korzysta z dorobku materialnego i duchowego po naszych poprzednikach, a efekty naszych działań pozostaną dla przyszłych pokoleń."

Sądząc po nazwisku to Szmit może korzystać z dorobku materialnego poprzedników w Olsztynie;)
    • Gość: jil2 Re: Programy wyborcze IP: *.olsztyn.mm.pl 06.11.06, 21:37
      www.januszlorenz.pl
      • Gość: prusak75 Re: Programy wyborcze IP: 193.227.131.* 07.11.06, 08:25
        do Lorenza mejl nie dziala, dostalem zwrot, a i reszta kandydytow nie odpowiada
        na zapytania wyborcze, to w takim razie po co podaja kontakt???,przynajmniej ja
        jestem traktowawny jak maszynka do glosowania:(
        • Gość: jil2 Re: Programy wyborcze IP: *.anr.gov.pl 07.11.06, 09:57
          nie jestem internetowym guru, chyba poprostu nienajlepiej skonfigurowane
          zostało przekierowanie ze strony www.januszlorenz.pl na skrzynkę.
          sądzę, że wiadomość wysłana po prostu ze skrzynki pocztowej na adres e-mail:
          januszlorenz@tlen.pl dotrze do odbiorcy.
          bardzo przepraszam za kłopot
          jil2
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka