Gość: ? Re: Czy Olsztyn pamięta o odśnieżaniu dachów? IP: *.ols.vectranet.pl 19.11.06, 14:16 A co? Snieg spadl? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rem Re: Czy Olsztyn pamięta o odśnieżaniu dachów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 14:21 Facet ma firmę odśnieżającą... Przypomina o zagrożeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: Czy Olsztyn pamięta o odśnieżaniu dachów? IP: *.server.ntli.net 19.11.06, 15:03 Zagrożeniem dla samej/samego siebie jesteś Ty. W przeciwieństwie do Ciebie mam wyobraźnię jakie są konsekwencje prawne wynikające z pomówień... Zaskakujące i smutne zarazem... Pytam ludzi czy pamiętają o odśnieżaniu oczekując prostej odpowiedzi (tak; od teraz tak) a w odpowiedzi zgłaszają się jakieś półgłówki. Nic dziwnego, że potem Polską rządzi PiS, który nawoływany przez kościół chce wycofać z użycia prezerwatywy. Gratuluję (marnego poziomu) inteligencji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ToKu Ja też mam pytanie. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.06, 15:10 Jesteś pewien, że wiesz co to jest pomówienie? Bo jakoś ciężko mi wymiślić taką hipotetyczną sytuację, w której to co napisał przedmówca byłoby pomówieniem. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hela Re: Ja też mam pytanie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 15:34 U mnie nie ma śniegu.... Ale może coś przegapiłam. Odśnieżę dach na zapas. Teraz jest łatwiej :) Tylko nie zaskarż mnie do sądu o wyszydzanie czy coś równie perfidnego. Aha - Mam pytanie: Czy pamiętacie o smarowaniu się kremem przeciwsłnecznym:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: Ja też mam pytanie. IP: *.server.ntli.net 19.11.06, 15:41 Skup się Heluś na odkurzaniu swych półkul mózgowych, bez złośliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: IP: *.server.ntli.net 19.11.06, 15:39 Tak, wiem co to jest pomówienie. Jest nim dla mnie stwierdzenie, że mam firmę odśnieżającą dachy i poprzez forum nagabuję potencjalnych klientów. Tobie generalnie musi być ciężko... Odzdrawiam.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ToKu W tym cały kłopot, że chyba rzadko który IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.06, 16:46 sąd podzieli twoją ocenę tej wypowiedzi, bo rem nie napisał ani nic poniżającego ani narażającego na utratę zaufania. Polecam uważną lekturę art. 212 kk i komentarza (u Zolla to będzie tom II, s. 768 - 794. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: W tym cały kłopot, że chyba rzadko który IP: *.server.ntli.net 19.11.06, 17:06 Wiesz, z zasady nie lubię sie kłócić. Preferuję dyskusję na poziomie (o ile mój adwersarz reprezentuje sobą w ogóle jakiś poziom). Mało mnie obchodzi w tym momencie czy utraciłam czyjeś zaufanie czy nie. Bardziej mnie zastanawia bezmyślność rem'a w rzucaniu takich oskarżeń i temu powinno się zapobiegać, na forach zwłaszcza. Ludzie nie mogą czuć się bezkarni wierząc w swoją całkowitą anonimowość... Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: Czy Olsztyn pamięta o odśnieżaniu dachów? 19.11.06, 18:35 polglowki bo sluznie stwierdzili, ze nie ma sniegu? co chcesz teraz odsniezac? moze wlasna zamrazarke na poczatek? Odpowiedz Link Zgłoś
being28 Re: Czy Olsztyn pamięta o odśnieżaniu dachów? 19.11.06, 15:44 Będzie śnieg to będzie o czym pamietać. Lilabej, pamietasz o braniu leków? Odpowiedz Link Zgłoś
l.i.l.a.b.a.j Re: Czy Olsztyn pamięta o odśnieżaniu dachów? 19.11.06, 15:48 being28 napisał: > Będzie śnieg to będzie o czym pamietać. - To się jeszcze okaże (mam nadzieję że bez ofiar) czy będziecie o tym pamiętać. > Lilabej, pamietasz o braniu leków? - Już sama nie wiem, mentalnie jesteś jeszcze w podstawówce czy może już w gimnazjum? Odpowiedz Link Zgłoś
being28 Re: Czy Olsztyn pamięta o odśnieżaniu dachów? 19.11.06, 15:52 Skąd u Ciebie tele agresji dziecko moje? Wieczór się zbliża i tatuś znowu da Ci banana do cmokania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilabaj Re: Czy Olsztyn pamięta o odśnieżaniu dachów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 15:54 Dlaczego tak mnie zaatakowałeś? Masz problemy z emocjami dziecko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: Czy Olsztyn pamięta o odśnieżaniu dachów? IP: *.server.ntli.net 19.11.06, 16:09 Czytasz w moich myślach, ale nie posługuj sie więcej moim nickiem please, thank you. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: Czy Olsztyn pamięta o odśnieżaniu dachów? IP: *.server.ntli.net 19.11.06, 16:00 Wymyśl coś lepszego. Może biedactwo nie eksplodujesz od nadmiaru myślenia... Odpowiedz Link Zgłoś
loniutek Re: Czy Olsztyn pamięta o odśnieżaniu dachów? 19.11.06, 16:09 Lilabaj - tutaj, na forum obowiązują pewne niepisane zasady. Jedna z nich jest taka, że osoby sfrustrowane, wściekłe, kąsające i plujące jadem są traktowane jak nieproszony gość i solidarnie zniechęcane do dalszego plucia. Ty swoją wypowiedzią zaznaczyłeś, że jesteś taką właśnie osobą. Nie dziw się więc, że komentarze Twoich wypowiedzi są dla Ciebie nieprzychylne. Ciskasz się, rzucasz, obrażasz. Założyłęś wątek, który jest groteskowy. Przyjmij, że niektórzy podśniewają się z braku śniegu kiedy temperatura za oknem dochodzi do plus 12C. Potrafisz? Na abstrakcyjny temat masz abstrakcyjne odpowiedzi. I tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loco Re: Czy Olsztyn pamięta o odśnieżaniu dachów? IP: *.olsztyn.mm.pl 19.11.06, 16:19 Jest taka bajka o koniku polnym i mrówce... Abstrakcyjna... Odpowiedz Link Zgłoś
loniutek Re: Czy Olsztyn pamięta o odśnieżaniu dachów? 19.11.06, 16:28 loco - sugerujsze , że mam siedzieć na dachu i czekać aż spadnie śnieg? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: Czy Olsztyn pamięta o odśnieżaniu dachów? IP: *.server.ntli.net 19.11.06, 16:39 Od kiedy zapobiegliwość o bezpieczeństwo i pytanie czy jesteś przygotowana/ny na taką solidarność w propagowniu tej zapobiegliwości jest również pluciem jadem i kąsaniem nieprzygotowanych? Weź nie rozśmieszaj mnie i nie rób z siebie pośmiewiska... Wiesz skarbie, jest na forum taka możliwość sprawdzenia czy rozmawiasz z nim czy z nią. W moim przypadku wszystko jest prawdą. Bo jak na razie większa część Twojego komentarza budzi we mnie litość i współczucie... Nie to, żebym się w tym momencie obraziła, ale zwykłam nie rozmawiać z kimś komu najwyraźniej odbija...bo niezbyt wysoką inteligencję jeszcze mogłabym znieść. Adios! Odpowiedz Link Zgłoś
loniutek Re: Czy Olsztyn pamięta o odśnieżaniu dachów? 19.11.06, 16:41 To do mnie ten Twój ostatni komentarz siostro? Odpowiedz Link Zgłoś
taras70 Re: Czy Olsztyn pamięta o odśnieżaniu dachów? 19.11.06, 16:48 jak spotkam Olsztyna , to go zapytam ! tez mam pytania: czy Ostrava zmienia majtki ? czy Hanoi zasypia ? Odpowiedz Link Zgłoś
loniutek Re: Czy Olsztyn pamięta o odśnieżaniu dachów? 19.11.06, 16:51 taras70 :) - i to próbuję powiedzieć wściekłej kobiecie. I nic. Jest coraz gorzej. Coraz mniej rozumie. Coraz gorzej widzi. Coraz wolniej pisze. Coraz więcej śniegu... :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
taras70 Re: Czy Olsztyn pamięta o odśnieżaniu dachów? 19.11.06, 17:03 to moze, zeby bylo latwiej, kazdy z mieszkancow, wypowie sie w krotkich zolnierskich slowach :tak lub nie ? ja prowokacyjnie odpowiem: NIE !!! nie pamietam !!! Odpowiedz Link Zgłoś
loniutek Re: Czy Olsztyn pamięta o odśnieżaniu dachów? 19.11.06, 17:08 Dałam się sprowokować Twojej perfidnej prowokacji. NIE. Nie pamiętam o odśnieżaniu dachów. Moja konformistyczna postawa brzydzi mnie i odrzuca od samej siebie. Ale zobowiązuję się, że się zmienię - podlizuję się teraz tym poprawnym. Od dzisiaj codziennie - od rana do wieczora - będę o tym pamiętać. A jak spadnie śnieg będę pamiętać bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: debil IP: *.server.ntli.net 19.11.06, 17:09 TY DEBILU !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ToKu To natomiast była zniewaga (216kk) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.06, 17:12 W czystej postaci. Odpowiedz Link Zgłoś
taras70 Re: To natomiast była zniewaga (216kk) 19.11.06, 17:19 ... ale wszystkie dotychczasowe wypowiedzi lilabaj swiadcza o tym, ze to jakis kocmoluch, wiec o "czystej postaci" nie ma tu mowy ! dla zasady , do okreslenia : kocmoluch, doloze jeszcze okreslenie : sniezna balwanka /jest cos takiego?/ . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Sędziowie niechętnie rozstrzygają w zwykłych IP: *.server.ntli.net 19.11.06, 17:35 przepychankach słownych. Dopiero oskarżenia typu "l i l a b a j pracuje dla mafii" albo "l i l a b a j ma firmę odśnieżającą" są przesłanką by wszczynać proces sądowy z powodu zostania zniesławionym. Ewentualnie mogłabym się jeszcze dogadać z Rem'em i żądać od niego finansowego zadośćuczynienia a tym samym zrezygnowałabym z postępowania sądowego. Oczywiście wspaniałomyślnie i bezkonsekwencyjnie daruję Rem'owi jego występek mając nadzieję, że czegoś go to nauczy... No dobrze dzieci, kończę z wami tę lekcję. Mam nadzieję, że czegoś się nauczyłyście, ale wciąż uważam, że niedojrzałyście jeszcze do pewnych rzeczy więc ich nie rozumiecie... Mam nadzieję, że żaden sopel lodowy nie spadnie wam z krawędzi dachu na wasze puste sagany. Tylko mnie teraz nie oskarżajcie, że wam grożę hahahahaha... TEN SIĘ ŚMIEJE, KTO SIĘ ŚMIEJE OSTATNI. Odpowiedz Link Zgłoś
taras70 Re: debil 19.11.06, 17:14 lilabaj , jestes niewatpliwie najmilsza dozorczynia jaka kiedykolwiek udalo mi sie spotkac ! nie obrazaj jednak innych lokatorow, bo moga nie miec ,tyle co ja, cierpliwosci w kontaktach z gminem ! Odpowiedz Link Zgłoś
loniutek Re: debil 19.11.06, 17:17 lilabaj - a może jesteś łopatą do odśnieżania i chcesz się tanio sprzedać.... - tak wiem , przesadziłam. Świadomie. Wstyd mi bardzo. Ale za to - wciaż pamiętam o odśnieżaniu dachów :) Odpowiedz Link Zgłoś
loniutek Re: debil 19.11.06, 17:41 Ojej. Lilabaj. Czy Ty jesteś pod wpływem jakichś silnych leków? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szukacz Cała Polska odśnieża dachy ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 17:47 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=52460810&v=2&s=0 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=67 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=57&w=52459861 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=52462112 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=59&w=52460094 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=52459387&a=52459387 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=52459632 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=62&w=52460665&v=2&s=0 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=61&w=52460575&v=2&s=0 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=65&w=52461012 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=60&w=52460446 Odpowiedz Link Zgłoś
loniutek Re: Cała Polska odśnieża dachy ;) 19.11.06, 18:09 Ojej... Lilabaj ma jakieś natręctwo.... Czy jest na forum lekarz? Odpowiedz Link Zgłoś
taras70 Re: Cała Polska odśnieża dachy ;) 19.11.06, 18:16 no coz , globalna...WIOSKA ! sniezna balwanka potrzebuje troche ciepla od obcych ludzi. dzieki takim debilom jak ja , na pewno sie nie roztopi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Cała Polska odśnieża dachy ;) IP: *.ols.vectranet.pl 20.11.06, 18:37 olsztynskie forum najlepiej rozkrecilo ten watek:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
being28 Przepraszam i odpowiadam 19.11.06, 21:36 Tak, myslimy o odsnieżaniu dachów. Ostatnie tragedie dały nam dużo do myślenia. Każdego dnia, każdy Olsztyn sprawdza czy dopuszczalny poziom zaśnieżenia dachu nie jest przekroczony. Ponadto każdy Olsztyn sprawdza codziennie czy poziom rzek, jezior i stawów nie jest przekroczony i czy nie grozi nam powódz, która także jest wielce niebiezpieczna. Aby nie było mało, każdy Olsztyn sprawdza też ph wody w kranie, ilość cukru w cukrze oraz wielkość plam na słońcu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: IP: *.server.ntli.net 19.11.06, 22:17 Hm, jakie to godne uznania. W trosce o bezpieczeństwo innych nie zrobiłeś istoto najważniejszego: nie sprawdziłeś u psychiatry czy wszystko z Tobą jest w porządku. To typowe dla chorych psychicznie, przeświadczonych o tym, że wszyscy wokół mają problem ze sobą tylko nie Ty sam. Ja zawsze znajdę ciepłe słowo dla takich jak Ty obłąkanych... jak widzisz. Już nawet nie będę Cię dręczyć pytaniem czy pamiętasz o odśnieżaniu czy nie bo pewnie nie pamiętasz nawet czy lubisz bardziej dżem śliwkowy od porzeczkowego. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wpw Re: IP: *.ols.vectranet.pl 19.11.06, 23:35 spieprzaj z tego forum frajerzyno. idz na amerykanskie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tolo Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 09:24 Lilabaj, Lilabaj nie obawiaj się niczego. Te zwały śniegu, które „zalegają” na Twoim dachu, niczego złego Ci nie zrobią. To nie jest płaski dach. Poza tym jest świetny program ewakuacyjny szpitala psychiatrycznego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: IP: *.server.ntli.net 20.11.06, 11:07 Jesteś przygłupi czy tylko się zgrywasz? A może jedno i drugie? Najpewniej tak, bo każdy wysoce inteligentny Olsztynianin skuma o co chodzi z tym odśnieżaniem. Idź dołącz do oficjalnie i nieoficjalnie niezarejestrowanej grupy prześladowczej "WSTYD OLSZTYNU", której "przewodniczy" jak sądzę Twój poprzednik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rem Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 11:11 Jeśli już wstyd to OLSZTYNOWI a nie "Olsztynu". :) :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: IP: *.server.ntli.net 20.11.06, 13:47 To Ty możesz być jeszcze większym palantem? Najwyraźniej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vento Musisz na chwile przerwac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 14:08 lilabaj; musisz na chwile przerwac bo siostra odzialowa niesie dla ciebie popoludniowa porcje lekow uspokajajacych ???. Wieczorem, juz jako cesarz Napoleon, odbierzesz defilade wojsk udajacych sie na Moskwe :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rem Re: Musisz na chwile przerwac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 15:04 O tak. W Moskwie zapewne jest o wiele więcej śniegu na dachach. Tam warto zapytać czy odśnieżają... Lilabaj znasz rosyjski? Napisz tak: Skażytie kakoj u was sniegapad. Maskwa snimała snieżynki z kryszy? :) :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
being28 Re: 20.11.06, 16:56 "WSTYD OLSZTYNU"? Nawet prof. Miodek nie zna takiego przypadku odmiany. Lepiej będzie jak se droga koleżanko lilapaj zrobisz testy czy twoi rodzice nie są rodzeństwem. Kwalifikujesz się pod taką diagnozę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tolo Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 17:29 Dość tego lilabaj! Proszę wreszcie zejść z dachu! Wziąć te czerwone tableteczki i wracać do swojej sali! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gargamel Re: na dachu przy kominie IP: *.olsztyn.mm.pl 20.11.06, 17:31 Calkiem fajnie jest siedziec jak w kinie na dachu przy kominie i czekac na nadejscie zimy ze sniegiem. I komu to przeszkadza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j A oto wyniki... IP: *.server.ntli.net 21.11.06, 02:59 ...mojego małego experymenciku... To bardzo zadziwiające zjawisko, ale im dalej na północny-wschód Polski tym gorzej z inteligencją i poczuciem humoru mieszkańców polskich miast wymienianych na forum gazety wyborczej. Nie wiem, czy to się tyczy pozostałych miast wymienianych w podforach. W każdym bądź razie, tak jak PKiN jest chlubą Warszawy, Wieża Eiffla chlubą Paryża i Francji (chluby poszczególnych państw czy miast można wymieniać bez końca),tak zbitka życiowych frustrato- nieudaczniko-pomyleńców (czyli loniutek, taras70, wpw, Tolo, Rem, vento, being28 oraz Toku) traktujący forum jako lecznicę swoich głębokich kompleksów są z pewnością WSTYDEM OLSZTYNA. Nie wiem czy lista takowych popaprańców jest skończona, mam nadzieję, że tak. Pozdrawiam was wszyscy normalni, wysoce inteligentni Olsztynianie. Wierzę, że teraz wam nie trzeba przypominać o odśnieżaniu dachów (gdy już spadnie obficie śnieg tej zimy), ale nie obraźcie się, gdy w niedalekiej przyszłości przypomnę o tym tym wymienionym wyżej pseudointeligentom o zawartości kory mózgowej równej zawartości puszki karmy Whiskas. PA! Odpowiedz Link Zgłoś
being28 Re: A oto wyniki... 21.11.06, 06:57 Wszędzie zostałeś wyśmiany, u nas najbardziej. Spadaj durniu do swojej krainy zaśniezonych dachów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tolo Re: A oto wyniki... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 07:13 Traumatyczne przeżycia z przeszłości powodują, że taki jesteś. Dałeś się podejść jak małe dziecko. Wszystko co powiedziałeś i jeszcze powiesz, świadczy tylko o Tobie. Pozdro „geniuszu”. P.S.To Ty byłeś obiektem eksperymentu. Wniosek - oceniasz innych według siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rem Re: A oto wyniki... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 11:34 Są jednak pozytywne aspekty wizyty w Olsztynie lilabaj... Zaczełaś poprawniej pisać:)W ostatnim poście nie ma już WSTYD OLSZTYNU - tylko poprawnie WSTYD OLSZTYNA... O innych błędach nie wspomnę jednak. Dobrze że byłaś - pośmialiśmy się do rozpuku. Polecam temat "Czy olsztyn pamięta o odświeżaniu oddechu"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: A oto wyniki... IP: *.server.ntli.net 21.11.06, 12:05 No widzisz, u mnie przynajmniej można szybko zaobserwować jakiś wyraźny pozytywny postęp, nie to co u ciebie - wręcz przeciwnie, w zastraszająco szybkim tempie cofasz się... i nic i nikt nie jest w stanie cię zatrzymać, o zawróceniu ze złej ścieżki nie mówiąc. Ciesz się palancie, że ci d... nie skopałam... Jak to wszak mówią: szczęście mają tylko głupi. Nie widzę nic wartościowego w waszych wypocinach w tamtym wątku. W związku z tym: adios półgłowki ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hela Re: A oto wyniki... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 14:52 A fe. Jaka brzydka wypowiedź. Agresywna taka i świadcząca o braku kultury. Cóż, forum ściąga jak widać po lulabaj całkiem nienormalne osoby. Ale dobrze, że już sobie poszła. Chyba, że przylezie tu znowu, da upust swojej frustracji i poleci na miotle dalej :) Odpowiedz Link Zgłoś
being28 Re: Czy Olsztyn pamięta o odśnieżaniu dachów? 21.11.06, 17:09 Niedługo okaże się iż to jest fragment doktoratu doktorantki międzynarodowej uczelni. I zepsuliśmy wyniki badań prowadzonych od setek lat na dachach całego świata. Czy wiecie, że najstarsza notka o konieczności odśnieżania dachów pochodzi z Egiptu i ma już ponad 3500 lat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tolo Re: Czy Olsztyn pamięta o odśnieżaniu dachów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 17:42 Nie "zalewasz" tym śniegiem w Egipcie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rem Re: Czy Olsztyn pamięta o odśnieżaniu dachów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 22:35 Piramidy były czyszczone co tydzień ze śniegu. Na niektórych widnieją też ślady po piorunochronach. Egipt to kiedyś potęga dekarsko-odśnieżająca. Odpowiedz Link Zgłoś
taras70 Re: Czy Olsztyn pamięta o odśnieżaniu dachów? 21.11.06, 22:45 Plujusz Mlodszy o tym wspomina w swoim epokowym dziele "Jak szybko odmrazac sciany piramidy" i rozwija temat w "Jak przezyc w Argentynie". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rem Re: Czy Olsztyn pamięta o odśnieżaniu dachów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 22:54 A ten przecież z Krety... jak mu tam? Mentostaur... Prosze bardzo.... Można? Jak go Ursus za rogi to było źle..., ale przedtem Trawiata w Argentynie tak tak (grała ją Madonna pamiętacie). I śniegu nie było a można. Odpowiedz Link Zgłoś
taras70 Re: Czy Olsztyn pamięta o odśnieżaniu dachów? 21.11.06, 23:04 mgr Wachulski z Sanoka tez robil pomiary i to wszystko obliczyl sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rem Re: Czy Olsztyn pamięta o odśnieżaniu dachów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 23:10 ten od "Lalki" czy od Wałęsy? Odpowiedz Link Zgłoś
taras70 Re: Czy Olsztyn pamięta o odśnieżaniu dachów? 21.11.06, 23:12 ten , co mu potem linijke ukradli i bylo po badaniach. ale sa jeszcze klasycy. jest Plujusz, jest Dezodorant. jest wszystko ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rem Re: Czy Olsztyn pamięta o odśnieżaniu dachów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 23:19 tak tak i Oxykort no i klasyk klasyków: Sedes z Bakelitu... autor sentencji:" kra kre bije tu lis ma nory" Odpowiedz Link Zgłoś
taras70 Re: Czy Olsztyn pamięta o odśnieżaniu dachów? 21.11.06, 23:24 mnie nauki Sedesa z Bakelitu uczynily wiernym sluga nauki. zyl i nauczal jak prawdziwy mistrz. dzwieczy we mnie wdziecznie jego prawo mowiace o tym co trzeba i trzeba mowiace o tym co prawo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rem Re: Czy Olsztyn pamięta o odśnieżaniu dachów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 23:31 Nie zgadzam się z jego koncepcją dywergencji bilateralnego intersubietywizmu poznawczego. Zupełnie suche fakty, bez ikry szaleństwa wielkich odkryć. Odpowiedz Link Zgłoś
taras70 Re: Czy Olsztyn pamięta o odśnieżaniu dachów? 21.11.06, 23:33 tak, ale te fakty sa jednak dosyc konkretne. wczoraj byl u mnie ET /phone home, oczywiscie/ i zeby nie bylo niedomowien pokazal mi tym swoim paluchem, ktore dachy mam natychmiast odsniezyc. zrozumialem , udalem sie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rem Re: Czy Olsztyn pamięta o odśnieżaniu dachów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 23:57 To on też jest home? Wszędzie pedały. Tfu !!! Które dachy??!!! Jeśli mi pokazał te same, to zadusze gada. DEBILA !!!! Odpowiedz Link Zgłoś