Gość: prusak75 IP: 62.29.133.* 24.11.06, 23:43 a jak Rybicki przywiezie nam marszalka w teczce, i na przyklad za kare na zeslanie wyslą Rokite :), to bedziemy miec Marszałka z Krakowa :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: patrząca inaczej Inauguracja sejmiku IP: *.metrolink.pl 25.11.06, 11:29 po jaką cholerę politycy wstępują do partii, przecież co drugi kandydat PO to dawna UW, SLD, PD itp. Diabli mnie biorą jak czytam, że wybory WYGRAŁA PO! Jaka PO??!!! Spady z innych partii, zmienili poglady dla doraźnego celu - załapania stołka!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loco Re: Inauguracja sejmiku IP: *.olsztyn.mm.pl 25.11.06, 13:41 Gość portalu: patrząca inaczej napisał(a): > po jaką cholerę politycy wstępują do partii, przecież co drugi kandydat PO to > dawna UW, SLD, PD itp. Diabli mnie biorą jak czytam, że wybory WYGRAŁA PO! Jaka > > PO??!!! Spady z innych partii, zmienili poglady dla doraźnego celu - załapania > stołka!! A mnie diabli biorą, jak słyszę, że rządzi PiS! Jaki PiS??!!! Spady z PZPR, zmienili poglądy dla doraźnego celu - kontynuacji rewolucji robotniczo- chłopskiej!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patrząca... Re: Inauguracja sejmiku IP: *.metrolink.pl 25.11.06, 19:09 skład PiS- jest mi obojętny NIGDY na nich nie głosowałam i nie będę. Chciałam głosować na PRAWDZIWE PO - to wsadzili Dąbkowskiego z Demokratow jako kandydata na Prezydenta, o radnych nie wspomnę. No i co?? SWOICH nie mieli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Inauguracja sejmiku IP: *.ols.vectranet.pl 26.11.06, 18:37 Mieli swoich lecz zbyt niepokornych (niezależnych) www.po.olsztyn.pl www.po.olsztyn.pl/Gbook/ Odpowiedz Link Zgłoś