Dodaj do ulubionych

997: policja prosi o cierpliwość

IP: *.makronet.pl 01.01.07, 19:26
To, że się nie można dodzwonić w godzinę, to jeszcze nic, ciekawe za ile by
przyjechali. Ja po zgłoszeniu zakłócenia ciszy nocnej czekałem (ze dwa lub
trzy lata temu) około 1,5 godziny. Przyjechali, pokiwali głowami, że żadnych
hałasów już nie ma, spisali mnie i pojechali. W tzw. międzyczasie
imprezowicze nawaleni jak "pershingi" wsiedli do aut i odjechali. Z tak
sprawną łącznością do policji, to tylko czekać, kiedy zarżną cię bandziory i
nawet nikt o tym nie będzie wiedział.
Obserwuj wątek
    • Gość: chmyz Re: 997: policja prosi o cierpliwość IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.07, 00:59
      Łączność sprawna (bez wydarzeń) - "nie ma komu odebrać". Ciekawe ile jeszcze czasu trzeba będzie czekać, żeby Ci na górze zrozumieli, że czas idzie do przodu i po prostu trzeba więcej ludzi do obsługi urządzeń!!!!
    • Gość: Policja Re: 997: policja prosi o cierpliwość IP: *.olsztyn.net.pl 02.01.07, 09:16
      Opisywane zdarzenie miało miejsce 2 - 3 lata temu. Obecnie problem ten został
      rozwiązany wzmocnieniem stanowiska w dodatkowe linie i etaty. W przypadku
      jakichkolwiek problemów prosimy o informacje. Wszystkiego najlepszego w 2007
      roku.
      • Gość: girl Re: 997: policja prosi o cierpliwość IP: 62.29.133.* 02.01.07, 17:51
        Dwa razy wzywałam policję do hałasów nocnych. Za każdym razem funkcjonariusze
        przyjeżdżali w ciągu 5-10 minut i skutecznie interweniowali.
        Jednak trochę uciążliwe jest to, że policja najpierw przychodzi do mieszkania
        zgłaszającego i go spisuje.
        • bystra2000 Re: 997: policja prosi o cierpliwość 02.01.07, 19:02
          Mieliście farta.
    • Gość: zuzia Re: 997: policja prosi o cierpliwość IP: *.olsztyn.mm.pl 02.01.07, 19:24
      Jakiś miesiąc temu zgłaszałam kolizję. Wszystko działo sie w godzinach szczytu
      w tygodniu czyli między 16 a 17. Na połączenie czekałam może ze 2 minuty a
      póżniej panowie z policji pojawili się w kilkanaście minut, sprawnie obsłużyli
      zdarzenie i pojechali w swoją stronę. Godzinę i było po wszystkim...
    • Gość: Policja Re: 997: policja prosi o cierpliwość IP: *.olsztyn.net.pl 04.01.07, 14:29
      Dziekujemy za uznanie. Pewne zmiany w funkcjonowaniu Policji zachodzą również
      dzięki Wam. Pozdrawiamy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka