carlos678 20.07.10, 00:32 Opóżnienie budowy. www.zw.com.pl/artykul/496769_Nowe_centra_handlowe_pozostaja_w_planach.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
esscort Re: Auchan w Łomiankach 20.07.10, 19:59 mnie to opóźnienie w ogóle nie przeszkadza. Wręcz przeciwnie. Kiedyś klątwę na tę budowę "załatwiłem" i działa :) Odpowiedz Link Zgłoś
nii-dea Re: Auchan w Łomiankach 21.07.10, 10:29 A ja tym razem jestem za:-) ale skoro rzuciłeś klątwę, to pozostaje mi tylko czekać aż ja zdejmiesz, i ... jeździć na zakupy gdzieś dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
esscort Re: Auchan w Łomiankach 21.07.10, 10:41 Nie zdejmę :) Zresztą mógłby to zrobić czarownik, który rzucił, a on wyjechał Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: Auchan w Łomiankach 21.07.10, 10:43 Ess ale czy trzeba było od razu rzucać klątwę na wszystkie inwestycje w Łomiankach? :> Odpowiedz Link Zgłoś
esscort Re: Auchan w Łomiankach 21.07.10, 10:51 Wiesz, jak jest z klątwami - jak z piciem alkoholu: człowiek nigdy do końca nie wie, jak szeroko zadziała :) Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: Auchan w Łomiankach 21.07.10, 11:03 No i teraz mamy, jak nie urok to... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
esscort Re: Auchan w Łomiankach 21.07.10, 11:53 Do klatwy na Auchana sie przyznaje, ale kto rzucił klątwę na wod.-kan? Przysi egam, ze nie mam z tym nic wspólnego Odpowiedz Link Zgłoś
nii-dea Re: Auchan w Łomiankach 21.07.10, 12:00 samo się rzuciło, kanałami poszło dalej... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: Auchan w Łomiankach 21.07.10, 12:04 Ale patrzcie, do Czosnowa nie doszło. =O Odpowiedz Link Zgłoś
esscort Re: Auchan w Łomiankach 21.07.10, 12:29 ja mam teorię (tym razem serio), że w Łomiankach po prostu nie jesteśmy w stanie tego zrobić, nie wykreowaliśmy tzw. "klasy politycznej" i aparatu, który byłby to w stanie przygotować i w miarę szybko przeprowadzić, jest to za skomplikowane, przerasta nas organizacyjnie i koncepcyjnie. Dlatego będziemy to dłubać jeszcze latami, a obliczając koszty utrzymania tej naszej spółki i odnosząc to długości wybudowanej sieci, to na pewno będzie to najdroższy wod.-kan w Europie Odpowiedz Link Zgłoś