Gość: luna IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.03, 17:00 Ciekawią mnie pomysły na spędzenie czasu wolnego. Pozdrawiam, luna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MISIA Re: Jak spędzasz weekend? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.03, 20:37 Duuuużo wycieczek jak oczywiście czas pozwoli,u Was byłam kiedyś dwa tygodnie i sporo się jeździło po okolicach na rowerkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katka Re: Jak spędzasz weekend? IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 06.04.03, 11:20 Teraz rowerkiem nie da rady...:-( Już drugi dzień pada śnieg i jest straszna zawierucha. Tylko zawinąć się w koc, wziąć do ręki kubek kawy i nadrobić zaległości w lekturze. Luna, a Ty jak spędzasz weekend? ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luna Re: Jak spędzasz weekend? IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 06.04.03, 20:01 Gość portalu: katka napisał(a): > Teraz rowerkiem nie da rady...:-( Już drugi dzień pada śnieg i jest straszna > zawierucha. Tylko zawinąć się w koc, wziąć do ręki kubek kawy i nadrobić > zaległości w lekturze. Luna, a Ty jak spędzasz weekend? ;o) Teraz jestem w domu i po ciężkim tygodniu relaksuję się buszując w sieci. Poza tym od czasu do czasu zaglądam do notatek... za tydzień mam zjazd. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katka Re: Jak spędzasz weekend? IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 07.04.03, 17:44 A odwiedzić starych znajomych to nie łaska? ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luna Re: Jak spędzasz weekend? IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 10.04.03, 20:53 B. dobry pomysł Katka. Postaram sie w przyszłym tygodniu. :) luna Odpowiedz Link Zgłoś