Gość: agafia IP: *.teleton.pl 07.04.03, 21:27 Ejsi czuje sie jak szpieg z krainy deszczowcow - ciekawa jetem czy to ty czy inna ejsi -ale mimo wszystko pozdrawiem z daleka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ejsi Re: pozdrowienia IP: *.bartoszyce.sdi.tpnet.pl 07.04.03, 23:28 Agafio, miło Cię widzieć na tym, trochę uśpionym forum:)) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goska Re: pozdrowienia IP: *.neiu.edu 08.04.03, 02:48 Pozdrowienia z Chicago .Bylam z wizyta w Polsce po 6-cio letniej przerwie i nigdzie biedy nie widzialam.Tyle sie o tym mowi,wszyscy narzekaja ale wszyscy jakos zyja.Moge Was zapewnic,ze tu nie zyje sie lepiej.Tu nikt sie o nikogo nie martwi,nikt nikomu nie pomaga,a Polacy wykonuja najciezsze i najmniej platne prace.Ja i tak ,pomimo tej biedy,wolalabym byc w Polsce.Zawsze to u siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m2j Re: pozdrowienia IP: *.teleton.pl 12.04.03, 18:48 agafia a ty co tu robisz.Krowy nie wydojone . Kury nie nakarmione a ty w obce światy mi się wybierasz. Krasule cielić się będzie a ty na plotki. Oj trza by przez kolano przełożyć i razów pare wymierzyć bo kobiecie bez roboty to i głupoty w głowie kiełkują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agafia w sprawie krow i kurczat IP: *.teleton.pl 12.04.03, 19:09 moj mily - ty mnie wszedzie wytropisz ... ale coz- mam wymalowane pazurki , cialo wybalsamowane wiec sam rozumiesz ..radz sobie sam - poczekam az byk sie ocieli .. idz po zoske te co wczoraj z widlmi po wsi ganiales..ona ma krzepe to i krasuli pomoze..a moze i tobie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ejsi Re: pozdrowienia IP: *.bartoszyce.sdi.tpnet.pl 13.04.03, 13:10 :))prawdziwie rodzinna atmosfera, tylko ten mąż trochę apodyktyczny;) z pozdrowieniami:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m2j Re: pozdrowienia IP: *.teleton.pl 13.04.03, 21:42 apodyktyczny ,atletyczny , anglojezyczny-wszystko jedno ważne żeby kobieta wiedziała gdzie jej miejsce a nie łaziła po chałupkach jak sie krasula cieli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ejsi Re: pozdrowienia IP: *.bartoszyce.sdi.tpnet.pl 13.04.03, 22:35 Gość portalu: m2j napisał(a): > apodyktyczny ,atletyczny , anglojezyczny-wszystko jedno ważne żeby kobieta > wiedziała gdzie jej miejsce a nie łaziła po chałupkach jak sie krasula cieli. cóż to , sił zabrakło żeby pomóc maleństwu na świat przyjść? kobieta nie więzień, łazić może gdzie zechce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m2j sek napsalek IP: *.teleton.pl 15.04.03, 01:22 kobieta to i może ,może ,ale żona to niech mi sie lepiej domu trzyma. Ale my tu o krasuli i kobitach co sie domu nie trzymajo a gąska jakos daleko tak we świecie siedzi i jej jakos smutnawo. Gąsko to jo dla ciebie po chlopsku: -oj sie nie martw kobito -nie martw bo nie trzeba -jako zechcesz przyjedz -storcy dla cie chleba oja dana dana oj dana dana -gaska jest wszedzie mile widziana Odpowiedz Link Zgłoś