bpkw 10.04.03, 23:55 Cześć IV. Czas biegnie jak szalony. I jeszcze muszę coś wymyśleć... mam! " Bo z dziewczynami nigdy nie jest źle ! " Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mika_1 Re: Apel do Pań z forum...cz.IV 10.04.03, 23:57 bpkw napisał: > Cześć IV. Czas biegnie jak szalony. I jeszcze muszę coś wymyśleć... mam! > > " Bo z dziewczynami nigdy nie jest źle ! " Suuuper! No i doczekałeś się części czwartej:))) A z dziewczynami NIGDY nie jest źle:) No pewnie:) Bo one umilają życie, ubarwiają je i są taaaaaakie wspaniałe:) Czyż nie? Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Apel do Pań z forum...cz.IV 11.04.03, 00:00 Nie mam najmniejszych wątpliwości. Świat bez kobiet byłby prawdziwym koszmarem. Chociaż czasami potraficie nas doprowadzić do stanu dalekiego od szczęścia... Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Apel do Pań z forum...cz.IV 11.04.03, 00:03 bpkw napisał: > Chociaż czasami potraficie nas doprowadzić do stanu dalekiego od szczęścia... Herezje, Kolego!!! Dobranoc:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: Apel do Pań z forum...cz.IV IP: 158.66.18.* 11.04.03, 09:36 Wzajemnie, wrrr Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Bądzmy dobre dla panow na wiosne:) 11.04.03, 10:08 "być kobietą,być kobietą..."-uwielbiam,przeciez mozna tak Was czarować panowie,ze uuuu,a wiosna rozkwitnie wszystkim tym co sprzyja w gierkach i czarowaniu sie. Dziewczyny!!!!Bądzmy dla Nich dobre na wiosne....;) Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: Bądzmy dobre dla panow na wiosne:) 11.04.03, 10:41 Wiosna stwarza wiele możliwości do "gierek". A to wiosenny deszczyk i trzeba się gdzieś schronić... A to trochę chodniej się robi i trzeba sie trochę ogrzać. I najlepsze - kwiatki rosną i można je dawać kobiecie:) Zdecydowanie lubię wiosnę:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Bądzmy dobre dla panow na wiosne:) 11.04.03, 21:22 No i jak tu być dobrą i miłą dla panów, jak wiosny nie ma? Przyjedzie wiosna - trzeba sie będzie zastanowić... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Re: Bądzmy dobre dla panow na wiosne:) IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 11.04.03, 22:27 Moze wiosna nie przychodzi, bo nie jesteście miłe? Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Bądzmy dobre dla panow na wiosne:) 11.04.03, 22:37 Gość portalu: koza napisał(a): > Moze wiosna nie przychodzi, bo nie jesteście miłe? Przecież jesteśmy miłe - staramy się, jak możemy... Czy tego nie widać????? :( Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Bądzmy dobre dla panow na wiosne:) 11.04.03, 23:15 mika_1 napisała: Przecież jesteśmy miłe - staramy się, jak możemy... Czy tego nie widać????? :( Nie, nie widać. Nas można oszukać, ale nie wiosnę... . Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Bądzmy dobre dla panow na wiosne:) 12.04.03, 08:13 Bpkw - załóż okulary - to zobaczysz... A wiosna powinna nam choć trochę pomóc... Bo kiedy jej nie ma to tak smutno i źle... A i panowie tez mogliby pomóc - i być mili dla nas... Bądźmy mili dla siebie nawzajem - to może i wiosna przyjdzie... :) Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Apel do Pań z forum...cz.IV 13.04.03, 10:26 Chłopaki - jest szansa:) Bo to chyba już wiosna.... Będzie lepiej:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Apel do Pań z forum...cz.IV IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 13.04.03, 22:44 biegnę z gratulacjami i dedykuję: Podaruj mi trochę słońca !!!!! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Apel do Pań z forum...cz.IV 13.04.03, 22:49 Oj Rita - coś długo biegłaś:( A mówiłaś, że kondycję masz dobrą;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Apel do Pań z forum...cz.IV IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 13.04.03, 22:53 to był bieg z przeszkodami - dysk się rozgrzał i wyskoczył, ale widze , że na mnie nie czekaliście - nie ładnie !!! kondycja jest jak was dogoniłam;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Apel do Pań z forum...cz.IV 13.04.03, 22:54 Gość portalu: rita napisał(a): > to był bieg z przeszkodami - dysk się rozgrzał i wyskoczył, ale widze , że na > mnie nie czekaliście - nie ładnie !!! > kondycja jest jak was dogoniłam;-) No widzisz - teraz chyba Bpkw ma bieg z przeszkodami, bo coś dobiec nie może;) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Apel do Pań z forum...cz.IV 14.04.03, 00:28 i kotek na płocie mruga oj źle gdy spódniczka za długa ba, dla nas to jest śmietanka ujrzeć tak piękne kolanka ech życie co wracasz po zimie ten gorąc już czuję - podnieta to widać po mojej minie -Kobieta!!!! O Boże, Kobieta!!!! Bo wiosna ma tę piękną cechę Że dama wygląda jak dama ten biuścik, spódniczka i nooogi ech, widok to boski i błogi. Lecz cóż Chłopy powiecie na to, Co będzie jak przyjdzie lato??? Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Apel do Pań z forum...cz.IV 14.04.03, 22:51 Koobra - tu masz twórczość oso:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Apel do Pań z forum...cz.IV IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 14.04.03, 23:04 bpkw - czy złozyłam ci gratulacje za kolejny dziewczecy wątek ? Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Apel do Pań z forum...cz.IV 14.04.03, 23:09 Gość portalu: rita napisał(a): > bpkw - czy złozyłam ci gratulacje za kolejny dziewczecy wątek ? Bpkw chyba strasznie sie zawstydził, bo go tu jeszcze nie ma... Albo idzie okrężną drogą.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Apel do Pań z forum...cz.IV 14.04.03, 23:23 nasz męski wstyd jest zakryty choć czasem do przodu wyrywa gdy chce się poprostu kobity a to często tak u nas bywa Nie dziewojta się nasze kobitki bo czas coraz szybciej ucieka nasz zapał może jest czasem płytki lecz nie szata zdobi człowieka Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Apel do Pań z forum...cz.IV 14.04.03, 23:45 oso - staję się szczerą fanką Twego talentu!!! Ty się chyba tu marnujesz;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Apel do Pań z forum...cz.IV IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 15.04.03, 22:05 no co jest - kobiety zapracowane ? pewnie już malują jajka !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Apel do Pań z forum...cz.IV 15.04.03, 22:09 tak, tak im starszy wiek - tym mniejszy egg Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Apel do Pań z forum...cz.IV 15.04.03, 22:15 Rita! Z autopsji znasz sprawę??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Apel do Pań z forum...cz.IV IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 15.04.03, 22:17 może oso kąpie się w chłodnej wodzie , jak radzili w pewnym wątku, niech sam powie, bo wiek nie odgrywa tu roli Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Apel do Pań z forum...cz.IV 15.04.03, 22:27 To Ty lepiej powiedz, jak było... Wczoraj mówiłaś, że idziesz wziąć zimną kąpiel.... I jak??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Apel do Pań z forum...cz.IV IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 15.04.03, 22:30 zimna kąpiel jest dobra w lecie, nie mogłam sprawdzić, bo tych z wątku nie mam, więc nic nie zauważyłam szczególnego Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Apel do Pań z forum...cz.IV 15.04.03, 22:32 Gość portalu: rita napisał(a): > zimna kąpiel jest dobra w lecie, nie mogłam sprawdzić, bo tych z wątku nie mam, > > więc nic nie zauważyłam szczególnego No - Bagry chyba nie tak daleko... A lato już za pasem ;), Olsztyn jest piekny i czeka na Ciebie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Apel do Pań z forum...cz.IV IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 15.04.03, 23:46 nie wiem , czy ten świat już tak zwariował, że dziewczyny przy komputerach, a męzczyżni poszli do garów, co się dzieje dziś na forum ;-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Apel do Pań z forum...cz.IV IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 16.04.03, 23:04 dziś to nawet dziewcząt nie ma !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: Apel do Pań z forum...cz.IV IP: *.chello.pl 16.04.03, 23:10 No właśnie. Ciekawe, co dziś w telewizorze takie ciekawe :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Apel do Pań z forum...cz.IV IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 16.04.03, 23:16 nie ma nic ciekawego - myślę , że upalna pogoda wykończyła wszystkich Anduka , też idę spać dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: Apel do Pań z forum...cz.IV IP: *.chello.pl 16.04.03, 23:25 Dobranoc :) Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Apel do Pań z forum...cz.IV 17.04.03, 00:08 Dobranoc:) To warszawskie korki wykończyły wszystkich!!!!! :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Lanie wody IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 21.04.03, 18:07 Dziś poniedziałek poleję i na naszym babskim wątku posłuchajcie tego: Jest już za póżno! Nie jest za pózno! Jest już za pózno! Nie jest za pózno! a wy jak myslicie : jest czy nie jest ? Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Lanie wody 24.04.03, 00:27 Gość portalu: rita napisał(a): > Dziś poniedziałek poleję i na naszym babskim wątku > posłuchajcie tego: > > Jest już za póżno! > Nie jest za pózno! > Jest już za pózno! > Nie jest za pózno! > > a wy jak myslicie : jest czy nie jest ? Nigdy nie jest za późno:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszek Re: Lanie wody IP: 213.25.179.* 24.04.03, 13:33 ....na Stare Dobre Malzenswo :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Lanie wody 26.04.03, 20:48 Myślałem, że z uwagi na panujące w Olsztynie zimno, na forum będzie tłok. A tu cisza jak makiem zasiał... . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: Lanie wody IP: *.chello.pl 26.04.03, 20:53 Może jest impreza w eNce. Ech, pomarzyć... Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Lanie wody 26.04.03, 21:10 Chciałem tam się udać po 19.00, ale piechotą już mi się dzisiaj nie chciało. Mam zaliczony poranny marsz 6 km. Prosiłem moją wspólniczkę żeby mnie zawiozła, ale też jej się nie chciało. Dlatego odrabiam tygodniowe zaległości przy kompie. Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Lanie wody 26.04.03, 21:33 Oj Bpkw - Ty w Olsztynie i nie wybrać się do eNki.... Zazdroszczę Ci takiej bliskości tego lokalu - miejsca spotkań forumowiczów... My, bidulki, możemy tylko pomarzyć :( Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Lanie wody 26.04.03, 21:36 Cześć Andulko:) Coś się ostatnio nie mogłyśmy trafić... :( A wybierać boks, kiedy ma się pod bokiem eNke... KARYGODNE!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Lanie wody 26.04.03, 21:53 To nie sprawa wyboru, to sprawa wyższej konieczności. Przecież pisałem, ze moja wspólniczka nie chciała mnie tam podrzucić. I chyba na dobre mi to wyjdzie bo zaczyna telepać mną gorączka. Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Lanie wody 26.04.03, 22:04 No widzisz - to jest ten SARS, który mi sprzedano w Olsztynie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: Lanie wody IP: *.chello.pl 26.04.03, 22:08 Zachorowałaś już w drodze powrotnej? Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Lanie wody 26.04.03, 22:09 W zasadzie to tak, ale trzyma do dziś:((( Ciesz się więc, Andulko, że Cię wtedy nie było w Olsztynie... Ty zostałaś jakoś łaskawiej potraktowana... Ale masz chody, aż Ci zazdroszczę:))) Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Lanie wody 26.04.03, 22:11 Gość portalu: Andulka napisał(a): > Zachorowałaś już w drodze powrotnej? Nie, nie , nie. Przecież się tam nawet nie wybrałem. I teraz jestem zły. Jak dożyję to pójdę w poniedziałek... Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Lanie wody 26.04.03, 22:09 O ..... . I mam kaszel, i dreszcze. Mika, jak długo trwa inkubacja ?. I jak z tego wylazłas ?. Powiedz. Ja chcę jeszcze żyć. W środę mam jechać za Kołobrzeg na cztery dni. Ja muszę żyć. Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Lanie wody 26.04.03, 22:12 bpkw napisał: > O ..... . I mam kaszel, i dreszcze. Mika, jak długo trwa inkubacja ?. I jak z > tego wylazłas ?. Powiedz. Ja chcę jeszcze żyć. W środę mam jechać za Kołobrzeg > na cztery dni. Ja muszę żyć. I kaszel, i dreszcze - typowe dla grypy + jeszcze objawy typowe dla zatrucia pokarmowego - czyli odwodnienie i tego typu sprawy... Ja tam nie chcę Cię starszyć, ale tak na serio to jest rotawirus, który ostatnio kosi wszystko i wszystkich. Wyleganie trwa do tygodnia i trzyma... Mnie do dziś:( A zaliczyłam juz szpital, więc musisz naprawdę uważać. Lekarstwa jako takiego nie ma - samo musi minąć... Ale w jakich mękach:( Módl się, aby to nie było to!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Lanie wody 26.04.03, 22:17 mika_1 napisała: > bpkw napisał: O ..... . I mam kaszel, i dreszcze. Mika, jak długo trwa inkubacja ?. I jak z tego wylazłas ?. Powiedz. Ja chcę jeszcze żyć. W środę mam jechać za Kołobrzeg na cztery dni. Ja muszę żyć.I kaszel, i dreszcze - typowe dla grypy + jeszcze objawy typowe dla zatrucia pokarmowego - czyli odwodnienie i tego typu sprawy... Ja tam nie chcę Cię starszyć, ale tak na serio to jest rotawirus, który ostatnio kosi wszystko i wszystkich. Wyleganie trwa do tygodnia i trzyma... Mnie do dziś:( A zaliczyłam juz szpital, więc musisz naprawdę uważać. Lekarstwa jako takiego nie ma - samo musi minąć... Ale w jakich mękach:( Módl się, aby to nie było to!!! To żarty, prawda ?. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Lanie wody IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 26.04.03, 22:18 Witam i o zdrowie pytam - co wy tak lejecie wodę?????? Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Lanie wody 26.04.03, 22:21 Gość portalu: rita napisał(a): > Witam i o zdrowie pytam ... Zdrowie ?. Mika mówi że mam jakiegoś rotariańskiego wirusa. I że mam raczej marne szanse. Ale co to będzie jak ta krakowska "Kasandra" ma rację ?. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: Lanie wody IP: *.chello.pl 26.04.03, 22:24 Mika, co to za franca ten rotawirus, jakie objawy, jak zaraża, z czego sie bierze i dlaczego wylądowałaś aż w szpitalu i dlaczego sie tego nie leczy. To jajca jakieś? Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Lanie wody 26.04.03, 22:29 Zadne żarty, to jest prawda. Pojawia się to co jakiś czas i znika... Rady na to nie ma - to wirus, jak grypa. Mutuje bardzo szybko, cięzko coś na to zapodać. Dorosli przechodzą to w miarę nieźle - gorzej z małymy dziećmi, bo te to mają przechlapane. Małe dzieci leczy się juz tylko w szpitalu, ale też raczej pracuje się nad rozpracowaniem skutków, a nie przyczyn. Ja w szpitalu wyladowałam w powodu ogólnego osłabienia i odwodnienia organizmu. I Was absolutnie nie straszę. Mówię tylko, że jesli Was coś takiego spotka, to nie znaczy, że umieracie, a tylko, że to "rotawirus". Wiem to, bo się ostatnio nasłuchałam... Moja teściowa jest pediatrą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: Lanie wody IP: *.chello.pl 26.04.03, 22:32 Objawy, mika, jakie objawy miałaś. Skoro sie odwodniłaś to w najlepszym wypadku jechałaś do rygi. Czy ta franca jest inaczej zwana grypą brzuszną? Trzy dni do rygi i gorączka i po wszystkim? Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Lanie wody 26.04.03, 22:39 Przestańcie, proszę. A sprawę odwodnienia załatwię bardzo szyko. Idę na dół, zrobię sobie szklaneczkę czegoś mocniejszego i obejrzę mordobicie. Do zobaczenia ok. 24.00. Andulka. Odpal poczte. Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Lanie wody 26.04.03, 22:42 Dreszcze, gorączka, bóle mięsniowe, ogólne osłabienie, bóle głowy, co tylko chcesz:( Myślisz, że umierasz,a tu jednak nie:( Trwa to do tygodnia:( Nie polecam:((( Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Lanie wody 26.04.03, 23:38 Bpkw - wracaj! Saleta znokautowany, nie ma co oglądać.... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Lanie wody IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 27.04.03, 00:13 popieram wezwanie !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Lanie wody 27.04.03, 00:15 To chyba ten trunek, co go sobie Bpkw wczesniej zapodał, spowodował, że biedaczek pobładził na wątkach.... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Lanie wody IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 27.04.03, 00:17 musze przyznać , że i ja jestem po gorzkiejżołądkowej Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Lanie wody 27.04.03, 00:19 Była jeszcze druga walka - walka wieczoru. Diablo-Włodarczyk też przegrał, niestety... . Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Lanie wody 27.04.03, 00:21 No widzisz - szkoda było oczu na patrzenie w telewizor... Mam nadzieję, że Rita nie upiła się z powodu jajka.... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Lanie wody IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 27.04.03, 00:23 mika z powodu - symbolu a nie jajka ! Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Lanie wody 27.04.03, 00:24 Ok, Ok, ja muszę sobie to jakoś wbić do głowy - symbol, symbol, symbol... Postaram się pamietać:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Lanie wody 27.04.03, 00:29 bpkw napisał: > Tak, jajko Zbyszka to prawdziwy symbol... :))))))))))))))))))))))))) Ciekawe, jak na tę sprawę patrzy Zbyszek..... ???? :/ Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Lanie wody 27.04.03, 00:47 mika_1 napisała: > bpkw napisał: > > > Tak, jajko Zbyszka to prawdziwy symbol... > > > :))))))))))))))))))))))))) > Ciekawe, jak na tę sprawę patrzy Zbyszek..... ???? :/ No właśnie. To jest pytanie do Zbyszka !!!!!!!! . Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Lanie wody 27.04.03, 00:49 Ojoj - może się okazać, że Zbyszek, okrutny, potraktował symbol jak zwykłe jajko i daaawno o nim zapomniał.... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Lanie wody 02.05.03, 21:06 No patrzcie - apel Bpkw chyba już nieaktualny.... Mamy lato - więc musi nas chyba o coś innego poprosić... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
brzoza2 Re: Lanie wody 02.05.03, 21:30 Aktualne jest na pewno to, co bpkw napisał, że: "świat bez kobiet byłby koszmarem". Zgadzam się. Byłby. Szczególnie bez kobiet z forum olsztyńskiego (ale sobie kadzimy, co nie?) <<<~~~~~~~~~~~>>> Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Lanie wody 02.05.03, 21:31 A co? Kadzoć nie można??? Chłopaki z naszego forum gdzieś się rozpierzchły (pewnie dlatego, żeby uniknąć kadzenia), to musimy sobie radzić same... :) Ale myślę, że nieźle nam idzie:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Oficjalne powitanie IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 03.05.03, 21:13 właściciela wątku - dziewczyny , czy jakś niespodzianka dla bpkw będzie ? Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Oficjalne powitanie 03.05.03, 22:46 Gość portalu: rita napisał(a): > właściciela wątku - dziewczyny , czy jakś niespodzianka dla bpkw będzie ? Własciciel wątku wkroczył na arenę jakgdyby nigdy nic;))) Powiedziałby coś miłego, czy jakoś tak... :) Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Oficjalne powitanie 03.05.03, 23:11 mika_1 napisała: Własciciel wątku wkroczył na arenę jakgdyby nigdy nic;))) Powiedziałby coś miłego, czy jakoś tak... No to może, " jakoś tak..." ???. A tak poważnie to pisałem, że wyjezdżam za Kołobrzeg. Miałem dostęp do kompa, ale forum było w "remoncie". Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Oficjalne powitanie 03.05.03, 23:36 jakos tak... Też fajnie:) No to witaj po przerwie:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Oficjalne powitanie 04.05.03, 20:34 Oj Bpkw, zaniedbujesz swój wątek:( oststnio tylko jakies jałowe rozmowy prowadzimy:( Trzeba coś z tym zrobić!!! No, dalej:) Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Oficjalne powitanie 04.05.03, 21:21 mika_1 napisała: Oj Bpkw, zaniedbujesz swój wątek:( oststnio tylko jakies jałowe rozmowy prowadzimy:( Trzeba coś z tym zrobić!!! No, dalej:) Otrzymałem niesygnalizowany cios, i to od osoby, od której spodziewałem się łagodniejszego traktowania. Jednak rozumię ...Mika przywaliła mi za moją kolejną uwagę o "...7.15 na trasie Lidzbark-Kraków... ". Cios przyjmuję z głęboką pokorą. Przed chwilką nalałem sobie Cuvee Borie , które niestety nie jest ekstraklasą win rodem z Francji, ale jest niezłe. Małe pytanie do Pań Forumowiczek i Pannów Forumowców. Jakie wino pijacie ?. Andulko "goli" Kadarkę... mimo, że lubię Andulke Kadarka mi nie podeszła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Oficjalne powitanie IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 04.05.03, 21:29 Dokończę dziś piwo - za zdrowie Andulki - niech żyje ! Odpowiedz Link Zgłoś
brzoza2 Re: Oficjalne powitanie 04.05.03, 21:30 Ja się nie przyznam jakie wino pije dokładnie, bo mnie wysmiejesz za brak gustu i kubków smakowych. Jedno jest pewno: wino jest czerwone, wytrawne, aromatycze, o przepieknym kolorze, łagodne w smaku choc zdecydowane i dosyc intensywne, nie jest kawśne, ale i nie ma słodkawego - typowego dla win półwytrawnych - posmaku, odrobinke cierpkie, takie aksamitneeee..... Dobre!! --- <<<~~~~~~~~~~~>>> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Oficjalne powitanie IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 04.05.03, 21:34 zgaduję - Sophia ? Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Oficjalne powitanie 04.05.03, 21:35 Gość portalu: rita napisał(a): > zgaduję - Sophia ? Egri Bikaver??? Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Oficjalne powitanie 04.05.03, 21:34 Rózowe kalifornijskie - mniam:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Oficjalne powitanie IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 04.05.03, 21:37 mika_1 napisała: > Rózowe kalifornijskie - mniam:))) tak , to chyba to !!!!!, bo Egri Bikawer jest wytrawnym winem Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Oficjalne powitanie 04.05.03, 21:38 mika_1 napisała: > Rózowe kalifornijskie - mniam:))) Nie cierpię różowych kalifornijskich win o nazwie "mniam". To żart. Ale dla mnie liczy się tylko wino czerwone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Oficjalne powitanie IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 04.05.03, 21:44 no to jakie wino jest aromatyzowane ? Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Oficjalne powitanie 04.05.03, 21:46 A ja wolę rózowe lub białe... Nazwy nie pamiętam, taki ze mnie smakosz, ale potrafię je rozpoznać w sklepie.... - W niebieskiej butelce z Matką Boską naklejka - to to białe... A różowe kalifornijskie zwie się jakoś Sutter Home...Coś w tym stylu;) Mniam:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Oficjalne powitanie IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 04.05.03, 21:49 trzeba założyć nowy wątek , bo już jestem pijana od tych mieszanek win Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Oficjalne powitanie 04.05.03, 21:50 Ha - to kto zakłada??? No i Bpkw - nowa część Apelu, prosze:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
brzoza2 Re: Oficjalne powitanie 04.05.03, 21:54 Rita - i to jest to! Pamietam, jak jezdzilam (i czasem jeszcze jezdze) na imprezy w charakterze szoferki dla rodziny. I choc nie pilam z wiadomych powodow, to w miare wypijanych przez innych toastow sama czulam sie na rauszu i mialam coraz lepszy homr. Na koniec zdarzylo mi sie nawet kilka razy zatoczyc, nawet cos zabelkotac, podczas gdy inni szli prosto i mowili nader składnie. Ot, co to znaczy siła sugestii. --- <<<~~~~~~~~~~~>>> Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Oficjalne powitanie 04.05.03, 21:55 Taaak, a jak sie wsadziło towarzystwo do samochodu, to od samych oparów można było się upić;)))) Znam to;))) Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Oficjalne powitanie 04.05.03, 21:58 Brzózko, przyznaj się, co pijesz??? Odpowiedz Link Zgłoś
brzoza2 Re: Oficjalne powitanie 04.05.03, 22:02 W nowym wątku sie przyznam (jesli po tym wyznaniu oczywiscie nie wykluczycie mnie z dobrego towarzystwa) Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Bpkw - nie spij!!!! 04.05.03, 22:04 Mam nadzieję, że to nie wino "Wino", ale nawt gdyby... Wszak o gustach sie nie dyskutuje!!! Bpkw - co jest, nową cześć proszę!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: Apel do Pań z forum...cz.IV IP: *.chello.pl 03.05.03, 21:21 Bpkw, zajrzyj do zdjęć ak, zobacz jak mnie odmalował , hi, hi Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Apel do Pań z forum...cz.IV 03.05.03, 21:27 Gość portalu: Andulka napisał(a): > Bpkw, zajrzyj do zdjęć ak, zobacz jak mnie odmalował , hi, hi Zaglądałem. Jesteś wyjątkowo "uduchowiona"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lustro Re: Apel do Pań z forum...cz.IV IP: 213.76.143.* 05.05.03, 07:31 Sami koneserzy, ja tam wolę soczek :)))) Odpowiedz Link Zgłoś