koobra 11.04.03, 00:03 zapraszam serdecznie tym razem na sobotę ,będą goście z W-wy ,Olsztyna (pięknego), studenci :) i stali bywalcy ,fajnie ,że Lady bęzie miała capeckę ,bo zimno u nas w Olsztynie strasznie.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mika_1 Re: Chrzciny LADY w eNce cz. II 11.04.03, 00:10 Ależ się ta Lady rozhulała... Wszyscy do niej walą drzwiami i oknami... Nieźle :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszek Re: Chrzciny LADY w eNce cz. II IP: 213.25.179.* 11.04.03, 08:42 oknami to jeszcze nie zauwazylem, ale jak sie wszyscy zwalą w sobotę to kto wie? Dzis PIATECZEK, ;-)))) Pada deszczyk, mokry snieg- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: being28 Re: Chrzciny LADY w eNce cz. II IP: *.icpnet.pl 11.04.03, 09:04 Odliczam juz godziny do kolejnego spotkania z cegla. U mnie znowu GW chodzi koszmarnie, moze bedzie lepiej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: Chrzciny LADY w eNce cz. II IP: 158.66.18.* 11.04.03, 09:43 Gość portalu: zbyszek napisał(a): > jak sie wszyscy zwalą w sobotę to kto wie a przynajmniej stojące miejscówki będą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszek Re: Chrzciny LADY w eNce cz. II IP: 213.25.179.* 11.04.03, 09:49 Moze pod stołem bilardowym jest jeszcze miejsce wolne?!?! Koobra, jak to zorganizujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: Chrzciny LADY w eNce cz. II IP: 158.66.18.* 11.04.03, 10:00 Oooo, pod stołem bilardowym, świetnie, to akurat dla mnie, rezerwuję :))) Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Chrzciny LADY w eNce cz. II 11.04.03, 10:04 Kochani moi,specjalnie na tą okazje zarezerwuje stolik dla gości Lady,wszyscy będą siedzieć,a w bilarda tez mozemy zagrać:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: Chrzciny LADY w eNce cz. II IP: 158.66.18.* 11.04.03, 10:14 Siłom i godnościom osobistom zmuszam mój organizm do wysiłku żeby oozdrowieć na tyle coby się stawić z capecką. Kiepsko mi idzie, słabam wielce, nawet głupiego krawata nie mogłam dziś porządnie zawiązać, dopiero za trzecim podejściem mi się udało mniej więcej równo. Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Chrzciny LADY w eNce cz. II 11.04.03, 10:25 Mam propozycje-,mleko,czosnek,miod,,masełko. W eNce dostaniesz grzane piwko z miodem,cynamonem i goździkami-ok??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: Chrzciny LADY w eNce cz. II IP: 158.66.18.* 11.04.03, 10:30 OK. A herbata z mlekiem też będzie? Serio pytam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszek Re: Chrzciny LADY w eNce cz. II IP: 213.25.179.* 11.04.03, 10:49 Angela, czyzby miodek dotarł??? no niemozliwa jestes!!! Andulka ten krawat wiązalaś osobistemu masazyscie???? i to trzy razy???? to i nie dziwne ze taka chora ! :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: Chrzciny LADY w eNce cz. II IP: 158.66.18.* 11.04.03, 11:25 Sobie krawat wiążę!!! Sobie!!! A co, ty nie wiążesz??? :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszek Re: Chrzciny LADY w eNce cz. II IP: 213.25.179.* 11.04.03, 11:40 Gość portalu: Andulka napisał(a): > Sobie krawat wiążę!!! Sobie!!! A co, ty nie wiążesz??? > :))))))))) Bardzo rzadko, nie lubie komplikacji. Ubieram sie luzno. a poza tym są takie kraje, miejsca i swieta ze krawaty ucinają! a jek obetną????????? ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: Chrzciny LADY w eNce cz. II IP: 158.66.18.* 11.04.03, 11:53 Dzięki za otrzeżenie! Założę muszkę ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Chrzciny LADY w eNce cz. II 11.04.03, 11:03 Gość portalu: Andulka napisał(a): > OK. A herbata z mlekiem też będzie? Serio pytam. Wszystko jak zechcesz,tylko powiedz jakie mleko lubisz czy ma być to zageszczane bezcukrowe takie jak do kawy czy zwyle ?Ile ma mieć %0, 0,5....3% tłuszczu???Chce aby Ci smakowało,wiec licze na odpowiedz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: Chrzciny LADY w eNce cz. II IP: 158.66.18.* 11.04.03, 11:28 Wszystki jedno jakie, byle mleko. Fatalnie wyglądam, strasznie mi oczy spuchły, lewe bardziej, wyglądam jak półchinka :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszek Re: Chrzciny LADY w eNce cz. II IP: 213.25.179.* 11.04.03, 11:43 a to nie jest zarazliwe???? bo te chinczyki to tam cos wymysliły! a mówilem ze nie warto chorować! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: Chrzciny LADY w eNce cz. II IP: 158.66.18.* 11.04.03, 11:55 O, żesz !!! ;))) No, to wpuszczę w eNkę półepidemię, hi, hi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszek Re: Chrzciny LADY w eNce cz. II IP: 213.25.179.* 11.04.03, 12:18 no tak .... epidemia przybywa ze stolicy :)))) a moze jednak w masce i pod muchą? Czekamy!!! @--,`--- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: Chrzciny LADY w eNce cz. II IP: 158.66.18.* 11.04.03, 12:24 POD MUCHĄ to ja będę z eNki wychodzić, mam nadzieję :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszek Re: Chrzciny LADY w eNce cz. II IP: 213.25.179.* 11.04.03, 14:09 ja też jestem przy nadziei! ;-)))) Do soboty! Paaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: Chrzciny LADY w eNce cz. II IP: 158.66.18.* 11.04.03, 14:16 Ale ty zamierzasz koło 19.00 zdradzić eNkę i wybyć na konkurencyjną prywatkę w Baszcie :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lustro Re: Chrzciny LADY w eNce cz. II IP: 213.76.143.* 11.04.03, 14:31 Wszystkim, którzy tam będą życzę wszystkiego naj, naj, miłej atmosery, dużo śmiechu, no i nie upijcie się za bardzo ;))), pamiętajcie, wkrótce poniedziałek i szara rzeczywistość :)))).A co tam jak szaleć, to szaleć. Pozdrówka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszek Re: Chrzciny LADY w eNce cz. II IP: 213.25.179.* 11.04.03, 14:31 mam w planie zabrac tam chetnych ze sobą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: Chrzciny LADY w eNce cz. II IP: 158.66.18.* 11.04.03, 15:01 Przecie tam miejsca ponoć rezerwowane ? Nie można tak sobie hop siup i wlazł. Odpowiedz Link Zgłoś
koobra Re: Chrzciny LADY w eNce cz. II 11.04.03, 21:25 kyrczę chyba zostałem zainfekowany przez internet kicham na potęgę zbyszek będzie grzaniec i dzieki za pomoc i wsparcie Angeli :) Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Chrzciny LADY w eNce cz. II 11.04.03, 21:34 Chyba nie Ty jeden:( Ja własnie wróciłam z pogotowia:( Zaaplikowano mi całą masę leków i na dokładkę 3 zastrzyki:( To jakaś zaraza a nie choroba:( Nie podoba mi się to:( Odpowiedz Link Zgłoś
being28 Re: Chrzciny LADY w eNce cz. II 11.04.03, 21:37 Nie martwcie sie, to jest SARS, umiera sie szybko i bez bolu... Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Chrzciny LADY w eNce cz. II 11.04.03, 21:42 being28 napisał: > Nie martwcie sie, to jest SARS, umiera sie szybko i bez bolu... Jeśli to, co mam, to SARS, to muszę Cię zmartwić - przede wszystkim BOLI, jak cholera :(((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: Chrzciny LADY w eNce cz. II IP: *.chello.pl 11.04.03, 22:02 No, nieźle skoro trafilaś na pogotowie. Ale tam siE nie trafia z powodu infecji. Jakie kuku sobie zrobiłaś? Odpowiedź nieobowiązkowa Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Chrzciny LADY w eNce cz. II 11.04.03, 22:11 To nie było kuku doraźne - to było coś, co wykluwało się już od niedzieli - myślałam, że jestem twarda i dam sobie radę, ale dzisiaj skapitulowałam i w trybie pilnym wylądowałam u lekarza:( Generalnie podejrzewali zapalenie opon, ale szczęsliwie to "tylko" ból głowy - tygodniowy:( Chyba klimat mi nie służy - muszę na Północ:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: Chrzciny LADY w eNce cz. II IP: *.chello.pl 11.04.03, 22:22 Dobrze, że się w miarę dobrze skończyło :))) A ja zmusiłam mój organizm do posłuszeństwa chyba skutecznie, coć musiałam go przekupić mnóstwem witamin i innych "cudownych" wynalazków za które firmy farmaceutuczne słono zdzierają . LUDZIE!!! JAK SIĘ CIESZĘ!!! TO JUŻ JUTRO!!! Dobranoc, idę spać bo jutro muszę wstać o godzinie, której chyba nie ma na moinm budziku ;) Rita mi chciała przekazać jakąś wiadomość przed moim wyjazdem ale się nie odzywa, chyba nadal ma problemy z komputrem. Nie wiesz o co jej chodziło? Będę tu jeszcze jakieś 10 minut a później lulaski :) Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Chrzciny LADY w eNce cz. II 11.04.03, 22:30 Gość portalu: Andulka napisała: > Dobrze, że się w miarę dobrze skończyło :))) Szczerze mówiąć, jeszcze się nie skończyło, ale jestem pełna wiary, że już niedługo:) > A ja zmusiłam mój organizm do posłuszeństwa chyba skutecznie, coć musiałam go > przekupić mnóstwem witamin i innych "cudownych" wynalazków za które firmy > farmaceutuczne słono zdzierają . Z mojej strony, te wszystkie cudowności mogłyby być jeszcze droższe (oczywiście wtedy, gdy nie choruję;)) > > Rita mi chciała przekazać jakąś wiadomość przed moim wyjazdem ale się nie > odzywa, chyba nadal ma problemy z komputrem. Nie wiesz o co jej chodziło? Będę > tu jeszcze jakieś 10 minut a później lulaski :) Absolutnie nie mam pojęcia, co chciała Ci przekazać Rita. Podejrzewam, że między innymi pozdrowienia dla całego Olsztyna i Forumowiczów, których spotkasz...:) No i pewnie Rita dalej ma problemy z kompem, bo (tu mówię prawdę) ja jej nie rozjechałam wczoraj, jak wychodziłam, to żyła:) A teraz idź się wyśpij:) Miłego pobytu w Olsztynie, dużo wrażeń, no i oczywiście przedniej zabawy w eNce. No i wypijcie choc raz nasze zdrowie... Taaak - pewnie to Rita chciała Ci powiedzieć :))) Kolorowych snów:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: Chrzciny LADY w eNce cz. II IP: *.chello.pl 11.04.03, 22:31 Wypiję, a za twoją bolącą głowę nawet dubeltowe zdrowie wypiję. Pa! Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Chrzciny LADY w eNce cz. II 11.04.03, 23:31 mika_1 napisała: .... bo (tu mówię prawdę) ja jej nie rozjechałam wczoraj, jak wychodziłam, to żyła: Coś mi się nie chce wierzyć...Rity nie ma już drugi dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Chrzciny LADY w eNce cz. II 12.04.03, 08:18 bpkw napisał: > mika_1 napisała: > > .... bo (tu mówię prawdę) ja jej nie rozjechałam wczoraj, jak wychodziłam, to > żyła: > > > > Coś mi się nie chce wierzyć...Rity nie ma już drugi dzień. Ja zostawiłam ją żywą... A co się potem stało? A skąd ja mam to wiedzieć???? Odpowiedz Link Zgłoś
thor_tr Re: Chrzciny LADY w eNce cz. II 12.04.03, 22:41 Dobry wieczór wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Chrzciny LADY w eNce cz. II 12.04.03, 22:45 Witaj Thor:) A Ty nie w eNce??? Odpowiedz Link Zgłoś
thor_tr Re: Chrzciny LADY w eNce cz. II 12.04.03, 22:49 Oczywiście,że byłem.Poznałem Andulkę,Koobrę,AK,Zbyszka. Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Chrzciny LADY w eNce cz. II 12.04.03, 22:55 No i...? Opowiadaj, bo jak narazie nie jesteś zbyt rozrzutny w słowach ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
thor_tr Re: Chrzciny LADY w eNce cz. II 12.04.03, 22:59 Pojawiłem się troszkę wcześniej,bo po 16.W eNce była Angela.Ok.17 przyszła Andulka z capecką.Po chwili pojawił się Koobra,dalej Zbyszek i Ak. Pogadaliśmy,piwko posączyliśmy. Odpowiedz Link Zgłoś
thor_tr Re: Chrzciny LADY w eNce cz. II 12.04.03, 23:01 Andulka i AK zrobili wpisy,a LADY otrzymała modne okrycie głowy:-) Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Chrzciny LADY w eNce cz. II 12.04.03, 23:04 O proszę, to laska bedzie jeszcze większa i jeszcze większe tłumy będą do niej ciągnęły:) Szerokie wejscie tam mają??? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
thor_tr Re: Chrzciny LADY w eNce cz. II 12.04.03, 23:09 Jeżeli takie tłumy będą się zjeżdzały to miejsca wkrótce zabraknie. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
thor_tr Re: Chrzciny LADY w eNce cz. II 12.04.03, 23:10 Bo słyszałem,że i Ty się wybierasz na święta :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Chrzciny LADY w eNce cz. II 12.04.03, 23:02 I co? Już po imprezie? Towarzycho się rozeszło??:((( Odpowiedz Link Zgłoś
thor_tr Re: Chrzciny LADY w eNce cz. II 12.04.03, 23:06 Ja wyszedłem ok.19.30. Zbyszek z rodziną(?), namówił AK na pójście do Baszty.Andulka i Koobra mieli się przyłączyć. Zdaje się,że mieli wyjść wkrótce po mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Chrzciny LADY w eNce cz. II 12.04.03, 23:11 I co? Andulka mocno "zachorzała" była? Czy udało jej się wykurować przez te dwa dni?? Odpowiedz Link Zgłoś
thor_tr Re: Chrzciny LADY w eNce cz. II 12.04.03, 23:15 Wszysto było OK.A jeszcze po tym grzanym piwku,napewno nie będzie żle. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
thor_tr Re: Chrzciny LADY w eNce cz. II 12.04.03, 23:13 Ok.Ja mówię już dobranoc.Oczka mi się zlewają. Do jutra :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Chrzciny LADY w eNce cz. II 12.04.03, 23:23 Czyżbyś zbyt dużo trunków przyjął??? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hella Re: Chrzciny LADY w eNce cz. II IP: *.chello.pl 12.04.03, 23:27 A czy w weekend po swietach mozna Lady odwiedzic? Odpowiedz Link Zgłoś
being28 Re: Chrzciny LADY w eNce cz. II 12.04.03, 23:29 Gość portalu: Hella napisał(a): > A czy w weekend po swietach mozna Lady odwiedzic? Cegla Lady jest zawsze w eNce, warto przyjsc i sie wpisac. Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Chrzciny LADY w eNce cz. II 12.04.03, 23:30 Wydaje mi się, że tak... Lady jest odwiedzana bez przerwy;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hella Re: Chrzciny LADY w eNce cz. II IP: *.chello.pl 12.04.03, 23:59 rzadko bywam w Olsztynie ale to w koncu moje rodzinne miasto! jak tylko bede to odwiedze...napewno! a z dziecmi mozna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hella Re: Chrzciny LADY w eNce cz. II IP: *.chello.pl 13.04.03, 00:28 Olsztyn juz spi?!?! dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Chrzciny LADY w eNce cz. II 13.04.03, 02:31 oj sie działo,myśle ze Lady zadowolona z wizyty i z podpisow jakie zostały zlozone na ścianie...miły wieczor to był,zapraszam wszystkich chętnych do składania podpisów................Andulka jak te misski???ok? Odpowiedz Link Zgłoś
koobra Re: Chrzciny LADY w eNce cz. II 13.04.03, 07:25 Lady bardzo do twarzy w czapeczce :) ,zresztą niedługo będzie się można przekonać dzięki ak sam bardzo jestem ciekawy jak wyjdą zdjęcia ,gdyż niektóre były robione z zaskoczenia :)) pozdrawiam wszystkich i mam nadzieję ,że spotkamy sie jeszcze bo miło było :) zbyszek dzisiaj będziesz miał cudną pogodę już jest około 8 stopni ,oby tylko rowery wytrzymały ten wasz rajd :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ak Re: Chrzciny LADY w eNce cz. II IP: *.dip0.t-ipconnect.de 13.04.03, 22:18 Zbyszek, jak pedałowanie ? Odpowiedź sprawdzę jutro, teraz pora na mnie. Dzieki za Basztę, szkoda, że tak krótko. Hej :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: Chrzciny LADY w eNce cz. II IP: *.chello.pl 13.04.03, 22:28 Chyba popedałował... Widziałam sie z nim pod Ratuszem o 10.00. Stawił się z jednośladem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszek Re: Chrzciny LADY w eNce cz. II IP: 213.25.179.* 14.04.03, 10:07 No wiecie jak piszą o pólnocy ze Olsztyn spi to bląd. W Baszcie super impreza byla do 2,00, ak i Andula uciekli wczesniej, moze się nie podobalo? a moze chcieli zobaczyc Olsztyn nocą? Rowerki udane - zebrało się ok 46 osób, pogoda piekna, jezioro lsni, pupa boli, -początek sezonu. Wokolo Krzywego bylo od ratusza 24 km + 12 km dojazd i powrot na Jaroty. Miło bylo poznać Andule i thor-a :-)))) kiedy znowu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: Chrzciny LADY w eNce cz. II IP: 158.66.18.* 14.04.03, 10:16 Gość portalu: zbyszek napisał(a): ak i Andula uciekli wczesniej, moze się nie podobalo? a moze > chcieli zobaczyc Olsztyn nocą? PODOBAŁO !!! Tylko ja niezwyczajna jestem... Bardzo głośno i dymno było. No, i padałam już na pysk a ak ruszał świtkiem do domu. Olsztyn nocą będziemy oglądać następnym razem, przy dodatniej temperaturze powietrza :))) > Miło bylo poznać Andule i thor-a :-)))) :D > kiedy znowu? A kiedy mam się stawić ? Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Chrzciny LADY w eNce cz. II 14.04.03, 10:30 Andulko jak bedziesz następnym razem to i my z Koobra przyłączymy sie do nocnego zwiedzania Olsztyna,bedziemy mogli zostawić Lady i eNke w dobrych rękach,bo chłopak ,ktorego widziałaś za barem sprawdza sie jak do tej pory:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszek Re: Chrzciny LADY w eNce cz. II IP: 213.25.179.* 14.04.03, 10:39 kiedy tylko bedziesz mogla i chciala... Przeciez wiesz jak trafic... przeciez masz gdzie i do kogo... Przykro mi ze palili na imprezie, mi to tez przeszkadza, ale... moja ekipa nie pali... a moze jednak przewietrzysz sie na kajakach w czerwcu? Cała ekipa ktora byla przy stole w Baszcie(bez ak, niestety) plynie, Pozdrówka! ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: Chrzciny LADY w eNce cz. II IP: 158.66.18.* 14.04.03, 11:00 Dzielni jesteście... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszek Re: Chrzciny LADY w eNce cz. II IP: 213.25.179.* 14.04.03, 11:00 Koobra, dlaczego nie wyciagneles tego roweru w niedzielę....? dobrze ze znalazles kabelek (nie byl to pdsluch?) Lady bedzie miala jasnosc! W koncu reszta zamku tez jest podswietlona nocą... Musze Lady zobaczyc! Będzie dzis wieczorem, czy ma wychodne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszek Re: Chrzciny LADY w eNce cz. II IP: 213.25.179.* 14.04.03, 11:02 zartujesz? ... normalni inaczej! ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Chrzciny LADY w eNce cz. II 14.04.03, 17:33 Bedzie bedzie,a kabelek to ja znalazłam,tak się uparłam i masz -szukajcie a znajdziecie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszek Re: Chrzciny LADY w eNce cz. II IP: 213.25.179.* 15.04.03, 09:31 Widzialem :-) Pelna jasnosc, Lady w pelnej krasie i czapce z daszkiem (co by jej nie oslepialo) Jeszcze tylko warta honorowa w strojach organizacyjnych.... Mika, zmiana warty! Rita, zmiana czuwająca! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Chrzciny LADY w eNce cz. II 15.04.03, 09:43 Moze mnie ktoś oświeci i powie kiedy mozemy spodziewać sie w eNce kolejnych wizyt,musze Lady zrobić make-up i te sprawy...:)Mika Ciebie sie kiedy spodziewać,chyba sie nie wykręcisz? A inni??? Odpowiedz Link Zgłoś
being28 Re: Chrzciny LADY w eNce cz. II 15.04.03, 09:56 Ja bede w piatek. Licze jak zawsze na herbatke:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszek Re: Chrzciny LADY w eNce cz. II IP: 213.25.179.* 15.04.03, 13:11 ja też mogę jeszcze raz zajżeć? ostatnio nie pilem herbatki :-( ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: Chrzciny LADY w eNce cz. II IP: 158.66.18.* 15.04.03, 13:28 I zabierz mnie! Mnie zabierz! Mnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszek Re: Chrzciny LADY w eNce cz. II IP: 213.25.179.* 15.04.03, 14:37 a moze angela i koobra mają nas juz dość? :-( w koncu prawie bywalcy! :-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ak Re: Chrzciny LADY w eNce cz. II IP: *.vit.de / 172.16.2.* 15.04.03, 14:44 Gość portalu: zbyszek napisał(a): > a moze angela i koobra mają nas juz dość? :-( > w koncu prawie bywalcy! :-D Nawet jeżeli mają nas dosyć, to już za późno. Teraz muszą cierpieć z nami. Na herbatkę też się piszę. Może być góralska z prądem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszek Re: Chrzciny LADY w eNce cz. II IP: 213.25.179.* 15.04.03, 14:48 ja mam prąd!!!! angela znajdziesz resztę??? :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: Chrzciny LADY w eNce cz. II IP: 158.66.18.* 15.04.03, 15:08 Gość portalu: zbyszek napisał(a): > ja mam prąd!!!! wiśniowy... :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: Chrzciny LADY w eNce cz. II IP: *.chello.pl 15.04.03, 20:22 Oj, nie pogadasz sobie ze zbyszkiem. On gada głównie do 16.00 a Ty wieczorem... Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Chrzciny LADY w eNce cz. II 15.04.03, 20:50 Ale jesteś Ty... . Mój pobyt nie potrwa jednak długo. Powarszawskie zmęczenie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: Chrzciny LADY w eNce cz. II IP: *.chello.pl 15.04.03, 21:05 Mój też nie. A jeśli już to z doskoku. Gary... Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Chrzciny LADY w eNce cz. II 15.04.03, 21:47 Hmmm - to ktoś tu jeszcze został??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszek Re: Chrzciny LADY w eNce cz. II IP: 213.25.179.* 16.04.03, 10:38 W czwartek mogę zajzeć tylko w przelocie i to samochodem, myslę raczej o sobocie. Tak czy tak co się odwlecze.... a promile uciekają, zostaną same wiśnie. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
koobra Re: Chrzciny LADY w eNce cz. II 16.04.03, 19:09 Pamiętam ,dawno temu była taka nalewka z wiśniami w takich słoikach wysokich ,zawsze z bratem prosiliśmy rodziców ,czy można te wisienki zjeść :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: Ciepło IP: *.chello.pl 16.04.03, 20:02 Ciepło się zrobiło i halogen od góry grzeje. Chyba już można zdjąć LADY capeckę (bo sie zgrzeje biedaczka cegła) i przyszpilić ją gdzieś obok, przy rakiecie :) Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt po wizycie 19.04.03, 04:09 Było uroczo,tajemniczo,wesoło....Ja to w pracy i nie zawsze mogłam dotrzymać towarzystwa,mimo tego (ludzi nie było wiele-Wielki Piątek)bardzo przyjemnie i jak na pierwsze spotkanie (niektorych)bardzo milutka atmosferka.Lady obsypana prezentami eNka takze,wszystkim bardzo dziękuje,nawet nie wiecie jakie to miłe,wzruszyłam sie i......... Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: po wizycie 19.04.03, 16:46 angela-rt napisała: > Było uroczo,tajemniczo,wesoło....Ja to w pracy i nie zawsze mogłam dotrzymać > towarzystwa,mimo tego (ludzi nie było wiele-Wielki Piątek)bardzo przyjemnie i > jak na pierwsze spotkanie (niektorych)bardzo milutka atmosferka.Lady obsypana > prezentami eNka takze,wszystkim bardzo dziękuje,nawet nie wiecie jakie to > miłe,wzruszyłam sie i......... Wielkie dzięki dla gospodarzy. Małe pytanie do Angeli ?. Dlaczego o godz. 4.09 Ty jeszcze nie śpisz ???????????. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: po wizycie IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 19.04.03, 17:01 bpkw - pytanie nie na miejscu, nie wiesz dlaczego ? może ci Koobra powie Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: po wizycie 19.04.03, 17:05 Rita....przestań, bo admin skasuje wątek. Moje pytanie było podyktowane głęboką troską o brak wypoczynku Angeli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: po wizycie IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 19.04.03, 17:14 bpkw- nie bądż taki skromny ;-) Jutro sprawę ci wyjaśni Koobra, mają tylko Marysię , może walczą o synka ?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: po wizycie 19.04.03, 17:17 Jutro i pojutrze nie bedzie mnie w Olsztynie. Jedziemy na wieś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ak Re: po wizycie IP: *.dip0.t-ipconnect.de 19.04.03, 17:46 Gość portalu: rita napisał(a): > bpkw- nie bądż taki skromny ;-) > Jutro sprawę ci wyjaśni Koobra, mają tylko Marysię , może walczą o synka ?;-) ... albo robili pisanki :))) i teraz Angela musi odespać. Rita - Wesołego Jajca od nas wszystkich :))) Odpowiedz Link Zgłoś
koobra Re: po wizycie 19.04.03, 18:35 przesilenie wiosenne nic innego nie przychodzi mi do głowy..:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszek Re: po wizycie IP: *.one.pl 19.04.03, 18:39 to nie przesilenie to hormony ;-) Jest ktos w eNce? Odpowiedz Link Zgłoś
koobra Re: po wizycie 19.04.03, 18:53 tak Ewa na bank ,mój Brat i inni ..zbyszek wiśniówka pierwsza klasa ,masz może jakieś zelazne zapasy jeszcze? niech moc będzie z nami :) Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: po wizycie 19.04.03, 19:36 koobra napisał: > tak Ewa na bank ,mój Brat i inni ..zbyszek wiśniówka pierwsza klasa ,masz może > jakieś zelazne zapasy jeszcze? niech moc będzie z nami :) Tak - wisniówka była fajna:) Myslę, że nastepnym razem zorganizuję to nieco inaczej i niebieskie pudło zostanie w domu - wtedy chętnie zdegustuję nieco większą ilość:) Tak więc, bardzo proszę, ukryj dobrze ten żelazny zapas - ja się zgłoszę po repetę:)) Nooo - i żeby wisienki były do tego:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: po wizycie IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 19.04.03, 19:41 może co zostanie dla mnie, ja samochód zostawię na parkingu strzezonym, mówię, gdyby co się zdarzyło Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: po wizycie 19.04.03, 19:43 Oj Rita - mówię Ci, Zbyszek świetną wisniówkę posiada! Myslę, że na szczególną okazję - coś tam zostawi:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: po wizycie IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 19.04.03, 20:25 a przelałaś do krakowa na degustację ? no to cyk wiśnióweczką na ten 100-tny post Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszek Re: po wizycie IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 20.04.03, 17:54 spiryt potaniał, aby tylko wisni nie zabrakło... niedługo uzupelnie zapasy, wisnie do tego jeszcze mam- niech się przegryza... a do degustacji zawsze się znajdzie. Będe robil na czerwcowy spływ. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszek Re: po wizycie IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 20.04.03, 17:55 Rita wyplywamy na kolejny wątek???? :-) Odpowiedz Link Zgłoś