Dodaj do ulubionych

Chrzciny LADY w eNce cz. II

11.04.03, 00:03
zapraszam serdecznie tym razem na sobotę ,będą goście z W-wy ,Olsztyna
(pięknego), studenci :) i stali bywalcy ,fajnie ,że Lady bęzie miała
capeckę ,bo zimno u nas w Olsztynie strasznie..
Obserwuj wątek
    • mika_1 Re: Chrzciny LADY w eNce cz. II 11.04.03, 00:10
      Ależ się ta Lady rozhulała... Wszyscy do niej walą drzwiami i oknami... Nieźle :)
      • Gość: zbyszek Re: Chrzciny LADY w eNce cz. II IP: 213.25.179.* 11.04.03, 08:42
        oknami to jeszcze nie zauwazylem, ale jak sie wszyscy zwalą w sobotę to kto wie?
        Dzis PIATECZEK, ;-))))
        Pada deszczyk, mokry snieg-
        • Gość: being28 Re: Chrzciny LADY w eNce cz. II IP: *.icpnet.pl 11.04.03, 09:04
          Odliczam juz godziny do kolejnego spotkania z cegla. U mnie znowu GW chodzi
          koszmarnie, moze bedzie lepiej...
        • Gość: Andulka Re: Chrzciny LADY w eNce cz. II IP: 158.66.18.* 11.04.03, 09:43
          Gość portalu: zbyszek napisał(a):

> jak sie wszyscy zwalą w sobotę to kto wie
          a przynajmniej stojące miejscówki będą?
          • Gość: zbyszek Re: Chrzciny LADY w eNce cz. II IP: 213.25.179.* 11.04.03, 09:49
            Moze pod stołem bilardowym jest jeszcze miejsce wolne?!?!
            Koobra, jak to zorganizujesz?
            • Gość: Andulka Re: Chrzciny LADY w eNce cz. II IP: 158.66.18.* 11.04.03, 10:00
              Oooo, pod stołem bilardowym, świetnie, to akurat dla mnie, rezerwuję :)))
              • angela-rt Re: Chrzciny LADY w eNce cz. II 11.04.03, 10:04
                Kochani moi,specjalnie na tą okazje zarezerwuje stolik dla gości Lady,wszyscy
                będą siedzieć,a w bilarda tez mozemy zagrać:)
                • Gość: Andulka Re: Chrzciny LADY w eNce cz. II IP: 158.66.18.* 11.04.03, 10:14
                  Siłom i godnościom osobistom zmuszam mój organizm do wysiłku żeby oozdrowieć na
                  tyle coby się stawić z capecką. Kiepsko mi idzie, słabam wielce, nawet
                  głupiego krawata nie mogłam dziś porządnie zawiązać, dopiero za trzecim
                  podejściem mi się udało mniej więcej równo.
                  • angela-rt Re: Chrzciny LADY w eNce cz. II 11.04.03, 10:25
                    Mam propozycje-,mleko,czosnek,miod,,masełko. W eNce dostaniesz grzane piwko z
                    miodem,cynamonem i goździkami-ok???
                    • Gość: Andulka Re: Chrzciny LADY w eNce cz. II IP: 158.66.18.* 11.04.03, 10:30
                      OK. A herbata z mlekiem też będzie? Serio pytam.
                      • Gość: zbyszek Re: Chrzciny LADY w eNce cz. II IP: 213.25.179.* 11.04.03, 10:49
                        Angela, czyzby miodek dotarł??? no niemozliwa jestes!!!
                        Andulka ten krawat wiązalaś osobistemu masazyscie????
                        i to trzy razy????
                        to i nie dziwne ze taka chora ! :-)))))
                        • Gość: Andulka Re: Chrzciny LADY w eNce cz. II IP: 158.66.18.* 11.04.03, 11:25
                          Sobie krawat wiążę!!! Sobie!!! A co, ty nie wiążesz???
                          :)))))))))
                          • Gość: zbyszek Re: Chrzciny LADY w eNce cz. II IP: 213.25.179.* 11.04.03, 11:40
                            Gość portalu: Andulka napisał(a):

> Sobie krawat wiążę!!! Sobie!!! A co, ty nie wiążesz???
                            > :)))))))))
                            Bardzo rzadko, nie lubie komplikacji.
                            Ubieram sie luzno.
                            a poza tym są takie kraje, miejsca i swieta ze krawaty ucinają!
                            a jek obetną?????????
                            ;-))))
                            • Gość: Andulka Re: Chrzciny LADY w eNce cz. II IP: 158.66.18.* 11.04.03, 11:53
                              Dzięki za otrzeżenie! Założę muszkę ;)))
                      • angela-rt Re: Chrzciny LADY w eNce cz. II 11.04.03, 11:03
                        Gość portalu: Andulka napisał(a):

> OK. A herbata z mlekiem też będzie? Serio pytam.

Wszystko jak zechcesz,tylko powiedz jakie mleko lubisz czy ma być to
                        zageszczane bezcukrowe takie jak do kawy czy zwyle ?Ile ma mieć %0, 0,5....3%
                        tłuszczu???Chce aby Ci smakowało,wiec licze na odpowiedz:)
                        • Gość: Andulka Re: Chrzciny LADY w eNce cz. II IP: 158.66.18.* 11.04.03, 11:28
                          Wszystki jedno jakie, byle mleko.
                          Fatalnie wyglądam, strasznie mi oczy spuchły, lewe bardziej, wyglądam jak
                          półchinka :)))
                          • Gość: zbyszek Re: Chrzciny LADY w eNce cz. II IP: 213.25.179.* 11.04.03, 11:43
                            a to nie jest zarazliwe????
                            bo te chinczyki to tam cos wymysliły!
                            a mówilem ze nie warto chorować!
                            • Gość: Andulka Re: Chrzciny LADY w eNce cz. II IP: 158.66.18.* 11.04.03, 11:55
                              O, żesz !!!
                              ;)))
                              No, to wpuszczę w eNkę półepidemię, hi, hi
                              • Gość: zbyszek Re: Chrzciny LADY w eNce cz. II IP: 213.25.179.* 11.04.03, 12:18
                                no tak ....
                                epidemia przybywa ze stolicy :))))
                                a moze jednak w masce i pod muchą?
                                Czekamy!!!
                                @--,`---
                                • Gość: Andulka Re: Chrzciny LADY w eNce cz. II IP: 158.66.18.* 11.04.03, 12:24
                                  POD MUCHĄ to ja będę z eNki wychodzić, mam nadzieję :)))
                                  • Gość: zbyszek Re: Chrzciny LADY w eNce cz. II IP: 213.25.179.* 11.04.03, 14:09
                                    ja też jestem przy nadziei! ;-))))
                                    Do soboty!
                                    Paaaaaa
                                    • Gość: Andulka Re: Chrzciny LADY w eNce cz. II IP: 158.66.18.* 11.04.03, 14:16
                                      Ale ty zamierzasz koło 19.00 zdradzić eNkę i wybyć na konkurencyjną prywatkę w
                                      Baszcie :(
                                      • Gość: lustro Re: Chrzciny LADY w eNce cz. II IP: 213.76.143.* 11.04.03, 14:31
                                        Wszystkim, którzy tam będą życzę wszystkiego naj, naj, miłej atmosery, dużo
                                        śmiechu, no i nie upijcie się za bardzo ;))), pamiętajcie, wkrótce
                                        poniedziałek i szara rzeczywistość :)))).A co tam jak szaleć, to szaleć.
                                        Pozdrówka.
                                      • Gość: zbyszek Re: Chrzciny LADY w eNce cz. II IP: 213.25.179.* 11.04.03, 14:31
                                        mam w planie zabrac tam chetnych ze sobą!
                                        • Gość: Andulka Re: Chrzciny LADY w eNce cz. II IP: 158.66.18.* 11.04.03, 15:01
                                          Przecie tam miejsca ponoć rezerwowane ? Nie można tak sobie hop siup i wlazł.
                                          • koobra Re: Chrzciny LADY w eNce cz. II 11.04.03, 21:25
                                            kyrczę chyba zostałem zainfekowany przez internet kicham na potęgę
                                            zbyszek będzie grzaniec i dzieki za pomoc i wsparcie Angeli :)
                                            • mika_1 Re: Chrzciny LADY w eNce cz. II 11.04.03, 21:34
                                              Chyba nie Ty jeden:( Ja własnie wróciłam z pogotowia:( Zaaplikowano mi całą masę leków i na dokładkę 3 zastrzyki:( To jakaś zaraza a nie choroba:( Nie podoba mi się to:(
                                              • being28 Re: Chrzciny LADY w eNce cz. II 11.04.03, 21:37
                                                Nie martwcie sie, to jest SARS, umiera sie szybko i bez bolu...
                                                • mika_1 Re: Chrzciny LADY w eNce cz. II 11.04.03, 21:42
                                                  being28 napisał:

> Nie martwcie sie, to jest SARS, umiera sie szybko i bez bolu...

Jeśli to, co mam, to SARS, to muszę Cię zmartwić - przede wszystkim BOLI, jak cholera :((((((
                                                  • Gość: Andulka Re: Chrzciny LADY w eNce cz. II IP: *.chello.pl 11.04.03, 22:02
                                                    No, nieźle skoro trafilaś na pogotowie. Ale tam siE nie trafia z powodu
                                                    infecji. Jakie kuku sobie zrobiłaś? Odpowiedź nieobowiązkowa
                                                  • mika_1 Re: Chrzciny LADY w eNce cz. II 11.04.03, 22:11
                                                    To nie było kuku doraźne - to było coś, co wykluwało się już od niedzieli - myślałam, że jestem twarda i dam sobie radę, ale dzisiaj skapitulowałam i w trybie pilnym wylądowałam u lekarza:( Generalnie podejrzewali zapalenie opon, ale szczęsliwie to "tylko" ból głowy - tygodniowy:( Chyba klimat mi nie służy - muszę na Północ:)))
                                                  • Gość: Andulka Re: Chrzciny LADY w eNce cz. II IP: *.chello.pl 11.04.03, 22:22
                                                    Dobrze, że się w miarę dobrze skończyło :)))
                                                    A ja zmusiłam mój organizm do posłuszeństwa chyba skutecznie, coć musiałam go
                                                    przekupić mnóstwem witamin i innych "cudownych" wynalazków za które firmy
                                                    farmaceutuczne słono zdzierają .

LUDZIE!!! JAK SIĘ CIESZĘ!!! TO JUŻ JUTRO!!!

Dobranoc, idę spać bo jutro muszę wstać o godzinie, której chyba nie ma na
                                                    moinm budziku ;)

Rita mi chciała przekazać jakąś wiadomość przed moim wyjazdem ale się nie
                                                    odzywa, chyba nadal ma problemy z komputrem. Nie wiesz o co jej chodziło? Będę
                                                    tu jeszcze jakieś 10 minut a później lulaski :)
                                                  • mika_1 Re: Chrzciny LADY w eNce cz. II 11.04.03, 22:30
                                                    Gość portalu: Andulka napisała:

> Dobrze, że się w miarę dobrze skończyło :)))

Szczerze mówiąć, jeszcze się nie skończyło, ale jestem pełna wiary, że już niedługo:)

> A ja zmusiłam mój organizm do posłuszeństwa chyba skutecznie, coć musiałam go
                                                    > przekupić mnóstwem witamin i innych "cudownych" wynalazków za które firmy
                                                    > farmaceutuczne słono zdzierają .

Z mojej strony, te wszystkie cudowności mogłyby być jeszcze droższe (oczywiście wtedy, gdy nie choruję;))

>
                                                    > Rita mi chciała przekazać jakąś wiadomość przed moim wyjazdem ale się nie
                                                    > odzywa, chyba nadal ma problemy z komputrem. Nie wiesz o co jej chodziło? Będę
                                                    > tu jeszcze jakieś 10 minut a później lulaski :)

Absolutnie nie mam pojęcia, co chciała Ci przekazać Rita. Podejrzewam, że między innymi pozdrowienia dla całego Olsztyna i Forumowiczów, których spotkasz...:) No i pewnie Rita dalej ma problemy z kompem, bo (tu mówię prawdę) ja jej nie rozjechałam wczoraj, jak wychodziłam, to żyła:)

A teraz idź się wyśpij:) Miłego pobytu w Olsztynie, dużo wrażeń, no i oczywiście przedniej zabawy w eNce. No i wypijcie choc raz nasze zdrowie... Taaak - pewnie to Rita chciała Ci powiedzieć :)))
                                                    Kolorowych snów:)))
                                                  • Gość: Andulka Re: Chrzciny LADY w eNce cz. II IP: *.chello.pl 11.04.03, 22:31
                                                    Wypiję, a za twoją bolącą głowę nawet dubeltowe zdrowie wypiję. Pa!
                                                  • bpkw Re: Chrzciny LADY w eNce cz. II 11.04.03, 23:31
                                                    mika_1 napisała:

.... bo (tu mówię prawdę) ja jej nie rozjechałam wczoraj, jak wychodziłam, to
                                                    żyła:

Coś mi się nie chce wierzyć...Rity nie ma już drugi dzień.
                                                  • mika_1 Re: Chrzciny LADY w eNce cz. II 12.04.03, 08:18
                                                    bpkw napisał:

> mika_1 napisała:
                                                    >
                                                    > .... bo (tu mówię prawdę) ja jej nie rozjechałam wczoraj, jak wychodziłam, to
                                                    > żyła:
                                                    >
                                                    >
                                                    >
                                                    > Coś mi się nie chce wierzyć...Rity nie ma już drugi dzień.

Ja zostawiłam ją żywą... A co się potem stało? A skąd ja mam to wiedzieć????
    • thor_tr Re: Chrzciny LADY w eNce cz. II 12.04.03, 22:41
      Dobry wieczór wszystkim.
      • mika_1 Re: Chrzciny LADY w eNce cz. II 12.04.03, 22:45
        Witaj Thor:)
        A Ty nie w eNce???
        • thor_tr Re: Chrzciny LADY w eNce cz. II 12.04.03, 22:49
          Oczywiście,że byłem.Poznałem Andulkę,Koobrę,AK,Zbyszka.
          • mika_1 Re: Chrzciny LADY w eNce cz. II 12.04.03, 22:55
            No i...? Opowiadaj, bo jak narazie nie jesteś zbyt rozrzutny w słowach ;)))
            • thor_tr Re: Chrzciny LADY w eNce cz. II 12.04.03, 22:59
              Pojawiłem się troszkę wcześniej,bo po 16.W eNce była Angela.Ok.17 przyszła
              Andulka z capecką.Po chwili pojawił się Koobra,dalej Zbyszek i Ak.
              Pogadaliśmy,piwko posączyliśmy.
              • thor_tr Re: Chrzciny LADY w eNce cz. II 12.04.03, 23:01
                Andulka i AK zrobili wpisy,a LADY otrzymała modne okrycie głowy:-)
                • mika_1 Re: Chrzciny LADY w eNce cz. II 12.04.03, 23:04
                  O proszę, to laska bedzie jeszcze większa i jeszcze większe tłumy będą do niej ciągnęły:) Szerokie wejscie tam mają??? ;)
                  • thor_tr Re: Chrzciny LADY w eNce cz. II 12.04.03, 23:09
                    Jeżeli takie tłumy będą się zjeżdzały to miejsca wkrótce zabraknie.
                    ;-)
                    • thor_tr Re: Chrzciny LADY w eNce cz. II 12.04.03, 23:10
                      Bo słyszałem,że i Ty się wybierasz na święta :-)
              • mika_1 Re: Chrzciny LADY w eNce cz. II 12.04.03, 23:02
                I co? Już po imprezie? Towarzycho się rozeszło??:(((
                • thor_tr Re: Chrzciny LADY w eNce cz. II 12.04.03, 23:06
                  Ja wyszedłem ok.19.30.
                  Zbyszek z rodziną(?), namówił AK na pójście do Baszty.Andulka i Koobra mieli
                  się przyłączyć.
                  Zdaje się,że mieli wyjść wkrótce po mnie.
                  • mika_1 Re: Chrzciny LADY w eNce cz. II 12.04.03, 23:11
                    I co? Andulka mocno "zachorzała" była? Czy udało jej się wykurować przez te dwa dni??
                    • thor_tr Re: Chrzciny LADY w eNce cz. II 12.04.03, 23:15
                      Wszysto było OK.A jeszcze po tym grzanym piwku,napewno nie będzie żle.
                      :-)
                  • thor_tr Re: Chrzciny LADY w eNce cz. II 12.04.03, 23:13
                    Ok.Ja mówię już dobranoc.Oczka mi się zlewają.
                    Do jutra :-)
                    • mika_1 Re: Chrzciny LADY w eNce cz. II 12.04.03, 23:23
                      Czyżbyś zbyt dużo trunków przyjął??? :)
                      • Gość: Hella Re: Chrzciny LADY w eNce cz. II IP: *.chello.pl 12.04.03, 23:27
                        A czy w weekend po swietach mozna Lady odwiedzic?
                        • being28 Re: Chrzciny LADY w eNce cz. II 12.04.03, 23:29
                          Gość portalu: Hella napisał(a):

> A czy w weekend po swietach mozna Lady odwiedzic?

Cegla Lady jest zawsze w eNce, warto przyjsc i sie wpisac.
                        • mika_1 Re: Chrzciny LADY w eNce cz. II 12.04.03, 23:30
                          Wydaje mi się, że tak... Lady jest odwiedzana bez przerwy;)))
                          • Gość: Hella Re: Chrzciny LADY w eNce cz. II IP: *.chello.pl 12.04.03, 23:59
                            rzadko bywam w Olsztynie ale to w koncu moje rodzinne miasto! jak tylko bede to
                            odwiedze...napewno! a z dziecmi mozna?
                            • Gość: Hella Re: Chrzciny LADY w eNce cz. II IP: *.chello.pl 13.04.03, 00:28
                              Olsztyn juz spi?!?! dobranoc
                              • angela-rt Re: Chrzciny LADY w eNce cz. II 13.04.03, 02:31
                                oj sie działo,myśle ze Lady zadowolona z wizyty i z podpisow jakie zostały
                                zlozone na ścianie...miły wieczor to był,zapraszam wszystkich chętnych do
                                składania podpisów................Andulka jak te misski???ok?
                                • koobra Re: Chrzciny LADY w eNce cz. II 13.04.03, 07:25
                                  Lady bardzo do twarzy w czapeczce :) ,zresztą niedługo będzie się można
                                  przekonać dzięki ak sam bardzo jestem ciekawy jak wyjdą zdjęcia ,gdyż niektóre
                                  były robione z zaskoczenia :)) pozdrawiam wszystkich i mam nadzieję ,że
                                  spotkamy sie jeszcze bo miło było :)
                                  zbyszek dzisiaj będziesz miał cudną pogodę już jest około 8 stopni ,oby tylko
                                  rowery wytrzymały ten wasz rajd :)))
                                  • Gość: ak Re: Chrzciny LADY w eNce cz. II IP: *.dip0.t-ipconnect.de 13.04.03, 22:18
                                    Zbyszek, jak pedałowanie ?
                                    Odpowiedź sprawdzę jutro, teraz pora na mnie.
                                    Dzieki za Basztę, szkoda, że tak krótko.
                                    Hej :))
                                    • Gość: Andulka Re: Chrzciny LADY w eNce cz. II IP: *.chello.pl 13.04.03, 22:28
                                      Chyba popedałował... Widziałam sie z nim pod Ratuszem o 10.00. Stawił się z
                                      jednośladem :)))
                                      • Gość: zbyszek Re: Chrzciny LADY w eNce cz. II IP: 213.25.179.* 14.04.03, 10:07
                                        No wiecie jak piszą o pólnocy ze Olsztyn spi to bląd. W Baszcie super impreza
                                        byla do 2,00, ak i Andula uciekli wczesniej, moze się nie podobalo? a moze
                                        chcieli zobaczyc Olsztyn nocą?
                                        Rowerki udane - zebrało się ok 46 osób, pogoda piekna, jezioro lsni, pupa boli,
                                        -początek sezonu. Wokolo Krzywego bylo od ratusza 24 km + 12 km dojazd i powrot
                                        na Jaroty.
                                        Miło bylo poznać Andule i thor-a :-))))
                                        kiedy znowu?
                                        • Gość: Andulka Re: Chrzciny LADY w eNce cz. II IP: 158.66.18.* 14.04.03, 10:16

ak i Andula uciekli wczesniej, moze się nie podobalo? a moze
                                          > chcieli zobaczyc Olsztyn nocą?
                                          PODOBAŁO !!! Tylko ja niezwyczajna jestem... Bardzo głośno i dymno było. No, i
                                          padałam już na pysk a ak ruszał świtkiem do domu. Olsztyn nocą będziemy oglądać
                                          następnym razem, przy dodatniej temperaturze powietrza :)))

> Miło bylo poznać Andule i thor-a :-))))
                                          :D
                                          > kiedy znowu?
                                          A kiedy mam się stawić ?
                                          • angela-rt Re: Chrzciny LADY w eNce cz. II 14.04.03, 10:30
                                            Andulko jak bedziesz następnym razem to i my z Koobra przyłączymy sie do
                                            nocnego zwiedzania Olsztyna,bedziemy mogli zostawić Lady i eNke w dobrych
                                            rękach,bo chłopak ,ktorego widziałaś za barem sprawdza sie jak do tej pory:)))
                                            • Gość: zbyszek Re: Chrzciny LADY w eNce cz. II IP: 213.25.179.* 14.04.03, 10:39
                                              kiedy tylko bedziesz mogla i chciala...
                                              Przeciez wiesz jak trafic...
                                              przeciez masz gdzie i do kogo...
                                              Przykro mi ze palili na imprezie, mi to tez przeszkadza, ale...
                                              moja ekipa nie pali...
                                              a moze jednak przewietrzysz sie na kajakach w czerwcu?
                                              Cała ekipa ktora byla przy stole w Baszcie(bez ak, niestety) plynie,
                                              Pozdrówka! ;-))))
                                              • Gość: Andulka Re: Chrzciny LADY w eNce cz. II IP: 158.66.18.* 14.04.03, 11:00
                                                Dzielni jesteście...
                                                ;)
                                              • Gość: zbyszek Re: Chrzciny LADY w eNce cz. II IP: 213.25.179.* 14.04.03, 11:00
                                                Koobra, dlaczego nie wyciagneles tego roweru w niedzielę....?
                                                dobrze ze znalazles kabelek (nie byl to pdsluch?)
                                                Lady bedzie miala jasnosc!
                                                W koncu reszta zamku tez jest podswietlona nocą...
                                                Musze Lady zobaczyc!
                                                Będzie dzis wieczorem, czy ma wychodne?
                                                • Gość: zbyszek Re: Chrzciny LADY w eNce cz. II IP: 213.25.179.* 14.04.03, 11:02
                                                  zartujesz?
                                                  ... normalni inaczej! ;-)))
                                                  • angela-rt Re: Chrzciny LADY w eNce cz. II 14.04.03, 17:33
                                                    Bedzie bedzie,a kabelek to ja znalazłam,tak się uparłam i masz -szukajcie a
                                                    znajdziecie...
                                                  • Gość: zbyszek Re: Chrzciny LADY w eNce cz. II IP: 213.25.179.* 15.04.03, 09:31
                                                    Widzialem :-)
                                                    Pelna jasnosc, Lady w pelnej krasie i czapce z daszkiem (co by jej nie
                                                    oslepialo)
                                                    Jeszcze tylko warta honorowa w strojach organizacyjnych....
                                                    Mika, zmiana warty!
                                                    Rita, zmiana czuwająca!
                                                  • angela-rt Re: Chrzciny LADY w eNce cz. II 15.04.03, 09:43
                                                    Moze mnie ktoś oświeci i powie kiedy mozemy spodziewać sie w eNce kolejnych
                                                    wizyt,musze Lady zrobić make-up i te sprawy...:)Mika Ciebie sie kiedy
                                                    spodziewać,chyba sie nie wykręcisz? A inni???
                                                  • being28 Re: Chrzciny LADY w eNce cz. II 15.04.03, 09:56
                                                    Ja bede w piatek. Licze jak zawsze na herbatke:)))
                                                  • Gość: zbyszek Re: Chrzciny LADY w eNce cz. II IP: 213.25.179.* 15.04.03, 13:11
                                                    ja też mogę jeszcze raz zajżeć?
                                                    ostatnio nie pilem herbatki :-(
                                                    ;-)
                                                  • Gość: Andulka Re: Chrzciny LADY w eNce cz. II IP: 158.66.18.* 15.04.03, 13:28
                                                    I zabierz mnie! Mnie zabierz! Mnie!
                                                  • Gość: zbyszek Re: Chrzciny LADY w eNce cz. II IP: 213.25.179.* 15.04.03, 14:37
                                                    a moze angela i koobra mają nas juz dość? :-(
                                                    w koncu prawie bywalcy! :-D
                                                  • Gość: ak Re: Chrzciny LADY w eNce cz. II IP: *.vit.de / 172.16.2.* 15.04.03, 14:44

> a moze angela i koobra mają nas juz dość? :-(
                                                    > w koncu prawie bywalcy! :-D

Nawet jeżeli mają nas dosyć, to już za późno. Teraz muszą cierpieć z nami. Na
                                                    herbatkę też się piszę. Może być góralska z prądem :)))
                                                  • Gość: zbyszek Re: Chrzciny LADY w eNce cz. II IP: 213.25.179.* 15.04.03, 14:48
                                                    ja mam prąd!!!!
                                                    angela znajdziesz resztę???
                                                    :-))))
                                                  • Gość: Andulka Re: Chrzciny LADY w eNce cz. II IP: 158.66.18.* 15.04.03, 15:08

> ja mam prąd!!!!

wiśniowy...
                                                    :D
                                                  • bpkw Re: Chrzciny LADY w eNce cz. II 15.04.03, 18:15
                                                    W czwartek ????
                                                  • Gość: Andulka Re: Chrzciny LADY w eNce cz. II IP: *.chello.pl 15.04.03, 20:22
                                                    Oj, nie pogadasz sobie ze zbyszkiem. On gada głównie do 16.00 a Ty wieczorem...
                                                  • bpkw Re: Chrzciny LADY w eNce cz. II 15.04.03, 20:50
                                                    Ale jesteś Ty... . Mój pobyt nie potrwa jednak długo. Powarszawskie zmęczenie...
                                                  • Gość: Andulka Re: Chrzciny LADY w eNce cz. II IP: *.chello.pl 15.04.03, 21:05
                                                    Mój też nie. A jeśli już to z doskoku. Gary...
                                                  • mika_1 Re: Chrzciny LADY w eNce cz. II 15.04.03, 21:47
                                                    Hmmm - to ktoś tu jeszcze został???
                                                  • Gość: zbyszek Re: Chrzciny LADY w eNce cz. II IP: 213.25.179.* 16.04.03, 10:38
                                                    W czwartek mogę zajzeć tylko w przelocie i to samochodem, myslę raczej o
                                                    sobocie. Tak czy tak co się odwlecze.... a promile uciekają, zostaną same
                                                    wiśnie.
                                                  • koobra Re: Chrzciny LADY w eNce cz. II 16.04.03, 19:09
                                                    Pamiętam ,dawno temu była taka nalewka z wiśniami w takich słoikach
                                                    wysokich ,zawsze z bratem prosiliśmy rodziców ,czy można te wisienki zjeść :))
                                                  • Gość: Andulka Re: Ciepło IP: *.chello.pl 16.04.03, 20:02
                                                    Ciepło się zrobiło i halogen od góry grzeje. Chyba już można zdjąć LADY capeckę
                                                    (bo sie zgrzeje biedaczka cegła) i przyszpilić ją gdzieś obok, przy rakiecie :)
                                                  • angela-rt po wizycie 19.04.03, 04:09
                                                    Było uroczo,tajemniczo,wesoło....Ja to w pracy i nie zawsze mogłam dotrzymać
                                                    towarzystwa,mimo tego (ludzi nie było wiele-Wielki Piątek)bardzo przyjemnie i
                                                    jak na pierwsze spotkanie (niektorych)bardzo milutka atmosferka.Lady obsypana
                                                    prezentami eNka takze,wszystkim bardzo dziękuje,nawet nie wiecie jakie to
                                                    miłe,wzruszyłam sie i.........
                                                  • bpkw Re: po wizycie 19.04.03, 16:46
                                                    angela-rt napisała:

> Było uroczo,tajemniczo,wesoło....Ja to w pracy i nie zawsze mogłam dotrzymać
                                                    > towarzystwa,mimo tego (ludzi nie było wiele-Wielki Piątek)bardzo przyjemnie i
                                                    > jak na pierwsze spotkanie (niektorych)bardzo milutka atmosferka.Lady obsypana
                                                    > prezentami eNka takze,wszystkim bardzo dziękuje,nawet nie wiecie jakie to
                                                    > miłe,wzruszyłam sie i.........

Wielkie dzięki dla gospodarzy. Małe pytanie do Angeli ?. Dlaczego o godz. 4.09
                                                    Ty jeszcze nie śpisz ???????????.
                                                  • Gość: rita Re: po wizycie IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 19.04.03, 17:01
                                                    bpkw - pytanie nie na miejscu, nie wiesz dlaczego ?
                                                    może ci Koobra powie
                                                  • bpkw Re: po wizycie 19.04.03, 17:05
                                                    Rita....przestań, bo admin skasuje wątek. Moje pytanie było podyktowane głęboką
                                                    troską o brak wypoczynku Angeli.
                                                  • Gość: rita Re: po wizycie IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 19.04.03, 17:14
                                                    bpkw- nie bądż taki skromny ;-)
                                                    Jutro sprawę ci wyjaśni Koobra, mają tylko Marysię , może walczą o synka ?;-)
                                                  • bpkw Re: po wizycie 19.04.03, 17:17
                                                    Jutro i pojutrze nie bedzie mnie w Olsztynie. Jedziemy na wieś.
                                                  • Gość: ak Re: po wizycie IP: *.dip0.t-ipconnect.de 19.04.03, 17:46
                                                    Gość portalu: rita napisał(a):

> bpkw- nie bądż taki skromny ;-)
                                                    > Jutro sprawę ci wyjaśni Koobra, mają tylko Marysię , może walczą o synka ?;-)

... albo robili pisanki :))) i teraz Angela musi odespać.
                                                    Rita - Wesołego Jajca od nas wszystkich :)))

• koobra Re: po wizycie 19.04.03, 18:35
                                                    przesilenie wiosenne nic innego nie przychodzi mi do głowy..:)))))))
                                                  • Gość: zbyszek Re: po wizycie IP: *.one.pl 19.04.03, 18:39
                                                    to nie przesilenie to hormony ;-)
                                                    Jest ktos w eNce?
                                                  • koobra Re: po wizycie 19.04.03, 18:53
                                                    tak Ewa na bank ,mój Brat i inni ..zbyszek wiśniówka pierwsza klasa ,masz może
                                                    jakieś zelazne zapasy jeszcze? niech moc będzie z nami :)
                                                  • mika_1 Re: po wizycie 19.04.03, 19:36
                                                    koobra napisał:

> tak Ewa na bank ,mój Brat i inni ..zbyszek wiśniówka pierwsza klasa ,masz
                                                    może
                                                    > jakieś zelazne zapasy jeszcze? niech moc będzie z nami :)

Tak - wisniówka była fajna:) Myslę, że nastepnym razem zorganizuję to nieco
                                                    inaczej i niebieskie pudło zostanie w domu - wtedy chętnie zdegustuję nieco
                                                    większą ilość:) Tak więc, bardzo proszę, ukryj dobrze ten żelazny zapas - ja
                                                    się zgłoszę po repetę:)) Nooo - i żeby wisienki były do tego:)))
                                                  • Gość: rita Re: po wizycie IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 19.04.03, 19:41
                                                    może co zostanie dla mnie, ja samochód zostawię na parkingu strzezonym, mówię,
                                                    gdyby co się zdarzyło
                                                  • mika_1 Re: po wizycie 19.04.03, 19:43

Oj Rita - mówię Ci, Zbyszek świetną wisniówkę posiada! Myslę, że na szczególną
                                                    okazję - coś tam zostawi:)))
                                                  • Gość: rita Re: po wizycie IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 19.04.03, 20:25
                                                    a przelałaś do krakowa na degustację ?
                                                    no to cyk wiśnióweczką na ten 100-tny post
                                                  • mika_1 Re: po wizycie 19.04.03, 21:26
                                                    Ino raz....
                                                    Rita - pewnie, że przelałam;)
                                                  • Gość: zbyszek Re: po wizycie IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 20.04.03, 17:54
                                                    spiryt potaniał, aby tylko wisni nie zabrakło...
                                                    niedługo uzupelnie zapasy, wisnie do tego jeszcze mam- niech się przegryza...
                                                    a do degustacji zawsze się znajdzie.
                                                    Będe robil na czerwcowy spływ.
                                                  • Gość: zbyszek Re: po wizycie IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 20.04.03, 17:55
                                                    Rita wyplywamy na kolejny wątek????
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka