being28 17.04.03, 18:05 Przygotowac gardla, wyspac sie, zebym mi jutro wszyscy sie pojawili!!! ladnie wygladac bo zdjecia zrobie i bedzieta wszyscy slawni!!! Meldowac sie, ino szybko, tej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oso1 Re: Jeszcze 24 godziny i meeting w eNce... 17.04.03, 18:11 Czy prezenty są mile widziane, a jeżeli tak to jakie najlepiej (Bursztynowa Komnata gdzieś mi się zapodziała i do tej pory nie mogę znaleźć) ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: Jeszcze 24 godziny i meeting w eNce... IP: *.chello.pl 17.04.03, 19:09 Zazdroszczę wam... Ale przynajmniej duchem tam bedę (i podpisem) :))) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Jeszcze 24 godziny i meeting w eNce... 17.04.03, 19:17 Oj gdyby to był inny dzień????!!!! Czy prezent może być związany z motoryzacją??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: Jeszcze 24 godziny i meeting w eNce... IP: *.chello.pl 17.04.03, 19:31 Myślę, że powinien. Chyba, że zamierzasz darować coś bardzo osobistego, tak jak rita. Ale na najbardzej kompetentna odpowiedź zaczekaj aż się Angela albo koobra zgłoszą :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Jeszcze 24 godziny i meeting w eNce... IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 17.04.03, 22:18 już chyba mniej godzin - nie ważne prezenty, Lady czeka na pdpisy !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Jeszcze 24 godziny i meeting w eNce... 17.04.03, 22:23 Słuchajcie, to już rzeczywiscie niedługo:) Już nie moge się doczekać, żeby Was spotkac:) Rita - nic sie nie martw - opowiem Ci wszystko... Being przesle zdjęcia, rakieta zostanie w eNce... Prawie, jakbyś tam była:) A o 17 planuje ucałowac Bramę... Nic się nie martw:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ol4 Re: Jeszcze 24 godziny i meeting w eNce... IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 17.04.03, 22:43 znaczy sie jakas impra? Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Jeszcze 24 godziny i meeting w eNce... 17.04.03, 22:46 Znaczy sie tak... Jak masz ochtę, to przybądź do eNki jutro punktualnie o 18.00:) Forumowicze czekają:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Jeszcze 24 godziny i meeting w eNce... IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 17.04.03, 22:54 Mikkkkka - wypijcie za nasze zdrowie !!!!!! MIKKKKKKA - całuj , całuj , nie żału tej Bramy Wysokiej, mozesz ją też ode mnie uściskać i zaznacz miejsce - bo to historyczna twoja chwila A co dzieje sie Angelą ? Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Jeszcze 24 godziny i meeting w eNce... 17.04.03, 23:14 Ritaaaaaaaaa - nie ma sprawy!!! Załatwione:) Będę musiała tylko się wysoko wyspindrać, żeby tych pocałunków nikt nie pościerał!! Ale to się da zrobić:) Nie martw się, uściskam, ucałuję, no i OCZYWIŚCIE Twoje zdrowię wypiję:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ol4 Re: Jeszcze 24 godziny i meeting w eNce... 17.04.03, 23:14 mika_1 napisała: > > Znaczy sie tak... Jak masz ochtę, to przybądź do eNki jutro punktualnie o > 18.00:) Forumowicze czekają:))) Dzie ta enka sie miesci? Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Jeszcze 24 godziny i meeting w eNce... 18.04.03, 00:32 I przybędzie oso1 (rozrywkowy) vel klik (dyskutujący) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Jeszcze 24 godziny i meeting w eNce... IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 18.04.03, 07:29 brawo - zagadka rozwiazana Mika - stawiaj podwójne piwo, należy się !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
thor_tr Adres eNki 18.04.03, 07:59 ENka mieści się na Dąbrowszczaków 6A.Tak jak mówicie można dojsć do niej od Warmińskiej,ale jeśli ktoś nie wie dokładnie gdzie ona(eNka) jest lepiej trzymać się Dąbroszczaków i iść "po numerach".W ten sposób do eNki dochodzimy trochę od kuchni,ale napewno się trafi.ENka mieści się w budynku w podwórzu (idąc od Dąbrowszczaków trzeba ten budynek obejść). Mam nadzieję,że nie zagmatwałem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszek Re: Adres eNki IP: 213.25.179.* 18.04.03, 08:53 Niebieski budynek na podwórku (polu- to dla krakusek) między placem Konsulatu a ul Dąbrowszczaków. Można dojsc od obydwu stron. Wejscie od Dąbrowszczaków miedzy księgarną rolniczą,(i sklepem na rogu), a budynkiem z dawnym sklepem komisu, muzycznym. Jeszcze dziewięć godzin! Dzisiaj Wielki Piątek!!!! Martwię się czemu nie odzywa się Angela i Koobra.... może już nie chcą gosci ???? a może sie wypłoszyli ??? :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
koobra Re: Adres eNki 18.04.03, 09:48 jestem ,zbieramy siły na spotkanie :)))wczoraj co chyba widziałeś :) razem siedzieliśmy w eNce ,Marysia została sprzedana Babci,niedługo trzeba będzie przebudować eNkę ,aby więcej miejsca na podpisy zrobić :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
thor_tr Re: Do Koobry 18.04.03, 10:00 Uff.To spoko.Bo wczoraj panowała na forum niepewność. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszek Re: Do Koobry IP: 213.25.179.* 18.04.03, 10:01 wczoraj omawiałes z orkiestrą repertuar powitalny? nie chciałem przeszkadzać, mieliscie (no dobra Angela miała) dużo roboty, a ja po siatkówce 3x3 zlekka zgrzany. Do wieczorka! Odpowiedz Link Zgłoś
thor_tr Do Zbyszka 18.04.03, 10:06 Zdaje się ,że i Ty robiłeś w eNce zdjęcia.Gdzie i kiedy będzie je można zobaczyć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszek Re: Do thor-a IP: 213.25.179.* 18.04.03, 10:49 wszystko jest w aparacie, moze dzis i przez swięta wykończę film, wtedy cos z tym zrobimy. :-) Do zobaczenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Do szczęśliwców IP: 158.66.18.* 18.04.03, 13:02 Wy się za chwilę spotkacie w najmilszym gronie a ja tu w robocie bo za pięć dwunasta przyszły pilne papiery, więc posiedzę do niewiadomo której a i mimo tego bez pracy domowej się nie obejdzie :( Wspomnijcie ciepło tych którzy chcą a nie mogą być z Wami Pozdrowienia dla wszystkich dzisiejszych imprezowiczów :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ak Re: Do szczęśliwców IP: *.dip0.t-ipconnect.de 18.04.03, 18:53 Oni się JUZ spotkali, a my? No cóż, trzeba pomyśleć nad innym terminem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: Do szczęśliwców IP: *.chello.pl 18.04.03, 19:16 To kiedy? KIEDY???!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Do szczęśliwców 18.04.03, 19:17 Byłem, zobaczyłem i ... Niestety (z wielką żałością) opuściłem towarzycho A kto był ????????????????????? Niech się pochwalą. Zbysiu - wiśnióweczka była ok. Zapowiedziałem, że w eNce będę dużo częściej. Rito - obrazek jest świetny - podpis jeszcze lepszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: Do szczęśliwców IP: *.chello.pl 18.04.03, 19:26 Ale kto się jeszcze stawił? Detritus zajrzał? Bo się do mnie od wieków nie odzywa... :( Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Do szczęśliwców 18.04.03, 20:26 Detritusa niestety nie było, ale .... Ci co byli (kurka, dlaczego ja tak któtko??!!) - łazienka do sprzątnięcia!! Bo mnie z rodziny wypiszą. Zobaczymy jak to sieskończyło. Ale zcy się skończyło? To się dopiero zaczyna!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Do szczęśliwców IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 18.04.03, 20:41 teraz widzicie jak ja się czuję , chyba mi pęknie serce - wymysliłam Lady , a teraz cierpię katusze, chyba pojadę ją odbić !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ak Re: Do szczęśliwców IP: *.dip0.t-ipconnect.de 18.04.03, 20:47 Oj dręczy, dręczy :(. No nic lecę do znajomych, bo im PC-et chyba co samobójstwo popełnił. Mówią, że wisi i nic się nie rusza. Kurka wodna, plama nie z tej ziemi. Jak tak można - przed samymi świętami komuś narobić. Złośliwość rzeczy martwych... Andulka, z czcionką nie lekko - jak pisłem mój mail-prog z antypodów nie trawi polskich ogonków, o czym w pośpiechu zapomniałem. Co do pytania KIEDY? Hej chciałoby się. Z pewnością w sierpniu, ale może wypali wcześniej :) Muszę lecieć, bo znowu będą dzwonić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: Do szczęśliwców IP: *.chello.pl 18.04.03, 21:01 Leć... Mnie mojego truchła nie ma kto reanimować, muszę kupić nowy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: detritus Re: Do szczęśliwców IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 18.04.03, 20:44 Gość portalu: Andulka napisał(a): > Ale kto się jeszcze stawił? Detritus zajrzał? Bo się do mnie od wieków nie > odzywa... :( Detritus mimo wielkich checi z braku czasu nie zdolal sie wyrwac :o(((((( Na maila odpisze w ciagu weekendu bo ma zamiar troche sie od pracy oderwac... ;o) Odpowiedz Link Zgłoś