Dodaj do ulubionych

Gdy jest impreza

18.04.03, 20:42
Gdy kiedykolwiek jest imprezka w eNce
Tłum ludzi z Forum przy stole sączy piwo
Choć wiosna wkoło w kwiecistej sukience
Oni wciąż wokół siebie, zamknięci - o dziwo
Nie o dziwo, normalka, wreszcie coś innego
I atmosferka rozkręca się powoli
Mała kropelka, dowcip, coś śmiesznego
Niknie gdzieś w oddali - (sytuacja) czy pozwoli??
Wreszcie mały luzik, błysk w oku, kufel w ręce
Mówię Wam kochani - imprezka jest w eNce

Obserwuj wątek
    • oso1 Re: Gdy jest impreza 18.04.03, 20:44
      A reszta jeszcze się bawi!!!!!!!1 (zazdroszczę)
      • Gość: rita Re: Gdy jest impreza IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 18.04.03, 20:48
        oso - gratulacje za humor, czas się wziąść do roboty jutro Wielka Sobota -
        przywołuję cię do porządku !!!!
        a rakieta była ?
        • Gość: Andulka Re: Gdy jest impreza IP: *.chello.pl 18.04.03, 20:58
          Spokojnie, na pewno mika (z) rakietą doleciała :)
          • oso1 Re: Gdy jest impreza 18.04.03, 21:00
            rakieta odpalona z żółtą piłką i słone paluszki
            • Gość: Andulka Re: Gdy jest impreza IP: *.chello.pl 18.04.03, 21:06
              A dokumentacja fotograficzna zrobiona?
              • oso1 Re: Gdy jest impreza 18.04.03, 21:10
                Jakby nie patrzeć - przez 3 obiektywy
                • Gość: Andulka Re: Gdy jest impreza IP: *.chello.pl 18.04.03, 21:22
                  Ładnie się rozkręca - na poprzedniej imprezie były dwa :)
                  • bpkw Re: Gdy jest impreza 18.04.03, 22:03
                    Oso wyrwał dość szybko. Ja przed chwilą wróciłem z duszą na ramieniu. Nie było
                    mnie w domu właściwie od rana. Ale moje kobiety tylko lekko mnie zjechały.
                    Imprezka jeszcze trwa. Z zapowiadanych nie dotarł tylko detritus. Imprezka
                    pezdniej jakości a "eNka" wcale, wcale... . Dziś jeszcze mają być zdjęcia.

Oso. Bardzo ładny wiersz.
                    • Gość: Andulka Re: Gdy jest impreza IP: *.chello.pl 18.04.03, 22:22
                      Imprezka tylko gadana czy i tańce były ?
                      • bpkw Re: Gdy jest impreza 18.04.03, 22:25
                        Bój się Boga Andulka. W Wielki Piątek... . Tylko Zbyszek ukradkiem nalewał
                        wiśniówkę.
                        • Gość: Andulka Re: Gdy jest impreza IP: *.chello.pl 18.04.03, 22:45
                          Wielki Piątek? To dlaczego wyszłam z roboty o 18.00?
                          • angela-rt Re: Gdy jest impreza 19.04.03, 03:50
                            Wielki nie wielki ,ale kameralny,nie tańcowaliśmy mimo tego było baaaaardzo
                            przyjemnie,szkoda ze tak szybko się skończyło,kiedyś trzeba zorganizować
                            wieczorek z mozliwie jak naj...największą ekipą i mozliwie jak naj....najdłuzej
                            • mika_1 Re: Gdy jest impreza 19.04.03, 07:19
                              Było rzeczywiście suuuper:) Ech, co tu dużo gadać:) Wiśnióweczka Zbyszka
                              rozwiązała języki i rogrzała towarzystwo;) Było świetnie:))
                              Rita - mam dla Ciebie piekny prezent od Zbyszka - jestem pewna, że Ci się
                              spodoba:) Pod warunkiem oczywiście, że w całości dojedzie do Krakowa;)
                              oso - szybko załatwiłeś tę łazienkę... trzeba było wracać do eNki, impreza
                              trwała...;)
                              • Gość: zbyszek Re: Gdy jest impreza IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 19.04.03, 09:06
                                oso, zrobiles z lazienką jak mówiłem?
                                za drzwiami odbezpieczamy butelkę np Ajaksu, wrzucamy szybko do środka,
                                zamykamy drzwi i biegniemy do eNki,
                                w reklamach to działa!!!
                                :-)
                                • koobra Re: Gdy jest impreza 19.04.03, 11:36
                                  oso jeszcze walczy chyba ...:))
                                  • mika_1 Re: Gdy jest impreza 19.04.03, 11:38

Trzeba mu dać kufel piwa - może pomoże:)))))
                                    • oso1 Re: Gdy jest impreza 19.04.03, 12:41
                                      poprawię się , poprawię
                                      • mika_1 Re: Gdy jest impreza 19.04.03, 22:15
                                        oso, przestań już pucować!!! Dziury zrobisz!!! :)
                                        • Gość: rita Re: Gdy jest impreza IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 19.04.03, 22:22
                                          mika - przeciez oso jest na urlopie wątkowym, pamiętasz ?
                                          • mika_1 Re: Gdy jest impreza 20.04.03, 18:14
                                            Nieeee, nie pamiętam - to chyba ta wisniówka;)
                                            • Gość: lustro Re: Gdy jest impreza IP: 213.76.143.* 23.04.03, 08:04
                                              A gdy imprezy nie ma, w eNce jest spokój
                                              To nie ściema
                                              Schodami wchodzsz jak po torach
                                              Ujrzysz Angelę albo Thor'a
                                              Czasem nikogo tam nie ma
                                              Ale Wam mówię to nie ściema
                                              Gdy jesteś sam na sam ze swoimi myślami
                                              W marzeniach pijesz piwko z forumowiczami
                                              Lecz gdy się nie chcesz przyznać do tego, że jesteś lustrem
                                              Tylko dlaczego?
                                              • Gość: zbyszek Re: Gdy jest impreza IP: 213.25.179.* 23.04.03, 08:12
                                                Lustro- wiecej odwagi !!
                                                Trafiaj tak zeby trafic
                                                • Gość: lustro Re: Gdy jest impreza IP: 213.76.143.* 23.04.03, 09:41
                                                  Zbyszku a kiedy będziesz? To może Ci opowiem ten kawał, pod warunkiem, że mnie
                                                  nikt nie wyda i nigdy nikt nie opublikuje mojego foto :)
                                                  • angela-rt Re: Gdy jest impreza 23.04.03, 10:09
                                                    Lustro,przyjdz,śmiało,ja Cie nie pogryze,a zdjęć nie będe robić,nie chodzi tu o
                                                    to by pokazywać sie wszystkim,ale o to by np. podpisać sie przy cegle,nikomu
                                                    nic nie powiem po za tym ze byłe(a)ś i podpisałe(a)ś sie-czekam z utesknieniem.
                                                  • Gość: lustro Re: Gdy jest impreza IP: 213.76.143.* 23.04.03, 10:17
                                                    Widzę Angelo, że mnie trochę zapomiałaś (moją płeć):), już nam się zdarzyło
                                                    gadać na forum. Jestem baba :)Wiem, że nie gryziesz, Andulka mówiła, że jesteś
                                                    bardzo miła :)
                                                  • angela-rt Re: Gdy jest impreza 23.04.03, 10:21
                                                    wiem ze rozmawiałyśmy ,ale zwątpiłam teraz sobie przypominam jeszcze z kozą
                                                    rozmawiałam a to facet i pomyliłam wasze niki,dlatego nie byłam pewna
                                                  • Gość: lustro Re: Gdy jest impreza IP: 213.76.143.* 23.04.03, 12:45
                                                    Wiesz Angelo w moim życiu zaszły wielkie zmiany i ja się boję udawać kogoś
                                                    innego niż jestem, no ale próbuję się zmienić, wyjść trochę do ludzi, ale
                                                    trudno jest osobie zupełnie nieimprezowej coś zmienić. Ludzie mnie inaczej
                                                    odbierają na początku znajomości, bo maską kryję swoje prawdziwe "ja" ale tu na
                                                    forum, na postach to właśnie jest moje "ja". Na żywo może być trudniej.
                                                  • Gość: Andulka Re: Gdy jest impreza IP: 158.66.18.* 23.04.03, 12:48
                                                    Profilaktycznie zamknij oczy. Nie ze względu na siebie, tylko rozmówców ;)))
                                                  • Gość: lustro Re: Gdy jest impreza IP: 213.76.143.* 23.04.03, 13:46
                                                    Andulko - złośliwa kobieto ;))))Ja nie wszystkich hipnotyzuję, naprawdę, jak
                                                    byłam w eNce oczy trzymałam raczej "przy sobie" i byłam grzeczna, chociaż może
                                                    nie zamierzałam. :)))) No w końcu jak czarownica to czarownica. :)))) Po co Ty
                                                    mi przypomniałaś o tej właściwości, tyle lat o tym zapomniałam, a teraz znowu
                                                    zaczynam czarować i znowu zaczyna mi się to podobać, gdzie ja mam te gały
                                                    schować :(((
                                                  • Gość: Andulka Re: Gdy jest impreza IP: 158.66.18.* 23.04.03, 14:03
                                                    To niech się inni martwią gdzie ONI mają podziać swoje gały, gdzie z nimi uciec
                                                    hi, hi
                                                  • Gość: lustro Re: Gdy jest impreza IP: 213.76.143.* 23.04.03, 14:41
                                                    Poczekaj Andulko, tylko przyjedziesz, już ja się postaram do tego obiecanego
                                                    obiadu o jakieś grzybki, coby Twój złośliwy język troszeczkę... tego ... tam...
                                                    Uh, tylko mnie przyprawiasz o skrępowanie.

Gdy jest impreza w eNce
                                                    Każdy marzy o fajnej piosence
                                                    Gdy picie ze szklanki znika
                                                    To każdy do domu pomyka :)))))))
                                                  • Gość: Andulka Re: Gdy jest impreza IP: 158.66.18.* 23.04.03, 14:54
                                                    Kiedy to z zazdrości...
                                                    No dobra, niech będą te grzybki w ramach pokuty :))))
                                                  • oso1 Re: Gdy jest impreza 23.04.03, 18:30
                                                    Ej Lustereczko
                                                    Nie uszczknie nam wiary, ani szczęśliwości
                                                    nutka zwątpienia, ani nutka złości
                                                    Dziś pod strzechami, serce nam tu gości
                                                    Tutaj raczej słychać Odę do młodości - radości
                                                    Nie rzucaj wiary, nie bądź roztargniona
                                                    Chwytaj swoje życie w otwarte ramiona
                                                    odrzuć gdzieś za siebie wszystkie smutki, żale
                                                    Posłuchaj Marylki, niech żyje bal - bale
                                                    Żyj dziewczyno bogato, dusza niech rozbrzmiewa
                                                    Niech pochylą się Tobie wszystkie kwiaty, drzewa
                                                    Lecz na cóż me słowa, to chyba nie wzrusza
                                                    Lepiej spójrz do Eneidy, imć pana Wergilusza
                                                    Niestety, mogę dukać co przyniesie ślina
                                                    Bo tutaj tkwi prawda -
                                                    Varium et mutabile semper femina

• oso1 Re: Gdy jest impreza 23.04.03, 21:39
                                                    A wszystkie grzyby są jadalne, ale niektóre tylko raz.
                                                    Podoba mi się to jak cholera.
                                                  • Gość: ak Re: Gdy jest impreza IP: *.dip0.t-ipconnect.de 23.04.03, 21:54
                                                    oso1 napisał:

> A wszystkie grzyby są jadalne, ale niektóre tylko raz.
                                                    > Podoba mi się to jak cholera.

Do knajpy wchodzi lekko zawiany gość i zamawia setę. Przechyla szybko, otrząsa
                                                    się i pyta:
                                                    Pani to ma co na zagry.. zagry.. zagr... eh zo zjedzenia ? Hmmm?
                                                    Nie mam prosze pana, wszystko poszło. Klient rozgląda się niepewnym wzrokiem po
                                                    lokalu i widzi samotnego kiwającego się nad talerzem gostka. Zamawia drugą setę
                                                    i zataczając się podchodzi do niego. Przepraszam można? A siadaj pan, siadaj.
                                                    Na talerzu widać samotnego marynowanego grzybka. Miał pan szczęście mówi. Ja
                                                    już nic nie dostałem. Cisza. Po chwili
                                                    pyta niepewnie – a może by mi pan tego grzybka chociaż ...? A bierz pan. Klient
                                                    wychyla szybko drugą setkę, zagryza grzybkim i z szerokim uśmiechem dziekuje
                                                    ledwo żywemu kompanowi. Ten na to – no i co, poszło ? Hmm??? Jak to, co
                                                    znaczy poszło, jasne że poszło. Bo widzi pan , gostek na to - ja już tego
                                                    grzybka to ta pięć razy, a skubany zawsze wracał...
                                                  • koobra Re: Gdy jest impreza 23.04.03, 21:55
                                                    znam ten kawał ,ale on ma brodę :)) chyba z 10 lat temu go słyszałem ,dobry !!!
                                                  • koobra Re: Gdy jest impreza 23.04.03, 21:59
                                                    do ak :
                                                    jest jakaś szansa na te klisze ? :)
                                                    niestety nie mam do Ciebie emajla :(
                                                  • Gość: ak Re: Gdy jest impreza IP: *.dip0.t-ipconnect.de 23.04.03, 22:03
                                                    Też mam brodę i to starszą, dzisiaj niestety koniec łączności - z przyczyn
                                                    obiektywnych :(
                                                    Pozdrowienia dla Koobry, Angeli i wszystkich n-kowiczów :)))
                                                    Chciałoby się wpaść znowu do Was na piwko.
                                                  • Gość: ak Re: Gdy jest impreza IP: *.dip0.t-ipconnect.de 23.04.03, 22:06
                                                    Koobra, jasne że jest szansa. Przecież powiedziałem, tyle że mam potworny
                                                    kołowrót w robocie. Zawsze kurczę blade, jak się pogoda poprawi, to coś
                                                    któremuś klientowi odbije i łatać trzeba :(((
                                                    Jak tylko sić obrobię, będę działał.
                                                  • Gość: lustro Re: Gdy jest impreza IP: 213.76.143.* 24.04.03, 07:33
                                                    oso1 bardzo ładny wierszyk, naprawdę:) Tylko nie rozumiem dlaczego trzecia już
                                                    z kolei osoba upiera nazywać się mnie "lusterkiem", a może to ma być takie miłe
                                                    zdrobnienie :). Jeżeli tak to cieszy mnie to. A co do grzybków dla Andulki, to
                                                    czy chcecie bym ją pozostawiła przy życiu?
                                                  • mika_1 Re: Gdy jest impreza 24.04.03, 08:39
                                                    Gość portalu: lustro napisała:

A co do grzybków dla Andulki, to
                                                    > czy chcecie bym ją pozostawiła przy życiu?

Zdecydowanie taaaaak!!!
                                                  • Gość: lustro Re: Gdy jest impreza IP: 213.76.143.* 24.04.03, 10:20
                                                    Mika, Hmmm, no dobra jeśli jeszcze inni Cię poprą to ... :)))
                                                  • oso1 Re: Gdy jest impreza 24.04.03, 22:04
                                                    lustro-uf...
                                                    Varium et mutabile semper femina
                                                    Kobieta zawsze jest zmienna i niestała
                                                    - możecie mnie zarżnać, to nie jest kabała
                                                    to nie są żarciki, ni z kart też wróżenie
                                                    tak poprostu jest, i tego nie zmienię.
                                                  • mika_1 Re: Gdy jest impreza 24.04.03, 22:07
                                                    oso1 napisał:

> - możecie mnie zarżnać,

Oso - Ty się zastanów... Któraś stała kobieta potraktuje to poważnie i co???
                                                    Nie będzie oso na forum;((((
                                                  • angela-rt Re: Gdy jest impreza 24.04.03, 22:08
                                                    tak jest tak jest poeto Ty nasz. Pilotka zmobilizowała mnie do myslenia hi hi i
                                                    wymysliłam ze będe w eNce zbierac nakrycia głowy (taka kolekcja)związane z
                                                    motoryzacja mam juz capecke od Andulki i pilotke od ciebie,zbyszek obiecał tez
                                                    cos dorzucic,a wszystko by Lady miała garderobę bogatą i mogła sie przebierać:)
                                                  • mika_1 Re: Gdy jest impreza 24.04.03, 22:10
                                                    Z czasem trzeba będzie jakiś wieszaczes sprawić...
                                                    To ja może następnym razem przywiozę berecik z pawim piórkiem, taki krakowski:)))
                                                  • angela-rt Re: Gdy jest impreza 24.04.03, 22:11
                                                    a on związany z motoryzacją?ten berecik?
                                                  • mika_1 Re: Gdy jest impreza 24.04.03, 22:13
                                                    jasne - jak go przywiozę moim rajdowym samochodem, to od razu bedzie:)))))
                                                  • angela-rt Re: Gdy jest impreza 24.04.03, 22:14
                                                    Ok trzymam za słowo
                                                  • mika_1 Re: Gdy jest impreza 25.04.03, 21:53
                                                    No - teraz chyba własnie trwa impreza w eNce... Dlatego tak pusto:(((((((
                                                  • Gość: lustro Re: Gdy jest impreza IP: 213.76.143.* 28.04.03, 08:48
                                                    W eNce podoba mi się wszystko
                                                    I w kominku ognisko
                                                    I o dziwo
                                                    Grzane piwo
                                                    I, gdy tak siedzę sama, łapiąc forumowiczów oddechy
                                                    To wszystko jest do dechy :)
                                                    I to wszystko
                                                    mimo, że tak daleko, jest tak blisko
                                                    I taka jestem szczęśliwa, ze TU bywam
                                                    Ta atmosfera (mimo, że tu pusto)
                                                    Dech mi zapiera.
                                                  • inka28 Re: Gdy jest impreza 28.04.03, 11:34
                                                    lustro, Ty się ciesz, że chociaż tam byłaś! Ja bidulka byłam w Olsztynie, tylko
                                                    miałam "drobne" komplikacje z Lubym i siedziałam w domu:( Ale ja bym się chyba
                                                    też nie ujawniła. Jakoś się nie czuję uprawniona do tego, czy co. Dziwne.
                                                    Pozdrawiam Cię:)
                                                  • Gość: zbyszek Re: Gdy jest impreza IP: 213.25.179.* 28.04.03, 12:58
                                                    gdy sa problemy z lubym (lub luba) to nie nalezy siedziec w domu!!!!
                                                    Trzeba wyjsc na spacer, kupic "pocieszke" jesli jest za co,
                                                    a najlepiej do eNki lub w inne mile miejsce miedzy ludzmi.
                                                    nie zamykac sie!!!
                                                  • inka28 Re: Gdy jest impreza 28.04.03, 13:26
                                                    Gość portalu: zbyszek napisał(a):

> gdy sa problemy z lubym (lub luba) to nie nalezy siedziec w domu!!!!
                                                    > Trzeba wyjsc na spacer, kupic "pocieszke" jesli jest za co,
                                                    > a najlepiej do eNki lub w inne mile miejsce miedzy ludzmi.
                                                    > nie zamykac sie!!!
                                                    > :-)

Dziękuję za radę. Ja to mam ostatnio pecha do Lubego. Znowu się kłócimy. Nie
                                                    odzywa się do mnie. Nie wiem czy mam pierwsza wyciągnąć rękę na zgodę czy wziąć
                                                    go na przetrzymanie. Z Krakowa do eNki mam nieco daleko. Ale chętnie bym się
                                                    tam z Toba spotkała. Z Wami wszystkimi:)
                                                  • Gość: zbyszek Re: Gdy jest impreza IP: 213.25.179.* 28.04.03, 14:27
                                                    Przepraszam ze nie pytany daje rady.
                                                    Milczenie jest najgorszym rozwiazaniem,
                                                    czas plynie,
                                                    milczenie poglebia smutek i niechec,
                                                    i tak trudno z czasem je przerwac...
                                                    a potem juz nie ma po co...
                                                    zostaje tylko cisza...
                                                    nie warto milczeć!
                                                    Przepraszam ze sie wcinam w czyjes zycie...
                                                    ale to akurat przerabialem...
                                                    :-(
                                                  • mika_1 Re: Gdy jest impreza 28.04.03, 14:29
                                                    Inka - Ty jesteś z Krakowa i siedzisz tak cicho????
                                                    Niemozliwe!!!
                                                  • inka28 Re: Gdy jest impreza 28.04.03, 14:40
                                                    Gość portalu: zbyszek napisał(a):

> Przepraszam ze nie pytany daje rady.
                                                    > Milczenie jest najgorszym rozwiazaniem,
                                                    > czas plynie,
                                                    > milczenie poglebia smutek i niechec,
                                                    > i tak trudno z czasem je przerwac...
                                                    > a potem juz nie ma po co...
                                                    > zostaje tylko cisza...
                                                    > nie warto milczeć!
                                                    > Przepraszam ze sie wcinam w czyjes zycie...
                                                    > ale to akurat przerabialem...
                                                    > :-(

Zbyszek, ale ja Ci właśnie szczerze dziękuję za radę! Przecież jeśli tu o czymś
                                                    wspominamy, to wiemy, że ktoś na to odpowie. Dziękuję:) Również nie jestem za
                                                    milczeniem. Odezwałam się do Lubego, jeśli tego nie doceni, to chyba trzeba
                                                    będzie poszukać drastyczniejszego rozwiązania. Zbyszek, przykro mi, że Ci
                                                    smutno. Jakoś to chyba moja wina. Ale uśmiechniesz się do mnie? :)))
                                                    mika - Ja w Krakowie niespełna dwa lata siedzę. Jestem Olsztynianką z krwi i
                                                    kości, dumną z tego, ale czasem nieśmiałą. Czasem. Dlatego mam nadzieję, że się
                                                    na jakąś imprezkę forumowiczów załapię:P
                                                  • mika_1 Re: Gdy jest impreza 28.04.03, 14:48
                                                    Kurcze, Inka - my z Ritą jakieś spotkanie planujemy w długi weekend - co Ty na to? Na początek forumowiczki z Krakowa może się poznają:))))
                                                  • inka28 Re: Gdy jest impreza 28.04.03, 15:08
                                                    mika_1 napisała:

> Kurcze, Inka - my z Ritą jakieś spotkanie planujemy w długi weekend - co Ty
                                                    na
                                                    > to? Na początek forumowiczki z Krakowa może się poznają:))))

Jejku, się porobiło:) Ale Wy to się juz chyba znacie? Jakiś paraliż mnie
                                                    łapie:) A gdzie planujecie spotkanie?
                                                    Lustro i co ja mam teraz zrobić?
                                                    :)))
                                                  • Gość: lustro Re: Gdy jest impreza IP: 213.76.143.* 28.04.03, 14:50
                                                    Inko ja też jestem tchórz, ale poznałam Angelę i mam zamiar się ujawnić, tylko
                                                    nie wiem kiedy. Uh, stara baba, a głu... No, nie jestem taka znowu tam głupia :P
                                                  • Gość: lustro Re: Gdy jest impreza IP: 213.76.143.* 28.04.03, 15:11
                                                    Inko poznałam też oczywiście Andulkę, ale nic o niej nie powiedziałam,
                                                    spotkałam się z nią, no i piszemy do siebie, to się tak czuję jakbyśmy się
                                                    znały 100 lat i co rusz ona przyprawia mnie o nową dawkę adrenaliny. Andulka
                                                    jest przesympatyczna, miła i pomaga mi zakopywać moje doły. Ona jest.. po
                                                    prostu nie da się opisać całego tego wszystkiego. Strasznie ją lubię. :))))))))
                                                  • mika_1 Re: Gdy jest impreza 28.04.03, 15:19
                                                    Inko - jak to co robić? Spotakć się oczywiście:)Powiedz mi tylko, czy Ty masz dostep do kompa na bieżąco, czy tylko w czasie pracy. Bo jesli na bieżąco, to Cię poinforuje na maila, kiedy planujemy. Generalnie - dzień, godzina, miejsce są do uzgodnienia.
                                                    Wyjeżdżasz gdzieś na weekend? A w jakiej części Krakowa mieszkasz, jesli mozna???
                                                  • inka28 Re: Gdy jest impreza 28.04.03, 15:40
                                                    mika_1 napisała:

> Inko - jak to co robić? Spotakć się oczywiście:)Powiedz mi tylko, czy Ty masz
                                                    d
                                                    > ostep do kompa na bieżąco, czy tylko w czasie pracy. Bo jesli na bieżąco, to
                                                    Ci
                                                    > ę poinforuje na maila, kiedy planujemy. Generalnie - dzień, godzina, miejsce

> do uzgodnienia.
                                                    > Wyjeżdżasz gdzieś na weekend? A w jakiej części Krakowa mieszkasz, jesli
                                                    mozna?
                                                    > ??

Niestety nie mam kompa na bieżąco:( Mieszkam tam, gdzie na noc zwijają tory i
                                                    gołębie zawracają:) - na Mistrzejowicach. Weekend jeszcze u mnie niepewny, mam
                                                    się wybrac szlakiem Orlich Gniazd chyba w sobotę, może do Olsztyna zajadę, ale
                                                    to mało prawdopodobne. Może dam Ci do mnie numer tel, wyślesz mi smsa jak
                                                    będziecie wiedziały co i jak, a ja odpowiem:) Nie wiem jak się na takie
                                                    spotkania umawia:(
                                                  • inka28 Re: Gdy jest impreza 28.04.03, 15:23
                                                    Gość portalu: lustro napisał(a):

> Inko poznałam też oczywiście Andulkę, ale nic o niej nie powiedziałam,
                                                    > spotkałam się z nią, no i piszemy do siebie, to się tak czuję jakbyśmy się
                                                    > znały 100 lat i co rusz ona przyprawia mnie o nową dawkę adrenaliny. Andulka
                                                    > jest przesympatyczna, miła i pomaga mi zakopywać moje doły. Ona jest.. po
                                                    > prostu nie da się opisać całego tego wszystkiego. Strasznie ją
                                                    lubię. :))))))))

Wiesz, jak Ty takie rzeczy mówisz, to nie sposób Ci nie wierzyć. Widać w
                                                    naprawdę miłe towarzystwo sie pakuję:))) Ze mna to jest tak: powolutku,
                                                    stopniowo. Nie lubię się narzucać. Ale jak będe w Olsztynie to juz na pewno do
                                                    Was zajrzę:)
                                                  • mika_1 Re: Gdy jest impreza 28.04.03, 15:40
                                                    Inko - zajrzyj do poczty, proszę:))
                                                  • inka28 Re: Gdy jest impreza 28.04.03, 15:57
                                                    mika_1 napisała:

> Inko - zajrzyj do poczty, proszę:))

Zajrzałam:) Teraz Twoja kolej:)
                                                  • mika_1 Re: Gdy jest impreza 28.04.03, 16:04
                                                    Hi hi - i znowu Twoja:))))
                                                  • inka28 Re: Gdy jest impreza 28.04.03, 16:22
                                                    Mika odpisałam Ci:( i już się nie przerzucajmy tak piłeczką. Ale coś czuję, że
                                                    wkrótce założymy wątek - "planujemy kolejne spotkanie" :)))

• Gość: Andulka Re: Gdy jest impreza IP: *.chello.pl 28.04.03, 19:16

Wysyłam jeszcze raz, bo z wrażenia zapomnialam sie podpisać, hi, hi

>poznałam też oczywiście Andulkę, co rusz ona przyprawia mnie o nową dawkę
                                                    adrenaliny. Andulka jest przesympatyczna, miła i pomaga mi zakopywać moje doły.
                                                    Strasznie ją lubię. :))))))))

Nie należy chwalić dnia przed zachodem słońca. Jeszcze nie skończyłam z tą
                                                    adrenaliną ;))))))))))))))))))
                                                    A Ty hodujesz już dla mnie grzybki w zamian ??? :))))))))))))))))))))))
                                                  • Gość: rita Re:Jutro bomba w eNce !!!!!! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 28.04.03, 21:01
                                                    apel do forumowiczów, trzeba ją rozebrać !!!!!!!!
                                                  • Gość: Andulka Re:Jutro bomba w eNce !!!!!! IP: *.chello.pl 28.04.03, 21:08
                                                    Rita, co zainstalowałaś w tej piłce ???!!!
                                                  • bpkw Re: Gdy jest impreza 28.04.03, 21:07

...poznałam też oczywiście Andulkę, co rusz ona przyprawia mnie o nową dawkę
                                                    adrenaliny. Andulka jest przesympatyczna, miła i ...

Czy Ty aby nie przesadzasz ?. "Andulka jest przesympatyczna". Żałuj, że nie
                                                    znasz mnie...
                                                  • Gość: Andulka Re: Gdy jest impreza IP: *.chello.pl 28.04.03, 21:13
                                                    bpkw napisał:

>
                                                    > Gość portalu: lustro napisał(a):
                                                    > Czy Ty aby nie przesadzasz ?. "Andulka jest przesympatyczna".

Lustro, użyczysz mi troche grzybków? Mam klienta ...
                                                    ;)))
                                                  • bpkw Re: Gdy jest impreza 28.04.03, 21:16
                                                    Gość portalu: Andulka napisał(a):

> Lustro, użyczysz mi troche grzybków? Mam klienta ...

Zawiść to brzydkie uczucie...
                                                  • Gość: Andulka Re: Gdy jest impreza IP: *.chello.pl 28.04.03, 21:28
                                                    A co mi pozostało? Lada dzień lustro Cię pozna...
                                                    ;)
                                                  • mika_1 Re: Gdy jest impreza 28.04.03, 21:43
                                                    No Bpkw - szukuj się!!!
                                                  • bpkw Re: Gdy jest impreza 28.04.03, 21:55
                                                    mika_1 napisała:

> No Bpkw - szukuj się!!!

Przeżyłem Andulkę, przeżyłem Mikę_1 to i pewnie Lustereczko przeżyję.
                                                  • mika_1 Re: Gdy jest impreza 28.04.03, 21:57
                                                    bpkw napisał:

>
                                                    przeżyłem Mikę_1

No no no - order Ci się chyba należy - taaaaki dzielny byłeś;))))
                                                  • Gość: rita Re: Gdy jest impreza IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 28.04.03, 21:57
                                                    bpkw- tylko przyjdż bez auta
                                                  • angela-rt Re: Gdy jest impreza 28.04.03, 22:00
                                                    gadacie o jakichs tam.....i nie mam siły czytać tego wszystkiego powiedzcie
                                                    jakas impreza sie szykuje???
                                                  • bpkw Re: Gdy jest impreza 28.04.03, 22:03
                                                    Sorry. To jutro jest coś w eNce czy też nie ?. Już się napaliłem na te prezenty.
                                                  • mika_1 Re: Gdy jest impreza 28.04.03, 22:04
                                                    bpkw napisał:

> Sorry. To jutro jest coś w eNce czy też nie ?. Już się napaliłem na te prezenty
                                                    > .

Bpkw - Ty tylko po prezenty idziesz??? To weź coś dla nas - przywieziesz przy okazji:))))
                                                  • Gość: rita Wielkie pijaństwo IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 28.04.03, 22:04
                                                    sie szykuje
                                                  • angela-rt Re: Wielkie pijaństwo 28.04.03, 22:04
                                                    KIEEEEDYYYYY!!!!mus sie przygotować:))))))))
                                                  • angela-rt Re: Wielkie pijaństwo 28.04.03, 22:05
                                                    czekam na wszystkich z utesknieniem kazdego dnia:))))))))
                                                  • mika_1 Re: Gdy jest impreza 28.04.03, 22:04
                                                    Impreza się szykuje.. Jedna w tym tygodniu: Rita, Inka i ja.
                                                    Druga impreza - jak przyjedzie Bpkw - w drugiej połowie maja.
                                                    Trzecia impreza - hmmm - jak forumowicze z Olsztyna i innych miast zjadą do Krakowa;))) To będzie trzecia:)
                                                  • bpkw Re: Gdy jest impreza 28.04.03, 22:08
                                                    Mika, kręcisz coś strasznie. To będzie jutro jakaś forumowa imprezka w eNce,
                                                    czu też nie ?.
                                                  • Gość: rita Re:Pijaństwo IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 28.04.03, 22:08
                                                    jutro ma być przesyłka - Angela musi dać znać o niej - zorganizujcie jutro !
                                                    jak mówiłam impreza bez aut !

mika - a gdzie w Krakowie impreza , gdzie się umawiamy ?
                                                  • mika_1 Re:Pijaństwo 28.04.03, 22:10
                                                    BPKW - impreza jutro - w eNce - to dla tych, co w Olsztynie.
                                                    A dla tych, co na morzu - tylko tęsknota:(

RITA - no własnie - jak się umawiamy??? Czwartek?? W Rynku?? No, jak myślisz???
                                                  • bpkw Re:Pijaństwo 28.04.03, 22:13
                                                    Mika. A może w Olsztynie. To tylko 7 godz. 15 min. ...
                                                  • mika_1 Re:Pijaństwo 28.04.03, 22:14
                                                    bpkw napisał:

> Mika. A może w Olsztynie. To tylko 7 godz. 15 min. ...

Szyderco!!!!
                                                  • mika_1 Re:Pijaństwo 28.04.03, 22:15
                                                    Mnie pozostaje tęsknota.... :(
                                                  • Gość: rita Re:Pijaństwo IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 28.04.03, 22:15
                                                    Angela załuż nowy watek bez imienia Rita i zaproś na imprezkę - a ta bomba to
                                                    szok - sami zobaczycie ?
                                                    Ja się rano dowiem czy dotarła przesyłka ?

mika - w czwartek mam tenis od 16-18, może wy sie najpierw spotkacie - ja muszę
                                                    pracować , chyba , że chcecie mnie odwiedzić na kortach Piski ul. Podedworze
                                                  • mika_1 Re:Pijaństwo 28.04.03, 22:17
                                                    Oj - wykęcasz się:( Trudno - sama coś zorganizuję...
                                                  • Gość: rita Re:Pijaństwo IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 28.04.03, 22:21
                                                    mika , nie wykręcam się , przyjedż - zobacz ! - tymbardziej , że ma być upalna
                                                    pogoda i gra będzie napewno
                                                  • bpkw Re:Pijaństwo 28.04.03, 22:22
                                                    mika_1 napisała:

> Oj - wykęcasz się:( Trudno - sama coś zorganizuję...

...sama coś zorganizuję... popatrz na temat. I już nie musisz się
                                                    zastanawiać...pijaństwo !!!!!!! Szkoda, że mnie nie ma w grodzie Jana Marii...
                                                  • mika_1 Re:Pijaństwo 28.04.03, 22:28
                                                    bpkw napisał:

>
                                                    > ...sama coś zorganizuję... popatrz na temat. I już nie musisz się
                                                    > zastanawiać...pijaństwo !!!!!!! Szkoda, że mnie nie ma w grodzie Jana Marii...

Jak nie chce, to nie :( Trudno:(
                                                    A co do Jana Marii, to biedaczek, dzisiaj sobie nie podyskutował... A tak poza tym - to z nim podczas wyborów współpracowała kuzynka mojego męża i wiele ciekawych rzeczu opowiadała... No, ale o tym, to trzeba przy piwie, to poważne tematy:)
                                                  • bpkw Re:Pijaństwo 28.04.03, 22:37
                                                    mika_1 napisała:

A co do Jana Marii, to biedaczek, dzisiaj sobie nie podyskutował... A tak poza
                                                    tym - to z nim podczas wyborów współpracowała kuzynka mojego męża i wiele cieka
                                                    wych rzeczu opowiadała... No, ale o tym, to trzeba przy piwie, to poważne
                                                    tematy:)

Zgadza się. Nie pogadał. Pan Ziobro "przegadał" samego siebie. Jestem za tym,
                                                    żeby poważne tematy omawiać przy piwie. Piwo łagodzi obyczaje... . A może
                                                    szacowna komisja sledcza też powinna pracować przy "browarku" ?.
                                                  • mika_1 Re:Pijaństwo 28.04.03, 22:40
                                                    bpkw napisał:

A może
                                                    > szacowna komisja sledcza też powinna pracować przy "browarku" ?.

Tfu - co też wygadujesz???? Czy Ty potrafisz sobie wyobrazić, co by się działo, gdyby dzisiaj Panowie Ziobro i Miller dostali browar??? Bo ja nie! Mordobicie to byłoby mało!!!!

A tak na marginesie... Czytałeś dzisiejszego Newsweeka? jest tam fajna wzmianka o głosie Oleksego z "offu" - fajne:)))
                                                  • mika_1 Re:Pijaństwo 28.04.03, 22:45
                                                    newsweek.redakcja.pl/archiwum/artykul.asp?Artykul=6146
                                                    To jest własnie to
                                                  • bpkw Re:Pijaństwo 28.04.03, 22:49
                                                    mika_1 napisała:

A tak na marginesie... Czytałeś dzisiejszego Newsweeka? jest tam fajna
                                                    wzmianka o głosie Oleksego z "offu" - fajne:)))

Dopiero czytam. Zwykle zaczynam od "Ostatniego słowa", ale dziś na wstępie
                                                    zmierzyłem się z tytułem z okładki " Czy dziś warto być uczciwym ?". Do
                                                    Oleksego dojdę póżniej...
                                                  • mika_1 Re:Pijaństwo 28.04.03, 22:51
                                                    Poniżej masz link, ale sedno masz w papierowym wydaniu tegoż:)
                                                  • bpkw Re:Pijaństwo 28.04.03, 22:54
                                                    mika_1 napisała:

> Poniżej masz link, ale sedno masz w papierowym wydaniu tegoż:)

Link gdzieś "nawiał". Poradzę sobie jednak, bo przede mną leży ów "Newsweek".
                                                  • Gość: lustro Re:Pijaństwo IP: 213.76.143.* 29.04.03, 07:48
                                                    bpkw, przeżyjesz jakoś to spotkanie ze mną, na wszelki wypadek postaw przed
                                                    sobą szklankę wody, coby ten szok jakoś zapić :))))))) Andulko obszukałam cały
                                                    WDK i nie ma grzybków :(, no ale szukam, szukam wciąż. To co dziś impreza?
                                                  • inka28 Re:Pijaństwo 29.04.03, 10:58
                                                    A propos spotkań - Mika, jak będzie? Bo odnoszę wrażenie, że coś nie gra.
                                                  • mika_1 Re:Pijaństwo 30.04.03, 00:23
                                                    Inko - wszystko gra, tylko ja dzisiaj zalatana byłam strasznie... Ale zaraz Ci wszystko napiszę...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka