afffa 12.11.03, 18:11 Wietnam to byl raj na ziemi. W Iraku bedzie dopiero prawdziwe pieklo... Ciesze sie, ze USA wdaly sie w te wojne ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: VIP-1 Re: Irak to nie Wietnam !!!! IP: *.mt.sfl.net 12.11.03, 18:17 a ja sie ciesze ze ty pojebany jestes Odpowiedz Link Zgłoś
kalifornian Re: Irak to nie Wietnam !!!! 12.11.03, 18:26 Idz sie pomodl. Nie jestem pewien czy pomoze ci to na chorobe umyslowa ale moze sie przydac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: Irak to nie Wietnam !!!! IP: *.mt.sfl.net 12.11.03, 18:42 do mnie to bylo? Odpowiedz Link Zgłoś
kalifornian Re: Irak to nie Wietnam !!!! 12.11.03, 19:30 Chyba jasne, ze to do tego durnia od wietnamu. Dziwne pytanie VIP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: Irak to nie Wietnam !!!! IP: *.mt.sfl.net 12.11.03, 19:32 tak tez myslalem ale wpisales pode mna wiec nie bylo calkiem jasne Odpowiedz Link Zgłoś
afffa Re: Irak to nie Wietnam !!!! 12.11.03, 20:31 Gość portalu: VIP-1 napisał(a): > tak tez myslalem > ale wpisales pode mna > wiec nie bylo calkiem jasne No wlasnie, nie bylo jasne bo trudno o dwoch wiekszych debili niz wy dwaj. tak ze jak jeden drugiemu ubliza to sie trudno polapac Odpowiedz Link Zgłoś
ertes Re: Irak to nie Wietnam !!!! 12.11.03, 20:46 Jedz, Affa, do Iraku i strzelaj do tych znienawidzonych amerykanow. A z forum daj se siana bo ta wojna juz nikogo nie obchodzi. Mamy ciekawsze tematy. Odpowiedz Link Zgłoś
znikad Re: Irak to nie Wietnam !!!! 12.11.03, 20:58 afffa napisała: > Wietnam to byl raj na ziemi. > W Iraku bedzie dopiero prawdziwe pieklo... > Ciesze sie, ze USA wdaly sie w te wojne ! A tak w ogole to masz jakis problem osobowosciowy, zatwardzenie czy inna dolegliwosc psycho-somatyczna, na ktora moznaby zrzucic odpowiedzialnosc za powyzsze? Idz sie leczyc na nogi, bo na glowe juz za pozno! Odpowiedz Link Zgłoś