Dodaj do ulubionych

szukam alergologa

22.02.07, 18:26
Gdzieś na Dworcowej jest ponoć poradnia alergologiczna. Czy ktoś wie
dokładnie, w którym miejscu? A może ktoś z Was korzystał kiedyś z usług tej
poradni i może mi coś o niej powiedzieć? Byłam z córką w poradni na Wojska
Polskiego, ale lekarz był tak niesympatyczny, że szkoda mi oddawać w Jego
ręce 4-letnie dziecko. Byłabym wdzięczna za wszelkie informacje.Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: RG Re: szukam alergologa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 18:30
      Witaj Anno. Poradnia alergologiczna jest w budynku przychodni (na pierwszym
      piętrze) na ulicy Dworcowej, naprzeciwko dawnego Hortexu. Lekarki są tam bardzo
      sympatyczne i z bardzo dużą wiedzą. Polecam
      • anna2002 Re: szukam alergologa 23.02.07, 13:31
        RG - dziękuję. Cieszę się, że obsługa miła. To oprócz wiedzy naturalnie też
        jest ważne. Pozdrawiam!!!
    • Gość: alergik Re: szukam alergologa IP: *.ols.vectranet.pl 22.02.07, 22:01
      doktor Zakrzewska - poradnia Allergica na dworcowej - 1 pietro. wspaniały
      lekarz! polecam
      • anna2002 Re: szukam alergologa 23.02.07, 13:33
        Dziękuję!!! To już druga pozytywna opinia tej placówki, więc coś w tym jest...
        Pozdrawiam
    • Gość: pacjent Re: szukam alergologa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 23:49
      Ponad wszelka wątpliwość dr Maria Welenc. Jest najlepsza
      • anna2002 Re: szukam alergologa 23.02.07, 13:44
        Dziękuję. Cieszę się, że ktoś się w ogóle odezwał. Zobaczę przy rejestracji do
        kogo mnie przydzielą. Dzięki pozdrawiam
        • Gość: mama Julki Re: szukam alergologa IP: *.olsztyn.mm.pl 23.02.07, 15:50
          potwierdzam dr Zakrzewska z przychodni Allergica - doskonały fachowiec i
          wspaniały człowiek ze znakomitych podejściem do dzieci. Możesz poprosić że
          chcesz wizyte do niej, tel. rejestracji (0-89) 5370247. Jest jedno małe "ale" -
          długi czas oczekiwania na pierwsza wizyte - ok. 2 m-cy
          • Gość: anna2002 Re: szukam alergologa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.07, 18:34
            Dziękuję za wszystkie dane. Zmartwił mnie tylko tak długi czas oczekiwania,
            choć w zasadzie może to i lepiej. Poprzedni alergolog powiedział, że nie zrobią
            testów mojej córce, dopóki nie wyleczę jej skórki. Także spokojnie, bez nerwów
            przygotuję ją i może od razu przejdzie badania. Jeszcze raz dziękuję i
            pozdrawiam ( Julkę także!!! )

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka