Gość: lalek IP: *.e-lider.pl 05.05.03, 18:39 czy jest jakis program kortowiady? zagra ktos ciekawy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rita Re: kortowiada IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 05.05.03, 20:51 czy coś bliżej o tym można sie dowiedzieć ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alo Re: kortowiada IP: *.ols.vectranet.pl 05.05.03, 21:00 Na kortowiadzie w tym roku jak zawsze będzie jeden dzien szant, a w sobotę gwiazdeczki - Kukiz end Borysewicz i zapewne ktos jeszcze, ale niestety niewiem wiecej bo jeszcze nie widziałam programu . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: kortowiada IP: *.ols.vectranet.pl 05.05.03, 21:05 www.uwm.edu.pl/russ Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: kortowiada 07.05.03, 00:05 troche sie to pozmieniało to juz nie świeto a jedno wielkie pijaństwo i ci młodzi ludzie walający sie po trawnikach między kupą smieci,puszek,a pijanymi osobnikami roznych plci-brrryyy Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: kortowiada 07.05.03, 00:08 Chyba wszystkie juwenalia tak wyglądają.... :( Odpowiedz Link Zgłoś
ol4 Re: kortowiada 07.05.03, 18:18 Oooo dotkneliscie ciekawego aspektu. teraz juwenalia to tak naprawde impreza dla jakiegos plebsu ktory zjezdza sie nie wiadomo z kad:( Ale momenty bywaja, wiec tym bardziej zaluje ze w tym roku po raz drugi z rzedu nie bedzie mi dane uczestniczyc:( Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: kortowiada 07.05.03, 18:22 A ja mysle ze nie masz czego załowac,z roku na rok wygląda to jeszcze gozej:(((( Odpowiedz Link Zgłoś
ol4 Re: kortowiada 07.05.03, 18:23 Ale sie przyzwyczailem. tak od 15 lat bylem co roku. a tu sie skonczylo:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spacz Re: kortowiada IP: *.ci.uw.edu.pl 07.05.03, 20:28 Bedzie fajnie temu kto sie potrafi bawic. Olewam kilka glupich wybykow ludzi ktorych obecnosc na uniwersytecie (lub jakiejkolwiek szkole wyzszej) w ciagu calego zycia bedzie sie rownac obecnosci na juwenaliach i nawaleniu sie piwem rozcienczonym z woda polanym do plastikowego qbka. Ludzie bawcie sie bo imprez mimo wszystko w olsztynie nie ma za wiele! PruOl_4 Tfoje zdrowie bedzie! Oby tylko nie padalo bo fszystkie prukfy pouciekajo do domow! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: kortowiada 07.05.03, 22:19 Niestety - juwenalia wszędzie wyglądają tak samo... Megapopijawa... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spacz Re: kortowiada IP: *.wne.uw.edu.pl 08.05.03, 11:51 I jak tam pierwsze wydarzenia na kortowiadzie??? Ktos byl? strona www.uwm.edu.pl nie dziala! :-( Odpowiedz Link Zgłoś
toja77 Re: kortowiada 08.05.03, 18:36 angela-rt napisała: > A ja mysle ze nie masz czego załowac,z roku na rok wygląda to jeszcze gozej: ((( > ( Zgadzam się z angelą. Odpowiedz Link Zgłoś