Dodaj do ulubionych

Język włoski w Olsztynie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.07, 12:10
Witam,
Czy ktoś z Państwa mógłby mi polecić dobrą szkołę językową w Olsztynie. Jak w temacie, jestem zainteresowana językiem włoskim.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • raveness1 Re: Język włoski w Olsztynie 21.03.07, 18:17
      A po co komu szkola? Wloski jest na tyle prosty do nauki, ze wystarczy dobra
      ksiazka i moze ze 2 kasety na poczatek by sie osluchac. Potem ogladaj RAI i ...
      enjoy your life!
      • Gość: gg Re: Język włoski w Olsztynie IP: *.olsztyn.mm.pl 21.03.07, 20:27
        Nie badz taki do przodu -hojraku.
        • Gość: gość Re: Język włoski w Olsztynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 15:08
          Włoskiego na pewno uczą w English Perfect. Szkoła na poziomie, więc włoski
          chyba też :)
        • raveness1 Re: Język włoski w Olsztynie 22.03.07, 15:28
          A dlaczego by nie?
          Mowie to co wiem z doswiadczenia, ale jesli ktos chce nabijac kabze naciagczom
          w pseudo-szkolkach...wolna wola.
          Coz tam mnie wlasciwie obchodzi czyjas kariera. Robta co chceta.
          • ravendom Re: Język włoski w Olsztynie 22.03.07, 21:35
            Włoski jest prosty jak sie ma na celu "dogadanie sie po włosku". Jak chce
            sie "wladać językiem włoskim" to bez szkoły sie nie obejdzie. Włoski jest moze
            troche łatwiejszy od niemieckiego, ale z tą prostotą to bym tak nie szarżował,
            choć w internecie miałem okazje spotkać ludzi, którzy calkiem nieźle władali
            włoskim i twierdzili, ze są samoukami.

POZDRAWIAM

Inter - la prima squadra di Milano... :)
            • raveness1 Re: Język włoski w Olsztynie 23.03.07, 06:25
              Trudno mi jest porownac wloski do niemieckiego, bo to zupelnie dwa
              odmienne "korzenie".
              Moge jedynie dodad, ze wloski jest bardzo podobny do hiszpanskiego, z tym ze
              wloski ma wiecej gramatyki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka