Gość: Grucha IP: *.eranet.pl 15.04.07, 23:36 Nic nie napiszę bo i tak zostanie wycięte. Kocham was miłoscią bliźniego Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jd Re: Kochani IP: *.acn.waw.pl 15.04.07, 23:39 Grucha, dopiero cię poznałem, ale jakoś od razu polubiłem. Nie poddawaj zbyt szybko. Może jeszcze coś drgnie w ważnych dla nas tematach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grucha Re: Kochani IP: *.eranet.pl 15.04.07, 23:44 Proponuję bombardowanie miłością. Będę się za Nich modlił. Niech ich słuzba przyniesie nam maluczkim wiele pożytku. Wszak nasze umysły nie ogarniają ich wielkiego planu. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jd Re: Kochani IP: *.acn.waw.pl 15.04.07, 23:48 Grucha, nie mów tak. Te napuszone teksty myka, to sporo poniżej ciebie, i to on nie ogarnia twojego zwykłego ludzkiego planu, który jest tak frustrujący dla niektórych smutasów, że muszą udawać (za pomocą na przykład dużych liter), że mają wgląd w jakiś wyższy porządek. Guzik mają, tyle że chwilowo sprzyja im siwa. Ale to się może zmienić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grucha Re: Kochani IP: *.eranet.pl 15.04.07, 23:54 Wiesz, problem polega na tym, że oni nie wiedzą, iz najlepszym moderetorem jest wolny rynek. Nudnych postów nikt nie czyta i ingerencja cenzury jest niepotrzebna. No ale wtedy nie mieliby pracy. Dzięki temu mamy wszak urzędy i urzędników. A jeden ważniejszy od drugiego. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grucha Re: Kochani IP: *.eranet.pl 15.04.07, 23:58 Idę spać, Nawet najmilszy cenzor - moderator nie jest lepszy od mojej żony :) Ale jutro rano powrócę. I żeby sprawa była jasna jestem sobie sam sterem, okrętem i żeglarzem. Nie naciągam więc firmy na serfowanie. Pozdrawiam i dobrej nocy, także dla tych którzy muszą czuwać, by zapewnić nam wolność słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jd Re: Kochani IP: *.acn.waw.pl 16.04.07, 00:07 Tak jest, wracaj jutro. A przy okazji: ja uważam, że słowo rynek do całej tej dziedziny pasuje średnio. Odpowiedz Link Zgłoś