thor_tr 19.05.03, 16:31 Wielkie dzięki za maila.Zdjęcie dotarło zgodnie z planem. Dzięki :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rita Re: Do Sud IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 19.05.03, 22:49 Sud - gratuluję zdjęć , są naprawdę wspaniałe , czekam na j. Krzywe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sud Re: Do Sud IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 19.05.03, 22:59 Postaram się, ale nie gwarantuję, że szybko. Pogoda w Olsztynie taka, że raz słońce, raz deszcz. Nawet w ciągu dnia się zmienia. A ja tylko w sobotę lub w niedzielę tak daleko wyjść mogę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Do Sud IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 19.05.03, 23:01 może poświęcisz sie i zrobisz wschód i zachód śłońca nad joziorem , musi być piekne zjawisko - widziałeś ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ak Re: Do Sud IP: *.dip0.t-ipconnect.de 19.05.03, 23:05 A gdzie te zdjęcia ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sud Re: Do Sud IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 19.05.03, 23:10 www.moje-fotografie.olsztyn.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ak Re: Do Sud IP: *.dip0.t-ipconnect.de 19.05.03, 23:11 Dzięki, te już znam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sud Re: Do Sud IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 19.05.03, 23:09 Nad jeziorem w Olsztynie nie miałem okazji. Ale ogólnie to parę ładnych zachodów ze swojego okna sfotografowałem. Może pokażę kiedyś. Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Do ak 19.05.03, 23:10 ak - jak zrobimy zdjęcia w Krakowie z naszego spotkania z bpkw, to wkleisz je do swojego albumu eNkowiczów??? Plissss:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ak Re: Do ak IP: *.dip0.t-ipconnect.de 19.05.03, 23:15 No chyba co da się zrobić. Wprawdzie musiałem już coś wywalić z servera, bo sie zakrztusił, ale jakieś miejsce się znajdzie. Tylko żebyście mi Krakowa nie oszpecili. Podobało mi się:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sud Nie przenoście nam stolicy do Krakowa IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 19.05.03, 23:15 To cały Olsztyn do Krakowa pojechał? Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Nie przenoście nam stolicy do Krakowa 19.05.03, 23:18 No to super, że Ci się podobało... A mogło być jeszcze fajniej... Tylko, że nas nie było;))) Zrobię, co w mojej mocy, żeby było OK... Może masz jakieś szczególneżyczenia??? Rynek teraz wyremontowany... Jakąś fotkę??? Odpowiedz Link Zgłoś