mika_1 19.05.03, 17:00 Inko kochana - pisałam Ci smsy, ale jeszcze raz podaję termin spotkania: Środa, godzina 17.00, pod Adasiem od strony Empiku. Szukaj mnie, Bpkw, Tymona i Rity:) CzekamY:)))))))))))))))))))))))))0 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rita Re: Do Inki:))) IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 19.05.03, 22:06 Mika - widziałam sie z bpkw i jego żoną , są równie wspaniali jak całe to nasze forum , są bezpośredni. Pojechałam do nich prosto po treningu i siedziałam pół godziny, dostałam prezenty ale jeszcze je nie rozpakowałam, musze to zrobić w tajemnicy, jutro. bpkw- dziś spędza noc w Krakowie z żoną i zwiedza nocny Kraków - pogoda jak widzisz im sprzyja. Może jutro wpadną do sklepu i również pogadamy. Mika, mnie nie będzie w środę, już wiem napewno, musisz sobie dać radę z inką i tymonem - będę z wami w kontakcie na forum. Niech ten wątek , będzie łącznikiem. Do Andulki !- przekazałam od Ciebie słowne ucałowania dla bpkw. Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Do Inki:))) 19.05.03, 22:31 Rita - wiem, że Oni są już na miejscu, wiem też wszystko o Waszym spotkaniu:) Bpkw dzwonił do mnie wieczorem - byli właśnie pod Adasiem, urządzili sobie wieczorny spacer. Mam nadzieję, że im się będzie podobało:) Umówiliśmy się, jak już pisałam, w środę - tak więc się spotkamy, pogadamy... Z pewnością będzie SUPER!!!! Inaczej być nie może:))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Do Inki:))) IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 19.05.03, 22:43 super - to będzie cały tydzień mam nadzieję - ja go będę zabawiać na miejscu wy w Krakowie i role będą podzielone - zgoda ? tylko zdawaj relację- ja tak nie mam kontaktu Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Do Inki:))) 19.05.03, 22:51 Zobaczymy, co się zrobić... Mam nadzieję, że mi głowy nie urwie... Do środy muszę dotrwać, żeby pozbierać towarzystwo;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: Do Inki:))) 20.05.03, 17:17 Mika, smsy nie dochodziły (raczej bym na nie odpowiedziała) i właśnie się przed chwilą dowiedziałam o spotkaniu. Mam w środę angielski i kończę go o 17.30:( I co my teraz zrobimy? Może mi napiszesz gdzie poszliście, a ja dołączę? Przepraszam za kłopot:( Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Do Inki:))) 20.05.03, 18:06 OK, nie ma sprawy... Jestem nieco zdziwiona tymi smsami..:( Bramki popsute czy co? Mniejsza o to... Na piszę Ci, gdzie jesteśmy, lub gdzie idziemy i dołączysz do nas... OK? :) Bez Ciebie spotkanie będzie nieważne...;) Gdzie masz ten angielski? W Rynku??? Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: Do Inki:))) 20.05.03, 18:10 mika_1 napisała: > OK, nie ma sprawy... > Jestem nieco zdziwiona tymi smsami..:( Bramki popsute czy co? Mniejsza o to... > Na piszę Ci, gdzie jesteśmy, lub gdzie idziemy i dołączysz do nas... OK? :) Bez > Ciebie spotkanie będzie nieważne...;) > Gdzie masz ten angielski? W Rynku??? Barmka Ery wariuje, to fakt stwierdzony przez wielu znajomych. Dlatego dobrze, że Cię tutaj złapałam. Tak, angielski w Rynku, więc szybko do Was dołączę. Ale nie przesadzajmy - beze mnie tez będzie fajnie. Już się cieszę:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Do Miki IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 20.05.03, 22:10 dziś nie widziałam się z bpkw-enem , nawet nie zaglądnął do sklepu, może był ale mnie nie było . Pozdrówcie go ode mnie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brzoza2 Re: Do Miki IP: *.chello.pl 21.05.03, 18:31 Wracajcie szybko, ciekawam okrutnie.... Odpowiedz Link Zgłoś