Dodaj do ulubionych

Do Inki:)))

19.05.03, 17:00
Inko kochana - pisałam Ci smsy, ale jeszcze raz podaję termin spotkania:
Środa, godzina 17.00, pod Adasiem od strony Empiku. Szukaj mnie, Bpkw, Tymona i Rity:) CzekamY:)))))))))))))))))))))))))0
Obserwuj wątek
    • Gość: rita Re: Do Inki:))) IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 19.05.03, 22:06
      Mika - widziałam sie z bpkw i jego żoną , są równie wspaniali jak całe to nasze
      forum , są bezpośredni. Pojechałam do nich prosto po treningu i siedziałam pół
      godziny, dostałam prezenty ale jeszcze je nie rozpakowałam, musze to zrobić w
      tajemnicy, jutro.
      bpkw- dziś spędza noc w Krakowie z żoną i zwiedza nocny Kraków - pogoda jak
      widzisz im sprzyja.
      Może jutro wpadną do sklepu i również pogadamy.
      Mika, mnie nie będzie w środę, już wiem napewno, musisz sobie dać radę z inką
      i tymonem - będę z wami w kontakcie na forum. Niech ten wątek , będzie
      łącznikiem.
      Do Andulki !- przekazałam od Ciebie słowne ucałowania dla bpkw.
      • mika_1 Re: Do Inki:))) 19.05.03, 22:31
        Rita - wiem, że Oni są już na miejscu, wiem też wszystko o Waszym spotkaniu:) Bpkw dzwonił do mnie wieczorem - byli właśnie pod Adasiem, urządzili sobie wieczorny spacer. Mam nadzieję, że im się będzie podobało:)
        Umówiliśmy się, jak już pisałam, w środę - tak więc się spotkamy, pogadamy... Z pewnością będzie SUPER!!!! Inaczej być nie może:)))))))))))))
        • Gość: rita Re: Do Inki:))) IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 19.05.03, 22:43
          super - to będzie cały tydzień mam nadzieję - ja go będę zabawiać na miejscu wy
          w Krakowie i role będą podzielone - zgoda ?
          tylko zdawaj relację- ja tak nie mam kontaktu
          • mika_1 Re: Do Inki:))) 19.05.03, 22:51
            Zobaczymy, co się zrobić... Mam nadzieję, że mi głowy nie urwie... Do środy muszę dotrwać, żeby pozbierać towarzystwo;))))
            • inka28 Re: Do Inki:))) 20.05.03, 17:17
              Mika, smsy nie dochodziły (raczej bym na nie odpowiedziała) i właśnie się
              przed chwilą dowiedziałam o spotkaniu. Mam w środę angielski i kończę go o
              17.30:( I co my teraz zrobimy? Może mi napiszesz gdzie poszliście, a ja
              dołączę? Przepraszam za kłopot:(
              • mika_1 Re: Do Inki:))) 20.05.03, 18:06
                OK, nie ma sprawy...
                Jestem nieco zdziwiona tymi smsami..:( Bramki popsute czy co? Mniejsza o to... Na piszę Ci, gdzie jesteśmy, lub gdzie idziemy i dołączysz do nas... OK? :) Bez Ciebie spotkanie będzie nieważne...;)
                Gdzie masz ten angielski? W Rynku???
                • inka28 Re: Do Inki:))) 20.05.03, 18:10
                  mika_1 napisała:

> OK, nie ma sprawy...
                  > Jestem nieco zdziwiona tymi smsami..:( Bramki popsute czy co? Mniejsza o
                  to...
                  > Na piszę Ci, gdzie jesteśmy, lub gdzie idziemy i dołączysz do nas... OK? :)
                  Bez
                  > Ciebie spotkanie będzie nieważne...;)
                  > Gdzie masz ten angielski? W Rynku???

Barmka Ery wariuje, to fakt stwierdzony przez wielu znajomych. Dlatego dobrze,
                  że Cię tutaj złapałam.
                  Tak, angielski w Rynku, więc szybko do Was dołączę. Ale nie przesadzajmy -
                  beze mnie tez będzie fajnie.
                  Już się cieszę:)
                  • Gość: rita Re: Do Miki IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 20.05.03, 22:10
                    dziś nie widziałam się z bpkw-enem , nawet nie zaglądnął do sklepu, może był
                    ale mnie nie było . Pozdrówcie go ode mnie .
                    • mika_1 Re: Do Miki 20.05.03, 22:25
                      Zdamy Ci jutro relację ze spotkania:)
                      • inka28 Re: Do Miki 21.05.03, 15:15
                        Jeszcze tylko dwie godzinki... :)))
                        • Gość: brzoza2 Re: Do Miki IP: *.chello.pl 21.05.03, 18:31
                          Wracajcie szybko, ciekawam okrutnie....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka