Gość: jan IP: *.ols.vectranet.pl 22.04.07, 21:52 Msza w katedrze o 12/00 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xxx Re: Jutro imieniny arcybiskupa IP: *.olsztyn.mm.pl 22.04.07, 22:37 No i co z tego -jak masz chec to sobie skorzystaj z okazji i nie zapomnij o kwiatach.Twoj cyrk twoje malpy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antymoher Re: Jutro imieniny arcybiskupa IP: *.tktelekom.pl 22.04.07, 22:47 trzeba było jeszcze banery wywiesic,wykupić reklamę w TVP i prasie,rozdawać ulotki i objeżdzić miasto autem ze szczekaczką Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Re: No to jest odpowiedź na pytanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.07, 09:07 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=64&w=61086506 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaqry Re: Jutro imieniny arcybiskupa IP: 88.156.63.* 23.04.07, 16:47 a co mnie tak naprawdę książe czy arcyksiąże obchodzi. To tacy jak Czesiek M będą przed nim bić ukłony i wręczać naręcza kwiatów i zapewniać o swej niezłomnej i dozgonnej miłości w wierności. A jeszcze nie tak dawno pan Czesław bił pokłony wobec sekretarzy KWPZPR. Pokazuje to najzwyczajnie obłudę. Mam jednak nadzieję, że Czesław kupując kwiaty sięgnie do swojej a nie podatników kieszeni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odgryzek Re: Jutro imieniny arcybiskupa IP: *.ols.vectranet.pl 23.04.07, 17:29 A miłościwie panujący CzJM to obchodzi Czesława czy Jerzego,czy też może obu? A niech mu tam :Wzsystkiego Najlepszego Prezydencie .A cygańska orkiestra też była? Bo słyszałem że parę lat temu sprowadzono do ratusza na imieniny prezia cygańską orkiestrę żeby mu pograła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyby Re: Jutro imieniny arcybiskupa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.07, 17:49 ...Edico wróć.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reputacja Re: Jutro imieniny arcybiskupa IP: *.olsztyn.mm.pl 24.04.07, 17:54 To ile ten jubel będzie trwać? Odpowiedz Link Zgłoś