Dodaj do ulubionych

Najlepsze licea w Olsztynie

IP: 195.116.87.* 15.05.07, 17:31
uprzejmie proszę o pomoc , ponieważ oferty wielu szkół są interesujące ale
pragne wybrać najlepszą , jako że nie jestem z Olsztyna chciałabym poznać
opinie Olsztyniaków na ten temat a także może opinie uczniów olsztyńskich
którzy w tamtym roku musieli dokonać takiego wyboru , czy są zadowoleni ze
szkoły , czy mogą się rozwijać , czy liceum spełniło ich oczekiwania pod
każdym względem?
Dodam , że interesuje mnie najbardziej opinia humanistów bądź uczniów z klas
z rozszerzonym WOS-em i historią , ponieważ mam zamiar kształcić się w tym
kierunku
Czas nagli więc będę wdzięczna za wszelkie wskazówki ;)
Obserwuj wątek
    • mameluch Re: Najlepsze licea w Olsztynie 15.05.07, 17:49
      nie wiem jak jest teraz, czy nadal istnieje taki profil, ale od '99 roku uczyłem
      się w klasie historyczno-prawnej w LO2. i klasę i szkołę bardzo miło wspominam:)
    • Gość: pol Re: Najlepsze licea w Olsztynie IP: *.ols.vectranet.pl 15.05.07, 20:32
      wiekszosc humanistow szoruje kible w anglii, takze przemysl jeszcze ten kierunek
      nauki. lepiej idz do gastronomika!
      • Gość: ryba696 Re: Najlepsze licea w Olsztynie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.07, 10:26
        Wszystko zależy od Twoich ocen i jak Ci wypadł test. Mój syn chodzi do LO III i bardzo sobie chwali. Na wysokim poziomie jest LO IV i LO II. Chwalą sobie LO V trudno sie do niej dostać choć w rankingu szkół jakoś jej nie widać na wysokich miejscach. Życze trafnego wyboru i powodzenia.
        • Gość: xyz Re: Najlepsze licea w Olsztynie IP: *.olsztyn.mm.pl 16.05.07, 10:52
          Najlepsze olsztyńskie licea to LO I, II, III IV i V i na pewno jedno z nich
          wybierzesz.
          Ja chodziłem do LO III. Budynek szkoły może nie jest piękny i na pierwszy rzut
          oka raczej nie wywołuje dobrego wrażenia. Zajęcia odbywają się również w
          oddalonym o kilkaset metrów budynku po byłej jednostce wojskowej. Jednak nie to
          jest najważniejsze, ważny jest niezapomniany klimat, nauczyciele i poziom
          nauki, który na pewno pozwoli Ci dostać się na wymarzone studia (tu jednak
          najwięcej zależy od Ciebie).

Pozdrawiam i życzę trafnego wyboru.
          • olsztyn61 Re: Najlepsze licea w Olsztynie 16.05.07, 21:25
            A jakie to ma znaczenie, przecież to nie jest wybór między politechniką a
            uniwersytetem. Jak bedziesz się uczyć, to wystarczy Ci jakiekolwiek liceum. Ja
            wziąłbym pod uwagę kwestię dojazdu, bo to w Olsztynie zaczyna być problemem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka