Dodaj do ulubionych

Prośba do klientów BGŻ S.A. _PILNE

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 19:19
Czy są na forum klienci BGŻ S.A.? Jeśli tak mam do Was prośbę o wypełnienie
ankiety potrzebnej mi do pracy mgr. Jak możecie pozostawcie tutaj adres
mailowy to ją prześle. Z góry dziękuje. Prosze o powazne podejscie do mojej
prosby
Obserwuj wątek
    • Gość: magnolia Prośba do klientów BGŻ S.A. _PILNE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 20:03
      albo napiszcie na maila ankieta83@o2.pl
    • saskiaplus1 Re: Prośba do klientów BGŻ S.A. _PILNE 18.05.07, 22:19
      Możesz napisać na mój gazetowy.
      • Gość: magnolia Re: Prośba do klientów BGŻ S.A. _PILNE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.07, 11:47
        wyslam ankiete :)
    • Gość: magnolia Re: Prośba do klientów BGŻ S.A. _PILNE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 10:38
      :(
      • Gość: Haneczka Re: Prośba do klientów BGŻ S.A. _PILNE IP: *.ols.vectranet.pl 24.05.07, 14:27
        Magnolio,moja rada:idź do tego banku i tam u źródła zbieraj materiały do pracy
        magisterskiej albo i innej.Powszechnie wiadomo,że banki żyją z
        klientów.Porównaj w którymkolwiek banku oprocentowanie pożyczki czyli ile
        faktycznie więcej musisz oddać niż wzięłaś z tym ile procentów dopiszą ci jeśli
        wpłacisz swoją gotówkę na zwykłe konto.Zdzierstwo w każdym banku i tyle.
        • Gość: magnolia Re: Prośba do klientów BGŻ S.A. _PILNE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.07, 19:26
          Tak tylko w banku nie uzyskam informacji jak jakosc uslug oceniaja klienci a
          pozatym znajdz w dziesiejszych czasach ludzi i instytucje chcace pomoc :( A
          pozatym zeby przeprowadzic ankiete w banku trzeba miec zgode na ktora juz
          troszke czekam... To wszytko nie jest takie proste jakby sie wydawalo Pozdrawiam
          • algreg Re: Prośba do klientów BGŻ S.A. _PILNE 29.05.07, 22:37
            A najgorszy bank to ING
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka