Gość: lak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 21:45 nie ma Bohema Jazz Club (są na Targu Rybnym) kiedyś jadłem tam gigantyczne naleśniki z kurczakiem i karkówkę w kaparach. Przyznam się nie wiem jak jest teraz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lak Restauracje i bary - nowy Informator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 21:48 Wernada Grill ma swoją stronę int. www.werandagrill.pl swietne watrobki drobiowe zawijane boczkiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Re: Restauracje i bary - nowy Informator IP: *.olsztyn.mm.pl 25.05.07, 21:38 Enka Pub: www.enka.pl - naprawdę w porządku miejsce, również dla dziewczyn House Cafe - www.i-housecafe.net - dziś byłam na sugestywnej mrożonej kawie +++ i pewnie jeszcze parę innych można znaleźć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Re: Restauracje i bary - nowy Informator IP: *.olsztyn.mm.pl 25.05.07, 21:40 przepraszam, podaję jeszcze raz, może teraz zadziała jako link? enka.pl/ www.i-housecafe.net/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ona Re: Restauracje i bary - nowy Informator IP: *.olsztyn.mm.pl 26.05.07, 07:34 Czy ktos policzylby ile na Starym Miescie jest pubow, jadlodajni,knajpek itp? Ile srednio przypada na metr kwadratowy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smakosz Restauracje i bary - nowy Informator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 20:59 W Staromiejskiej można też zjeść pyszne pierogi i naleśniki - restauracja posiada swoja strone internetową www.staromiejska.olsztyn.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tlallok@gazeta.pl Restauracje i bary - nowy Informator IP: 88.156.63.* 09.07.07, 22:09 Do autora: Proponuje sprawdzic stronke restauracji Golden Dragon. Podana w artykule dotyczy Wyciągu narciarskiego w Parchatce. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weteran Restauracje i bary - nowy Informator IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.07, 19:45 Jestem zdziwiony, że w wykazie nie ma restauracji w Novotelu.Spokojny lokal, klimatyzowany,sympatyczna obsługa,zawsze porządnie, b.czysto i przede wszystkim smacznie.Ciekawa karta dań,taras z parasolami,ładne otoczenie,duży parking.Najlepsza kawa w Olsztynie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiciarz Re: Restauracje i bary - nowy Informator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.07, 00:00 a ja polecam knajpę u najważniejszej osoby w Olsztynie - rozdającego karty radnego. U takiej fischy to i ryby inaczej smakują :) Odpowiedz Link Zgłoś
999s Re: Restauracje i bary - nowy Informator 07.08.07, 01:55 Że też pominięto "Rodzynek" na Wojska Polskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frytka Re: Restauracje i bary - nowy Informator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.07, 23:17 czy to knajpa Jana naszego super Radnego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greebo Re: Restauracje i bary - nowy Informator IP: *.ols.vectranet.pl 16.09.07, 18:00 O Fabryce Smaku w Alfie: "Charakterystyka - To, co wyróżnia tę restaurację, to przede wszystkim krótki czas oczekiwania na zamówienie (ok. 2 min.)." ha, ha, ha Dwa razy probowalem cos tam zjesc. Raz po 20 minutach czekania w kolejce poinformowano mnie, ze na realizacje trzeba czekac jeszcze pol godziny. Drugim razem tylko popatrzylem na wielka kolejke i obsluge ruszajaca sie jak muchy w smole. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moro Restauracje i bary - nowy Informator IP: *.ols.vectranet.pl 02.11.08, 23:33 Zamkowa ma stronkę, widać klimacik :) www.restauracjazamkowa.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Piotr Restauracje i bary - nowy Informator IP: *.olsztyn.mm.pl 29.12.09, 17:51 a "słynne olsztyńskie zapiekaniki" ? Odpowiedz Link Zgłoś