Dodaj do ulubionych

ortopeda Niedźwiecki

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.07, 14:48
Co sądzicie o tym lekarzu. Jedni mówią, że dobry specjalista, drudzy,że
cham.Jak byłam u Niego w Poradni Ortopedycznej zachowywał się arogancko.
Czy wiedza nie może iść w parze z dobrym wychowaniem?
Obserwuj wątek
    • Gość: rs Re: ortopeda Niedźwiecki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 00:05
      Szkoda gadać. Jedyne pozytywne to to że ostatnio jest trzeźwy.
      • Gość: kostek Re: ortopeda Niedźwiecki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.07, 22:14
        Nadęty, wiecznie narąbany, zarozumiały buc. Lepiej omijać go z daleka
        • Gość: H Re: ortopeda Niedźwiecki IP: *.olsztyn.mm.pl 26.06.07, 10:38
          Z daleka od niego!!.Polecam Poradnie Ortopedyczna w MSWiA ul. Wojska Polskiego
          z tym ze sa odlegle terminy(ok.miesiaca)ale jezeli mozesz poczekac to nie ma
          problemu z terminem.
          • Gość: War-minka Re: ortopeda Niedźwiecki IP: *.lannet.pl 26.06.07, 16:37
            Straszny "buc", naprawdę. Ze Szpitala Wojewódzkiego polecam chyba wszystkich
            prócz niego. W szczególności dra Waldemara Michalaka. Wyleczył moje kolanko:))
    • Gość: pacjent Re: ortopeda Niedźwiecki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 17:16
      kawal chama i nic pozatym, ale jak pojdziesz prywatnie albo z podarkiem to co innego
      • Gość: Pacjent II Re: ortopeda Niedźwiecki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.07, 15:15
        To w ryja go na forum!!!!
    • Gość: karamba Elita ortopedii olsztyńskiej IP: *.centertel.pl 26.06.07, 18:52
      Generalnie cała ortopedia w wojewódzkim to ELYTA przez duże E... Po co jest
      ordynator - poza brania kasy. No ale jaka dyrekcja taki personel. Lekarze
      chodzą samopas. Może ktoś kiedyś zrobi akcję typu alkomat. Ciekawę ilu da nogę.
      Kiedyś szłyszałem o podobnej akcji, zadzwonili na jednego lekarza a uciekło też
      kilku innych.
      Po pierwsze nie chorować, po drugie nie chorować a jak się zachoruje to się
      mocno modlić o dobry humor i trafną diagnozę oraz brak strajku
      • Gość: pacjent Re: Elita ortopedii olsztyńskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 23:59
        Chyba coś ci sie pop...
        To moim zdaniem jeden z najlepszych oddziałów ortopedii a w czasie swojej
        wieloletniej choroby po wypadku moge porównać.
        I nigdy nic nie musiałem płacić, a ty to chyba z konkurencji.
        A z alkomatem to trzeba było lat temu 10, obecnie śmiało i w kazdej chwili
        mozna sprawdzać. Wiem co pisze.
        Jak chcesz kogoś skontrolować to idź na Al.W.P.
        • Gość: babajackowa Re: Elita ortopedii olsztyńskiej IP: *.ols.vectranet.pl 27.06.07, 08:23
          Pacjentem to chyba bywałeś ale nie ortopedii.Pacjent nie byłby tak zdecydowany
          stawać w obronie/za mocne słowa,które brzmią podejrzanie a nie przekonująco/.
        • Gość: karamba Re: Elita ortopedii olsztyńskiej IP: *.centertel.pl 27.06.07, 11:35
          Niestety wiem co piszę, ortopedia to chyba zakała wojewódzkiego. Szpital
          wygląda tylko dobrze medialnie.
          Ostatnio z używkami przystopowali.

Pamiętajcie że lekarz wie co zrobić żeby oczy nie miały pajęczynki i lepiej
          wyglądać.
          • muraszka1 Re: Elita ortopedii olsztyńskiej 05.07.07, 16:07
            lekarze to tez ludzie,tak,jak ich pacjenci,nie zawsze czlowiek ma
            ochote "cwierkac",mam w rodzinie osobe,ktora miala pecha,bardzo skomplikowane
            zlamanie,leczenie trwa juz dosc dlugo,bylam na oddziale ortopedii o kazdej
            porze doby,mialam okazje widziec ciezka prace calego personelu,ani
            pielegniarka,ani zadnen lekarz z tego oddzialu nawet nie zasugerowali
            materialnego datku za prace

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka