Gość: lidka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.07, 19:46 Witam ,czy macie sprawdzone kwatery w chorwacji chciałabym zaklepać miejsce bez pośrednika.Myślałam o wyspie ciovo .będę wdzięczna za namiary pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: robert Re: urlop w chorwacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.07, 23:10 POLECAM WYSPę KRK.NIECO BLIżEJ I RóWIEż PIęKNIE.NAMIARóW NIE MAM BO JADę ZAWSZE W CIEMNO .POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hala Re: urlop w chorwacji IP: *.olsztyn.mm.pl 10.06.07, 19:12 Byłam w tamtym roku w Chorwacji przez biuro. Od razu mówię nie warto na miejscu przekonaliśmy się , że przedstawiciele biura nie oferuja tego co jest reklamowane w internecie. Można jechać w ciemno na 200%, Chorwaci stoją nawet w nocy i napraszają się z kwaterami.Południe Chorwacji jest tańsze. My byliśmy w lipcu w Podgorze bardzo piekna miejscowość.Morze bardzo czyste a plaże w tym rejonie są kamieniśte ale kamienie są czyste i gładkie. W środkowej części Chorwacji jest już gorzej ale też bajecznie.Zyczę udanego urlopu, ja bym pojechała jeszcze raz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ASIAMARTA1 Re: urlop w chorwacji IP: *.ols.vectranet.pl 11.06.07, 07:10 Byliśmy na półwyspie Istria.Przepięknie!I też w ciemno.A z kwaterą nie ma najmniejszego problemu.Czy to z prywatną czy z Hotelem. Odpowiedz Link Zgłoś