Dodaj do ulubionych

GDZIE W WAS DUCH BOJOWY!!!

09.06.03, 23:21
Uleciał chyba, a wydawało się, że jesteście młodzi i pełni sił. Wstyd!
----
Obserwuj wątek
    • treborrr Re: GDZIE W WAS DUCH BOJOWY!!! 09.06.03, 23:25
      Duch bojowy w Lidzbarczanach ginie, a to niedobrze.
      ----
      A jakie gazety Lidzbarskie wam się najbardziej podobają i co sądzicie o
      Czermaku-Nowinie.
      Dla mnie to taki facet, który stawia tam cudzysłowy, gdzie ich być nie powinno.
      • daffne Re: GDZIE W WAS DUCH BOJOWY!!! 09.06.03, 23:33
        treborrr napisał:

> Duch bojowy w Lidzbarczanach ginie, a to niedobrze.
        > ----
        > A jakie gazety Lidzbarskie wam się najbardziej podobają i co sądzicie o
        > Czermaku-Nowinie.
        > Dla mnie to taki facet, który stawia tam cudzysłowy, gdzie ich być nie powinno.
        --------------------
        Jesli chodzi o mnie to gazety lidzbarskie sa takie sobie...nic szczegolnego ..
        A pan Czermak ?:)))) Lubi kolorowe slaczki w zeszycie :))Przynajmniej lubil pare latek dobrych temu :))
        Kiedys wystepowal w programie "1 z 10" i nawet wygral jakies pieniadze czy telewizor za to w "miliarderach" nawet nie odpowiedzial na pierwsze pytanie :)))
        Ale "dzien dobry" odpowiada :))))
        Pozdrowionka :))
        • angela-rt Re: GDZIE W WAS DUCH BOJOWY!!! 09.06.03, 23:55
          szczerze mowiąc nie znam gazet lidzbarskich,chyba daaaawno zadnej nie miałam w
          reku,zresztą pamietam tylko jedną z przed lat ale i tytuł mi gdzies uciekł:(
          • mika_1 Re: GDZIE W WAS DUCH BOJOWY!!! 10.06.03, 00:07
            Gazety gazetami, ale duch bojowy w Lidzbarczanach wygasa... A szkoda:(((
            • treborrr Re: GDZIE W WAS DUCH BOJOWY!!! 10.06.03, 08:54
              No to rozpalcie tego ducha, tylko jak najszybciej!!!
              • mika_1 Re: GDZIE W WAS DUCH BOJOWY!!! 10.06.03, 11:22
                Rzuć jakiś ciekawy temat - kontrowersyjny, refleksyjny, śmieszny albo coś w tym stylu... Może "zachwyci"...;)))
                • treborrr Re: GDZIE W WAS DUCH BOJOWY!!! 10.06.03, 17:13
                  Dobra!
                  Czy waszym zdaniem Marchewa dopuszczała się molestowania uczniów?!

mika_1 napisała:

> Rzuć jakiś ciekawy temat - kontrowersyjny, refleksyjny, śmieszny albo coś w
                  tym
                  > stylu... Może "zachwyci"...;)))
                  • mika_1 Re: GDZIE W WAS DUCH BOJOWY!!! 10.06.03, 20:09
                    Hi hi - jak prztulała do swych piersi małe dzieci????? ;)
                    • treborrr Re: GDZIE W WAS DUCH BOJOWY!!! 10.06.03, 22:17
                      Niemalże. Rękami uczniów gładziła swe uda.
                      Tak przechlapane mieli ci, którzy siedzieli blisko przejść między rzędami...

Marchewa była kultowa - bo nie nauczyła może pisać wypracowań, ale za to
                      ortografii owszem.
                      • mika_1 Re: GDZIE W WAS DUCH BOJOWY!!! 11.06.03, 11:43
                        I tu się z Tobą zgodzę! Ortografia nie sprawia mi problemów nawet wtedy, kiedy ktoś mnie wyrwie ze snu! Interpunkcja też nie:))) Cóż, co do wypracowań... tego się chyba nie da nauczyć, trzeba mieć to "coś";) Ale faktem jest, że gdyby nie Marchewa, to pani Wasiak nic by nie pomogła;( Wszystko czego się nauczyłam to u Marchewy, a u Wasiakowej to tylko się uwsteczniałam...:(
                        • Gość: treborrr Re: GDZIE W WAS DUCH BOJOWY!!! IP: *.se.com.pl / 10.0.10.* 11.06.03, 18:44
                          A ja nie narzekam. Może u Wasiakowej nie poznałem jakichś super-tajników tej
                          wiedzy, ale Wasiakowa była ok. A jej mąż może jeszcze bardziej OK.

mika_1 napisała:

> I tu się z Tobą zgodzę! Ortografia nie sprawia mi problemów nawet wtedy,
                          kiedy ktoś mnie wyrwie ze snu! Interpunkcja też nie:))) Cóż, co do
                          wypracowań... tego się chyba nie da nauczyć, trzeba mieć to "coś";) Ale faktem
                          jest, że gdyby nie Marchewa, to pani Wasiak nic by nie pomogła;( Wszystko czego
                          się nauczyłam to u Marchewy, a u Wasiakowej to tylko się uwsteczniałam...:(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka