Dodaj do ulubionych

ładne miejsce w Olsztynie

IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 27.06.03, 12:44
Witam, pomozcie prosze. Nie znam dobrze Olsztyna, gdzie mozna isc na randke?
Nie chodzi mi o knajpy ale jakies fajne, ladne i spokojne miejsce zeby np.
posiedziec na trawie i wypic wino:) Moze to smieszne ale marzy mi sie mala
randka w plenerze i zupelnie nie wiem w jakim kierunku sie kierowac.
Z gory dziekuje za informacje.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • ol4 Re: ładne miejsce w Olsztynie 27.06.03, 13:23
      no akurat w Olsztynie to takich miejsc jest pelno.
      rozejrzyj sie dokola. startujac z centrum gdzie bys nie poszla to trafisz na
      jakis las albo jezioro
    • Gość: detritus Re: ładne miejsce w Olsztynie IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 27.06.03, 15:50
      Gość portalu: Ann napisał(a):

> jakies fajne, ladne i spokojne miejsce zeby np.
      > posiedziec na trawie i wypic wino:)

Bez wina to polecalbym np. park kolo zamku. Z winem odradzam - jak sie nie
      przylacza rozne dziwne typy, to Straz Miejska sie przyczepi (wbrew pozorom
      czasem tam zagladaja).
      Jak na wino to jest pare ladnych miejsc przy sciezce wzdluz Lyny od
      Artyleryjskiej do Jakubowa.
      • Gość: jd Re: ładne miejsce w Olsztynie IP: *.acn.waw.pl 27.06.03, 20:43
        Ogródek jordanowski przy zbiegu Morskiej i Alei Róż.
        Boisko szkoły podstawowej nr 7.
        Most na Jeziorze Długim.
        Dworzec Zachodni.
        Plaża na Jeziorze Krzywym (jak najdalej od wejścia).
        Knajpka na świeżym powietrzu koło Zamku, w pobliżu koscioła garnizonowego, przy
        samej Łynie.
        Ul. Kromera.

• Gość: pioter Re: ładne miejsce w Olsztynie IP: *.osd.vectranet.pl / 10.8.1.* 27.06.03, 20:53
      plaża przy Skandzie
      park między Wojska Polskiego a Radiową
      • Gość: rita Re: ładne miejsce w Olsztynie IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 28.06.03, 22:59
        świetne pytanie - dobrze wiedzieć na przyszlość, gdzie nasi forumowicze chodzą
        na randki ;-)))
        może dodam nastepne :
        a z jakim winem ?
    • Gość: dorota Re: ładne miejsce w Olsztynie IP: *.jmdi.pl 29.08.15, 16:22
      Jesli ma to byc własnie randka w Olsztynie to z całą pewnością poleciłabym to miejsce www.mydwoje.pl/ogloszenia_matrymonialne_Olsztyn
      Byc moze w taki sposób uda sie Wam poznać tą drugą połowe.
      • Gość: antytroll Re: ładne miejsce w Olsztynie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.08.15, 22:11
        Myślę Dorotka,że masz nayebane we łbie i jesteś kretynką spamerką (wątek z przed jedynych 12!!! lat)
        W związku z tym NIE POLECAM www.mydwoje.pl zatrudniają kretynów spamerów,więc pewnie portal to dno.
        • Gość: dorota Re: ładne miejsce w Olsztynie IP: *.jmdi.pl 01.09.15, 14:47
          No widzicie, bardzo Was przepraszam, zasugerowałam sie pytaniem:
          Witam, pomozcie prosze. Nie znam dobrze Olsztyna, gdzie mozna isc na randke?
          Nie chodzi mi o knajpy ale jakies fajne, ladne i spokojne miejsce zeby np.
          posiedziec na trawie i wypic wino:) Moze to smieszne ale marzy mi sie mala
          randka w plenerze i zupelnie nie wiem w jakim kierunku sie kierowac.
          Z gory dziekuje za informacje.
          Pozdrawiam

I tak sobie pomyslałam ze nie kazdy jest tak odważy też zeby mógł poznac tą druga połówkę w realu i umówić sie z nią na randkę. A ze ja do takich należę, i może dla niektórych oznacza to spam, dla niektórych wstyd- poznałam faceta w tym biurze matrymonialnym i pierwsze co przyszło mi do głowy to polecenie Wam tego miejsca. Przepraszam jesli poczuliście sie urażeni, ale dajcie mi szanse :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka