angela-rt 03.07.03, 10:59 Droga Redakcjo,czy możemy liczyć na obecność na I zjeździe,czy ktoś z Was przyjdzie sie z nami integrować,a moze cała redakcja? Zapraszamy serdecznie do eNki 5.07.03r-godzina 18.00. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
redakcja Re: Do Redakcji-sprawa zjazdu 03.07.03, 11:05 Oczywiście ktoś od nas będzie. Kto i ile sztuk - jeszcze zobaczymy, bo mało nas (sezon urlopowy), a sobota to tradycyjny w prasie codziennej dzień widzeń z rodziną... Roman Antonowicz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: Do Redakcji-sprawa zjazdu IP: *.kprm.gov.pl 03.07.03, 12:02 redakcja napisała: >sobota to tradycyjny w prasie codziennej dzień widzeń z rodziną...< Patrzcie Państwo, też tak mam, a nie pracuje w codziennej prasie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pioter Re: Do Redakcji-sprawa zjazdu IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 03.07.03, 12:21 A jak ktos pracuje przy prasie, to co? ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
lecart Re: Do Redakcji-sprawa zjazdu 03.07.03, 13:13 A propo sprawy zjazdu - jaka granica wieku obowiązuje bo niechcialbym byc tym jednym 18latnim rodzynkiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lustro Re: Do Redakcji-sprawa zjazdu IP: 213.76.143.* 03.07.03, 15:27 lecart napisał: > A propo sprawy zjazdu - jaka granica wieku obowiązuje bo niechcialbym byc tym > jednym 18latnim rodzynkiem :) Nie martw się, też będę rodzynkiem mam 100 lat :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ol4 Re: Do Redakcji-sprawa zjazdu 03.07.03, 18:26 Lecart nie chce cie straszyc ale jak kiedys zajrzalem... srednia wieku byla wysoka nawet dla mnie ty mozesz zmieknac w progu:) lecart napisał: > A propo sprawy zjazdu - jaka granica wieku obowiązuje bo niechcialbym byc tym > jednym 18latnim rodzynkiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
brzoza2 Re: Do Redakcji-sprawa zjazdu 03.07.03, 18:38 Ol - nie strasz Lecarta, to nie uchodzi stresowac mlodziezy. A poza tym zapewniam was, że nawet jak coś jest mocno starsze, to nie jest groźne i nie gryzie. Z wiekiem czlowiek łagodnieje i stępia mu się uzębienie. Spokojnie zatem, starszyzna groźna na pewno nie będzie. <<<~~~~~~~~~~~>>> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika_1 Re: Do Redakcji-sprawa zjazdu IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 03.07.03, 21:34 ol4 napisał: > > Lecart nie chce cie straszyc ale jak kiedys zajrzalem... > srednia wieku byla wysoka nawet dla mnie > ty mozesz zmieknac w progu:) Ol, to już wiadomo, czemu sie więcej nie pojawiłes;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: Do Redakcji-sprawa zjazdu IP: *.kprm.gov.pl 03.07.03, 13:42 Biedactwo, z wyjątkiem Tobą będą sami dziadkowie i same babcie ;))) A tak serio - jakie to ma znaczenie??? Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: Do Redakcji-sprawa zjazdu 03.07.03, 16:09 Buuuuuuuuuuu ja chce na zjazd. Moge byc nawet rodzynkiem;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lustro Re: Do Redakcji-sprawa zjazdu IP: 213.76.143.* 03.07.03, 16:14 Nie bucz, jeszcze się spotkamy Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: Do Redakcji-sprawa zjazdu 03.07.03, 16:21 Gość portalu: lustro napisał(a): > Nie bucz, jeszcze się spotkamy Ale nie na pierwszym zjezdzie forumowiczow... :( Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Do Redakcji-sprawa zjazdu 03.07.03, 17:44 ale ja tam przynoszę kiełbasę Odpowiedz Link Zgłoś
lecart Re: dziadkowie i babcie :) 03.07.03, 21:21 zeby nie bylo ze ja wpadam, a tu emeryci w bierki grają :))) Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: dziadkowie i babcie :) 03.07.03, 21:22 No do emerytury to mi daleko,a w bierki to nie ale w bilard i owszem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: dziadkowie i babcie :) IP: *.chello.pl 03.07.03, 21:51 To nie wpadaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1 Re: Do Redakcji-sprawa zjazdu IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 03.07.03, 22:26 mam glupie pytanie. Gdzie jest Enka? Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Do Redakcji-sprawa zjazdu 03.07.03, 22:38 jak jest plac "notu"przy Zusie to wchodzisz w brame od Warmińskiej przed kioskiem i tam zobaczysz błekitno zołty budynek to jest eNka-kiedys tam było Vegas. Odpowiedz Link Zgłoś