trzymilionowy.post 02.10.07, 13:42 Czapki z głów, w Barczewie w zabytkowym kościele był;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xxx Re: Jarek na TVP3 z Olsztyna przemawia. IP: *.ols.vectranet.pl 02.10.07, 14:36 i wspomniał, że w woj. elbląskim zaczynał swoją karierę. to już wiemy skąd sie TACY ludzie biorą!! haha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spieprzaj_dziadu1 Re: Jarek na TVP3 z Olsztyna przemawia. IP: *.um.olsztyn.pl 02.10.07, 14:51 To może w końcu powie, gdzie był wtedy, gdy pod stocznią stało ZOMO ? Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: Jarek na TVP3 z Olsztyna przemawia. 02.10.07, 14:53 Gość portalu: spieprzaj_dziadu1 napisał(a): > To może w końcu powie, gdzie był wtedy, gdy pod stocznią stało ZOMO ? Z zagadek RP wyjawił tylko, że nie posiada prawa jazdy. Nic więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spieprzaj_dziadu1 Re: Jarek na TVP3 z Olsztyna przemawia. IP: *.um.olsztyn.pl 02.10.07, 15:11 A nieprawda - wyjawił także że, nie ma konta w banku. Jak można tak żyć ? Moze jest amiszem ? Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: Jarek na TVP3 z Olsztyna przemawia. 02.10.07, 15:15 Gość portalu: spieprzaj_dziadu1 napisał(a): > A nieprawda - wyjawił także że, nie ma konta w banku. > Jak można tak żyć ? Moze jest amiszem ? Ale do tego przyznał się już dawno temu dlatego celowo pominęłem. Nie, ma do dyspozycji konto mamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jas J.K. w stoczni - bilskie spotkania 3-go stopnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.07, 15:47 Wtedy gdy pod stocznią stało ZOMO nie widziałem go ani w stoczni ani pod jej bramami... Na terenie stoczni widziałem go dopiero na koncercie "ŻARA" stał przede mną nawet zaproponowałem, że go podniosę... i wtedy w moją stronę się odwrócił a potem... w milczeniu powrócił do swojej poprzedniej postawy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Brednie maluczkich IP: *.ols.vectranet.pl 02.10.07, 18:47 Głupcy, gdybyście mieli możliwość poznania tego człowieka, bezpośredniej rozmowy z nim, zrozumielibyście, ze do pięt mu nie dorastacie intelektem. Mali ludkowie, pozostaje wam tylko kpić, kpijcie z siebie samych. Idźcie na wybory i oddajcie Rzeczypospolitą wystylizowanym komunistom, marionetkom w pieknych krawatach i eleganckich garniturach. Z czego się śmiejecie? Z samych siebie się śmiejecie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odpieprz_dziadu Re: Brednie maluczkich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.07, 19:00 Szkoda mi Was biedaki"wykształciuchowe"Przeżywajcie swoje kompleksy,ale najlepiej w domu.Dziś zostałą zatrzymana przez Sprawiedliwych posłanka Beata Sawicka /Platforma Obywatelska/na gorącym uczynku i jej kamrat Mirek z Helu /Demokraci.pl/.To cios w plecy w takich jak ziejących nienawiścią do zwykłych ludzi,a ich broni Prawo i Sprawiedliwość i Jarosław Kaczyński Wielki Patriota.Nie macie szans.ONA masz rację.!!! Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post odpieprz_dziadu & ona 02.10.07, 20:09 Wzruszyłem się czytając was. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alleluja!!! Alleluja!!! IP: *.olsztyn.mm.pl 02.10.07, 19:16 Gość portalu: ona napisał(a): > Głupcy, gdybyście mieli możliwość poznania tego człowieka, bezpośredniej rozmow > y > z nim, zrozumielibyście, ze do pięt mu nie dorastacie intelektem. Mali ludkowie > , > pozostaje wam tylko kpić, kpijcie z siebie samych. Idźcie na wybory i oddajcie > Rzeczypospolitą wystylizowanym komunistom, marionetkom w pieknych krawatach i > eleganckich garniturach. Z czego się śmiejecie? Z samych siebie się śmiejecie! Powiedz, czy już w trakcie tej bezpośredniej rozmowy z NIM spłynęła na ciebie łaska? Czy dopiero po powrocie do domu zobaczyłas, że brakująca trójka ci odrosła, łupież znikł, a przypalona przed wyjściem zupa (ach te nerwy i ten pospiech!) odzyskała ulubiony smak - i wtedy doznałaś objawienia: tak, to ON, to ON, nikt inny tylko ON !!! Śladów stóp JEGO jam niegodna całować !!! Alleluja !!! Do boju !!! Zagrajcie nam wszystkie srebrne dzwony !!! Odpowiedz Link Zgłoś
ofiara_systemu Cała nadzieja w Twojej wnuczce ! 03.10.07, 02:45 Wnuczko schowaj babci dowód bo jej się w głowie miesza ! Babciu ! Ten pan z partii zwykłych ludzi rozmawia tylko z elitami które kiedyś mieszkały w pałacu ! On nie chce rozmawiać z dziadem , z pielęgniarkami , nawet telewizję olał - to telewizja musiała pojechać do niego ! Ach, zapewniam Cię że w Olsztynie są ludzie którzy Go znają i to aż za dobrze ale niestety nie z okresu stanu wojennego . Odpowiedz Link Zgłoś