Dodaj do ulubionych

Święto Policji

IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 20.07.03, 19:13
Wróciłem niedawno z festynu policyjnego z okazji święta Policji w Olsztynie.
TVP1 i Policja postarali się o 100 razy lepszą pogodę niż organizatorzy
Pikniku Dwójki. W amfiteratrze zainstalowano scenę (chyba tę samą co na
Pikniku, ale z inną scenografią) i przybyło tam miejsca do występowania, że
hej. Dziś o 21:15 będzie w Jedynce retransmisją jakichś większych kawałków.
W każdym razie o 17:00 do amfiteatru nie można się było dopchać. Jak
wychodziłem to właśnie Budka Suflera rozpoczynała występ. A głośność była
taka, że inne imprezy (podobno za głośne) przy tej wysiadają.
Policji pełno na Starym Mieście, zagranicznej również (widziałem i Polizei, i
chyba brytyjską albo francuską policjatkę).
Dla dzieci mnóstwo gadżetów i pokazów (można sobie było list gończy ze sobą
zrobić, dostać odciski palców). Był również sprzęt policyjny (w tym chyba i
owa osławiona motorówka, ale z silnikiem).
Obserwuj wątek
    • Gość: Leszek Re: Święto Policji IP: *.dip.t-dialin.net 20.07.03, 19:23
      Zyczenia wszystkiego dobrego dla "Policyjnej Wiary ".
      Poprawcie sie ;-)))
      • Gość: MK Re: Święto Policji IP: *.client.attbi.com 20.07.03, 20:11
        Najlepsze zyczenia dla olsztynskich gliniarzy od bylego olsztyniaka a dzis
        gliny z przedmiesc Chicago. Be safe!!!
        • Gość: :))) Re: Święto Policji IP: *.dip0.t-ipconnect.de 20.07.03, 21:42
          i łapcie tych co kradną, a nie tylko tych co "gazują".
          • Gość: rita Re: Święto Policji IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 20.07.03, 22:07
            Czy ja oglądam program I TV i Butkę Suflera w Olsztynie - fajowo !!!!!!
            • Gość: rita Re: Święto Policji IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 20.07.03, 22:11
              Świetny program - Brawo Olsztyn !!!!!
              • Gość: koza Re: Święto Policji IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 20.07.03, 23:29
                Policja swietuje a na drogach sajgon.
                • Gość: rita Re: Święto Policji IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 20.07.03, 23:33
                  zamiast przeprowadzać dzieciaczki na drugą stronę ulicy, kierowcy muszą być
                  ostrożni i uważać na wybiegające dzieci - czy tak ?

w jakim wieku były dzieciaki ?
                  • Gość: koza Re: Święto Policji IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 20.07.03, 23:34
                    Na pewno ponizej 10 lat.
                    • Gość: rita Re: Święto Policji IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 20.07.03, 23:37
                      to one muszą byc pod opieką dorosłych , a nie policji, na Policję maja jeszcze
                      czas
                      • Gość: koza Re: Święto Policji IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 20.07.03, 23:43
                        Rita dlaczego likwiduja Twoj watek?
                        • Gość: rita Re: Święto Policji IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 20.07.03, 23:46
                          bo on nie jest mój, zgłosił sie właściciel i musi zadziałać prawo własnośći,
                          jest teraz czarnegoadama i z tym trzeba sie zgodzić

własność to własność i odstępu od reguły nie ma - prawda ?
                          • Gość: koza Re: Święto Policji IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 20.07.03, 23:51
                            To czarnyadam byl pierwszy?
                            • Gość: koza Re: Święto Policji IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 20.07.03, 23:57
                              Ide spac, dobranoc.
                            • Gość: rita Re: Święto Policji IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 20.07.03, 23:57
                              właśnie, on załozył ten wątek i znikł, a my go prowadziliśmi i ty też musisz
                              się poczuć odpowiedzialny za Olsztyn piękny, bo masz spore w nim zasługi
                            • Gość: rita Re: Święto Policji IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 20.07.03, 23:58
                              koza - mam pomysł, ty załóż wątek, jesteśmy pod ochroną Policji na tym wątku
                              • Gość: rita Re: Święto Policji IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 21.07.03, 00:00
                                też sobie wybrałeś porę na spanie ;-)
    • being28 Re: Święto Policji 21.07.03, 08:34
      Bylem , widzialem, dzieki uprzejmosci pewnego bardzo szanowanego w kregach
      dziennikarskich redaktora prasy ogolnowpolskiej mialem okazje obejrzec cala
      impreze od wewnatrz.
      Impreza bardzo udana, ludzi masa i trzeba pochwalic organizatorow. Licze, ze
      takich imprez bedzie wiecej. Milo byl;o popatrzec na tlumu olsztyniakow na
      miescie i nawet potem laweczki w parkach byly pelno ludzi.

Jestem na tak!!!
      • thor_tr Re: Święto Policji 21.07.03, 11:01
        To była najlepiej przygotowana olsztyńska impreza od dawna.
        Naprawdę warto było to wszystko zobaczyć.
        • Gość: rita Re: Święto Policji IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 21.07.03, 21:58
          macie rację - to była najlepsza impreza w Olsztynie, doskonała, cały mój dom
          oglądał program - bardzo ciekawy i nie taki sztuczny, bawił nas doskonale.
          Żywy odbiór musiał być pewnie ciekawszy, ale i publiczność - ho, ho ! ;-)
          Jeszcze raz gratuluję

Nie mówiąc o gwiazdach estradowych !!!!
    • lordkris Re: Święto Policji 24.07.03, 19:37
      Ludzie !!!!!!!!! A jak Wam się podobała gliniarska kapelka SNAJPER, która około
      15.00 2003.07.20 grała na scenie olsztyńskiego rynku. Ja myślę, że przynajmniej
      LESZCZOM pokazała, jak się powinno grać rocka. Jak myślicie ????????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka