inka28 23.07.03, 21:40 "Trojka" czy "Radiostacja"? Zycie to sztuka wyboru...;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: cypis Re: W Olsztynie gra Radiostacja IP: 195.94.207.* 24.07.03, 09:01 a ja sie cieszę,że w końcu będziemy mieli Radiostację-jedyne radio gdzie grają nowe brzmienia a nie tylko pop-papkę.Może zawitacie do Rewersa..? Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: W Olsztynie gra Radiostacja 24.07.03, 09:27 Bardzo sie ciesze,bo czekałam na to od wiosny gdy ktoś mi szepnął ze i nas uszczęsliwią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ill loco Re: W Olsztynie gra Radiostacja IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 24.07.03, 09:55 Moim zdaniem UWM FM jest duzo lepsze.Ale to kwaestia gustu muzycznego:)Moze teraz na antenie UWM pojawi sie wiecej ciezkich brzmien,skoro hip-hop raczej bedzie nalezal do Rdst.A wolalbym zeby stacje sie nie dublowaly:)Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: W Olsztynie gra Radiostacja IP: 195.205.137.* 24.07.03, 15:43 moze i lepsze muzycznie - bo wiekszy tam balagan ;) tak jak kiedys w rdst...ale na pewno nie lepsze jesli chodzi i produkcje no i prowadzacych.... Gość portalu: ill loco napisał(a): > Moim zdaniem UWM FM jest duzo lepsze.Ale to kwaestia gustu muzycznego:)Moze > teraz na antenie UWM pojawi sie wiecej ciezkich brzmien,skoro hip-hop raczej > bedzie nalezal do Rdst.A wolalbym zeby stacje sie nie dublowaly:)Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DaroK Re: W Olsztynie gra Radiostacja IP: *.ols.vectranet.pl 24.07.03, 17:18 a ja tam sie ciesze ze Radiostacja bedzie w olsztynie.mam juz dosc typowo komercyjnych radi,takich jak zetka,rmf,wama,eska.... no i oczywsice nudnego radia olsztyn.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bz Re: W Olsztynie gra Radiostacja IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 24.07.03, 18:51 Nie znam Radiostacji, ale Trójkę znam od małego. W TrUjce w tej chwili da się słuchać jedynie wybranych audycji. Ja nastawiam ucho na Powtórkę z rozrywki, MiliMaxa i MiniMaxa. Nawet Lista Przebojów to już nie to. Dlatego w domu niemal 24h/dobę puszczam nagrane w MP3 MiniMaxy... Dziś sprawdzę Radiostację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ill loco Re: W Olsztynie gra Radiostacja IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 24.07.03, 20:18 a wiecie moze ile zostalo w Olsztynie wolnych czestotliwosci,ile ich w ogole jest? Odpowiedz Link Zgłoś