Gość: raffss IP: *.olsztyn.mm.pl 06.11.07, 11:39 Czy ktos z Was ma namiary na dobrego dekoratora wnętrz oczywiscie w rozsądnej cenie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ola Re: Dekorator wnętrz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.07, 11:43 dekorator i rozsądna cena hihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raffss Re: Dekorator wnętrz IP: *.olsztyn.mm.pl 06.11.07, 11:49 a mnie śmiesza ludzie którzy nie maja nic do napisania i klepia głupoty. Rozsądna cena dla każdego oznacza co innego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Dekorator wnętrz IP: *.ols.vectranet.pl 06.11.07, 21:48 A co potrzebujesz? mogę pomóc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Dekorator wnętrz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.07, 22:11 A tu proszę Ola ze swoim głupim komentarzem. Nie masz nic do napisania to nie komentuj proszę. Wystarczy, ze Twoje posty są w wielu innych postach. Chyba, że od niedawna masz Internet i dlatego dajesz takie popisy. Odpowiedz Link Zgłoś
panterka-23 Re: Dekorator wnętrz 18.11.07, 21:44 Witam Ja też prosze o namiary na dekoratora. ulubionagaleria@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stokrotka Re: Dekorator wnętrz IP: *.olsztyn.mm.pl 19.11.07, 19:38 Może Manufaktura to jest to czego szukasz - www.wyzwolenia.olsztyn.pl/file7.htm Odpowiedz Link Zgłoś