Gość: janka IP: *.ols.vectranet.pl 18.02.08, 19:13 Kto poniesie konsekwencje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mark Re: Media gwałcą prezydenta,zbiorowo. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.08, 20:33 Zbiorowo, to nie jest już gwałt a społeczna potrzeba :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NOL Re: Media gwałcą prezydenta,zbiorowo. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.08, 20:50 Za co? Może odpowiedz sobie na pytanie kto odpowie za ten bajzel w naszym mieście. Kto??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pismack Re: Media gwałcą prezydenta,zbiorowo. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.08, 21:07 właśnie się dowiedziałem, że całą historię opisuje facet o wyjątkowo podłej u mnie opinii. Najpierw wypisywał paszkwile i wyssane z brudnego palucha historie w jednej gazecie , teraz zaangażował się w pełnienie społecznej misji w innej. Mimo , że nie jestem od zawsze zwolennikiem JCM, jednak teraz sprawa znów mi jakoś smierdzi, niekoniecznie farbą do drukowania gazet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do pismaka Re: Media gwałcą prezydenta,zbiorowo. IP: *.olsztyn.mm.pl 18.02.08, 21:13 smierdzi... heh pieniadze nie smierdza :/ Odpowiedz Link Zgłoś
mobydickzolsztyna Re: Media gwałcą prezydenta,zbiorowo. 19.02.08, 17:37 Gość portalu: pismack napisał(a): "... wyssane z brudnego palucha ..." O mój Boże! Nie przepuszczałem, że TE słowa PONOWNIE usłyszę. To chyba było o Wolnej Europie, może o Wańkowiczu, może o Kisielu - czy innych łajdakach? W każdym razie lata chyba 60-te. Gdzie cytujący TE słowa "brał szkoły"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adg Re: Media gwałcą prezydenta,zbiorowo. IP: *.mosar.pl 20.02.08, 19:03 w wojewódzkiej cenzurze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onyx Re: Media gwałcą prezydenta,zbiorowo. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.08, 22:58 Gwałcą owszem - zbiorowo i od dłuższego czasu. Ale chyba nie nie media, a dupowłazy i wazeliniarze. Nie wiem jak biedny tyłek naszego Pana Prezydenta to wszystko znosi. Z pewnością taki długotrwały atak lizusów może się odbić na psychice, a wtedy droga do różnych dewiacji gotowa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adg Re: Media gwałcą prezydenta,zbiorowo. IP: *.mosar.pl 18.02.08, 23:08 no to media robią mu dobrze.. bo on przecież lubi takie ekstremalne "sporty". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przemocz Re: Media gwałcą prezydenta,zbiorowo. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.08, 23:29 Jak tak dalej pójdzie ujmie się za nim Komitet Helsiński! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bo to dupowłazy tylko nie GO IP: *.ols.vectranet.pl 19.02.08, 00:01 nie publikują nic, co by naraziło ich Cenzorowi.Kontrowersyjne posty na forum natychmiast usuwają-to ku uwadze nastepnego prezydenta.Może on dobierze sie do tej kliki wzajemnej adoracji: prezio-GO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Astrolog Re: tylko nie GO IP: 167.127.24.* 19.02.08, 16:09 już się następny złamas cieszy że wejdzie na stołek - stołek z dziurką w kształcie piczki i wielkim bolcem od spodu. Nie siadaj jeśli chce Ci się kupę, miej do bolca szacuneczek, bo nic więcej się tam nie zmieści. To tylko przenośnia nie czytajcie dosłownie tylko pomiędzy wierszami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczesliwy Re: Media gwałcą prezydenta,zbiorowo. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.08, 07:16 a cała Polska sie smieje. Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: Media gwałcą prezydenta,zbiorowo. 19.02.08, 09:32 zaczyna cieszyc głos rozsadku w tej zbiorowej histerii. Kiedys wystarczyło podrzec fotografie i spalić negatyw. Dzis kazdy jest narazony na niezgodne z prawem wykorzystanie wizerunku i głosu. Mozna skutecznie i szybko niszczyć każdego człowieka przy pomocy plotki, intrygi i kłamstwa. Media robia co chcą, a tłuszcza wdzięcznie rechocze. ani mnie ziebi ani grzeje CJM, ale zastanówcie się czy proces jego niszczenia jest spontaniczny, czy sterowany? Jedna gazeta dba o to by raz w tygodniu jakas "sensacyjka" dotarła do gapiów. A gapie? nigdy nie zawodzą, gotowi wykrzyczeć swoje oburzenie, a potem idą intrygować w swojej pracy, pieścic swoje kochanki, okradać swojego pracodawcę itd. powodzenia Olsztynie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olsztynski Re: Media gwałcą prezydenta,zbiorowo. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.08, 15:40 Tak więc nie tylko media gwałcą, ale już nawet i Rzecznik Praw Obywatelskich przyłączył się do zbiorowego "gwałtu", a nie zdziwił bym się gdyby ktoś z administracji centralnej teraz "zgwałcił do reszty" delikwenta odsuwając go od pełnienia obowiązków prezydenta i SPRAWOWANIA FUNKCJI REPREZENTOWANIA MIASTA OLSZTYN! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antycenzor Re: Media gwałcą prezydenta,zbiorowo. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.08, 16:03 gazetaolsztynska.wm.pl/Czy-prokuratorzy-sa-winni,40354 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katol Re: Media gwałcą prezydenta,zbiorowo. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.08, 20:07 Coś dupowłazy w "Olsztyńskiej" po tym liście zamilkły! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mark Re: List RPO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.08, 20:13 sexafera.gazetaolsztynska.wm.pl/files/41/Staszak.pdf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adg Re: Media gwałcą prezydenta,zbiorowo. IP: *.mosar.pl 19.02.08, 23:32 jak na razie konsekwencje poniosły tylko zgwałcone kobiety. najwyższy czas aby "ramię" dosięgnęło też gwałciciela. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aloha Re: Media gwałcą prezydenta,zbiorowo. IP: *.gdynia.mm.pl 19.02.08, 23:59 Cenzorskie doświadczenie i WUML-owskie wyksztłcenie robią swoje. propaganda komunistyczna w otoczce niby bogobojności imć małkowskiego też robi swoje. Odpowiednie PR czyści mózgi, zaś liżepupcy boją sie o swoje być albo nie być. Ot i wytłumaczenie. Jak już ktoś powiedział - czwarta władza robi swoje i bardzo dobrze. Lokalny kacyk zrobił wiele zła dla tego miasta, mało tego dla jego mieszkańców i przede wszystkim molestowanych kobiet. Ktoś zamierza go bronić? Chyba tylko adwokat, bo weźmie za to kasę. Kara więzienia i tak byłaby za mała. Odkupić marazm Olsztyna, doprowadzenia do zaściankowości, całkowitą degradację - tego nie da się odkupić. Brak przemysłu w 170 tys. mieście (Indykpol i Michelin - to tylko jaskółki, które w każdej chwili mogą odlecieć). Brak wykorzystania walorów turystycznych miasta. Źle realizowane inwestycje, ciągłe straty finansowe miasta. Egocentryzm i autokratyzm to nei są cechy dobrego prezydenta. Bronić? Wygnać z miasta, skazać na banicję! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ji Re: Media gwałcą prezydenta,zbiorowo. IP: *.ols.vectranet.pl 20.02.08, 00:13 ukamionować!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adg Re: Media gwałcą prezydenta,zbiorowo. IP: *.mosar.pl 20.02.08, 19:53 może u was w Głupowie mówili ukamionować. Po polsku ukamienować. Polecam korzystanie ze słowników lub edytorów tekstu (nie myl z cenzorem) lub korepetycje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olsztyniak Re: Media gwałcą prezydenta,zbiorowo. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.08, 07:18 Teraz można łatwiej zrozumieć, że we wszystkich "działaniach i zaniechaniach" Małkowskiego był cel. Łatwiej jest "rządzić", trzymać w garści, kontrolować miasto małe i nijakie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bliźniaczka Re: Media gwałcą prezydenta,zbiorowo. IP: *.olsztyn.net.pl 20.02.08, 08:12 Jestem "załamana" całą tą sprawą oskarżenia Pana Prezydenta Małkowskiego, i zastanawiam się, komu tak naprawdę zależy aby to wszystko miało miejsce...Ja nie wierzę w te BREDNIE! Ludzie dajcie człowiekowi żyć! Popatrzcie lepiej na siebie. Może tak naprawdę to WY macie coś na sumieniu....!Bardzo współczuję całej rodzinie Pana Prezydenta, jestem w stanie wyobrazić sobie przez co przechodzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gonzo Re: Media gwałcą prezydenta,zbiorowo. IP: 195.47.201.* 20.02.08, 08:34 kolejny dupowłaz skąd wy sie ludzie bierzecie zapewne z ratusza ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bliźniaczka Re: Media gwałcą prezydenta,zbiorowo. IP: *.olsztyn.net.pl 20.02.08, 08:49 licz się ze słowami, albo zgłoszę nadużycie! nie życzę sobie takich tekstów pod swoim adresem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spisek! wszyscy sie uwzięli IP: *.ols.vectranet.pl 20.02.08, 09:42 Kobiety, prokuratorzy, dziennikarze, Kosior, który pisał o tym 5 lat temu, telefonia-która spreparowała bilingi sextelefonów sprzed kilku lat,telewizja,cykliści palacze, cały świat.Tylko jaśnie pan cenzor jest kryształowy i niewinny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aloha Re: wszyscy sie uwzięli IP: *.gdynia.mm.pl 20.02.08, 10:42 I jakoś nie podał nigdy do sądu o zniesławienie - oj boją się o stołki dupowłazy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyblizniak Re: Media gwałcą prezydenta,zbiorowo. IP: *.olsztyn.mm.pl 20.02.08, 18:47 nie strasz nie strasz bo sie w gacie zesrasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adg Re: Media gwałcą prezydenta,zbiorowo. IP: *.mosar.pl 20.02.08, 19:59 w ciekawy sposób korzystasz w pracy w internetu.. to za takie wpisy dostajesz pieniądze z publicznej kasy? czy moze to polecenie służbowe? liczysz na nagrodę czy premię? Odpowiedz Link Zgłoś
mobydickzolsztyna Re: Media gwałcą prezydenta,zbiorowo. 20.02.08, 11:00 Gość portalu: bliźniaczka napisał(a): > ...Ja nie wierzę w te BREDNIE! Nie pojmuję SKĄD się brali Ludzie NIE WIERZĄCY: w pedofilię dyrygenta chóru chłopięcego w Poznaniu w pedofilię biskupa w tym samym mieście w pedofilię "wybitnego" psychologa dziecięcego S w donosicielstwo niedoszłego Prymasa itd itd Ci ludzie szli tłumami, z transparentami "Nie wierzymy w Jego Winę!" kamery pokazywały niekiedy jak tymi transparentami walili niekiedy po łbach Tych, którzy jednak "dopuszczali PASKUDNĄ możliwość". Nie wiem, czy tym Ludziom się w końcu coś "przestawiło w głowach", czy jak pewien amerykański farmer w ZOO, patrząc na żyrafę, stanowczo twierdzą: - "Takich zwierząt NIE MA!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pismack Re: Media gwałcą prezydenta,zbiorowo. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.08, 12:18 ale może bliźniaczka sobie wierzyć lub nie wierzyć? czy też istnieje już jakaś ustawa, uchwała , nakaz równomyślicielstwa i potulnego podążania za światłem? Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: Media gwałcą prezydenta,zbiorowo. 20.02.08, 12:47 nie ma. Wierzacych tez jest sporo. Problem nie wtym w co ludzie wierza, tylko za co potępiają. nie za to, ze co zrobił, tylko, ze dał sie przyłapać. przyjemnych snów Olsztynie. Odpowiedz Link Zgłoś
mobydickzolsztyna Re: Media gwałcą prezydenta,zbiorowo. 20.02.08, 13:13 mreck napisał: > Problem nie wtym w co ludzie wierza, tylko za co potępiają. > nie za to, ze co zrobił, tylko, ze dał sie przyłapać. Zbudowałeś sobie wirtualny świat, w którym "rzeczywistość" pokornie potwierdza twoje sny. Na JAWIE (obudź się!), to gliniarze muszą nieraz bronić "przyłapanego" przed samosądem Ludzi, którzy nie za to go chcą powiesić, że dał się przyłapać, a za to, za co go przyłapano! Pamiętasz ten znany przypadek, gdy gliniarzom nie chciało się przyłapywać? Pamiętasz jakie kuku Ludziska zrobili nie-przyłapanemu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwatorka Re: Media gwałcą prezydenta,zbiorowo. IP: 195.47.201.* 20.02.08, 16:04 DO bliźniaczka: Myślę ze pan dobrze nie zna małkowskiego Jest to człowiek bezwzględny sporo ludzi skrzywdził ,pozwalniał z pracy zeby robić miejsca dla tylko swoich. co drugie słowo to kłamstwo , mówi to co jest wygodne w danym momencie nie patrząc że okłamuje ludzi. myślę ze teraz tez gra ze taki biedny pokrzywdzony, a to nieprawda liczy nato ze ludzi poomota i będzie okej - musi ponieść konsekwencje swojego działania z zakresu seksafery i z działalności złego i celowego gospodarowania miastem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: Media gwałcą prezydenta,zbiorowo. IP: *.ols.vectranet.pl 20.02.08, 19:04 To sobie wyobraz ze sa ludzie ktorzy przez niego duzo przeszli i nie maja sily i checi z nim walczyc. Pan Bog nierychliwy ale sprawiedliwy! Odpowiedz Link Zgłoś