Gość: ząb IP: *.gprs.plus.pl 09.03.08, 19:34 witajcie!!czy ktos zna moze dobrego dentyste, niekoniecznie na fundusz.Nawet lepiej prywatnie,bo mam dosc konowalow- musze poleczyc zeby,bo plomby powypadały i usuniac zeby madrosci Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ala Re: dentysta poszukiwany IP: *.ols.vectranet.pl 09.03.08, 19:40 Pani dr Jedynasta-Trocewicz. Solidna, delikatna, dokładna i przy tym miła :) Przyjmuje w Polkardzie na Jarotach. Sama do niej chodzę i jestem b. zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toko Re: dentysta poszukiwany IP: 195.117.22.* 10.03.08, 09:36 dr Plewik - gabinet na ul. Mickiewicza / na tyłach WZDZ-u/ Super gość i rewelacyjny dentysta. Polecam. Przyjmuje od poniedziałku do czwartku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: dentysta poszukiwany IP: *.olsztyn.mm.pl 10.03.08, 17:27 Klinika dr Szymańskiego na Oś.Generałów(Jaroty).Wysoki profesjonalizm lekarzy,świetna obsługa,b.wysokiej jakości sprzęt. Usuwałam "8" BEZBOLEŚNIE. Odpowiedz Link Zgłoś