Dodaj do ulubionych

Kurs na Prawo Jazdy

IP: *.ols.vectranet.pl 15.03.08, 20:50
Witam

Poszukuję dobrego instruktora, który przygotuje mnie do zdania
egzaminu na Prawo Jazdy. Dajcie proszę namiary. Już dwa razy nie
zdałam :(
Obserwuj wątek
    • Gość: b28 Re: Kurs na Prawo Jazdy IP: *.olsztyn.mm.pl 15.03.08, 20:56
      Ogryzek
    • Gość: oliwa Re: Kurs na Prawo Jazdy IP: *.olsztyn.mm.pl 30.06.08, 22:51
      Aniu ja tez poszukuje ale mam takie wymagania :nie zboczony i żeby nie krzyczał
      • fiooore Re: Kurs na Prawo Jazdy 01.07.08, 16:49
        Jeśli robić kurs na prawo jazdy to najważniejsze są 2 rzeczy:
        1. NIE idxcie do Kominowskiego, to koleś z PZMotu, który jeździ z psem, NIC mnie nie nauczył, jak go o coś pytasz to nie umie odpowiedzieć, tylko drze pałe albo ma bulwersa jak coś robisz źle, masakratyczna istota!!! Naprawde NAJGORSZY wybór
        2. idzcie natomiast do ROMANA PRZYCHÓDZKO (ROMERO) koleś jest bombowy! Ma zajebiste podejscie - wszystko spokojnie wytłumaczy, poza tym ma poczuci humoru i z każdykm potrafi załapać kontakt, jeśli myślisz o instruktorze jezdy, to koleś spełnia WSZYSTKIE wymogi jakich oczekujesz, naprawde bardzo przyjemnie sie z nim jezdzi i stwierdzisz ze prowadzenie samochodu, to sama przyjemnośc, gorąco polecam tego gościa!
        On nauczył mnie w 6 godzin tyle co Kominowski nie zdążył przez 30 godzin, jak skonczyłam kurs u Kominowskiego to mi dziadek nawet dowidzenia nie odpowiezial, traktował jak powietrze przez caly czas, a jak jechałam do KOszalina to cały czas spał ;////// Przychódzko natomiast wszystkie błędy Kominowskiego poprawił i teraz z przyjemnością wsiadam za kółko - zdałam za 1 razem :D Dzieki Przychódzko oczywiście! Ludziska, podam nawet kontakt do niego, bo nie mogę wyjść z podziwu jaki to on JEST ZAJEBISTY!!!! 603394989 , mail rprzychodzko@op.pl, Szkoła jazdy ROMERO, acha no i pozatym u niego zdawalność jest ogromna, 80 procent zdaje za PIERWSZYM raem, to chyba dostateczny dowód, czyż nie??
        • Gość: L Re: Kurs na Prawo Jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.08, 18:06
          Do jakiego Koszalina? Chyba pomyliłaś fora, sprawa dotyczy Olsztyna.
        • Gość: ara Re: Kurs na Prawo Jazdy IP: *.r.kbt.pl 04.07.08, 13:18
          ja robiłam u p. Piotrowskiego i też jest zajebisty 0 604 78 44 12
          naprawde polecam
      • Gość: ara Re: Kurs na Prawo Jazdy IP: *.r.kbt.pl 04.07.08, 13:16
        604784412 dzwon smialo
    • Gość: 1.07. Re: Kurs na Prawo Jazdy IP: *.olsztyn.net.pl 01.07.08, 15:17
      Zgłoś się do PZMot na ul. pieniężnego.
      • Gość: yamamoto Re: Kurs na Prawo Jazdy IP: *.olsztyn.mm.pl 01.07.08, 18:20
        wpisz w wyszukiwarkę ''gdzie najlepiej nauczyć się jeżzdzić''to ranking z
        wordu,polecam sawko zbyszka zloku
        • Gość: hanna Re: Kurs na Prawo Jazdy IP: *.spray.net.pl 02.07.08, 15:14
          abrams z ul.żeromskiego tez jest swietny cierpliwy i nie krzyczy
          bardzo dobrze uczy
          odadzamza to autokursu tam trafiłam na strasznego kolesia ktory
          traktuje bardzo zle kobiety
          • Gość: Anka Re: Kurs na Prawo Jazdy IP: *.eranet.pl 03.07.08, 00:12
            A mnie uczył Pan Wojtek Chodakowski 501 027 360. Zdałam za pierwszym razem. Najważniejsze dla mnie było aby to instruktor dopasowywał się do mnie (pracuje na zmiany) i ten pan to robił bez problemu. Polecam. Najlepiej zadzwonić, umówić się, spróbować ... życzę zdania egzaminu (oby był ostatni).
    • Gość: ara Re: Kurs na Prawo Jazdy IP: *.r.kbt.pl 04.07.08, 13:14
      Ja również proponuję pana Marcina Piotrowskiego zdałam za pierwszym
      podejściem a poza tym widzę ze już ktoś tutaj podał jego numer
      telefonu. Potwierdzam to wporzo gosc 604784412
      • Gość: już szofer Re: Kurs na Prawo Jazdy IP: *.adsl.inetia.pl 05.07.08, 15:42
        Też polecam
        • Gość: kursantka Re: Kurs na Prawo Jazdy IP: *.ols.vectranet.pl 05.07.08, 21:50
          również polecę OGRYZKA!
          • Gość: i28 Re: Kurs na Prawo Jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.08, 19:27
            U Marka Ogryzka.
            Przesympatyczny, młody, kontaktowy a jednoczesnie konkretny i uczciwy. Nauczy wszystkiego, pogada o wszystkim, dogadasz się odnośnie godzin i miejsca skąd zaczynasz/kończysz jazdę. A w czasie tych godzin jazd masz pewność, że przejedziesz wszystkie ronda, poznasz wszystkie "pułapki". Szczerze polecam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka