izakun 07.06.08, 22:06 Witajcie, bardzo potrzebuje namiarów na dr Waldemara Ocha, neurologa ze szpitala wojewodzkiego. Slyszlam, ze prowadzi praktyke prywatna, ale nie wiem, gdzie... Prosze o pomoc... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Uran Re: czy ktos zna dr waldemara ocha? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.08, 22:11 www.owmil.olsztyn.pl/konsultanci.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MATA Re: czy ktos zna dr waldemara ocha? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.08, 22:17 Tu jego namiary: Oddział Neurochirurgii Ordynator – dr n. med. Waldemar Och – 0 89 5386 246 Dyżurka lekarska – 0 89 5386 492 Telefon do kontaktu z pacjentem – 089 5386 459. Leczę się tam, świetny lekarz. Napady mam już rzadko. Odpowiedz Link Zgłoś
izakun Re: czy ktos zna dr waldemara ocha? 07.06.08, 22:21 Dziekuje za tak szybka odpowiedz, ale czy dr przyjmuje w szpitalu prywatnie Odpowiedz Link Zgłoś
grzalka Re: czy ktos zna dr waldemara ocha? 08.06.08, 11:45 przyjmowanie prywatne w szpitalu jest nielegalne, chyba, że się dzierżawi gabinet od szpitala poza tym dr Och jest neurochirurgiem, a nie neurologiem Odpowiedz Link Zgłoś
izakun Re: czy ktos zna dr waldemara ocha? 08.06.08, 12:07 Wiem, ze prywatne przyjmowanie w szpitalu jest nielegalne, ale skoro wszyscy odpowiadajacy na moje zapytanie podaja namiary wlasnie na szpital, to cos w tym jest... Moze tylko tam mozna sie umowic na wizyte domowa? Poza tym neurochirurg zna sie pewnie i na neurologii, nie uwazasz? Nie rozumiem, skad takie uszczypliwe uwagi. Szukam pomocy dla powaznie chorego meza i przykro mi, ze dla niektorych ludzi wazne sa szczegoly (neurolog czy neurochirurg) i dogryzanie innym. Dziekuje pozostalym za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
grzalka Re: czy ktos zna dr waldemara ocha? 12.06.08, 20:00 neurochirurg to nie neurolog, jakoś tam się zna na neurologii oczywiście, ale to nie to samo nie miałam najmniejszego zamiaru być uszczypliwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ella Re: czy ktos zna dr waldemara ocha? IP: *.olsztyn.vectranet.pl 22.05.13, 13:15 jasne "jakoś znam się na neurologi" - jest chirurgiem ze specjalizacją w neurologi, więc raczej zna się świetnie na neurologi ........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joaśka dr. Och IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.14, 21:52 Witam, czy znalazła Pani namiar na prywatną praktykę dr. Ocha? Bardzo mi na nim zależy, proszę o ewentualny kontakt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: dr. Och IP: *.olsztyn.vectranet.pl 05.09.14, 09:30 Dr Och przyjmuje prywatnie w budynku SM olsztyńskiej na Szarych Szeregów raz w tyg . we środy.tel. o ile się nie zmienił 606991971 .W szpitalu prywatnie nie przyjmuje. Świetny lekarz neurochirurg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość nr,lokalizacja IP: *.olsztyn.vectranet.pl 09.06.15, 15:00 mam prośbę móglby ktoś napisac p.doktora nr akutalny telefonu i gdzie znajduje sie prywatnie jego gabinet ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dawid07 Re: czy ktos zna dr waldemara ocha? IP: *.centertel.pl 14.03.23, 09:48 Witam. Tak, znam doktora. Jest bardzo dobrym specjalistą. Ma super podejście do pacjenta. Wszystko tłumaczy językiem zrozumiałym dla "przeciętnego Kowalskiego". Z czystym sumieniem mogę polecić!!! Odpowiedz Link Zgłoś