czarnyadam 24.09.03, 11:49 Moim zdaniem nawet piękniejszy..... Ostatnio widziałem balony nad Olsztynem. Ciekawe jaki mieli widok z góry. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
being28 Re: Olsztyn jest piękny cz. XXX.. 24.09.03, 11:52 Nie poznaje kolegi!!! U mnie swieci sloneczko, ale tylko 12 stopni (nie dotarlo jeszcze do mnie slonko). Zimno!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
czarnyadam Re: Olsztyn jest piękny cz. XXX.. 24.09.03, 11:56 Co tam zimno. Ja przyszedłem do pracy w koszuli na ktrótki rekaw. Nikt mi nie powie, ze Olsztyn nie jest piękniejszy na przykład stare miasto..... Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek07 Re: Olsztyn jest piękny cz. XXX.. 24.09.03, 13:41 Tez jestem na krotki rekaw. Czarnyadamie- podpadles, odzywasz sie tylko gdy trzeba zalozyc nowy watek. Miales sie zjawic w eNce i co? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: Olsztyn jest piękny cz. XXX.. 24.09.03, 14:30 Ja dziś do Pasymia jadę i mam nadzieję, że będzie ładna pogoda, bo grill w deszczu to nie to samo:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarnyadam Re: Olsztyn jest piękny cz. XXX.. IP: 195.115.131.* 24.09.03, 14:38 Wtedy nie mogłęm. Kiedy bywacie w eNce?. Czy codziennie i w jakich godzinach? Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: Olsztyn jest piękny cz. XXX.. 24.09.03, 14:45 Różniście, ja prawie co dwa dni, hihihi:) Będę jutro ok. 18-19stej:) Odpowiedz Link Zgłoś
being28 Re: Olsztyn jest piękny cz. XXX.. 24.09.03, 14:46 W ence czesto przebywa Angela. Po prostu tam pracuje:) Z reszta trzeba sie umawiac, jak sie wszyscy zbiora to moze byc goraco:) Oczywiscie musisz sie podpisac obok cegly!!! Odpowiedz Link Zgłoś
andulka7 Re: Olsztyn jest piękny cz. XXX.. 24.09.03, 15:42 Po prostu zaglądaj częśćiej na forum. Bywa, że sie zbiera większa grupa i na ogół na tym właśnie wątku się zmawiają na konkterny dzień i godzinę. :) Odpowiedz Link Zgłoś
andulka7 Re: Olsztyn jest piękny cz. XXX.. 24.09.03, 16:49 Głęboką jesienią miasta jeszcze nie widziałam. Ciekawam, jak wygląda w żółciach i czerwieniach i jaki kolor jesienią ma woda w jez. Krzywym: zielony, niebieski, szary czy stalowy. Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek07 Re: Olsztyn jest piękny cz. XXX.. 25.09.03, 07:23 W tej chwili Krzywe jest stalowo szare, pod pieknym blekitem bezchmurnego nieba, bez fal i zmarszczek. Po przeciwnej stronie jeziora slonce rozswietla piekny, barwny kobierzec utkany z jesiennych barw lisci, od zolci, przez pomarancze, czerwienie zielenie... do brazu, a powyzej soczysty blekit... Pieknie jest w Olsztrynie! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek07 Re: Olsztyn jest piękny cz. XXX.. 25.09.03, 09:46 no i sie zmienilo... lekki powiew zmarszczyl jezioro, ktore ma barwe blekitna jak niebo, wyzsze slonce nie zabarwia juz brzegow zolcia i czerwienia, teraz przewaza zdecydowanie barwa zielona - w roznych odcieniach... tak... plynie czas, zmieniaja sie widoki... :-) Dzis po siatkowce -ok 22,00 zjze do eNki. Jutro o 18,00 pod ratuszem rozpoczyna sie przejazd rowerowy po Olsztynie w ramach akcji "Olsztyn dla rowerow". Obowiazuje kolor pomaranczowy i dobry humor. Przejazd kolumna w tempie wolnego zolwia ulicami Olsztyna. W niedziele o 10,00 pod ratuszem rozpoczecie rowerowego Rajdu Ratuszowego, jedziemy w strone Jonkowa, Wolowna, z wizyta w Ziolowej Dolinie, w planie ognisko z kielbaskami. Moze ktos chce zobaczyc jesien w plenerze, z rowerowego siodelka? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
thor_tr Re: Olsztyn jest piękny cz. XXX.. 25.09.03, 10:23 Oj,u mnie strony GW ładują się godzinami:-( Poza tym jest ok. Pozdrawiam w ten piękny dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
andulka7 Re: Olsztyn jest piękny cz. XXX.. 25.09.03, 12:49 Jeśli stalowoszare to jak moje oczy teraz, bom wk*%^$#%^% :))) Odpowiedz Link Zgłoś
andulka7 Re: Olsztyn jest piękny cz. XXX.. 25.09.03, 14:22 Wkurzona jestem bo mię robota wkurza. Ale by mi się gały zazieleniły zarac, gdybym na Krzywe mogła popatrzeć... Albo zaniebieszczyły... Ech, pomarzyć... Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek07 Re: Olsztyn jest piękny cz. XXX.. 25.09.03, 14:42 no i zepsulas jezioro! Pojawily sie chmury, jezioro zblekitnialo, ciemnym blekitem, rozkolysalo falą, slonce wytrwale przebija sie ku ziemii, brzeg oszalal kolorami, w sloncu zolc trzcin i jasne barwy lisci, w cieniu zielenie, zimno brazowe klimaty. Rozchmurz sie, bo bedzie padalo!! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
andulka7 Re: Olsztyn jest piękny cz. XXX.. 25.09.03, 14:43 Już dobrze, się rozchmurzyłam. Ale ten brzeg szalony kolorami niech zostanie - ładnie tak... Odpowiedz Link Zgłoś
being28 Re: Olsztyn jest piękny cz. XXX.. 26.09.03, 08:12 U mnie slonce. Zaczyna sie weekend!!! Odpowiedz Link Zgłoś
being28 Re: Olsztyn jest piękny cz. XXX.. 26.09.03, 08:12 U mnie slonce. Zaczyna sie weekend!!! Odpowiedz Link Zgłoś
thor_tr Re: Olsztyn jest piękny cz. XXX.. 26.09.03, 09:03 Olsztyn dzisiaj równie piękny. Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: Olsztyn jest piękny cz. XXX.. 26.09.03, 17:39 Jak to sie dzieje, że nawet kiedy jestem zła jak osa, uparta jak osioł maruda, to Olsztyn dalej piękny??? Pozdrawiam serdecznie. Mój ostatni przed Krakowem weekend tutaj... -- Wygrałam majątek;) Odpowiedz Link Zgłoś
being28 Re: Olsztyn jest piękny cz. XXX.. 26.09.03, 18:40 Ja mam nowe hobby! Mam juz 5 rybek. Sloik po ogorkach zamienilem na akwarium. Mam tez 2 roslinki. Teraz czekam na 1-szego trupa. Bedzie co swietowac:) Odpowiedz Link Zgłoś
thor_tr Re: Olsztyn jest piękny cz. XXX.. 26.09.03, 20:12 Hmm.Czy te rybki to karpie?Jeśli tak to rzeczywiście będzie co świętować w Wigilię;-) Odpowiedz Link Zgłoś
being28 Re: Olsztyn jest piękny cz. XXX.. 26.09.03, 21:52 Rybki mam rozne, moze niedlugo bedzie ich wiecej:) Na razie sie ucze. Odpowiedz Link Zgłoś
thor_tr Re: Olsztyn jest piękny cz. XXX.. 27.09.03, 10:23 Jakie masz rybki?Pisałeś o bojowniku,może masz mieczyki? Odpowiedz Link Zgłoś
being28 Re: Olsztyn jest piękny cz. XXX.. 27.09.03, 10:33 Mam bojownika, kiryska, glonojada i 3 gupiki. To jest moje pierwsze akwarium w zyciu. To co wyprawiam moze byc przykladem jak nie chodowac rybe:))) Ale napewno mi sie uda, chociaz widzialem fajnego zolwia... Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: Olsztyn jest piękny cz. XXX.. 27.09.03, 18:42 Being, nie dręcz zwierzątek, bo to się zemści!!! Odpowiedz Link Zgłoś
being28 Re: Olsztyn jest piękny cz. XXX.. 27.09.03, 18:45 1-sza juz mi chyba odjezdza do krainy wiecznych łowów. Jutro wyjezdzam i mam stracha, ze jak wroce to beda tylko slimaki:) Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: Olsztyn jest piękny cz. XXX.. 27.09.03, 18:50 Znając Twoje zapędy, to je pewnie ze smakiem skonsumujesz:P Odpowiedz Link Zgłoś
thor_tr Re: Olsztyn jest piękny cz. XXX.. 27.09.03, 21:29 Gorzej jeśli sytuacja się odwróci,ale na szczęście Being nie choduje piranii;-) Odpowiedz Link Zgłoś
thor_tr Re: Olsztyn jest piękny cz. XXX.. 27.09.03, 21:31 Bo mnie była polonistka zastrzeli.Oczywiście hodowla przez samo h:-) Odpowiedz Link Zgłoś
being28 Re: Olsztyn jest piękny cz. XXX.. 27.09.03, 21:35 Thor, Ty masz zadatki na polityka!!! Tylko, ze studiujesz za dobry kierunek... Odpowiedz Link Zgłoś
being28 Re: Olsztyn jest piękny cz. XXX.. 27.09.03, 21:47 Zasadnicze zawodowe, obrobka skrawaniem:))) I zdjecie z Lepperem obowiazkowo. Mature zrobisz zaocznie, studia magisterskie w 2 lata... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny cz. XXX.. IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 27.09.03, 21:52 jeszcze kasa potrzebna Odpowiedz Link Zgłoś
being28 Re: Olsztyn jest piękny cz. XXX.. 27.09.03, 21:53 Nie wiem czy ci mowilem Rita, ale Twojego szampana wypilem dopiero 8 wrzesnia. Mialem wtedy urodziny. Byl oczywiscie dobry:) Kufle sluza dobrze... Odpowiedz Link Zgłoś
thor_tr Re: Olsztyn jest piękny cz. XXX.. 27.09.03, 21:54 Dziękuję postoję. Ty mnie nie strasz.Ja w parti przewodniczącego L. ze słupkiem granicznym na szyi.Brrr.Ciarki przechodzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny cz. XXX.. IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 27.09.03, 22:05 to gratuluję , cieszę się being, że brałam udział w twoich urodzinach, popatrz, jaki ten swiat malutki, jak podarki krążą, chyba wytyczymy mapę - nie martw się thor-tr jak Inka będzie wracać , też będzie obładowana - jak ja jej współczuję ;-)))))))) a co wy tak politykujecie , przecież polityczny olsztyn jest nie piękny olsztyn Odpowiedz Link Zgłoś
thor_tr Re: Olsztyn jest piękny cz. XXX.. 27.09.03, 22:12 Dobrze rozumiem koniec z polityką. Wiesz wczoraj widziałem na niebie żurawie.Może doleciały już do Krakowa:-) Odpowiedz Link Zgłoś
being28 Re: Olsztyn jest piękny cz. XXX.. 27.09.03, 22:18 Ja mam konflikt w akwarium. Musialem rozdzielic rybki bo sie nie lubily. Jedna jest juz w swoim sloiku. Moze jutro sie pogodza:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny cz. XXX.. IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 27.09.03, 22:22 a jam propozycję by rybki wystawić dla odlatujących żurawii by na drogę sobie pojadły kłócące się rybki robią dużo halasu i rozlewają pewnie wodę, słoik się cały trzasł i groziło katastrofą to chyba samcy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny cz. XXX.. IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 27.09.03, 22:24 w skrzynkach będziecie mieć niespodzianki - może pogodzi rybki samce ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
being28 Re: Olsztyn jest piękny cz. XXX.. 27.09.03, 22:25 Mialo nie byc o polityce, ale chyba jedna z moich rybek zapewne ma komunistyczne geny... Mam juz 9 rybek!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita olsztyn jest piękny z rybkami IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 27.09.03, 22:32 a w jaki sposób rybki sie rozmnażają ? czy robisz jakieś doświadczenia ? bojownik może być tylko sam ! Odpowiedz Link Zgłoś
being28 Re: olsztyn jest piękny z rybkami 27.09.03, 22:36 Jedna z metod rozrodu to "Rozrod przez cwiartowanie". Prawde mowiac to jest moj osobisty pomysl. Jeszcze nie sprawdzalem, ale moze niedlugo. Bojownik: moze byc tylko jeden w akwarium (chyba, ze ktos kase oferuje duza), ale inne rybki moga z nia plywac. U mnie niestety Bojownik nie polubil sie z Kiryskiem (tak mi powiedzieli w sklepie bo naprawde to chyba cos innego). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: olsztyn jest piękny z rybkami IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 27.09.03, 22:53 a czy woda bojownika sie już pieni ze złości ? jak będziesz miał dużo piany , bo bojownik to umie robić wypierzesz w niej ręcznie swoje skarpetki lub wypierze ci bojownik - metodą prób i błędów dochodzi się do czegoś - chcę wam wysłać jedno zdjęcie i nie chce mi go przyjąć wasza poczta - jak się wysyła takie zdjęcie ? możesz napisać na rita100 Odpowiedz Link Zgłoś
being28 Re: olsztyn jest piękny z rybkami 27.09.03, 22:55 Ze zdjeciem zobaczymy. Zaraz cos napisze, a ty mi odpowiedz i zalacz zalacznik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: olsztyn jest piękny z rybkami IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 27.09.03, 23:31 dobranoc Olsztynie Piękny wszystkie rybki śpią we wodzie tylko being spać nie może Odpowiedz Link Zgłoś
being28 Re: olsztyn jest piękny z rybkami 27.09.03, 23:42 Ja jeszcze poserfuje. Co z mailem? Doszedl? Kontakt przez GG? Odpowiedz Link Zgłoś
thor_tr Re: olsztyn jest piękny z rybkami 28.09.03, 10:38 Dzięki.Do mnie doszedł:-) Odpowiedz Link Zgłoś
andulka7 Re: Olsztyn jest piękny cz. XXX.. 28.09.03, 20:09 Rzadko zaglądam teraz wieczorami, dziecko okupuje maszynę i udaje że się uczy, a tak naprawdę gada z psiapsiółkami przez gg. Ludziska, już się urlopu doczekać nie mogę, znowu nawiedzę piękny Olsztyn. Pospaceruję po mieście, obejrzę znajome kąty i pewnie się znowu poryczę troche... Spotkamy się w eNce na piffku? Jakoś umówię wcześniej termin przez lustro, Zbyszka albo bpkw. Na pierwszy ogień: piątek 10-go albo sobota 11-go października. Odpowiedz Link Zgłoś
thor_tr Re: Olsztyn jest piękny cz. XXX.. 28.09.03, 20:15 Witaj Ann. Dobrze,że wpadniesz do Olsztyna na zasłużony urlop.Ja bym proponował sobotę,bo nie znam jeszcze swojego planu i nie wiem czy piątek będę miał wolny. Pozdrówka:-) Odpowiedz Link Zgłoś
andulka7 Re: Olsztyn jest piękny cz. XXX.. 28.09.03, 20:36 Mnie jest wsio rawno bo nie jestem maniakiem telewizyjnym ale są tacy, którzy nad kontakty towarzyskie przedkładają oglądanie jakiś meczów w TV. Albo filmów fabularnych czy innych seriali, a sobotnia oferta programowa może być kusząca... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
thor_tr Re: Olsztyn jest piękny cz. XXX.. 28.09.03, 20:46 Rozumiem o co może chodzić:-) Apropos meczu.Polskie siatkarki zostały mistrzyniami Europy.Huraaa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny cz. XXX.. IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 28.09.03, 21:10 właśnie siatkarki wygrały i to na pewniaka, po 32 latach Polska zdobyła Mistrzostwo Europy, a nikt sie nie spodziewał - sukces Czy też tam były siatkarki z Olsztyna ? Odpowiedz Link Zgłoś
thor_tr Re: Olsztyn jest piękny cz. XXX.. 28.09.03, 21:22 Nie wiem ,czy były tam dziewczyny z Olsztyna.Może Oso wie. Ale sukces mamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny cz. XXX.. IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 28.09.03, 21:26 przecież siatkówka w Olsztynie jest na wysokim poziomie, pewnie tylko męska ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny cz. XXX.. IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 28.09.03, 23:31 Witam wszystkich w Olsztynie Pięknym - udanego tygodnia życzę i pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
lustroo Re: Olsztyn jest piękny cz. XXX.. 29.09.03, 11:14 Zyje, miałam mini urlopik, fajowo było i rajd ratuszowy i strusia widziałam, pupa mnie boli od rowera, ale fajnie jest Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek07 Re: Olsztyn jest piękny cz. XXX.. 29.09.03, 11:24 Witam! na rajdzie rowerowym bylo ok 50 osob, przejechalismy ok 50 km, trasa piekna jesienna, slonce, pola, las, szlakami obok Lyny z jej rozlewiskami. Braswald, Barkweda, Wilamowo, Ziolowa Dolina. Bylo ognisko z kielbaska, starorzecza Lyny, kroliki, kozy, konie, strusie, transporter SKOT i BTR, nawet rozegralismy mecz w siatkowke!! wygralismy 3x2!! Milo spedzony czas. Tylko kapieli nie bylo! A to wszystko w czasie spaceru rowerowego w najblizszych okolicach Olsztyna!! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lecart Re: Olsztyn jest piękny cz. XXX.. 29.09.03, 14:08 :((( zxaluje ze mnie nie bylo... juz wybieralem sie na ten rajd tylko...po sobotniej imprezie zaspałem - nie rozwaznie zagospodarowalem czas a mysalem ze sie wyrobie - ale szkoda, no coz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pysia-2 Re: Olsztyn jest piękny cz. XXX.. IP: *.se.com.pl / *.se.com.pl 29.09.03, 14:09 Olsztyn jest piekny... a ja 3 miesiace temu wyprowadzilam sie z Olsztyna... A Warszawa nie jest wcale piekna... Ale chociaz Olsztyn jest piekny, to w Olsztynie nie da sie zyc... Ja nie umialam. Ale - Olsztyn jest naprawde piekny. Pozdrawiam olsztyniakoow. troche teskno... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny cz. XXX.. IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 29.09.03, 21:01 Witamy pysię-2, bardzo ciekawie opowiadasz, możesz swobodnie wylać swoje żale do Olsztyna na tym wątku do czego cię serdecznie zapraszam :) Po trzech miesiącach już tęskniesz, to coś w tym jest jednak. Pozdrowienia od Inki dla wszystkich forumowiczów, jak tylko znajdzie czas wpadnie do nas. Odpowiedz Link Zgłoś
andulka7 Re: Olsztyn jest piękny cz. XXX.. 29.09.03, 21:46 Też tęsknię, ale nawet nie mogę dać temu wyrazu. Tak oram, że nie mam czasu na forum wchodzić. Teraz też tylko na chwilę, bo nawet w domu oram. Muszę zasłużyć na urlop, już w październiku chcą dać, wrrr Odpowiedz Link Zgłoś
thor_tr Re: Olsztyn jest piękny cz. XXX.. 29.09.03, 21:50 Lepsze to niż nic.I choć nie jest już tak ciepło jak w wakacje,to Olsztyn zaprasza gorąco:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek07 Re: Olsztyn jest piękny cz. XXX.. 30.09.03, 07:22 Witam w deszczowym Olsztynie, troche kropi, ale jest cieplo. Tak, w Olsztynie nie jest latwo zyc, tu mozna pieknie odpoczywac, moze do tego dojsc ze bedzie to jedynie miejsce wypoczywajacych emerytow i studentow. Pracy brak, przemyslu brak (moze to i lepiej), pomyslu na szersze zainteresowanie turystyka brak, biedny region, biedni (w wiekszosci) ludzie. A ze piekne miasto to wiemy. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: Olsztyn jest piękny cz. XXX.. 30.09.03, 19:04 Już jestem, stęskniliście się? Rito, co Ty, ja za tragarza? Mnie lepiej nie dawać prezentów, ciekawska jestem, a jak to by był nie daj Boże jakiś trunek to mnie Thor zabije... Zbyszek, mam nadzięję, że już się otrząsnąłeś ze spotkania, bo ja jeszcze przeżywam. Being, jeśli tkniesz rybe to obiecuje Ci tu publicznie, ża ja osobiście Cię poćwiartuję!! I to nie w celach rozrodczych;) Kochani, w Krakowie mi się zwariowanie życie wiedzie, nastroje wpadają i wypadaja z serca, jeden pomysł goni drugi... Mój Kraków, podobnie jak ja, jest wartością samą w sobie (to prywata do mojego ex, który tu czasem zagląda). Ogólnie - Olsztyna żal, ale... Odpowiedz Link Zgłoś
thor_tr Re: Olsztyn jest piękny cz. XXX.. 30.09.03, 19:51 Thor nikogo nie zabije,gryzć też nie zamierza;-))) Hmm. Pragnę wyjaśnić,że dzieci na pewno nie biorą się z ćwiartowania.To jakby ktoś nie wiedział;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny cz. XXX.. IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 30.09.03, 22:03 ja tam nie wiem, ale wim, że Inka coś planuje , chce przenieść Olsztyn do Krakowa i to będzie checa ;-))))))Dziewczyna zabiegana. Ale jak już sie uspokoi to Olsztynem zawojuje. Pozdrawiam Olsztyn Piękny Ale, ale coś słyszałam, że w eNce ma stanąć komputer - będzie grypsowanie ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek07 Re: Olsztyn jest piękny cz. XXX.. 01.10.03, 07:20 Witam! Inka- po spotkani-ach jeszcze dochodze! :-) W czoraj obejzalem "Stara Basn", jaka ona stara? przeciez calkiem mlodzi aktorzy graja! Faktycznie basn, moze nawet bajka, malo realiow historycznych, nie trzyma klimatu ksiazki, nawet niewiele ja przypomina. -moze nawet to i lepiej. Dzieki temu jest zywsza akcja, zlepek pomyslow z wielu filmow, dobra muzyka, i gra aktorow (i aktorek).... Kaktus ktory wyklul sie z jajka e eNce angela postawila na barze... chce miec kolejny argument pod reka! (w rece???) :-) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnyadam Re: Olsztyn jest piękny cz. XXX.. 01.10.03, 09:59 Mam dzisiaj pewien pomysł. Jezeli zdąże wpadne do eNki podpisać sie na kamieniu. Będę pewnie około 14-tej. Czy ktoś z was moze tam byc? Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: Olsztyn jest piękny cz. XXX.. 01.10.03, 12:28 Czarny Adamie, obawiam się, że nawet Ty się na cegle (nie kamieniu!!) nie podpiszesz, bo nikt z nas na Lady jeszcze ręki nie podniósł, podpisujemy się obok. Ale dobrze, że się zjawisz:))) Zbyszek, ja już wychodzęz szoku:) Kaktus stoi na barze, żeby Angela miała na co popatrzeć zamiast mnie po drugiej stronie baru:) Thor, wiedziałam, że Ty byś nawet muchy, ale wolałam się upewnić... Niestety, a może stety, Kraków to nie Olsztyn, ale i tak jest bardzo "po mojemu":) Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek07 Re: Olsztyn jest piękny cz. XXX.. 01.10.03, 12:42 inka28 napisała: > Zbyszek, ja już wychodzęz szoku:) Kaktus stoi na barze, żeby Angela miała na co > popatrzeć zamiast mnie po drugiej stronie baru:) nie ma sie co dziwic! Krakow nie jest tak piekny jak Olsztyn!! a kaktus..... wiesz nawet troche do Ciebie podobny!!! :-) poza tym miotalas sie wraz z Angela po obydwu stronach baru!!! :-) :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: Olsztyn jest piękny cz. XXX.. 01.10.03, 12:50 zbyszek07 napisał: > a kaktus..... wiesz nawet troche do Ciebie podobny!!! :-) > poza tym miotalas sie wraz z Angela po obydwu stronach baru!!! > :-) > :-)))) > No wiesz co!! Gdzie Ty to podobieństwo widzisz, przecież nie w kolcach? Nie miotałam się, tylko sobie grzecznie siedziałam. A w Krakowie - co by nie mówić - fajki jeszcze od przyjazdu nie zapaliłam, to już coś, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek07 Re: Olsztyn jest piękny cz. XXX.. 01.10.03, 13:02 ... a ta zielen po kolejnym!! papierosie!!! :-) o kolcach przez grzecznosc nie wspomne! :-) No dobra... ten smukly ksztalt!!! :-) W Krakowie nie ma sensu palic, Nowa Huta o odpowiednia atmosfere dba?! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarnyadam Re: Olsztyn jest piękny cz. XXX.. IP: 80.51.57.* 01.10.03, 13:20 Tak zjawie sie, ale na krótko. Jak zawsze nie mam czasu :-(. Z tego wnioskuje ze jest tam jakis zeszyt. Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek07 Re: Olsztyn jest piękny cz. XXX.. 01.10.03, 12:30 Nie wiem czy nie pocalujesz klamki!! eNka po sezonie jest czynna inaczej, chyba od 17,00 ale glowy nie dam. Kombinujesz jak mozesz zeby pozostac anonimowy. Tyle juz bylo okazji, Goscie zza oceanu trafili... a Ty?? Pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarnyadam Re: Olsztyn jest piękny cz. XXX.. IP: 80.51.57.* 01.10.03, 13:42 Wychodze własnie sprawdzic eNkę. Przykro bedzie jesli bedzie zamknięta. Ale checi mam szczere :-) Odpowiedz Link Zgłoś
thor_tr Re: Olsztyn jest piękny cz. XXX.. 01.10.03, 18:34 Proszę jak ma Lady fajnie. Zawsze ma świetnych gości. Odpowiedz Link Zgłoś
lecart Re: Olsztyn jest piękny cz. XXX.. 01.10.03, 20:54 Lady stała sie już pomnikiem i symbolem forumowiczow :) Niech nam zyje 1000 lat :P Odpowiedz Link Zgłoś
thor_tr Re: Olsztyn jest piękny cz. XXX.. 01.10.03, 21:17 Słuchajcie,a czy eNka naprawdę teraz jest otwierana dopiero o 17? A ja właśnie studia zaczełem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny cz. XXX.. IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 01.10.03, 21:33 Słuchajcie, przeglądając zdjęcia z Olsztyna natkłam się na duży leżący kamień po prawej stronie Wysokiej Bramy idąc od Starówki. Jest to piekny duży owalny kamień- głaz. Czy on coś znaczy i czy jest jeszcze pod tą Bramą ? Mam propozycję by ten kamień na czas remontu Wysokiej Bramy przewieżć do eNki. Czarnyadamie - czyli chrzest będzie zliczony :) Zbyszek, czy warto iść na Starą Baśń ? - tak starą, że aż pogańską. Na twoim miejscu bałabym się, by mnie Krzyżacy nie napadli ;-))) Coś słyszałam, że kombinujecie nad komputerem w eNce - dobry pomysł ! Studentom życzę udanego roku ! Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek07 Re: Olsztyn jest piękny cz. XXX.. 02.10.03, 07:10 Moim zdaniem warto isc na Stara Basn, slodka opowiesc, troche magii, Chlopy z okolic Gniezna- Poznania uwazajcie, Baby tam robia z facetami co chca! - bez mrugniecia okiem! Rito... w Starej Basni sa czasy przedkrzyzackie! trafiaja sie za to Wikingowie... Kamien przy Bramie sprawdze, wiem ze byl, ale ostatnio nie zwrocilem uwagi... Wysoka ciagle w sukience. Do eNki zajze dzis po siatkowce, dowiem sie jak czynna. Pozdrowka! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lustroo Re: Olsztyn jest piękny cz. XXX.. 02.10.03, 07:40 Witam, roweruje zawzięcie póki pogoda zaczęło się w niedzielę, potem wtorek i w piatek także :o) Odpowiedz Link Zgłoś
thor_tr Re: Olsztyn jest piękny cz. XXX.. 02.10.03, 09:56 Witam. W nationalgeografic jest podobno artykuł o eNce.Jeszcze raz wielkie brawa. Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: Olsztyn jest piękny cz. XXX.. 02.10.03, 15:45 Pozdrowienia z Krakowa:) Dziś byłam pierwszy raz w tym roku na zajęciach i juz wiem, że nie zdam, ale nic to. W życiu twardym trzeba być. Jak ten kaktus:) Brakuje mi Olsztyna, a najbardziej eNki i Was:) Odpowiedz Link Zgłoś
thor_tr Re: Olsztyn jest piękny cz. XXX.. 02.10.03, 20:11 Również miałem dzisiaj zajęcia. Byłem też w eNce.Kaktus pięknie stoi,więc Inko nie martw się. Enka jest otwierana tradycyjnie od 12.Angela się trochę zdziwiła tą godziną 17. Zbyszku jest po staremu:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny cz. XXX.. IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 02.10.03, 21:06 A z czego ten egzamin ma , że Inka tak się boi, a nawet jest pwena, że go nie zda ? Co sie stało z beingiem ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny cz. XXX.. IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 02.10.03, 22:47 Zbyszek napisałeś -w Starej Basni sa czasy przedkrzyzackie! trafiaja sie za to Wikingowie... - więc dlatego wychodzących z kina powinni nawracać Krzyżacy ;-))))))) było by to bardziej efektowne ;-))))))) A kamień był bardzo duży i rzucał sie w oczy, myślę , że możemy go zabrać do eNki, piękny głaz i okaz. Pasował by też do kaktusa, jeszcze troszeczkę piasku z plaży Krzywego i będzie Ameryka w eNce. Jest tam miejsce i stworzymy piękną dekorację No jak ? Witam poranny Olsztyn i miłego weekendu życze Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek07 Re: Olsztyn jest piękny cz. XXX.. 03.10.03, 09:53 Witam! Tez bylem w eNce, czynna bez zmian, byly tylko takie plany, w niedziele czynna od 17,00. Podpisu czarnegoadama brak, nie doszedl? Komputera tez na razie nie ma, moze kiedys. Usciski dla Inki od Angeli!!! - dlaczego tak indywidualnie naprawde nie wiem.... ja tylko przekazuje. Kaktusa nie sciskalem!!! Milego dnia! w Olsztynie deszczowoi szaro. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: Olsztyn jest piękny cz. XXX.. 03.10.03, 13:04 Rito - przedmiot nazywa się encyklopedia wiedzy o Europie Śr. i Wsch., a facet ma takie wymagania, że będę też musiała uczyś sie z atlasu i historii też, brr... Being zaginął na tydzień, ale za pare dni chyba wróci. Zbyszek - możesz osobiście, zapraszam do Krakowa... Angela - bububububububububububububububububububu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny cz. XXX.. IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 03.10.03, 21:45 Ale wam wszystkim dobrze,kolejny weekend w Olsztynie jest w Olsztynie. Nie ma co, w taką deszczową pogodę tylko eNka was rozweseli. A ja chcę Inkę zabrać na olsztyńską trasę ak - może mi sie uda, pokazać jej ślady Olsztyniaków w Krakowie. Musze coś wymysleć , zebyście zostawili na stałe swoje ślady. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
thor_tr Re: Olsztyn jest piękny cz. XXX.. 03.10.03, 21:58 A mi się dzisiaj zachorowało. Grypa zaczyna swoje panowanie w mieście Olsztynie,więc trzymajcie się ciepło. Wszystkim dużo zdrowia życzę:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny cz. XXX.. IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 03.10.03, 22:30 wiesz co jest na grypę - podają w eNce tylko poproś z wkładką ;-) grzeją już u was ? Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Olsztyn jest piękny cz. XXX.. 03.10.03, 23:04 Parę małych słów raz-dwa to dzięki Wam moi Drodzy Olsztyn trwa Czemuż raz-dwa cóż ma to do rzeczy? Bo to jest gra Niestety, wciąż słychać szczęk mieczy i z lewa, i z prawa polecam się pieczy św.Jakuba chociaż wciąż trwa rozróba - wierzę skończą się swary, kłótnie no i waśnie oby nie za późno - dopóty - dopóki życie nam nie zgaśnie Odpowiedz Link Zgłoś
thor_tr Re: Olsztyn jest piękny cz. XXX.. 04.10.03, 14:19 Grzeją,z czego bardzo się cieszę. Do eNki po lekarstwo:-) Odpowiedz Link Zgłoś
lecart Re: Olsztyn jest piękny cz. XXX.. 04.10.03, 14:26 No ja osobiscie wolalbym zamiast na grype cus na ząb - bo od wczoraj mnie boli - wizyta o stomatologa nie unikniona :( Odpowiedz Link Zgłoś
thor_tr Re: Olsztyn jest piękny cz. XXX.. 04.10.03, 14:40 :-))) Ja się jakoś dentysty nigdy nie bałem. No i mamy 100.Rito proszę o kolejną część:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny cz. XXX.. IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 04.10.03, 16:48 chłopaki , tak nie można, widać, że na coś cierpicie, jeden wio do dentyst, a drugi do łóżka przeanalizujcie wiersz oso - czy coś my nie wiemy o czym inni wiedzą ? Musimy sie rozmówić , na tym wątku - coś wisi w powietrzu - tylko co ? Wieczorem puszczę pojednawczy post Olsztyn jest piękny Pozdrowienia od Inki - będzie wchodzić regularnie od poniedziałku Odpowiedz Link Zgłoś
being28 Re: Olsztyn jest piękny cz. XXX.. 04.10.03, 17:39 Rybki zyja!!!! Widac nawet slimaki. Teraz jak juz jestem rybakiem to oprocz sklepow z zabawkami zwiedzam takze sklepy ze zwierzatkami:))) W Warszawie niestety nie mialem czasu na zwiedzanie i nie pomachalem Andulce, ale moze nastepnym razem. Do Olsztyna zapewne na 1 listopada:((( Odpowiedz Link Zgłoś
thor_tr Re: Olsztyn jest piękny cz. XXX.. 04.10.03, 17:39 Gość portalu: rita napisał(a): > przeanalizujcie wiersz oso - czy coś my nie wiemy o czym inni wiedzą ? > Musimy sie rozmówić , na tym wątku - coś wisi w powietrzu - tylko co ? > Wieczorem puszczę pojednawczy post Hmm no właśnie co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny cz. XXX.. IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 04.10.03, 20:50 Coś się na zapleczu dzieje ? :-)))) Wojny zazwyczaj są o wolność, a człowiek jest wolny gdy nie ma tajemnic. Pewnie nie jestem bez winy ale winą nie obarczam nikogo. Dusza Olsztyna zaczeła fruwać ale wystarczy dobra wola, żeby zagnieżdziła sie z powrotem. Hasło na dziś - "Wróćcie dusze do Olsztyna", a każdy wpis w Olsztynie Pięknym miał duszę :) A teraz czary mary: UWAGA! Won stąd duchu zazdrości ! Won stąd duchu dumy ! Won stąd duchu pychości ! Won stąd duchu zła ! Dysk Olsztyna wyczyszczony ;-) Przybądż duchu dobra :) Przybądż duchu pokory :) Przybądż duchy przyjażni:) Przybądż duchu magii :) Duch wierności sie zgłasza :) Duch koleżenski też jest :) Duch radości się zjawia :) Ale się pchają teraz duchy - widzę wchodzi duch szczęścia, zdrowia, pomyślności - wszystkie zapraszamy :) Akcja czary mary zakończona ! Wkracza wola, która zależy od nas :) Wszystko jest w porządku ! Odpowiedz Link Zgłoś
thor_tr Re: Olsztyn jest piękny cz. XXX.. 04.10.03, 21:08 Gość portalu: rita napisał(a): > Akcja czary mary zakończona ! > Wkracza wola, która zależy od nas :) > Wszystko jest w porządku ! Cieszy mnie to.Niech się Nas jesienna depresja nie trzyma:-)))) Wszystko jest w porządku:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny cz. XXX.. IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 04.10.03, 21:14 teraz ty rób - czary mary , może wyjdzie czrnyadam z jasności ;-))))))))) aha Inka śle pozdrowienia dla Andulki :) Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: Olsztyn jest piękny cz. XXX.. 05.10.03, 20:11 Inka robi niespodziankę, jak to kobieta, i już sama pozdrawia:) Wszystkim chorym, z bolącym zębem i w depresji ściskam bardzo serdecznie. Co to "duchów" - zawsze będę powtarzać, możemy wymagać jedynie od siebie. Bożesz, jak ja w ten deszczowy wieczór tęsknię za Olsztynem! Ściskam melancholijnie - inka Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Olsztyn jest piękny cz. XXX.. 05.10.03, 20:37 Ojcem tego wątku jest czarnyadam, ale Wielką Matką jest oczywiście Rita. I dlatego Rita przypominam Ci. Czeka część XXXI . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny cz. XXX.. IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 05.10.03, 20:43 tego nie można robić to byłby rozwód, a Olsztyn nie może być targany miedzy ojcem a matką. Wprawdzie historia Olsztyna też była targana, może zrobimy plebiscyt ?;-)))))))))))))))) jak w roku 19.. Czekamy na czarnegoadama , w poniedziałek będzie :) pozdrawiam cie bpkw - już w domu ? Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Olsztyn jest piękny cz. XXX.. 05.10.03, 23:10 Ale Wasze dziecko jest i tak piękne. Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Olsztyn jest piękny cz. XXX.. 05.10.03, 23:20 oso1 napisał: > Ale Wasze dziecko jest i tak piękne. ..., ale niedopieszczone. Wredni rodzice... . Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: Olsztyn jest piękny cz. XXX.. 06.10.03, 08:13 Zamiast krytykować sam byś dopieścił:) Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Olsztyn jest piękny cz. XXX.. 06.10.03, 18:13 inka28 napisała: > Zamiast krytykować sam byś dopieścił:) ...??????????. Odpowiedz Link Zgłoś
being28 Re: Olsztyn jest piękny cz. XXX.. 06.10.03, 20:00 Zalozcie juz nowy watek. Kto jeszcze nie zakladal? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny cz. XXX.. IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 06.10.03, 20:51 ja jeszcze nie zakładałam i uwaga bomba bedzie- może wybuchnąć - z drogi !!!! Odpowiedz Link Zgłoś