Gość: ja IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.03, 21:57 - Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Szef NFZ nie żyje IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.03, 22:00 Więcej www1.gazeta.pl/wyborcza/1,34513,1706326.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Szef NFZ nie żyje IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 04.10.03, 22:11 podali w wiadomościach - co sie u was dzieje ?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: huj Re: Szef NFZ nie żyje IP: 212.182.123.* 05.10.03, 03:30 Miler sperdalaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thedge Re: Szef NFZ nie żyje IP: *.ols.vectranet.pl 05.10.03, 07:18 uuuu.. niedobrze.., a nasz "kochany" premier obiecal ze wejdziemy na: "sciezke szybkiego rozwoju" ;-) Widac "sciezka" wymaga ofiar :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przeciwnik wyborczej wyborcza zaszczuła człowieka! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.03, 07:48 macie co chcieliście? Pismaki pos...ne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość2 Re: Szef NFZ nie żyje IP: 80.51.57.* 05.10.03, 09:47 Trudno dać komentarz do śmierci. Dwa jednak wnioski można wyciągnąć. Po pierwsze, jeśli M.Tokarczyk był chory i z tych powodów strzelił sobie w głowę, to potwierdził znaną już tezę, że u nas lepiej umrzeć niż się leczyć. Może więc w tym biednym kraju zalegalizować eutanazję – nie każdy chory jest przecież myśliwym. Po drugie, jeśli jego śmierć jest skutkiem zawirowań na górze, to znaczy, że „padają” niewłaściwi ludzie. Jak to w polityce bywa… A Irenka ma się dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koant Re: Szef NFZ nie żyje IP: *.stawiguda.sdi.tpnet.pl 05.10.03, 10:17 Może nie róbmy sobie j.. ze śmierci człowieka. Na tyle na ile Go poznałem był OK. Mam nadzieję, że szybko zostaną wyjaśnione przyczyny tej strasznej sprawy. A jeżeli przyczyna leży na "górze" to ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Re: Szef NFZ nie żyje IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 06.10.03, 21:09 Nie wszystko jest polityka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ucho gumowe Re: Szef NFZ nie żyje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.03, 22:46 Wiem, że ostatnią osobą z jaką rozmawiał M.Tokaczyk był sam Miller !!!!!!!!!!!!! Nieprawdą jest to, że choroba przyczyniła się do jego śmierci. W tym stadzie trzeba być bydlakiem i złodziejem a do takich M.T nie zaliczał się. Ster władzy okradł całe społeczeństwo w " majestacie prawa " tego złodziejskiego ustawionego przez arcy ZŁODZIEJI Z SLD i AWS !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Re: Szef NFZ nie żyje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.03, 22:51 Lecz sie chlopie, moze nie jest za pozno. Odpowiedz Link Zgłoś