Dodaj do ulubionych

Olsztyn jest piękny cz. XXXI

IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 06.10.03, 21:17
Olsztynie , ty domie szlachetny
Wywież chorągiew swą
Każ jej na wietrze wiać
Olsztyn musi wiecznie trwać

Pamiętacie taki mit: dwie matki spierały się o dziecko, poszły z problemem do
króla. I co król na to ? - rozkazał dziecko przepołowić na pół i oddać matkom.
Olsztynowi Pięknemu to nie grozi, Olsztyn jest wszystkich i dla wszystkich,
nasze oczko w głowie, nasza maskotka forumowska, nasz talizman na dobre i złe
dni.
Nie ważne kto jest włascicielem, najważniejsze, że Olsztyn był, jest i będzie
piękny dzięki forumowiczom, którzy go tak stworzyli i zadbali o niego
zgadzając się z czarnymadamem, że Olsztyn jest piekny.
Mamy niespodziankę w Olsztynie - www.topexpert.pl/cam.html
i duzy format: kamerę internetową i wszyscy tęskniący za naszym miastem mogą
zaglądać na żywo i tęsnić też na żywo wylewając na nasz wątek łzy. W razie
czego Angela z eNki pocieszy i poda lekarstwo ;)
Przed nami też wybór Potwora jezora Krzywego 2003 , jest faworyt ,
potrzebujemy tylko zatwierdzenia.
Częśc XXXI Olsztyna Pięknego otwarta :)
powodzenia Olsztynie :)
uuuuuuuuuuuuuu :(
Co się dzieje Olsztynie , czemu płaczesz ?
- A czy wstąpią tu ci , ktorzy zaglądają do nas ?
Zobaczysz wstapią, napewno wstapią, zawsze trzeba mieć nadzieję :)
Trzymaj sie czarnyadamie - może nie padniesz ze smiechu :-)))))))))))

Obserwuj wątek
    • thor_tr Re: Olsztyn jest piękny cz. XXXI 06.10.03, 21:23
      Rzeczywiście booombowe wejście:-)
    • Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny cz. XXXI IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 06.10.03, 21:24
      i co widać, zaparkowane auta w strefie zakazu - buch mandat ;)
      • andulka7 Re: Olsztyn jest piękny cz. XXXI 06.10.03, 21:27
        Ja wstąpię, ja, ja !!!
        • being28 Re: Olsztyn jest piękny cz. XXXI 06.10.03, 21:28
          Nie wiem o co chodzi, ale jestem na tak!!!
        • being28 Re: Olsztyn jest piękny cz. XXXI 06.10.03, 21:28
          Nie wiem o co chodzi, ale jestem na tak!!!
          • Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny cz. XXXI IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 06.10.03, 21:40
            Dzięki , że jesteście, myslę , ze i porannej zmianie się spodoba ?
            Teraz przystępujemy do wyboru Potwora Jeziora 2003
            Czy może być nim Piekny Zbyś ?
            Kto jest za - musi powiedzieć dlaczego ?
            • thor_tr Re: Olsztyn jest piękny cz. XXXI 06.10.03, 21:42
              Za.Znajomość jezior.
              • Gość: rita Re: Potwór Roku 2003 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 06.10.03, 21:46
                Ja jest za , za mieszanie wody w jeziorze :-)dzięki czemu thor_tr nie zachorował
                na glony ;-)
                • Gość: rita Re: Potwór Roku 2003 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 06.10.03, 21:57
                  Coś się dzieje pod Bramą , są jakieś kłopoty z samochodami, może włamanie ?
                  dobrze, że pilnujemy te auta :)
                  • Gość: sud Re: Potwór Roku 2003 IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 06.10.03, 22:00
                    Czyżby Policja czytała i pojechała mandaty wręczyć?
                    • Gość: rita Re: Potwór Roku 2003 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 06.10.03, 22:04
                      z tego wniosek, że jestem kapusiem - oj, niedobrze, że śledzę tą kamerę
                      sud - bardzo ci dziekuję za naukę : jak przenosic strony, bardzo to mi sie
                      przydało.
                      Czy mógłbys jeszcze raz wsadzić swoją stronkę - coś z niej potrzebuję, a już
                      dawno nie była w Olsztynie (napisz w temacie strona, żeby sie odznaczała i
                      łatwo można było znależć
                      rozumię cię z tymi zdjęciami , sama mam ich stos do skanowania i nie mam czasu
                      • thor_tr Re: Potwór Roku 2003 06.10.03, 22:07
                        Jest radiowóz policji i straży miejskiej.
                        • thor_tr Re: Potwór Roku 2003 06.10.03, 22:12
                          Jest jeszcze forum WiM:
                          www1.gazeta.pl/forum/790620,30353,790602.html?f=14824
                          Rito czy przy nowym komputerze możesz tam wejść?
                        • Gość: rita Re: Potwór Roku 2003 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 06.10.03, 22:12
                          czy już mam uciekać od komputera - ale dostanę manto ;-))))
                          proszę tylko bez mandatów- ludzie coraz mniej pieniędzy mają, wystarczy
                          pouczenie - proszę :)))
                      • Gość: sud Re: Strona dla Rity IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 06.10.03, 22:12
                        Pewnie przyuważyli z kamery na Ratuszu i przyjechali.
                        Strona :
                        www.moje-fotografie.olsztyn.pl/
                        • Gość: rita Re Olsztyn jest piękny IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 06.10.03, 22:15
                          dzięki za stronę
                          pewnie nie mogą sobie dać rady, będzie awantura - mogli by dać także mikrofony,
                          tak to jest niemy film ;)
                          • Gość: rita Re: Re Olsztyn jest piękny IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 06.10.03, 22:18
                            Ale Targ Rybny pusty, nie można by dać kamerę na dworcu ?
                            • being28 Re: Re Olsztyn jest piękny 06.10.03, 22:21
                              Ogladam topexpert i caly czas tam stoi Lublin SM. Nasuwa mi sie haslo:"Wrog
                              nie spi, czuwaj!!!"
                              • Gość: rita Re: Re Olsztyn jest piękny IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 06.10.03, 22:24
                                co chwile przychodzą nowi widzowie, musi być cieżka sprawa jak już tyle to trwa
                                • Gość: rita Re: Wybór Potwora Jezior IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 06.10.03, 23:02
                                  Zbyszek , przygotuj sie na dekorację, jeśli tylko ranna zmian sie zgadza ,
                                  zostajesz POTWOREM JEZIORA KRZYWEGO 2003 - przyjmujesz ?
                                  Pozdrawiam poranną zmianę i życze milego olsztyńskiego dnia.
                                  Brakuje was i myslę , ze dołączycie do zabawy.
                                  A kierowców z pod Wysokiej Bramy w godz.21-23 przepraszam
                                  • zbyszek07 Re: Wybór Potwora Jezior 07.10.03, 10:00
                                    Niewatpliwie "Piekny Zbys",
                                    watpliwie pieknym POTWOREM ???
                                    A jesli nawet uroda nie grzeszy,
                                    to czy tylko uroda mozna grzeszyc ???
                                    Co na to powiedza rybki?
                                    -i inne znaki zodiaku,
                                    (ja jestem rak i chodze.... jak lubie!)
                                    :-)

• lecart Re: Wybór Potwora Jezior 07.10.03, 10:54
                                      Ja jstem rybką i stwierdzam iz jezioro jest moje ! :P :))
                                      • inka28 Re: Wybór Potwora Jezior 07.10.03, 15:41
                                        Zbyszek, tylko Ty... tym bardziej, że tak ładnie uwieczniony na zdjęciach:)
                                        Rita, jestem i bardzo jest tu przyjemnie:)
                                        • thor_tr Re: Wybór Potwora Jezior 07.10.03, 18:47
                                          No to wybór został dokonany.
                                          Zbyszek zdobywa ten zaszczytny tytuł.
                                          Na cześć Zbyszka hip hip huraaa...:-)
                                          Widzę,że nie jestem tutaj jedynym wodnym znakiem,bom też jest rakiem:-)
                                          • Gość: rita Re: Wybór Potwora Jezior IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 07.10.03, 21:08
                                            Mamy już Pięknego Potwora Jeziora Krzywego na rok 2003, dzięki zbyszek i żeby
                                            ci nie było smutno i można by było wybrać dalszych potworów mianuję się
                                            Partyzantką Olsztyna na 2003 rok.
                                            Rozdanie nagród przewiduje Mikołaj 2003, oczywiście w eNce. Zostaje nam wybór
                                            Potwora Olsztyna 2003 - mam propozycję, ale aż sie boję, czy wy też o tym
                                            myślicie co ja ? Czy zgłaszaja sie jeszcze inne potwory ?
                                            Czy za dużo bym chciała, gdyby ktoś z forum podjechał o 22.00 pod Bramę i
                                            zaparkował swój samochód, a my będziemy świadkami wręcznia mandatu ;-))))))))
                                            Może nawet składkę zrobimy na ten mandat ;-)))))
                                            Kto będzie odważny ? kto jeżdzi samochodem ? może : bpkw, oso,zbyszek, being,
                                            rodzice thor_tr, lustro, lecart, koza, BleBle, giga, sola,sud, Hakenbu, Ed,
                                            Pioter, Angela, hehehe, a może czarnyadam - no kto ?????;)))
                                            Kto bukietem kwiatów pomacha do kamery o 22.00 , może być parę gałązek z
                                            drzewa - czy znajdziemy Olsztyniaka 2003 ? ;-))))))))
                                            fantazja , czysta fantazja - ale jakie to piękne ! Olsztyn jest piekny !
                                            fajny ten Olsztyn i fajna kamera :)
                                            Zasiądziemy przed komputerami i będziemy się cieszyć i radować z nowoczesnej
                                            techniki multimedialnej :)
                                            • Gość: rita Re: Wybór Potwora Jezior IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 07.10.03, 21:51
                                              Uwaga , są samochody, bedzie zabawa ;)obserwuję kamerę
                                              • Gość: rita Re: Wybór Potwora Jezior IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 07.10.03, 22:11
                                                czerwony samochód odjechał - szkoda, był obserwowany :)
                                                • being28 Re: Wybór Potwora Jezior 07.10.03, 22:34
                                                  Nic ciekawego narazie obok Wysokiej Bramy nic nie ma.
                                                  • zbyszek07 Re: Wybór Potwora Jezior 08.10.03, 07:06
                                                    No tak z Poznania i kamery nie widac!!!
                                                    Wysoka Brama zaczela zrzucac biala sukienke.
                                                    Od strony ratusza jest rozneglizowana,
                                                    ze tak powiem gorna czesc tulowia!!!
                                                    Na rusztowaniu siedza strasznie czarne ptaki,
                                                    i patrza co by tu swiezego obs....
                                                    Pozdrawiam z mokrego, Pieknego Olsztyna.
                                                  • thor_tr Re: Wybór Potwora Jezior 08.10.03, 09:05
                                                    Również witam pięknie.
                                                  • inka28 Re: Wybór Potwora Jezior 08.10.03, 17:25
                                                    Holender, a u mnie się strona z kamerą nie otwiera:(
                                                  • mika_1 Re: Wybór Potwora Jezior 08.10.03, 18:07
                                                    U mnie tez nie:( Tylko ciemnosc widac...
                                                  • Gość: rita Re: Zbyszek Potworem Jeziora 2003- gratulacje IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 08.10.03, 21:15
                                                    Słuchajcie , jak nie widzicie , kiedy widać Olsztyn nocny, oświetlony ,
                                                    spokojny, bez samochodów, pewnie sie juz boją, choć dużo ludzi się kręci.
                                                    O 22.00 zaglądne czy nie ma kogoś znajomego ;-)))))))
                                                    Wysoka Brama jeszcze w opakowaniu.
                                                    A gdzie Lustro ?
                                                  • being28 Re: Zbyszek Potworem Jeziora 2003- gratulacje 08.10.03, 21:17
                                                    Ja caly czas w Poznaniu, ale w listopadzie troche czasu poswietuje i pokaze
                                                    sie przed kamera...
                                                  • thor_tr Re: Zbyszek Potworem Jeziora 2003- gratulacje 08.10.03, 21:26
                                                    Wysoka brama jest powiedzmy topless;-)
                                                    Od strony Starego Miasta odsłoniła górę.
                                                  • Gość: rita Re: Zbyszek Potworem Jeziora 2003- gratulacje IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 08.10.03, 21:49
                                                    Może we Wszystkich Świetych pod Wysoką Bramą zaświecicie znicz , taki duży
                                                    byśmy go ujrzeli jako hołd zmarłym - to by bylo szaleństwo, ale ja która nie
                                                    mogę przyjechać do Olsztyna i inni , myslę , że bylibysmy usatysfajcjonowani.
                                                    Chyba mam głupi pomysł, ale jak nic nie wyjdzie z tego to nie będę zła, ja
                                                    chyba jestem wariatką myśląc o takim pomyśle - przepraszam
                                                  • thor_tr Re: Zbyszek Potworem Jeziora 2003- gratulacje 08.10.03, 21:56
                                                    Ale pod Bramą nie ma samochodów.Wszyscy kierowcy się boją,że ktoś ich w kamerze
                                                    zobaczy;-)
                                                  • Gość: rita Re: Zbyszek Potworem Jeziora 2003- gratulacje IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 08.10.03, 22:06
                                                    właśnie, a ponoć Komendant Straży Miejskiej mysli od zwolnienia z mandatów tych
                                                    co podjadą pod Bramę o 22.00 - co ty na to ? Wiesz coś o tym ?
                                                  • thor_tr Re: Zbyszek Potworem Jeziora 2003- gratulacje 08.10.03, 22:13
                                                    O niczym takim nie wiem.Tam chyba można stawiać.W dzień tam auta stały.
                                                  • Gość: rita Re: Zbyszek Potworem Jeziora 2003- gratulacje IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 08.10.03, 23:05
                                                    I ja pozdrawiam całą poranną zmianę i pytam sie czy w zimę nasza Wysoka Brama
                                                    nie zmarznie ? Zaczynają się w olsztynie pewnie nieciekawe chłodne i zimne
                                                    czasy.
                                                    Czy będą imprezki gdzieś wewnątrz budynków, a Starówka zwija parasole ???
                                                  • andulka7 Re: Zbyszek Potworem Jeziora 2003- gratulacje 08.10.03, 23:14
                                                    Gość portalu: rita napisał(a):

> A gdzie Lustro ?

Lustro ma zepsutego Interneta.
                                                  • zbyszek07 Re: Olsztyn jest piekny XXXI 09.10.03, 07:25
                                                    Olsztyn jest piekny,
                                                    az przykro ze w nim takie potwory jak zbyszek mieszkaja!!
                                                    Jesli potworow bedzie wiecej to i uroda miasta moze na tym stracic,
                                                    chyba ze podejdziemy do tego tematu:
                                                    -piekne inaczej, jest piekne.
                                                    Pomysl ze zniczem pod Wysoka Brama 01,11 kupuje,
                                                    jesli bede na miejscu to po 20,00 ... wszystko mozliwe.
                                                    .... Potwory wychodza noca !!!!
                                                  • lustroo Re: Olsztyn jest piekny XXXI 09.10.03, 09:15
                                                    Buuu wlazłam na chwilkę, mam zepsuty internet, piszę od kogoś. Paść można , nie
                                                    wiem co się dzieje :0(
                                                  • thor_tr Re: Olsztyn jest piekny XXXI 09.10.03, 10:37
                                                    Witam.
                                                    Lustroo znam ten ból;-)
                                                    Na szczęście Multimedia działa już jak trzeba i mogę normalnie korzystać z netu.
                                                  • lecart Re: Olsztyn jest piekny XXXI 09.10.03, 19:00
                                                    Jezeli chodzi o mnie to nie wytrzymam dnia bez netu :) Jestem uzalezniony !!!
                                                  • Gość: rita Re: Olsztyn jest piekny XXXI IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 09.10.03, 21:26
                                                    a mnie chyba odcieli od podglądu kamery - nie wchodzi
                                                  • Gość: rita Re: Olsztyn jest piekny XXXI IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 09.10.03, 22:17
                                                    Kamera dzisiaj nie działa, a o 22.00 byłam umówiona z Olsztynem i nici z randki.
                                                    Trudno wpadnę jutro !
                                                    Potworze Jeziora Krzywego - nie płacz i nie załamuj się, to jest wybór na rok,
                                                    wszystko przetrzymasz, a szczególnie nagrodę po którj możesz leżeć.
                                                    Przez kozę podam paczkę do eNki i mozecie fetować wybór :)))))))
                                                    Dobrze, że mnie nie ma w Olsztynie , myslę że dziś kamera oberwałaby
                                                    kamieniem , a cel mam dobry.
                                                    Co tam słychać jeszcze w Olsztynie, a parasolki już poskładne przy kawiarniach ?
                                                    Jutro też zaczynacie weekend - więc miłego wypoczynku wam życzę
                                                    Pozdrówcie Angelę
                                                    Inka jest pod opieką Krakowa i zdradzę wam tajemnicę, że nosi numer buta 38.
                                                    Chłopaki - czy będziecie przy rozbieraniu tej Wysokiej Bramy z sukienki ?
                                                    Aha - czy było jakieś pożegnanie z jeziorami, jakieś płaczne szantowanie ?

• lustroo Re: Olsztyn jest piekny XXXI 10.10.03, 07:16
                                                    Coś padło i z internetu nici, mogę czasem grzecznościowo nadawać. Rowerowałam
                                                    wiele razy i byłam na grzybach. dziś miałam straszny sen, jak się spotkamy to
                                                    Wam opowiem. Właściwie nie wiem czy dzis ktoś bedzie w eNce czy nie , Andulka
                                                    nie przyjedzie. Czy ktos się wybiera?
                                                  • andulka7 Re: Olsztyn jest piekny XXXI 10.10.03, 09:31
                                                    Nie tylko nie przyjedzie, ale sama sie też przeziębiła, mam stan podgorączkowy
                                                    i gardło mnie boli i głowa:(
                                                  • being28 Re: Olsztyn jest piekny XXXI 10.10.03, 09:45
                                                    Czyli poziom wiedzy i inteligencji olsztynskich urzednikow nie zwiekszy o
                                                    polowe:)))

Ja tez nie przyjade.
                                                  • zbyszek07 Re: Olsztyn jest piekny XXXI 10.10.03, 14:49
                                                    Ja zajze na male co nie co ok 18,00
                                                    Angela bedzie od 17,00.
                                                    Trzeba rozwiac te jesienne smuteczki.
                                                    Moze po przyjsciu przejze sie w lustrze?
                                                    podobno ma byc.

- kiedy koza ma byc w Olsztynie?
                                                    dzis????

U mnie kamera wchodzi.
                                                    -ale trzeba zajzec na Starowke w realu,
                                                    moze dzis?
                                                    .... zajze Wysokiej pod sukienke!!!

Andulka- badz dzielna, nie daj sie chorubskom,

Szantowanie (placzliwe!?!?) 18,11. 24,11.
                                                    - ja tam plakac nie bede!
                                                    a poskakac, popiwkowac, pospiewac !... chetnie
                                                    Pozdrowka z Pieknego!

• Gość: rita Re: Olsztyn jest piekny XXXI IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 10.10.03, 21:36
                                                    Zacznę od tego, że kamera tętni życiem jak i coś się dzieje, nawet były
                                                    samochody, lubię jak są samochody to oznacza, że Olsztyn żyje i ludzi widzę.
                                                    Ruch jest wskazany, oznacza zdrowie i to patrzenie nie jest monotonne.
                                                    Koza powinien być po 9 listopada i dostarczyć. Zawsze to będzie milej w
                                                    jesienne dni spotkać się i porozrabiać.
                                                    Pod sukienkę Wysokiej można zaglądnąć i sprawdzić czy jest głaz zabytkowy.
                                                  • being28 Re: Olsztyn jest piekny XXXI 10.10.03, 21:38
                                                    Ciekawe kiedy pojowi sie samochod SM:))) I oczywiscie ofiary.
                                                  • thor_tr Re: Olsztyn jest piekny XXXI 10.10.03, 22:03
                                                    Zbyszek miał jeszcze spojrzeć na Wysoką Bramę tego wieczoru.
                                                    Brama jest więc na oku:-)
                                                  • Gość: rita Re: Olsztyn jest piekny XXXI IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 10.10.03, 22:07
                                                    ledwo podjechał smochodzik , a już Policja jest - to chyba specjalna pułapka
                                                  • Gość: rita Re: Olsztyn jest piekny XXXI IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 10.10.03, 22:10
                                                    to sie nazywa pokazowa akcja :)dobrzy są pod Wielką Bramą , pilnują porządku !
                                                  • Gość: rita Re: Olsztyn jest piekny XXXI IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 11.10.03, 21:06
                                                    Sobota 21.00 Olsztyn spokojny, chyba wszyscy bawią w domach
                                                    miłej niedzieli Olsztynie
                                                  • thor_tr Re: Olsztyn jest piekny XXXI 11.10.03, 21:16
                                                    Brzydko jest.Co chwilę pada.
                                                    Dobrze miać ciepły domek,miły domek:)
                                                  • Gość: rita Re: Olsztyn jest piekny XXXI IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 11.10.03, 21:33
                                                    i thor_tr i dziewczynę dobrze mieć ;) - starasz się :)
                                                    jak tam bardzo jesteś skacowany po wczorajszym ?
                                                  • thor_tr Re: Olsztyn jest piekny XXXI 11.10.03, 21:37
                                                    Skacowany?Nie,nie.Po chorobie gardziołka piłem tylko herbatę.Zapewniam,że 0%;)
                                                    Polecam w eNce herbatę o smaku mango.
                                                  • Gość: rita Re: Olsztyn jest piekny XXXI IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 11.10.03, 21:51
                                                    dostałam ją razem z kubkiem - też smakowała
                                                    zaraz wchodze do Olsztyna - jak myślisz będzie autko ?
                                                    może jakiś hazart ?
                                                  • thor_tr Re: Olsztyn jest piekny XXXI 11.10.03, 21:53
                                                    Ok.Bez podglądania mówię,że nie ma auta.
                                                  • being28 Re: Olsztyn jest piekny XXXI 11.10.03, 21:54
                                                    Jeden frajer juz stoi:)
                                                  • thor_tr Re: Olsztyn jest piekny XXXI 11.10.03, 21:56
                                                    Taa.Polonezem.
                                                  • Gość: rita Re: Olsztyn jest piekny XXXI IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 11.10.03, 22:02
                                                    auto stało na moment i szybko uciekło
                                                    ale skąd tak ludzie kupą wracają - pewnie z kina, tak ?
                                                  • being28 Re: Olsztyn jest piekny XXXI 11.10.03, 22:05
                                                    W kinie graja filmy sprzed 10 miesiecy. Ludzie wracaja do domow bo zaraz
                                                    autobusy przestana jezdzic:)
                                                  • Gość: rita Re: Olsztyn jest piekny XXXI IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 11.10.03, 22:10
                                                    to może z teatru ? nigdy o tej porze tak tłumie nie szli ludzie
                                                    coś w Olsztynie musiało być i się skończyć ?
                                                  • thor_tr Re: Olsztyn jest piekny XXXI 11.10.03, 22:15
                                                    Jak to co.Akurat przestało padać i wyszli spod sukienki WB.
                                                    Dobrej nocki.
                                                  • Gość: rita Re: Olsztyn jest piekny XXXI IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 12.10.03, 21:32
                                                    to jednak na coś sie ta sukienka WB przydała ;)
                                                    a teraz kamera wchodzi na połowę strony i oglądam tylko szczyt Bramy
                                                    jak spędziliście niedzielę ?
                                                  • being28 Re: Olsztyn jest piekny XXXI 12.10.03, 21:37
                                                    Ja sie wylezalem, ogladalem rybki w akwarium i przygotowujemy sie do wymiany
                                                    okien w mieszkaniu-mieszkanie oczywiscie studenckie, biedny student kupil
                                                    chate i teraz remontuje (ale to nie ja).
                                                  • Gość: rita Re: Olsztyn jest piekny XXXI IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 12.10.03, 21:45
                                                    no tak , rybkom będzie cieplej. Czy rybki mają swoje imiona i czy odróżniasz
                                                    dziewczynki od chłopców ? Swatasz je jakoś i co bierzesz pod uwagę -
                                                    inteligencje czy urodę rybek ?
                                                  • being28 Re: Olsztyn jest piekny XXXI 12.10.03, 21:50
                                                    Rybki sa takie, ze sie nie lubia i po kazdej nocy maja mniej pletw:)
                                                    Zamiast rozmnazac sie scigaja sie i nie wiem co z tego wyjdzie...

Slyszalem o winie, mam nadzieje, ze cos dla mnie zostanie.
                                                  • Gość: rita Re: Olsztyn jest piekny XXXI IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 12.10.03, 21:57
                                                    wiesz co, za co nie lubię żzycia - za to , że nie mogę robić co chcę. I ty się
                                                    zastanów czy chcesz mieć życie więzienie czy ułozyć sobie po swojemu.
                                                    Jedno wiem , że człowiek , który nie siedzi na interencie nie zrozumie
                                                    człowieka siedzącego na interenecie i tu zaczynają sie komplikacje małżeńskie -
                                                    prosze cię zastanów sie nad tą myślą - za czym zaplanujecie sobie z thor_em i
                                                    lecartem przyszłość.
                                                  • being28 Re: Olsztyn jest piekny XXXI 12.10.03, 22:00
                                                    Mama? Bedzie dobrze, Andrzej Lepper wygra wybory, zabierze z rezerw i funduszy
                                                    i bedzie dobrze. Wszyscy uciekna jako uchodzcy za granice...
                                                  • Gość: rita Re: Olsztyn jest piekny XXXI IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 12.10.03, 22:35
                                                    czyli zrozumiałeś przekazanie , a teraz powstanie burza mózgów i Olsztyn Piękny
                                                    cię uleczy . Natchnie cię też Wysoka Brama, ona wszystko przetrwa i doradzi.
                                                    Witamy Olsztyn Piękny poranny- bywajcie w poniedziałek
                                                  • Gość: sud Re: Olsztyn jest piekny XXXI IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 12.10.03, 22:59
                                                    A dziś był piękny dzień i deszczowy, i słoneczny. Aż żałowałem chodząc po
                                                    Starym Mieście, że aparatu nie mam przy sobie. A zanim wszedłem do domu to 2
                                                    tęcze widziałem.
                                                    Ale za to, nie po raz pierwszy, widziałem na spacerze Czesława Jerzego M. z
                                                    rodziną. Czy w innych miastach Prezydenci sobie chodzą na spacery?
                                                  • andulka7 Re: Olsztyn jest piekny XXXI 12.10.03, 23:25
                                                    I pomyśleć, że gdyby udał mi sie urlop, też bym spacerowała dziś po Olsztynie.
                                                    A tak to siedzę w domu w Wawie i buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...
                                                    :(((
                                                  • lustroo Re: Olsztyn jest piekny XXXI 13.10.03, 07:28
                                                    Hej, spotkanie było bardzo udane i Andulka dzwoniła do eNki i pogadała z
                                                    nami :))). szkoda tylko, ze tak mało nas było ...
                                                  • inka28 Re: Olsztyn jest piekny XXXI 13.10.03, 09:37
                                                    Ja na razie tylko na chwileczkę, potem pędze na wykład i ok. 12 znów się
                                                    zjawie, oficjalnie sie zapowiadam:)))
                                                    Ech, eNka, Olsztyn, w takie ponure poniedziałkowe dni tęsknie za tym jakoś
                                                    bardziej. Alez bym sobie w Waszym towarzystwie grzańca wypiła!
                                                    A tak to mam w domku Sofię, dostałam od Rity, ale dzięki beingowi,
                                                    skomplikowana hisoria... Chciałam jedynie zawiadomić, że wino chłodzi się na
                                                    parapecie, bo mam cholernie nieszczelne okna, także being jak będziesz się
                                                    jeszcze chciał pobawić oknami to zapraszam:)
                                                    A propos rozważań Rity nt. Inernetu a "pożycia". Nie wyobrażam sobie, żebym
                                                    mogła komuś tego zabronić. Ale sobie też nie pozwolę na takie zakazy:)
                                                    Zbysek, czy to prawda, ze Ty się do mojego kaktusa przytulasz???
                                                  • zbyszek07 Re: Olsztyn jest piekny XXXI 13.10.03, 09:57
                                                    Inka- alez oczywiscie!
                                                    gdzie indziej znajde takie zlosliwe igielki!!

Pomachalismy wam w piatek pod Wysoka Brama ok 20,00
                                                    Widzieliscie?
                                                  • thor_tr Re: Olsztyn jest piekny XXXI 13.10.03, 10:41
                                                    Witam pięknie.
                                                    Dzisiaj przed 8 na niebie była fantastyczna tęcza:-)
                                                  • inka28 Re: Olsztyn jest piekny XXXI 13.10.03, 11:50
                                                    A witam panów serdecznie. To może ja schowam z okazji takiego spotkania
                                                    igiełki?
                                                  • zbyszek07 Re: Olsztyn jest piekny XXXI 13.10.03, 12:45
                                                    Inka
                                                    Propozycja, czy obietnica??
                                                    i tak nie wierze...
                                                    te kobiety....
                                                    W sobote bylem na weselu...
                                                    kolejny straceniec...
                                                    ... te kobiety...
                                                  • inka28 Re: Olsztyn jest piekny XXXI 13.10.03, 12:48
                                                    zbyszek07 napisał:

> Inka
                                                    > Propozycja, czy obietnica??
                                                    > i tak nie wierze...
                                                    > te kobiety....
                                                    > :-)

nie powiem bo kobieta... :)

> W sobote bylem na weselu...
                                                    > kolejny straceniec...
                                                    > ... te kobiety...
                                                    > :-)

kolejny straceniec? a ona to co??? :)
                                                  • zbyszek07 Re: Olsztyn jest piekny XXXI 13.10.03, 12:58
                                                    ;-)
                                                  • Gość: rita Re: Olsztyn jest piekny XXXI IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 13.10.03, 21:26
                                                    Witajcie - nie oglądałam cię zbyszek w piątek o 20.00 - jestem jeszcze w pracy .
                                                    Do dyspozycji tylko mam sobotę lub niedzielę
                                                    robię urlop, nie wiem do kiedy - jak ktoś osiągnie seteczkę - zakłada wątek
                                                    pozdrowienia
                                                  • Gość: sud Re: Olsztyn jest piekny XXXI IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 13.10.03, 22:19
                                                    Co się odwlecze, to nie uciecze.
                                                    Wczoraj załowałem, że nie mogłem zdjęcia podwójnej tęczy zrobić. A dziś proszę
                                                    bardzo. Z samego rana przyroda uraczyła nas kolejną podwójną tęczą.
                                                    www.moje-fotografie.olsztyn.pl/index.php?idd=17&ido=129
                                                    Poza tęczą dodałem jeszcze mnóstwo starszych zdjęć, jak również takich, które
                                                    powolutku się zbierały, żeby zaistnieć. Zapraszam do odglądania. Kolor czerwony
                                                    wskazuje nowości.
                                                    Miniaturki zdjęć już są. Powiększenia się właśnie przesyłają.
                                                  • being28 Re: Olsztyn jest piekny XXXI 13.10.03, 22:23
                                                    Wow!!! Niezle. Jestem na TAK...
                                                  • thor_tr Re: Olsztyn jest piekny XXXI 14.10.03, 08:24
                                                    Witam z rana.
                                                    Wysoka Brama
                                                  • inka28 Re: Olsztyn jest piekny XXXI 14.10.03, 08:47
                                                    Co ja tu robię o tak wczesnej porze???
                                                    Spaććććććććććć...
                                                  • being28 Re: Olsztyn jest piekny XXXI 14.10.03, 09:19
                                                    Gdzie jest babie lato? I czemu nie wzialem kurtki zimowej!!! Zimno!!
                                                  • inka28 Re: Olsztyn jest piekny XXXI 14.10.03, 09:30
                                                    being, dbaj o siebie!!
                                                  • zbyszek07 Re: Olsztyn jest piekny XXXI 14.10.03, 11:00
                                                    Witam z rana!
                                                    Przy Lady pojawil sie tor kolejowy!!!
                                                    - kolejki elektrycznej TT.
                                                    To jakis symbol polaczenia?!
                                                    a moze sie gdzies wybiera....
                                                    a moze ktos przyjedzie PKP ?
                                                    ...dokad te tory prowadza?
                                                    (tor zakreca- nie jest prosty!)
                                                    ????
                                                    no i ten kaktus...
                                                    prawie jak palma w Warszawie!
                                                  • inka28 Re: Olsztyn jest piekny XXXI 14.10.03, 11:49
                                                    Kolejka? Na pewno łączy Olsztyn z Krakowem. Przez Warszawę i pokrętnie Poznań;)
                                                    Kaktus tworzy mikroklimat dla Lady!
                                                  • thor_tr Re: Olsztyn jest piekny XXXI 14.10.03, 19:25
                                                    Uff.I ja się w końcu do domu doczłapałem.
                                                  • being28 Re: Olsztyn jest piekny XXXI 14.10.03, 21:37
                                                    A u mnie za oknem ciemno. Czy ktos mnie slyszy?
                                                  • andulka7 Re: Olsztyn jest piekny XXXI 14.10.03, 22:00
                                                    Nie, ale Cie widzę :)
                                                  • being28 Re: Olsztyn jest piekny XXXI 14.10.03, 22:18
                                                    Kto zalozy nowy watek?
                                                  • andulka7 Re: Olsztyn jest piekny XXXI 14.10.03, 22:21
                                                    Pyton
                                                    ;)
                                                  • bpkw Re: Olsztyn jest piekny XXXI 14.10.03, 22:27
                                                    andulka7 napisała:

> Pyton

Raczej pytek, czyli czarnybeing
                                                  • being28 Re: Olsztyn jest piekny XXXI 14.10.03, 22:33
                                                    Musze obliczyc ile to bedzie "iksow" i paleczek.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka