sola28 09.10.03, 21:15 www.happytreefriends.com/watch_episodes/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rita Re: Bajki na dobranoc IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 09.10.03, 21:24 świetne sola - doskonałe - podję dalej, kto odbiera ? gratulacje sola :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Bajki na dobranoc IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 12.10.03, 20:26 Słuchajcie , może te bajki będziemy przerzucać dalej i powstanie taki łańcuszek przekazywania bajki jak głuchy telefon - pamiętacie tą dziecinną zabawę ? przekazuję te wesołe bajki z melodyjką dla gigi :) z pozdrowieniami giga - podaj dalej :)- ciekawe komu przekażesz ????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Bajki na dobranoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.03, 21:20 Dzięki, są super.Przekazuję Kozie.Myślę że spodobają Mu się.Pozdrawim:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Bajki - koza przekaż następnej osobie IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 12.10.03, 21:25 giga - dzięki co słychać, jak niedziela upłyneła ? znów poniedziałek jutro - zaczynamy od uśmiechu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Bajki - koza przekaż następnej osobie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.03, 21:28 Wczoraj trochę pobalowałam.Dzisiaj odpoczywam.Jutro mam wolny dzień,co za radość:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Bajki - koza przekaż następnej osobie IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 12.10.03, 21:34 pobalowałaś ! - na czym ten bal polegał ??? popiłaś ???????? - ale fajnie ;-))))))) zgaduję - zbliżają sie imieniny Jadwigi - tak ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re:balowałam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.03, 21:40 Takie spotkanko rodzinne na wyjeździe:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re:balowałam IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 12.10.03, 21:42 a jaki był alkohol - czuję sie znawcą i tym sie interesuję ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re:balowałam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.03, 21:45 Martini z jakąś czystą + dużo lodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re:balowałam IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 12.10.03, 21:50 Martini Bianco czy Rosso ? są to dobre wermuty - masz gust :) a mężczyżni pili to samo ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re:balowałam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.03, 21:55 Bianco,ten lubię najbardziej,panowie konkretnie.Nie gustują w mieszankach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re:balowałam IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 12.10.03, 22:04 piga, a powiedz jaki konkretny alkohol pili mężczyżni - wyborowa, luksusowa, Bols - jaki jest w Olsztynie modny ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re:balowałam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.03, 22:09 Nie jestem expertką,chyba był to" Kron"-jest taka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re:balowałam IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 12.10.03, 22:16 Kron - nie mam tego , słyszałam , że dobra wódka czekamy na kozę - masz jakieś hasło wywoławcze ? Stawiamy mu Martini - może wypije ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re:balowałam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.03, 22:25 Chyba nie odmówi:)Ale kończę o imprezce,wracamy do bajek na dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re:Koza , inni też czekają ;) IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 12.10.03, 22:28 giga - popatrz, nie chce koza Martini, może zwykłe piwo go zwabi ???? czekamy uparcie, komu przekaże bajeczkę ? Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: Bajki na dobranoc 13.10.03, 12:39 Martini Bianco, ostatnio mnie jeden taki kolega tym skusił, mmmm:) Rito, nieco winka od Ciebie dla beinga podpiłam, pyszne. Reszta czeka na właściciela zakorkowana leżąc na parapecie w moim pokoju, to jest akurat właściwa temperatura dla niego... (wina, nie beinga;)) Odpowiedz Link Zgłoś
sola28 Re: Bajki na dobranoc cz.II 13.10.03, 17:26 www.mondominishow.com Miłego odbioru :) Odpowiedz Link Zgłoś
sola28 Re: Bajki na dobranoc cz.III 13.10.03, 17:32 iwon.mondominishows.com/htf.html Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Bajki na dobranoc cz.III 14.10.03, 23:08 Był młody, który życie wstrzemięźliwie pędził; Był stary, który nigdy nie łajał, nie zrzędził; Był bogacz, który zbiorów potrzebnym udzielał; Był autor, co się z cudzej sławy rozweselał; Był celnik, który nie kradł; szewc, który nie pijał; Żołnierz, co się nie chwalił; łotr, co nie rozbijał; Był minister rzetelny, o sobie nie myślał; Był na koniec poeta, co nigdy nie zmyślał. - A cóż to jest za bajka? Wszystko to być może! - Prawda, jednakże ja to między bajki włożę. Ignaś Krasicki Odpowiedz Link Zgłoś
yuman Re: Bajki na dobranoc cz.III 17.10.03, 23:05 To już nie bajki to już rzeczywistość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trefl Re: Bajki na dobranoc cz.III IP: 80.51.57.* 26.10.03, 22:26 jutro będzie lepiej Odpowiedz Link Zgłoś