Gość: Ferdymand IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.03, 21:23 Kolejny raz za bzdurne decyzje Małkowskiego odpowiadają inni. A pani Misztal szykując się na dyrektorski stołek niech sprawdzi jakie warunki panują np. w domach dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lili Re: Dyrektor schroniska odwołany IP: 80.51.57.* 09.10.03, 22:08 no cóż radzę droge sądową panu Dyrektorowi, juz kilka spraw nasz prezydent miasta przegrał w Sądzie pracy za swoją głupotę. za czasów Czarneckiego jakoś to schronisko funkcjonowało.I to "w wielu wypadkach" zgodnie z prawem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pioter Re: Dyrektor schroniska odwołany IP: *.osd.vectranet.pl / 10.8.1.* 09.10.03, 23:13 Pani Misztal. a za co psy miałyby być extra odżywione i doglądane przez najlepszych weterynarzy? Bo jak na razie za psie pchły to chyba wymienionych rzeczy dostać nie mozna? Ile to mister Małkowski przekazuje na schronisko, ile wypada średnio posiadanych funduszy na jednego zwierzaka? A jakby było extra żarcie i extra opieka to głosyby się podniosły - bieda w regionie, a psy najedzone, lekarz codziennie .... Dajcie mi czlowieka, a ja znajde na niego paragraf! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ferdymand Małkowski, ile przegrałeś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.03, 11:29 Gość portalu: lili napisał(a): > no cóż radzę droge sądową panu Dyrektorowi, juz kilka spraw nasz prezydent > miasta przegrał w Sądzie pracy za swoją głupotę. A za wszystkie zapłacili podatnicy. Małkowski, ile kosztowały przegrane sprawy? Czy to nie jest zwykłe okradanie mieszkańców? Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Małkowski, ile przegrałeś? 10.10.03, 11:53 Jeśli tylko takie "argumenty" przemawiają za zwolnieniem dotychczasowego dyrektora schroniska to jestem pewien, że zostanie on przywrócony do pracy przez każdy sąd. Chyba, że Pan Małkowski ma jakiegoś asa w rękawie ?? Nicea, albo śmierć !!!. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ferdymand Co Małkowski ma w rękawie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.03, 18:41 bpkw napisał: > Małkowski ma jakiegoś asa w rękawie ?? > Z rękawów to mu tylko słoma wystaje. Odpowiedz Link Zgłoś