Gość: JM Re: Depilacja laserowa bikini IP: 96.31.65.* 10.12.09, 21:06 Depiluję się kremem depilującym, przeważnie Tanitą. Depiluję się wtedy kiedy czuję dyskomfort, nie umiem określić co ile dni. Mężczyźni lubią, kiedy kobieta jest zadbana i wolą chyba kiedy nadmiar włosów jest usuwany. Mojemu facetowi to nie przeszkadza, ale woli jak jestem wydepilowana, zwłaszcza podczas stosunku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Depilacja laserowa bikini IP: 85.17.146.* 17.12.09, 07:12 kobietki mają rację ja sobie golę i bardzo mi się podoba mojej pani też tym bardziej że teraz sobie zakupiłem stringi na allegro takie kelnerskie są bajeranckie pozdrawiam wszystki kobietki kochające łyse bile u swoich panów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: man Re: Depilacja laserowa bikini IP: 212.34.145.* 02.06.11, 20:58 też się wszędzie golę, bo to higieniczne i nie cuchnę wtedy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobromir Re: Depilacja laserowa bikini IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.10, 20:28 dezodorant + zapalniczka, najlepsze są proste sposoby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Depilacja laserowa bikini IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.10, 09:42 Do okolic bikini trzeba podchodzić bardzo delikatnie... może się nie wydawać, że ta skóra jest aż tak wrażliwa, ale jest. Stąd te wszystkie podrażnienia, stąd krostki... Trzeba golić ostrożnie, delikatnie i koniecznie stosować odpowiednie kremy do tych okolic, by wyeliminować podrażnienie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cjm Re: Depilacja laserowa bikini IP: 85.15.231.* 26.10.10, 02:36 jak będziesz golić pod włos, to ci się będą krosty robiły, a jak z włosem, to nie powinno być żadnych problemów, tylko że wtedy nie będziesz gładka, wręcz przeciwnie - niezła szczota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Re: Depilacja laserowa bikini IP: 216.105.89.* 24.07.10, 11:50 Uważam, że każdy facet powinien być owłosiony, bo inaczej to wcale nie jest męskie. Gładki facet wygląda jak jakaś ciota! Szczególnie rażą mnie wydepilowani księża. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pp Re: Depilacja laserowa bikini IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.10, 12:22 czy golenie pach to też objaw pedalarstwa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kook Re: Depilacja laserowa bikini IP: *.cpanellogin.net 31.07.10, 10:21 www.merkinworld.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aśka Re: Depilacja laserowa bikini IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.10, 13:03 gdzie robicie sobie depilacje brazylisjką i ile kosztuje? ja na razie działam na własną rękę i rowka mam gładziutkiego.. tyle, że szybko zarasta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zatorzanka Re: Depilacja laserowa bikini IP: *.play-internet.pl 23.04.11, 23:37 używam pasty cukrowej i robię to sama, a mianowicie depilację, trochę czasu zajmuje, ale mam święty spokój z szybkim odrostem i kłuciem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ad Re: Depilacja laserowa bikini IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.10, 08:56 www.depilacjaintymna.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AK Re: Depilacja laserowa bikini IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.10, 03:10 Gdy sięgnę pamięcią do drugiej połowy lat siedemdziesiątych, to przytoczyć mogę wiele przykładów z czasów, gdy sądzono, że tylko prostytutki się golą. Bardzo wiele kobiet miało wtedy kompleksy z powodu, ich zdaniem, zbyt bogatego lub zbyt skąpego owłosienia. Stąd była prosta droga do zahamowań i nerwic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kojak Re: Depilacja laserowa bikini IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.11, 13:15 Ewolucja zmierza do całkowitego pozbawienia człowieka owłosienia. Porównajcie sobie ludzi pierwotnych i obecnie żyjących, nawet ci żyjący 1000 lat temu mieli znacznie bujniejsze owłosienie. Fascynujący się depilacją to ludzie bardziej zaawansowani ewolucyjnie, bardziej rozwinięci, często wyprzedzający swoją epokę i przez to przez wielu niezrozumiani, potępiani, odtrącani. Mikołaj Kopernik czy Leonadro da Vinci także nie byli zrozumiani przez współczesnych sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur Re: Depilacja laserowa bikini IP: *.colo.transip.net 10.08.14, 23:18 wygolony rów to dziś norma towarzyska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: Depilacja laserowa bikini IP: *.pl 10.09.11, 15:51 golę zwykle do zera, czasami trójkącik zostawiam, to zależy od nastroju Odpowiedz Link Zgłoś