Dodaj do ulubionych

Depilacja laserowa bikini

• Gość: JM Re: Depilacja laserowa bikini IP: 96.31.65.* 10.12.09, 21:06
      Depiluję się kremem depilującym, przeważnie Tanitą. Depiluję się
      wtedy kiedy czuję dyskomfort, nie umiem określić co ile dni.
      Mężczyźni lubią, kiedy kobieta jest zadbana i wolą chyba kiedy
      nadmiar włosów jest usuwany. Mojemu facetowi to nie przeszkadza, ale
      woli jak jestem wydepilowana, zwłaszcza podczas stosunku.
    • Gość: max Re: Depilacja laserowa bikini IP: 85.17.146.* 17.12.09, 07:12

kobietki mają rację ja sobie golę i bardzo mi się podoba mojej pani
      też tym bardziej że teraz sobie zakupiłem stringi na allegro takie
      kelnerskie są bajeranckie pozdrawiam wszystki kobietki kochające
      łyse bile u swoich panów
      • Gość: man Re: Depilacja laserowa bikini IP: 212.34.145.* 02.06.11, 20:58

też się wszędzie golę, bo to higieniczne i nie cuchnę wtedy
    • Gość: dobromir Re: Depilacja laserowa bikini IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.10, 20:28

dezodorant + zapalniczka, najlepsze są proste sposoby
    • Gość: Aga Re: Depilacja laserowa bikini IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.10, 09:42

Do okolic bikini trzeba podchodzić bardzo delikatnie... może się nie
      wydawać, że ta skóra jest aż tak wrażliwa, ale jest. Stąd te
      wszystkie podrażnienia, stąd krostki... Trzeba golić ostrożnie,
      delikatnie i koniecznie stosować odpowiednie kremy do tych okolic,
      by wyeliminować podrażnienie.
      • Gość: cjm Re: Depilacja laserowa bikini IP: 85.15.231.* 26.10.10, 02:36

jak będziesz golić pod włos, to ci się będą krosty robiły, a jak z włosem, to nie powinno być żadnych problemów, tylko że wtedy nie będziesz gładka, wręcz przeciwnie - niezła szczota
    • Gość: Łukasz Re: Depilacja laserowa bikini IP: 216.105.89.* 24.07.10, 11:50

Uważam, że każdy facet powinien być owłosiony, bo inaczej to wcale
      nie jest męskie. Gładki facet wygląda jak jakaś ciota! Szczególnie
      rażą mnie wydepilowani księża.
      • Gość: pp Re: Depilacja laserowa bikini IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.10, 12:22

czy golenie pach to też objaw pedalarstwa?
    • Gość: kook Re: Depilacja laserowa bikini IP: *.cpanellogin.net 31.07.10, 10:21

www.merkinworld.com/
    • Gość: aśka Re: Depilacja laserowa bikini IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.10, 13:03

gdzie robicie sobie depilacje brazylisjką i ile kosztuje? ja na
      razie działam na własną rękę i rowka mam gładziutkiego.. tyle, że
      szybko zarasta
      • Gość: zatorzanka Re: Depilacja laserowa bikini IP: *.play-internet.pl 23.04.11, 23:37

używam pasty cukrowej i robię to sama, a mianowicie depilację, trochę czasu zajmuje, ale mam święty spokój z szybkim odrostem i kłuciem
    • banaczek102 Re: Depilacja laserowa bikini 04.08.10, 14:01
      Miłego ....
    • Gość: ad Re: Depilacja laserowa bikini IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.10, 08:56

www.depilacjaintymna.pl/
    • Gość: AK Re: Depilacja laserowa bikini IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.10, 03:10
      Gdy sięgnę pamięcią do drugiej połowy lat siedemdziesiątych, to przytoczyć mogę wiele przykładów z czasów, gdy sądzono, że tylko prostytutki się golą. Bardzo wiele kobiet miało wtedy kompleksy z powodu, ich zdaniem, zbyt bogatego lub zbyt skąpego owłosienia. Stąd była prosta droga do zahamowań i nerwic.
      • Gość: Kojak Re: Depilacja laserowa bikini IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.11, 13:15

Ewolucja zmierza do całkowitego pozbawienia człowieka owłosienia. Porównajcie sobie ludzi pierwotnych i obecnie żyjących, nawet ci żyjący 1000 lat temu mieli znacznie bujniejsze owłosienie. Fascynujący się depilacją to ludzie bardziej zaawansowani ewolucyjnie, bardziej rozwinięci, często wyprzedzający swoją epokę i przez to przez wielu niezrozumiani, potępiani, odtrącani. Mikołaj Kopernik czy Leonadro da Vinci także nie byli zrozumiani przez współczesnych sobie.
        • Gość: artur Re: Depilacja laserowa bikini IP: *.colo.transip.net 10.08.14, 23:18

wygolony rów to dziś norma towarzyska
    • Gość: iwona Re: Depilacja laserowa bikini IP: *.pl 10.09.11, 15:51
      golę zwykle do zera, czasami trójkącik zostawiam, to zależy od nastroju

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka