inka28 18.10.03, 18:36 Zbliża się zima. Żebyście nie byli zaskoczeni!!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
thor_tr Re: UWAGA DROGOWCY!!! 18.10.03, 19:27 Pisek przygotowany,sól przygotowana,pługi po przeglądach? Jak nie to panowie drogowcy do roboty.Macie jeszcze trochę czasu.Gadki o zaskoczeniu w tym roku nie przyjmuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: UWAGA DROGOWCY!!! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 18.10.03, 21:34 a ja wam powiem start ;) w odpowiednim momencie, jeszcze nie taraz - śpijcie spokojnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ed Re: UWAGA DROGOWCY!!! IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 18.10.03, 21:45 Zgadza się. Indianie przepowiadają, że zima będzie dopiero na trzech ogrodników. Pozdrawiam Ritko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: UWAGA DROGOWCY!!! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 18.10.03, 22:00 pozdrawiam ja wogóle myślę , ze jak lato było bezdeszczowe u nas, to zima może być bezśniegowa, pamiętasz tak bywało - najstarsi górale nawet pamiętają ;) Odpowiedz Link Zgłoś
thor_tr Re: UWAGA DROGOWCY!!! 18.10.03, 22:02 Taki obrazek jest coraz bliżej...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: UWAGA DROGOWCY!!! 18.10.03, 23:51 a tak wyglądają solarki www.dobrowolski.com.pl/main.php3?s=sol_eco&m=produkty Odpowiedz Link Zgłoś
being28 Re: UWAGA DROGOWCY!!! 19.10.03, 00:03 Solarko-posypywarka ma tak zawansowane funkje pracy jak moj zegarek. Chyba jakis student pisal to bo woda leci i leci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ed Re: UWAGA DROGOWCY!!! IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 19.10.03, 00:43 A tak wygląda zima republika.pl/phuts/foto/25.12.2002_008_1ab.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: UWAGA DROGOWCY!!! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 21.10.03, 22:10 Drogowcy na start ;))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
thor_tr Re: UWAGA DROGOWCY!!! 21.10.03, 22:21 Właśnie do działania. Jak jeszcze trochę popada,to taki będzie mój środek transportu ,a jak dozbieram forsy kupię lepszy model ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pioter Re: UWAGA DROGOWCY!!! IP: *.osd.vectranet.pl / 10.8.1.* 21.10.03, 22:17 SYPNĘŁO!!!! JUHUUUUUUUUUUUUUUU!!! Smaruję narty, na jutro na drogę będą jak znalazł. A teraz śpiewamy (na melodię "Stary niedźwiedź mocno śpi): Każdy drogowiec mocno śpi Każdy drogowiec mocno śpi My się go boimy, więc go nie zbudzimy jak się zbudzi to i tak nie posypie bo do wiosny blisko to nic że na drogach ślisko oszczędności ważne przecież są. Odpowiedz Link Zgłoś
being28 Re: UWAGA DROGOWCY!!! 21.10.03, 22:19 Dzis jest mecz i drogowcy ogladaja. Jutro tez mecz, potem box, siatkowka, zuzel, judo, potem, znowu mecze. I zreszta nie ma pieniedzy bo costam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: UWAGA DROGOWCY!!! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 21.10.03, 22:37 teraz my działamy i nasza silna wola i obudzi drogowców lub co sądzę śnieg do rana stopnieje tak by drogowcy nawet nie zauważyli Pioter - wiersz wyborny, ale na drodze uważaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ed. Re: UWAGA DROGOWCY!!! IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 22.10.03, 14:36 Nie wiem, jak tam dzisiaj drogowcy, ale pospieszny z Gdyni do Olsztyna miał na trasie już 15 min. opóźnienia :-)). Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: UWAGA DROGOWCY!!! 22.10.03, 16:55 Ostrzegałam w samą porę:) Będę jasnowidzem od pogody:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ed Re: UWAGA DROGOWCY!!! IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 22.10.03, 22:49 To powiedz, jaka będzie w maju. Potrzebne mi slońce i wiatr :-)) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lustroo Re: UWAGA DROGOWCY!!! 23.10.03, 07:37 Policjant zatrzymuje kierowcę: "Już drugi raz zatrzymuje pana i mówię panu, że gubi pan towar". "A ja już drugi raz panu mówię, że jeżdżę piaskarką :)" Odpowiedz Link Zgłoś