Dodaj do ulubionych

Absolwenci Technikum Ekonomicznego 1967

IP: 10.100.4.* 15.01.02, 21:03
Tą drogą chciałem się zorientować, czy ktoś z oldbojów tego wspaniałego okresu
zagląda czasem do internetu?
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Lolo Re: Absolwenci Technikum Ekonomicznego 1967 IP: *.prem.tmns.net.au 03.04.02, 15:06
      Znam taka jedna mieszka w melbourne w australi nazywa sie grazyna m mieszkala
      na zatorzu na warynskiego jestem jej bratem
      • Gość: Ed Re: Absolwenci Technikum Ekonomicznego 1967 IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 03.04.02, 18:26
        Gość portalu: Lolo napisał(a):

> Znam taka jedna mieszka w melbourne w australi nazywa sie grazyna m mieszkala
        > na zatorzu na warynskiego jestem jej bratem

• Gość: Ed Re: Absolwenci Technikum Ekonomicznego 1967 IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 07.05.02, 01:56
        Do Lolo
        Nie zaglądałem tutaj dosyć długo obserwując tylko ilość postów. Okazało się
        jednak, że w tym wypadku przeszedł cytat a zabrakło dalszej treści. Uzupełniam
        więc ją z pewnym zażenowaniem spowodowanym tym niedopatrzeniem. Prawdę mówiąc
        Grażyny nie pamiętam aktualnie (na pewno jest to wina tylko czasu - hi). Maturę
        zdawały w tym roku trzy klasy równoległe oznaczane odpowiednio literami. Ja
        byłem w tej ostatniej :-)). Nie mniej jednak przekaż jej gorące pozdrowienia z
        nadal uroczego Olsztyna.
        Tobie Lolo dziękuję za post i również pozdrawiam z tego samego zakątka świata.
        • Gość: Lolo Re: Absolwenci Technikum Ekonomicznego 1967 IP: *.prem.tmns.net.au 09.05.02, 07:34
          Prawde piszac zwatpilem juz w Twoja odpowiedz .Troche wiecej szczegolow
          okazuje sie ze moja siostra ukonczyla technikum w roku 1968 byla w klasie B
          zdaje sie ze byl to pierwszy rocznik ktory zdawal mature w nowej szkole przy
          ulicy Baltyckiej po przeniesieniu z Moniuszki .pozdrawiam Lolo
          • Gość: Ed Re: Absolwenci Technikum Ekonomicznego 1967 IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 09.05.02, 07:39
            Pozdrawiam
            Niestety. Pierwszy rocznik zdawał maturę w roku 1967. Uczyliśmu się tam już od
            lutego. Maturzyści z 1968 r. rzeczywiście są pierwszym rocznikiem, który cały
            rok uczył się w nowej szkole.
            Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka