Gość: carillon IP: 10.100.4.* 15.01.02, 21:03 Tą drogą chciałem się zorientować, czy ktoś z oldbojów tego wspaniałego okresu zagląda czasem do internetu? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lolo Re: Absolwenci Technikum Ekonomicznego 1967 IP: *.prem.tmns.net.au 03.04.02, 15:06 Znam taka jedna mieszka w melbourne w australi nazywa sie grazyna m mieszkala na zatorzu na warynskiego jestem jej bratem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ed Re: Absolwenci Technikum Ekonomicznego 1967 IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 03.04.02, 18:26 Gość portalu: Lolo napisał(a): > Znam taka jedna mieszka w melbourne w australi nazywa sie grazyna m mieszkala > na zatorzu na warynskiego jestem jej bratem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ed Re: Absolwenci Technikum Ekonomicznego 1967 IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 07.05.02, 01:56 Do Lolo Nie zaglądałem tutaj dosyć długo obserwując tylko ilość postów. Okazało się jednak, że w tym wypadku przeszedł cytat a zabrakło dalszej treści. Uzupełniam więc ją z pewnym zażenowaniem spowodowanym tym niedopatrzeniem. Prawdę mówiąc Grażyny nie pamiętam aktualnie (na pewno jest to wina tylko czasu - hi). Maturę zdawały w tym roku trzy klasy równoległe oznaczane odpowiednio literami. Ja byłem w tej ostatniej :-)). Nie mniej jednak przekaż jej gorące pozdrowienia z nadal uroczego Olsztyna. Tobie Lolo dziękuję za post i również pozdrawiam z tego samego zakątka świata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolo Re: Absolwenci Technikum Ekonomicznego 1967 IP: *.prem.tmns.net.au 09.05.02, 07:34 Prawde piszac zwatpilem juz w Twoja odpowiedz .Troche wiecej szczegolow okazuje sie ze moja siostra ukonczyla technikum w roku 1968 byla w klasie B zdaje sie ze byl to pierwszy rocznik ktory zdawal mature w nowej szkole przy ulicy Baltyckiej po przeniesieniu z Moniuszki .pozdrawiam Lolo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ed Re: Absolwenci Technikum Ekonomicznego 1967 IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 09.05.02, 07:39 Pozdrawiam Niestety. Pierwszy rocznik zdawał maturę w roku 1967. Uczyliśmu się tam już od lutego. Maturzyści z 1968 r. rzeczywiście są pierwszym rocznikiem, który cały rok uczył się w nowej szkole. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś