Gość: taki ktoś IP: *.adsl.inetia.pl 14.11.08, 22:24 Znacie dobrych i uczciwych mechaników samochodowych są tacy w Olsztynie czy wygineli? Za przystępną cenę no i dają jakieś gwarancje na swoje usługi do tej pory spotkałem kilku partaczy tylko? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zygmunt Re: mechanik samochodowy IP: *.olsztyn.mm.pl 15.11.08, 06:49 Na Kołobrzeskiej przed MPKjest SUPONtam w podwórku jest warsztat,który prowadzą dwaj starsi,doświadczeni mechanicy.Polecam ich.Uczciwi,rzetelni-takie mam o nich zdanie.Maja zreszta zawsze duzo pracy,co świadczy o wzięciu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Re: mechanik samochodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.08, 08:34 Jest kilku, solidny pan Myszkowski na Rataja, na Grzybowej w Dywitach mocny jest Bogdan Szulc, w Wójtowie Witold Szadziewski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fred Re: mechanik samochodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.09, 19:39 dzwoniłem dzisiaj do mechanika i powiedział że ma tyle roboty że nie będzie miał czasu w przyszłym tygodniu się nią zająć a furka stoi już ponad tydzień zamierzam podzwonić po warsztatach w okolicy i znaleźć kogoś kto mógłby od razu się tym zająć ehh już ch... z kosztami najważniejsze żeby w końcu była na chodzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: mechanik samochodowy IP: *.olsztyn.mm.pl 28.03.09, 06:10 Zgadzam się z Zygmuntem.Na terenie SUPON-u przy Kolobrzeskiej jest warsztat prowadzony przez dwóch starszych mechaników.Rzetelni i nie zdzierają.Robię u nich samochód od lat 5 i jestem b.zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lelo Re: mechanik samochodowy IP: *.xdsl.centertel.pl 28.03.09, 09:28 Tadeusz Góra na Lubelskiej Ale to tak jest - do dobrych trzeba poczekać, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fred Re: mechanik samochodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.09, 11:49 mechanik właśnie dzwonił z tego co zrozumiałem nie tylko silnik jest do wymiany ale i skrzynia biegów oraz cały rozrząd powiedział ze lepiej już kupić nowy samochód............. myślałem że to żart w końcu prima aprilis ale niestety nie i co teraz ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sony Re: mechanik samochodowy IP: *.olsztyn.mm.pl 28.03.09, 20:37 Panowie Mikulak i Nowacki na ul. Armii Krajowej 2 (hala 2)- polecam. Tanio, solidnie i bez wstawiania kitu. A czy ktoś może polecić solidnego blacharza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weer Re: mechanik samochodowy IP: *.olsztyn.vectranet.pl 28.03.09, 22:40 DW-Auto na Jesiennej 3 (transport Indykpolu). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fred Re: mechanik samochodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.09, 18:47 dwa tygodnie temu silnik mi się przegrzał (jak się okazało chłodnica była dziurawa i cały płyn chłodniczy wyciekł) no i po tym przegrzaniu już więcej nie odpalił ale prawdopodobnie w przeszłości już kilka razy był przegrzany bo chłodnica była klejona no i od początku brał za dużo oleju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (gość portalu) Re: mechanik samochodowy IP: *.gprs.plus.pl 01.04.09, 12:19 www.mazurycudnatury.pl :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autorzyk Re: mechanik samochodowy IP: *.olsztyn.mm.pl 12.08.13, 11:33 Mazurek na Lubelskiej, szybcy, solidni i sprawdzeni. Nie wciskają kitu, nie doliczają za "dodatkową robotę", którą często sobie inne warsztaty wymyślają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michabmw Re: mechanik samochodowy IP: *.olsztyn.mm.pl 31.10.13, 10:38 Ja też naprawiam w Mazurku - szybko i sprawnie, polecam Odpowiedz Link Zgłoś