Dodaj do ulubionych

Panie Prezydenie Małkowski

IP: *.ols.vectranet.pl 21.11.08, 17:02
Myślący,normalni i niezmanipulowani Olsztyniacy dziękują Panu za piękne słowa
skierowanie do mieszkańców miasta w GO i oczekują Pana powrotu na stanowisko
prezydenta po zakończeniu tej farsy z rzekomą seksaferą .Że to była intryga
już nie mamy wątpliwości, po tym co ta władza zrobiła z Prezydent
Wasilewską.Teraz już wszyscy widzą do czego zdolna jest olsztyńska PO.
Obserwuj wątek
    • Gość: olsztyniak48 Re: Panie Prezydenie Małkowski IP: *.ols.vectranet.pl 21.11.08, 20:01
      w górę
      • Gość: Olsztynianin Re: Panie Prezydenie Małkowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.08, 20:33
        Panie Prezydencie Małkowski, w dniu dzisiejszym Platforma Obywatelska rozwinęła
        przed Panem czerwony chodnik na drodze do fotela prezydenckiego. Życzę
        triumfalnego powrotu. Przeciwnik okazał się bezmózgowcem.
    • Gość: słoneczko Re: Panie Prezydenie Małkowski IP: *.centertel.pl 21.11.08, 20:36
      nic dodać nic ująć. Wybory prezydenckie przed nami!
    • mobydickzolsztyna Re: Panie Prezydenie Małkowski 21.11.08, 21:58
      • Gość: gość Re: Panie Prezydenie Małkowski IP: *.ols.vectranet.pl 21.11.08, 23:03
        Jesteś strasznie nudny z tym kłamstwem, powtarzasz to ja maniak, dyskredytujesz
        kogoś tylko dlatego, że skłamał. Czy Ty naprawdę jesteś ślepy, czy tylko widzisz
        to co chcesz zobaczyć.
        Ja dziś żałuję, że brałem udział w referendum, ponieważ czuję się oszukany i
        okłamany. Gdybym wiedział jak to się skończy, to nie brałbym w tym udziału.
        • Gość: kass Re: Panie Prezydenie Małkowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.08, 23:05
          jest posmarowany
        • mobydickzolsztyna Re: Panie Prezydenie Małkowski 21.11.08, 23:31
          Gość portalu: gość napisał(a):
          > Jesteś strasznie nudny z tym kłamstwem, powtarzasz to ja maniak, dyskredytujesz
          > kogoś tylko dlatego, że skłamał.

Ja to jeszcze pikuś!
          Są nawet gorsi ode mnie idioci - gotowi do dyskredytowania za mniejsze drobiazgi.

Za kapowanie władzom okupacyjnym - czy to niemieckim, czy to rosyjskim.
          Za głupie pociupcianie dzieciaka by nawet człowieka zjedli. A co to - ubędzie mu
          coś?
          Słyszałeś, że za wturlanie piłki nie tam gdzie trzeba, za drobną opłatą -
          kajdankują Sportowców? W pale się to nie mieści.

Albo ci Amerykanie, o których pisałem - durni aż granatowi.
          Za kłamstwo chcieli postępowego Prezydenta wysiudać.

Oni wszyscy powinni do Olsztyna przyjechać na przeszkolenie w sprawach moralności.
          My po komunie jesteśmy w tym wykształceni, jak trza.
          Sumienia mamy jak dzwon!

Ty gościu jesteś gość! Komuna, no nie? Wiesz, co rypka, a co pipka!
          Cesio może byc z ciebie dumny.
          Swoim wyborcom może SŁUSZNIE powiedzieć: - Bracia!
          • Gość: gość Re: Panie Prezydenie Małkowski IP: *.ols.vectranet.pl 21.11.08, 23:52
            Stary a głupi jak mawiał mój dziadek. Jednak potwierdzasz, że widzisz tylko to,
            co chcesz zobaczyć.
            Głosowałem za odwołaniem Małkowskiego, myśląc że razem z nim odejdzie
            jego I szy v-ce. A on wszystkich wyrolował. Małkowski ze swoim kłamstwem przy
            nim, to mały pryszcz.
            Teraz to chyba zmienię o nim zdanie. Wszyscy byli przeciwko niemu, a on postawił
            na swoim. Ma łeb na karku to i prezydentem będzie dobrym.
          • balsaminka Re: Panie Prezydenie Małkowski 22.11.08, 06:39
            mobydickzolsztyna -jestes zalosnny.

Ty kochanki nigdy nie bedziesz mial bo samym gadulstwem bys ja
            wykonczyl.
            • mobydickzolsztyna Re: Panie Prezydenie Małkowski 22.11.08, 16:53
              Gość portalu: gość napisał(a):
              > Stary a głupi jak mawiał mój dziadek. Jednak potwierdzasz, że widzisz tylko
              to, co chcesz zobaczyć.
              > Głosowałem za odwołaniem Małkowskiego, myśląc że razem z nim odejdzie
              > jego I szy v-ce. A on wszystkich wyrolował. Małkowski ze swoim kłamstwem przy
              nim, to mały pryszcz.
              > Teraz to chyba zmienię o nim zdanie. Wszyscy byli przeciwko niemu, a on
              postawił na swoim. Ma łeb na karku to i prezydentem będzie dobrym.

Nie kotku!

Ja sam jestem dziadek - jeśli szukasz autorytetów.
              A tyś Młodziak, skoro Cię przerażają "aż" 3 miechy na przeczekanie Skarżypyty.

A przeczekanie 50 lat ICH dominacji, kiedy bez zbędnego szumu, kiedy by tylko
              chcieli, mogli Ci parę gramów ołowiu w łeb wsadzić, to nie łaska?

Tu bardziej się sprawdza, perfidnie przetransformowane, porzekadło: - "młody, a
              głupi!"
              Twoje "myślenie, że ... cośtam" wyprowadziło Cię na manowce, dałeś się
              wyrolować, pomyliłeś się - ale NADAL temu swemu "myśleniu" ufasz.
              Dlaczego więc - wobec doświadczalnego potwierdzenia swojej własnej głupoty -
              szukasz głupich wokół siebie, a nie W SOBIE?

Wiem - dlaczego:
              - bo "CZUJESZ całym swym jestestwem", że jesteś mądry, a Inni są głupi!
              To typowe, fizjologiczne, dla pewnego etapu młodzieńczego rozwoju!

Skąd Ci się w główce wzięło, że cwany, potrafiący zamącić w głowach (a
              szczególnie młodych główkach), to oznacza jednocześnie "porządny"?

Ty masz pojęcie - ILU Ludzi godzinami stało wzdłuż torów, aby tylko pomachać
              Gomółce, który "Nas wyzwoli od komuny"?
              Ty masz pojęcie - ILU Ludzi wrzeszczało "pomożemy!" Gierkowi, który Nas miał
              wyzwolić od Gomułki?

Ja Ciebie widzę jako kolejnego, pokoleniowego, fascynata kolejnego komucha -
              który owszem: - POTRAFI narobić do mózgu własnym zwolennikom!
              To przecież tylko takie, wykute na blachę, "rzemieślnicze ABC"
              komuchów-trzymających-władzę.

Jak te dziecko napisałeś: - "Ma łeb na karku to i prezydentem będzie dobrym".
              Czy Ty nie słyszałeś o najgorszych łajdakach, bandytach - którzy "mieli łeb na
              karku"?

Aby daleko nie szukać: - to Hitler, albo Stalin - tylko w głupkowatych serialach
              byli głupkami.
              Naprawdę - to byli, podziwianymi przez Ciebie, facetami "z łbem na karku"!.

Powiedz JASNO, że tą Grupę "z łbami na karku" podziwiasz!
              Wtedy nareszcie się wyjaśni, że dzieli Nas - tylko długość karabinu!

=========================================================================

balsaminka napisała:
              > mobydickzolsztyna -jesteś załosny.
              > Ty kochanki nigdy nie będziesz mial,
              > bo samym gadulstwem byś ją wykończyl.

Miła Pani.

Sama siebie podsumowujesz "na wstępie", ukazując "posiadanie kochanki" jako
              "patent na świetnego faceta", wobec którego Reszta to głupawe, choć niekiedy
              poczciwe "Miśki".

Fest-Facet robi te durne dziewuchy, które wzięły jego obrączkę - w bambuko.
              Jeśli tego nie zrobi - jest dupsko, a nie Facecisko!
              Sam już nie wiem - "maskulinizm" babski to? - bo nie feminizm przecież?

Nie dziwota więc, że taki-syn CJM jest dla Ciebie - Idolem!

Czy mój obraz w twoich oczach jakoś się "podbuduje": - jeśli Ci powiem, że
              jednak miałem te parę Dziewczyn PRZED?

Ciągle słyszymy o "szukaniu i szukaniu" tego Kogoś - idealnego dla siebie na
              całe Życie.
              Jak spojrzeć na statystyki rozwodów, to ze skutkiem - "takim sobie".

Kurczę! Ja jednak TRAFIŁEM za którymś razem!
              Na ogół się mówi, że może być ALBO piękna, ALBO inteligentna.

Pozwolisz mi na określenie, że potencjalne Jej "Konkurentki", to w moich oczach
              "durne pokraki"?
              Czy ja MUSZĘ przełamać swój wstręt, "skoczyć na bok" i wreszcie "zasłużyć" w
              twoich oczach na szczytne miano Macho?
              Ja BYŁEM "macho" i się "odmachowałem" - zanim przemiany wiekowe mi by mnie do
              tego zmusiły.

Dodam tylko, że "gada" Ona może i więcej nawet ode mnie.
              Wiesz? - Tylko DURNE gadanie męczy.

Mnie nawet Jej książki (naukowe - więc niby JAKAŻ to rozrywka?) - pasjonują.
              Może dlatego, że sam pomagam Jej w "stronie komputerowo-edycyjnej"?
              Czy Ty, Cielątko, chcesz mnie ZMUSIĆ do wstydu z tego powodu?

PS

Jeśli chodzi o długość postu - to średni mój list do Kogokolwiek - jest KILKA
              razy dłuższy!
              Te nieprzesadne kilka kartek A4.
              A Ty - to już z tego Pokolenia analfabetów "bezstresowo nauczanych", które nawet
              instrukcji do czajnika nie przeczyta - bo za długa?

Wiesz co?
              "Balsaminka" zawiera w sobie słowo "balsam", czyli coś ładnie pachnącego.
              A niech to licho.
              Zakończę!
              • oberpolicmajster Re: Panie Prezydenie Małkowski 25.11.08, 03:18
                Moby, to nie moja sprawa, z kim zdradzasz żonę. To nie twoja sprawa,
                z kim zdradzał żonę Małkowski. Jedyne, co można zarzucic
                Małkowskiemu w tej kwestii, to to, że nie posłał pismaków do diabła
                po pytaniach na temat jego "pozamałżeńskich stosunków seksualnych".
                To samo można zarzucic Clintonowi, o którym wspominasz. Mięczak.
      • Gość: antymenel Re: Panie Prezydenie Małkowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.08, 20:37
        Dziadku,czy oprócz grafomanii jeszcze na coś chorujesz?
    • Gość: olsztyniak48 Re: Panie Prezydenie Małkowski IP: *.ols.vectranet.pl 22.11.08, 14:06
      w górę
    • Gość: olsztyniak48 Re: Panie Prezydenie Małkowski IP: *.ols.vectranet.pl 24.11.08, 18:43
      w górę
    • Gość: iwona Re: Panie Prezydenie Małkowski IP: *.ols.vectranet.pl 24.11.08, 20:18
      A mnie się pan Małkowski bardzo podoba Jest bardzo seksowny
      • Gość: swiatowy Re: Panie Prezydenie Małkowski IP: *.range86-135.btcentralplus.com 24.11.08, 21:46
        Podruchiwal czy nie dla mnie to sprawa drugorzedna ,byl cienias jako
        prezydent miasta i tyle,dobrze ze go juz nie ma a to ze Glazewski na
        to stanowiko tez sie nie nadaje to inna para kaloszy
      • Gość: ot Re: Panie Prezydenie Małkowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.08, 21:52
        i won k...o
      • Gość: As Re: Panie Prezydenie Małkowski IP: *.um.olsztyn.pl 25.11.08, 09:47
        Olsztyniak 48 ma jakiś problem. Jaki? Tego nie wie nikt. Mój drogi, nie
        skojarzyłeś, ze tych samych wice, a więc te same nazwiska mianował były
        Prezydent? Przecież nic się nie zmieniło, schowaj zatem ten czerwony dywan -
        przyda się niebawem...ale ....poczekajmy, mam nadzieję, ze na kogoś nie z
        układu. który roztacza większe kręgi. Już nawet osoby bez przygotowania i
        doświadczenia czują się prezydentami tego miasta.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka