Dodaj do ulubionych

Multimedia - internet - koszmar

IP: *.olsztyn.mm.pl 21.11.08, 22:06
Chcialbym poinformowac odnosnie dostawcy internetu jakim jest multimedia w
olsztynie ... i

ODRADZAM !!

jezeli zamierzacie uzywac internetu jedynie do przegladania stron www to moze
i sie oplaca placic te 70 zł .. lecz jest to jeden z najgorszych dostawców
internetu jakiego znam. Rozpoczalem ten watek bo tak juz byc nie moze,
czlowiek proboje sie zrelaksowac po pracy, wlaczyc gre badz radio/tv
internetowe a polaczenie tak slabe ze jest to niemozliwe !!!!!!

MULTIMEDIA !!!!!!!!!!!!! NAJGORSZYM DOSTAWCĄ !!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: książka lepsza Re: Multimedia - internet - koszmar IP: *.centertel.pl 22.11.08, 13:24
      Może to schładzanie przez spowolnienie?
    • Gość: obi Re: Multimedia - internet - koszmar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.08, 15:45

zarabiamyneobux.blogspot.com/
    • mobydickzolsztyna Re: Multimedia - internet - koszmar 29.11.08, 20:16
      Potwierdzam, potwierdzam, potwierdzam!

Teraz piszę SPOD Olsztyna, gdzie jedynym moim "wyborem" jest modem GSM - no po
      prostu przez telefon komórkowy iPlus!

To się w głowie nie mieści, ale "szybkość" (powolność!) KABLOWEGO internetu
      Multimediów, którym się posługuję, gdy czasem wpadnę do Olsztyna, jest DZIESIĘĆ
      razy gorsza od komórki!

Jestem przekonany, że więcej niż 10, ale wolę niedoszacować relację, niż nie
      mierząc TEGO CZEGOŚ jakąś aparaturą - skłamać.

Mam niestety umowę terminową, a ostatnią wizytę w ich siedzibie zakończyłem
      mówiąc (spokojnie i z uśmiechem):
      - więc życzę Państwu, aby wasza firma zbankrutowała, a wy abyście się stali się
      klientami pobliskiego zatrudniaka!
      • Gość: orange zatwardzony Re: Multimedia - internet - koszmar IP: *.centertel.pl 01.12.08, 17:44
        gdybym stawiał klocka przez interet, strasznie długo by to
        trwało.
    • Gość: MP Tyglowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.08, 23:03

tyglowo.myminicity.com/
    • Gość: marcel Re: Multimedia - internet - koszmar IP: *.szczecin.mm.pl 15.12.08, 18:58
      Multimedia - internet - koszmar Stargard Szcz.
      Witam mam predkosc 6mb/s w Multimedia ale tylko na umowie bo tak naprawde od
      miesiaca jade na oparach nie przekraczajac 384kb/s to jest smieszne wrecz
      karygodne bo to juz nie pierwsza sytuacja z kolei i nikt swoich dup nie potrafi
      ruszyc zeby wszystko bylo jak nalezy.ODRADZAM
      MULTIMEDIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: jot Re: Multimedia - internet - koszmar IP: *.olsztyn.mm.pl 15.12.08, 19:17
      Z przyjemnością dorzucam i ten wątek
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=64&w=88113955
    • Gość: anka Re: Multimedia - internet - koszmar IP: *.gdynia.mm.pl 17.12.08, 20:09
      Ja mieszkam w Gdyni i też mam internet w multimedia-tak samo koszmar. Od 3
      miesięcy nie mogę pograć w moje ulubione gry, bo nie mogę połączyć się z
      serwerem. Jak dzwonię do nich to zwalają winę na komputer, ale ten jest nowy i
      sprawdzony przez informatyków i techników. A poza tym u moich innych znajomych
      tak samo się dzieje.( To pewnie wszyscy mamy komputery do niczego). Uważam,że po
      prostu mają za dużo ludzi a za małą siłę (Serwery pozapychane) a ludzi tylko
      oszukują. MULTIMEDIA TO TOTALNA KICHA. NIE POLECAM NAWET NAJGORSZEMU WROGOWI.
    • Gość: frako Re: Multimedia - internet - koszmar IP: *.olsztyn.mm.pl 19.12.08, 10:38
      ww3.wm.pl/Multimedia-i-jej-internet--,57109
      • Gość: Marian P. Re: Multimedia - internet - koszmar IP: *.centertel.pl 03.04.09, 09:44
        Może śledzenie handlu internetowego przez skarbówkę, tak spowalnia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka