bonakora2 24.11.08, 22:01 szukam prywatnej położnej .Polećcie kogoś. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eny34 Re: szukam położnej 01.12.08, 10:29 witaj!a ktory szpital cie interesuje??pozdro... Odpowiedz Link Zgłoś
bonakora2 Re: szukam położnej 03.12.08, 20:54 Interesuje mnie położna z wojewódzkiego albo od Malarkiewicza. Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
agata_only Re: szukam położnej 05.12.08, 22:43 Oczywiście Kasia Szyszko. Cudowna, oddana i napewno z powołania położna. Urodziłam 05.11. synka z jej wspaniałą pomocą. Kasia pracuje w szpitalu wojewódzkim. Naprawdę polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
artka20 Re: szukam położnej 04.12.08, 21:35 Kasia Szyszko od Malarkiewicza. Mnie przeprowadziła przez poród cuuuuudownie!!! Naprawdę dużo jej zawdzięczam. Musiałabyś się tylko dowiedzieć, czy cały czas tam pracuje. Wiem, że miała mocno ograniczyć tam dyżury na rzecz innego szpitala. Odpowiedz Link Zgłoś
bonakora2 Re: szukam położnej 06.12.08, 19:24 Dzięki dziewczyny za podpowiedzi.Mam jeszcze trochę czasu do porodu i nie wybrałam jeszcze szpitala,ale z panią Kasią postaram się umówić. Odpowiedz Link Zgłoś
charlielotta Najlepsza polożna w Olsztynie!!! 20.02.09, 22:06 Pani Ela Wójtowicz z Wojewódzkiego!!!Dziewczyny jeżdżą do niej z innych miast na poród (w tym kilka moich koleżanek). Ja mialam bardzo ciężki poród i urodzilam tylko dzięki niej. Odpowiedz Link Zgłoś
marianna777 Re: Najlepsza polożna w Olsztynie!!! 10.03.09, 23:34 Życie mojego synka, który ma teraz 10 lat, też było w rękach Pani Eli Wójtowicz, Polecam bardzo mocno.... Odpowiedz Link Zgłoś
asiak39 Re: Najlepsza polożna w Olsztynie!!! 17.03.09, 11:27 ja też rodziłam z Elą Wójtowicz 9 miesięcy temu. Cudowna kobieta, super poród. Można polecić bez zastanowienia. Wcześniej rodziłam w miejskim z przypadkową położną - zupełnie inna bajka:( Odpowiedz Link Zgłoś
bonakora2 Re: Najlepsza polożna w Olsztynie!!! 10.04.09, 22:46 Urodziłam miesiąc temu w wojewódzkim z panią Kasią Szyszko.To położna z powołania.Przeprowadziła mnie przez poród cudownie.Była cały czas przy mnie. wykazała ogromną cierpliwość.Krocza też mi nie nacięła.Jesteśmy z córeczką bardzo wdzięczne za TAKI poród.Panią Kasię gorąco polecamy. Odpowiedz Link Zgłoś
miska-moniska Re: Najlepsza polożna w Olsztynie!!! 20.04.09, 13:51 A możesz napisać jak ta Pani się zapatruje na kwestę znieczulenia, czy zmusza do parcia na leżąco i czy długo musiałaś prosić o nienacinanie? Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
zielonaporzeczka Re: Najlepsza polożna w Olsztynie!!! 22.04.09, 19:12 Rodziłam z Panią Elą Wójtowicz i też gorąco polecam, wspaniała kobieta!!! Miałam znieczulenie, nie zostałam nacięta miałam tylko niewielkie pęknięcie i kilka szwów, mimo że to pierwszy poród. Dzięki Pani Eli wszystko poszło szybko a ja czułam jej wsparcie i pomoc przez cały czas, co w takim oszołomieniu jest bardzo potrzebne. Na drugi dzień po porodzie mogłam już normalnie siedzieć, a 2 tygodnie później zaliczyłam pierwszą przejażdżkę na rowerze! Napradwę gorąco polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gizann Re: Najlepsza polożna w Olsztynie!!! 05.01.10, 18:55 Zgadzam się, Pani Ela jest cudowna!!!! Ja również z nią rodziłam, jeśli można to tak nazwać, bo poród po wielogodzinnych mękach zakończył się cesarskim cięciem. Mimo to Pani Ela była ze mną również na sali operacyjnej i cały czas dodawała mi otuchy.Po porodzie odwiedzała mnie na oddziale . To było naprawdę bardzo miłe. Odpowiedz Link Zgłoś
gabie23 Re: Najlepsza polożna w Olsztynie!!! 09.11.13, 23:47 ja zgadzam się z każdą opinią dotyczącą Pani Jowity....ANIOŁ.....miałam złe wspomnienia po pierwszym porodzie (ale dotyczyły one położnej).....teraz uważam, że poród jest niesamowitym przeżyciem. Po tygodniu miałam ochotę (i siłę) popedałować na kochanym rowerku :) DZIĘKUJĘ Pani Jowito, za cierpliwość, wsparcie, wiedzę, spokój i..... kawę ;) Pozdrawiamy Ewelina, Majka, Paweł i Filip :) Odpowiedz Link Zgłoś
atena507 Re: Najlepsza polożna w Olsztynie!!! 21.11.13, 12:43 dzień dobry ! Mam pytanie czy mogłaby mi pani przesłać namiary do swojej połozne numer tel poniewaz spodziewam sie porodu za około 7 tygodni to jest mój pierwszy poród wiec szukam sprawdzonej położnej. Pozdrawiam i z góry dziękuje. Odpowiedz Link Zgłoś
gabie23 Re: Najlepsza polożna w Olsztynie!!! 21.11.13, 19:59 proszę o adres mailowy lub nr tel. to prześlę nr do Pani Jowity Dubel (prawdopodobnie teraz ma inne nazwisko). Odpowiedz Link Zgłoś
atena507 Re: Najlepsza polożna w Olsztynie!!! 22.11.13, 15:39 anetka2510@wp.pl tel.787 473 384 Dziękuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
agata-lata Re: Najlepsza polożna w Olsztynie!!! 22.05.14, 19:25 Witam, czy mogłabym prosić o nr telefonu do Pani Jowity Dubel, Pani Eli i Pani Kasi. Mój adres: agatalata@wp.pl. Z góry bardzo dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
nadia0286 Re: Najlepsza polożna w Olsztynie!!! 26.05.10, 21:04 Witam serdecznie, ja rodziłam z Jowitą Dubel i mogę napisać , że jest to świetna położna:) Z nią czułam się bezpiecznie i wiem na 100 % , że przy drugim porodzie też będzie pierwszą osobą , która przywita moje dziecko :) Chciałam nadmienić jeszcze jedno dość ważną rzecz , mianowicie był to mój pierwszy poród urodziłam córeczkę 3900 gr i 60 cm i nie zostałam nacięta ...co było dla mnie bardzo ważne :)Mam taką cichą nadzieję , że po pracuje jeszcze trochę lat bo by mogła odebrać poród mojej córki , która ma obecnie 7 miesięcy :)szczerze polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
kasia222.30 Re: Najlepsza polożna w Olsztynie!!! 01.02.14, 20:03 Hej Kobietki. Odnawiam wątek aby mieć aktualne informacje. Proszę o radę...Chciałabym mieć prywatną położną przy porodzie, kogo doradzacie? Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_1_3 Re: Najlepsza polożna w Olsztynie!!! 06.05.14, 09:13 Witam Podtrzymuje temat poszukuję dobrej położnej ze Szpitala Wojewódzkiego z Olsztyna Proszę o jakiś kontakt mój mail cd00@wp.pl . Odpowiedz Link Zgłoś
bonakora2 Re: Najlepsza polożna w Olsztynie!!! 27.04.09, 21:52 Pani Kasia sama nie nacięła krocza i wcale nie musiałam o to prosić.Parcie odbywało się w pozycji stojącej lub na kucaka,a wydobycie dziecka w pozycji półsiedzącej.do żadnej z tych pozycji nie była zmuszana.Jestem bardzo zadowolona z obsługi porodu. Odpowiedz Link Zgłoś
mino666 Re: Najlepsza polożna w Olsztynie!!! 16.06.09, 20:47 Zacznę od tego ,że polecam gorąco wszystkim przyszłym mamusiom Wojewódzki Szpital Specjalistyczny . Ja rodziłam tam w marcu bieżącego roku. Cudowniejszego porodu ( OPIEKI ) nie mogłam sobie wymarzyć . Poród przyjmowała mi Pani Jowita - anioł to mało powiedziane. Wcześniej słyszałam od znajomych o tej połoznej. Wymodliłam sobie - do szpitala trafiłam nocą , Pani Jowita akurat przyszła na dyżur rano. Ogromna wiedza , pełen profesjonalizm . To co możemy drogie mamusie czytać o porodzie jak najbardziej naturalnym to otrzymałam , w każdej kwestii pytana byłam o zgodę , wsparcie psychiczne ogromne . Dla Pani Jowity nie było żadnego problemu aby odebrać poród w innej pozycji niż na łóżku porodowym na leżąco nawet sama wcześniej mi to zaproponowała , urodziłam oczywiście bez nacięcia krocza a był to mój pierwszy poród . Wiem , że Pani Jowita odbiera porody prywatnie . Pani Jowito następny poród tylko z Panią - codzień dziękuje Bogu za tak cudowny poród. Odpowiedz Link Zgłoś
bodusowa Re: Najlepsza polożna w Olsztynie!!! 08.02.10, 11:45 Witam! Czy może ktoś zna nazwisko opisanej tu Pani Jowity - położnej z Wojewódzkiego Szpitala Specjalistycznego. Czy prywatnie tzn., że możliwy jest odbiór porodu domowego? Z góry dzięki jeżeli ktoś może mi pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś
mamina73 Re: Najlepsza polożna w Olsztynie!!! 05.05.10, 15:15 Witam wszystkich serdecznie. Ja polecam Panią Jowitkę Dubel. Rodziłam z tą położną dwa razy. Rewelacja-profesjonalizm , wiedza , uśmiech i długo jeszcze wymieniać . Rodziłam w pozycji pionowej bez nacięcia krocza. Wiem że niektóre położne nie akceptują decyzji kobiet odnośnie pozycji do porodu, leżałam 3 tyg. na patologii ciąży to się nasłuchałam. Cieszę się , że mogłam rodzić z Panią Jowitką . Będę tą położną chwaliła i polecała każdemu. Nawet chwile tak ciężkie można wspominać z uśmiechem na buzi.Pozdrawiam. Jeżeli ktoś chce namiary na Panią Jowitkę proszę pisać wyślę na emaila. Odpowiedz Link Zgłoś
morele_80 Re: Najlepsza polożna w Olsztynie!!! 06.05.10, 11:45 Tak, Mamina73, bardzo poproszę o kontakt do Pani Jowity. Mój mail to mpolit1@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
franolek Re: Najlepsza polożna w Olsztynie!!! 18.06.10, 19:13 Hej, Morele_80, podaj mi proszę kontakt do Pani Jowity jak masz :. Mój mail to k.buze@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
agusiamarek1006 Re: Najlepsza polożna w Olsztynie!!! 27.07.10, 17:39 witam, ja rowniez prosze o podanie namiarow na Pania Szyszko i/lub/ Pani Eli Wojtowicz. moje gg 2131171. z gory serdecznie dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
malgos.2 Re: Najlepsza polożna w Olsztynie!!! 07.08.10, 18:12 Witam wszystkie przyszłe i obecne mamy! rodziłam w Szpitalu Wojewódzkim w maju z Panią Jowitą.Dzięki tej Położnej zostało uratowane moje dziecko ponieważ w porę zrobiono mi cięcie cesarskie. Dzięki uporowi Pani Jowitki ( lekarze chcieli jeszcze czekać)mogę cieszyć się swoja kruszynką. Czułam się bardzo bezpiecznie i tak jak poprzedniczki piszą pełen profesjonalizm , było trochę śmiechu,żartów ale jak musiałam się zmobilizować to stanowcze słowo Pani Jowitki stawiało na nogi.Serdecznie polecam położna z powołania z dużą wiedzą . PANI JOWITO WIELKIE DZIĘKI!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lidianka2011 Re: Najlepsza polożna w Olsztynie!!! 18.01.11, 23:01 Najlepszą położną w Olsztynie jest Katarzyna Szyszko. Pani Kasia pracuje w Szpitalu Wojewódzkim w Olsztynie. Cudowna, ciepła kobieta dzięki której poród to bajka- siłami natury, bez znieczulenia i przede wszystkim bez nacięcia. Alę rodziłam 2 godziny oczywiście dzięki Pani Kasi TAK KRÓTKO. Jestem zachwycona podejściem, opieką i profesjonalizmem. Dodam tylko, że poprzedną córkę rodziłam w Szpitalu Miejskim 14 godzin i do dzisiaj pamiętam ten koszmar. Kasiu z całego serca jeszcze raz dziękuję i oczywiście ślę podziękowania także dla personelu oddziału położniczego Szpitala Wojewódzkiego. Polecam wszystkm przyszłym mamom na Warmii i Mazurach. Odpowiedz Link Zgłoś
franolek Re: Najlepsza polożna w Olsztynie!!! 18.06.10, 19:02 Czy ja bym mogła poprosic o kontakt do pani Jowity? mój nr gg to 1662862. pozdrawiam serdecznie Maminki Odpowiedz Link Zgłoś
kmisiaa Re: Najlepsza polożna w Olsztynie!!! 21.10.10, 15:04 Cześć dziewczyny! Prześlijcie mi PROSZĘ kontakt do Pani Jowity, Kasi albo Eli na email kmisia@wp.pl Będę bardzo wdziędzna. Boje się rodzić sama. Nie mam pojęcia co mie czeka i chciałabym mieć koło siebie jakąś pomocną osobę. Pozdrawiam, Michalina :) Odpowiedz Link Zgłoś
kup-kwadrat.pl Re: Najlepsza polożna w Olsztynie!!! 07.02.12, 13:30 Witam, oto moj mail a.jarmoszko@wp.pl bardzo prosze o namiary na Pania Jowite lub Panią Elę Wójtowicz. Odpowiedz Link Zgłoś
isab.el Re: Najlepsza polożna w Olsztynie!!! 06.02.12, 08:27 Witam.Brdzo proszę o nr telefonu do Pani Jowity.Zależy mi na jej opiece,bo pierwszy poród wspominam fatalnie.Mój mail izaosi@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy.pigula Re: Najlepsza polożna w Olsztynie!!! 17.12.11, 15:55 dziewczyny, post jest dość stary a ja rodziłam w 2011, przyznam, że tez sie zastanawiałam nad wykupieniem opieki połoznej,ale... co tzn. opieka? przecież te połozne pracują w tym szpitalu i ich obowiązkiem jest zaopiekować się WAMI jak i Maleństwem, za to im płacą, odpowiadają za Wasze dobro. Nie wiem skąd sie wzieło to że Matki chcą dodatkowo płacić, rozumiem, martwia się i chcą żeby wszystko było jak najlepiej, ale zauważyłyście, że taką "opiekę" praktykuje się tylko w WSS? wiele połoznych przyjmuje dodatkową kasę o czym świadczą wpisy na forum, a później dziewczyna która nie ma kasy mysli że bedzie traktowana gorzej od tych które zaplaciły, to niesprawiedliwe. jesli zastanawiacie się tak jak ja kiedyś to odpuśccie sobie, ja urodziłam bez placenia a bałam sie bardzo ale przyznam że w innym szpitalu czego nie załuję i wszystko poszło dobrze bez żadnego płacenie i znajomości Odpowiedz Link Zgłoś
ti-gisiowa Re: Najlepsza polożna w Olsztynie!!! 21.12.11, 01:26 Obowiązek obowiązkiem ale jak taka położna ma zły humor to ma gdzieś ciężarną i swoje obowiązki, a za kasę już nie takie one skore do pokazywania focha i humorów. Myślę że dlatego kobiety płacą. Fajnie jak trafisz ale co zrobić jak nie trafisz w dobry dzień/noc??? nie każdy lubi ryzykować. Takie jest moje zdanie i z przykrością stwierdzam że przekonałam się na własnej skórze. Odpowiedz Link Zgłoś
dobroosia Re: szukam położnej 12.01.10, 12:51 Ja rodziłam w miejskim i tez sobie bardzo chwale ten poród. Z zupełnie przypadkową położną, której nawet nie znam nazwiska. Była stanowcza i wymagająca a jednocześnie bardzo miła. Dzieki temu mimo ze kompletnie zielona, pierwszy poród, urodziłam szybko. Odpowiedz Link Zgłoś
metoda_7 Re: szukam położnej 13.01.10, 17:21 ja również polecam kasię szyszko! wspaniała kobieta! 2 stycznia pomogła przyjść na świat mojemu synusiowi. Odpowiedz Link Zgłoś
jolandar83 Re: szukam położnej 10.08.10, 09:41 Witam, Czy mogłabym prosić o namiar do Pani Jowity Dubel i ewentualnie p.Ewy Wojtowicz? Mój mail- jolanta.banska@wp.pl, dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
atlanta.83 Re: szukam położnej 29.09.10, 12:10 NAJLEPSZA POLOZNA w Olsztynie to pani Iwona Kaczyńska u Malarkiewicza!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
duende2 Re: szukam położnej 18.02.11, 13:28 Dziewczyny podajcie proszę namiary na panie: kasię, Jowitę i Elę, na maila gazetowego. Odpowiedz Link Zgłoś
olesia8181 Re: szukam położnej 18.02.11, 16:11 Witam Swoją córeczkę rodziłam w listopadzie 2010 roku. Położna , która opiekowała się nami była Pani Jowitka. To było cudowne wydarzenie w naszym życiu. Dzięki Pani Jowitce przeszłam przez poród tak jak sobie to wymarzyłam . Profesjonalizm i wszystkie te cechy , które powinna posiadać każda położna pracująca na porodówce. Z położną spotykaliśmy się kilka razy przed porodem uzyskaliśmy bardzo dużo informacji na temat porodu opieki nad noworodkiem . Czułam się bardzo bezpiecznie będąc pod opieką Pani Jowitki. Drogie koleżanki chodzimy do lekarzy na wizyty płacimy niejednokrotnie duże kwoty a tak naprawdę nie mamy żadnych informacji na temat porodu czy jak mamy się do niego przygotować. Po porodzie w przypadku jakichkolwiek pytań mogłam zadzwonić i uzyskać informacje. Oczywiście nie miałam naciętego krocza co miało to dla mnie ogromne znaczenie. Gorąco polecam . Nr telefonu mogę wysłać na emaila. Nie bójcie sie porodu to tak cudowne wydarzenie mimo bólu , który temu towarzyszy. Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamy. olesia8181 Odpowiedz Link Zgłoś
gajowina Re: szukam położnej 22.08.11, 11:49 witam, czy mogłabym prosić nr do Pani Jowity?Wszyscy się tak dobrze o niej wyrażają....ja rodzę w listopadzie i szczerze mówiąc jestem tym strasznie przerażona;[ Odpowiedz Link Zgłoś
gajowina Re: szukam położnej 22.08.11, 11:49 gajowina napisała: > witam, > czy mogłabym prosić nr do Pani Jowity?Wszyscy się tak dobrze o niej wyrażają... > .ja rodzę w listopadzie i szczerze mówiąc jestem tym strasznie przerażona;[ mój adres to ssylwia3@vp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
zabka-36 Re: szukam położnej 13.03.11, 18:11 Swoją drugą córkę urodziłam w szpitalu wojewódzkim z pomoca pani Kasi Szyszko.Poród przebiegał bez żadnych komplikacji,a pani Kasia była cały czas przy mnie wspierając i dodając otuchy.Córeczka wazyla 3700g .i nie byłam nacinana;za co jestem bardzo wdzięczna pani Kasi.Ta polozną gorąco polecam.Jej e-mail szyszko@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
anciaahk Re: szukam położnej 01.04.11, 13:48 Ja też prosiłabym o namiary na położne - Panią Kasię, Elę i Jowitę. Mam termin na wrzesień, nie wiem ile wcześniej należy się skontaktować? I jaki to koszt? Proszę o info na maila gazetowego. Dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś
miska-moniska Re: szukam położnej 07.05.11, 11:36 2.05 urodziłam w wojewódzkim synka. Poród sn, rodziłam z Panią Jowitą. Cuuuudowna kobieta, bardzo życzliwa, ciepła, empatyczna, bardzo troskliwa i taka 'ludzka". Ponieważ poród mocno nas zaskoczył, Pani Jowita bez problemu załatwiała dla małego ciuszki, pieluszki, lepsze szczepionki. Poród poszedł szybciutko, super atmosfera. Gdyby trzeba było - służę namiarami ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kokoszka-olo Re: szukam położnej 03.06.11, 16:16 hej ktoś możne przesłać mi na priv namiary na Panią Jowitę ? PROSZĘ!!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
kokoszka-olo Re: szukam położnej 04.06.11, 09:50 moj adres kokoszka-olo@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
justus5 Re: szukam położnej 20.06.11, 14:36 Ja również chciałabym prosić o kontakt do Pani Jowity, Kasi albo Eli na email: justus5@tlen.pl Z góry bardzo dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
kokoszka-olo Re: szukam położnej 20.06.11, 16:08 już masz na poczcie telefony :) powodzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
o0madzia0o szukam położnej 28.06.12, 11:39 Bardzo proszę również o numery telefonów i koszt położnej ze szpitala wojewódzkiego, rodzę za 1,5 miesiąca. Pozdrawiam, mój mail to magda3457@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
wrotka81 Re: szukam położnej 03.05.13, 18:26 Ja również poproszę o namiary do p. Jowity, Kasi Szyszko lub Eli Wójtowicz. Z góry bardzo dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś
wrotka81 Re: szukam położnej 03.05.13, 18:28 Adres gazety, lub wrotka81@spoko.pl Odpowiedz Link Zgłoś
hankah0101 Re: szukam położnej 10.05.13, 11:25 Ja także bardzo proszę o namiary do położnych - Kasi Szyszko, Eli Wójtowicz i Jowity Dubel. Czy te Panie wciąż pracują w Szpitalu Wojewódzkim? Odpowiedz Link Zgłoś
dotifce Re: szukam położnej 03.07.13, 09:35 czy bym mogła dostać nr kontaktowy do Pani Eli Wójtowicz? sprawa pilna!!! z góry śliczne dzięki :) slonkofce@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
obojek Re: szukam położnej 30.09.13, 08:26 Bardzo proszę o namiary na położne: p. Ela Wójtowicz, p. Katarzyna Szyszko i p.Jowita na adres obojek@gazeta.pl Z góry serdecznie dziękuję za pomoc :) Odpowiedz Link Zgłoś
katarzynabuze Re: szukam położnej 07.03.16, 18:57 witam. poproszę o kontakt do Jowity Dubel. kasiula22@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś